Είναι το Joomla CMS μια καλή επιλογή για τη δημιουργία ιστότοπου;

Γιατί να επιλέξετε το joomla για δημιουργία ιστοσελίδων


Το Joomla είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που προγραμματίστηκε το 2005 στη γλώσσα προγραμματισμού PHP που χρησιμοποιεί συνήθως MySQL ή PostgreSQL παρόμοια με το WordPress, είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου από το Διαδίκτυο μετά το WP που μπορεί να διαχειριστεί το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, είτε ένα blog, μια παρουσίαση ενός ή άλλου τύπου.

Υπάρχουν τουλάχιστον 7 λόγοι για να επιλέξετε το Joomla για τον ιστότοπό σας και αυτοί είναι οι εξής: χαμηλές τιμές, εξοικονόμηση χρόνου, ανάγκη ή έλλειψη γνώσεων προγραμματισμού, υψηλή συμβατότητα, εύχρηστη, ανώτερη οργάνωση backend και ισχυρό εργαλείο δημιουργίας μενού.

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο δωρεάν ή με χαμηλή τιμή

Στην αρχή, όλοι θέλουν να μάθουν πόσο κοστίζει η δημιουργία μιας ιστοσελίδας, καθώς το Joomla είναι εντελώς δωρεάν έχοντας τα περισσότερα από τα πρότυπα και τις επεκτάσεις επίσης δωρεάν και μπορείτε να επιλέξετε ποιο θα εγκατασταθεί ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, αλλά υπάρχουν επίσης κάποια premium πρότυπα και επεκτάσεις με τιμές που ξεκινούν από 50 $ σε σύγκριση με ένα σχέδιο που δημιουργήθηκε από την αρχή και κοστίζει μεταξύ $ 1000 και 2500 $.

Το Joomla προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε, να τροποποιήσετε και να διαγράψετε το δικό σας περιεχόμενο χωρίς να προσλάβετε κάποιον άλλο για να το κάνετε αυτό και επίσης δεν χρειάζεται να προσλάβετε έναν σχεδιαστή ιστού και έναν προγραμματιστή ιστού για να εγκαταστήσετε το Joomla στον διακομιστή σας ή να δημιουργήσετε τον ιστότοπο.

Ξεκινήστε γρήγορα και εξοικονομώντας χρόνο

Με τη βοήθεια αυτού του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου, μπορείτε να φτιάξετε τον ιστότοπό σας ακριβώς όπως το θέλετε, χωρίς να χάσετε χρόνο στο τηλέφωνο να μιλήσετε με έναν υπάλληλο που πρέπει να καταλάβει τι θέλετε και στη συνέχεια να κάνει αυτό που θέλετε και χωρίς να εμπλακείτε στον προγραμματισμό γλώσσες ή άλλη τεχνική πληροφορική.

Με μερικά κλικ και μέγιστο 10 λεπτά, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Joomla μόνο με τη βάση δεδομένων του και με άλλα λίγα κλικ μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας πρότυπο και επεκτάσεις που διαρκούν περισσότερο ή λιγότερο από άλλα 10 λεπτά, ανάλογα με το πώς αποφασίσατε σχετικά με τις δυνατότητες και το σχεδιασμό του ιστότοπου.

Απαιτείται έλλειψη γνώσεων προγραμματισμού

Με το Joomla δεν χρειάζεστε καθόλου γνώσεις προγραμματισμού, επειδή μπορείτε απλώς να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο https://www.joomla.org/, κατεβάστε το Joomla ή τη νεότερη έκδοση του Joomla 3, αποσυμπιέστε το ληφθέν αρχείο και ανεβάστε το νέο φάκελο μέσω FTP με ένα πρόγραμμα-πελάτη πρωτοκόλλου μεταφοράς αρχείων όπως Winscp, FireFTP ή Filezilla, και στο τέλος απλά δημιουργείτε μια βάση δεδομένων από το Cpanel του κεντρικού υπολογιστή σας και αποθηκεύστε το όνομα , όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης στο αρχείο διαμόρφωσης του Joomla.

Υπάρχει ακόμη μια ευκολότερη μέθοδος όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε το Joomla, χωρίς λήψη, χωρίς να δημιουργήσετε τη βάση δεδομένων χειροκίνητα ή να ανεβάσετε το Joomla σε FTP, με τη βοήθεια του σεναρίου αυτόματου προγράμματος εγκατάστασης Cpanel και Fantastico, το οποίο σε 2 λεπτά και 5 κλικ μπορεί να εγκαταστήσει οποιαδήποτε δημοφιλή πλατφόρμα και σενάριο που ο οικοδεσπότης σας διαθέτει, ενώ το Joomla είναι επίσης διαθέσιμο.

Το Joomla είναι εξαιρετικά συμβατό

Το Joomla είναι συμβατό με το Apache 2+, Νίνγκ 1.1 και διακομιστές Microsoft IIS 7 και οποιαδήποτε έκδοση PHP νεότερη από 5.3.10, υποστηρίζοντας τις ακόλουθες βάσεις δεδομένων: MySQL με υποστήριξη InnoDB 5.1+, SQL Server 10.50.1600.1+, Oracle και PostgreSQL 8.3.18+.

Το Joomla μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εταιρικών ιστότοπων, πυλών, εταιρικών ενδοδικτύων και επιπλέον δικτύων, ηλεκτρονικού εμπορίου, διαδικτυακών κρατήσεων, διαδικτυακών περιοδικών, δημοσιεύσεων ή εφημερίδων, κυβερνητικών εφαρμογών, διαδικτυακών πυλών, μη κερδοσκοπικών και οργανωτικών ιστότοπων, μικρών επιχειρήσεων ιστότοπους, ιστότοπους σχολείων ή εκκλησιών και προσωπικές ή οικογενειακές σελίδες.

Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έναν ιστότοπο Joomla από οπουδήποτε, οποτεδήποτε και από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα όπως Linux, Windows, Mac και από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο, όπως Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera, εάν δεν υπάρχουν περιορισμοί από την πλευρά του διακομιστή, οπότε ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να περιηγηθεί στον ιστότοπό σας χωρίς προβλήματα.

Το Joomla είναι εύκολο στη χρήση

Το Joomla είναι πολύ διαισθητικό, με μια πολύ φιλική προς το χρήστη διεπαφή, έχοντας στον πίνακα ελέγχου ένα μενού τοποθετημένο στην κεφαλίδα με τα ακόλουθα κουμπιά: Σύστημα, Χρήστες, Μενού, Περιεχόμενο, Συστατικά, Επεκτάσεις και Βοήθεια, όλα αυτά έχουν τις δικές τους συγκεκριμένες υποκατηγορίες . Επομένως, είναι πολύ εύκολο να διαχειριστείτε τους χρήστες του ιστότοπου που μεταβαίνουν στους Χρήστες όπου μπορείτε να τους προσθέσετε, να τροποποιήσετε ή να τους διαγράψετε, μενού από την επιλογή Μενού, σελίδες από το κουμπί Περιεχόμενο, επέκταση από την επιλογή Επεκτάσεις και ούτω καθεξής. Το κουμπί Βοήθεια θα σας ανακατευθύνει σε μια σελίδα με οδηγούς και άλλους χρήσιμους πόρους για το Joomla.

Με το Joomla μπορείτε να γράψετε κείμενο με τον ίδιο τρόπο που γράφετε στο Microsoft Word ή πίνακες στο Microsoft Excel, μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας σχέδιο, όπως να επιλέξετε ένα έπιπλο για το δικό σας σπίτι και μπορείτε να επιλέξετε επεκτάσεις όπως εσείς επιλέγετε πού να πάτε σε διακοπές , ακόμη και ένας έφηβος ή ένα μεγαλύτερο άτομο μπορεί να χρησιμοποιήσει το Joomla για να δημιουργήσει έναν ιστότοπο.

Το Joomla είναι πολύγλωσσο, διαθέτει εύκολες αναβαθμίσεις, ενσωματωμένο σύστημα βοήθειας, διαχείριση πολυμέσων, διαχείριση banner, διαχείριση επαφών, βελτιωμένη αναζήτηση, διαχείριση περιεχομένου, επιλογές προσθήκης ετικετών, ένθετη κατηγοριοποίηση, επεξεργασία μπροστά, έκδοση περιεχομένου, διαχείριση μενού και υποστηρίζεται καλά από τις περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας, προγραμματιστές ιστού, επισκέπτες και κοινότητα.

Ανώτερος οργανισμός Backend

Ενώ το WordPress διαθέτει ένα περίπλοκο και καλά αναπτυγμένο back-end όπου μπορείτε να δημιουργήσετε άρθρα και σελίδες, το Joomla έχει ένα ακόμη καλύτερο backend όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα plugin για μια συγκεκριμένη σελίδα που διαθέτει ανώτερο back-end οργανισμό. Με τη βοήθεια του ταμπλό του, στο Joomla μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε άρθρα ανά κατηγορία, μπορείτε εύκολα να κάνετε ένα νέο μενού και μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τη συγκεκριμένη σελίδα όπου θέλετε να εμφανίζεται το περιεχόμενό σας χωρίς ταλαιπωρία και χωρίς να γράφετε πηγαίο κώδικα.

Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε πρότυπα και επεκτάσεις όπως επιλέγετε ένα άρθρο, όλα τα οποία είναι καλά οργανωμένα μετά από διαφορετικά φίλτρα, διάφορα σχέδια και λειτουργίες. Το Joomla έχει ένα λιγότερο περίπλοκο ταμπλό από το Drupal, ένα πιο περίπλοκο από το WordPress και είναι καλύτερα οργανωμένο από τα δύο.

Το Joomla προσφέρει μέσω του backend του τη δυνατότητα δημιουργίας πλατφόρμας κοινότητας με ισχυρές δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το WordPress προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ιστολογίου και αν θέλετε περισσότερα πρέπει να εγκαταστήσετε πρόσθετα πρόσθετα.

Ισχυρό εργαλείο δημιουργίας μενού

Το Joomla είναι πιο γνωστό επειδή έχει εξαιρετικά εύχρηστα μενού χωρίς να χρειάζεται δεξιότητες προγραμματισμού με τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε με διαφορετικούς τρόπους ειδικά μενού πολύ καλύτερα από αυτά του WordPress όπου μπορείτε απλά να γράψετε τα κουμπιά και να επιλέξετε πού θα τοποθετηθούν τα μενού..

Με το ισχυρό και εύκολο εργαλείο δημιουργίας μενού, το Joomla μπορεί να δημιουργήσει ιεραρχικά μενού που αποτελούνται από διάφορα στοιχεία μενού που δείχνουν διαφορετικές τοποθεσίες εσωτερικά και εξωτερικά και επίσης επιλέγοντας τη θέση του μενού και άλλες λειτουργίες.

Το Joomla CMS είναι μια πολύ καλή επιλογή για το Internet Marketing και για τη δημιουργία ενός ιστότοπου, ειδικά για έμπειρους χρήστες που ξέρουν τι θέλουν και γνωρίζουν επίσης όλες τις δυνατότητες αυτής της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Περίληψη – Είναι το Joomla μια καλή επιλογή?

Η δημοτικότητά του αποδεικνύει ότι το Joomla είναι μια καλή επιλογή για τη δημιουργία ενός ιστότοπου: λήψη περισσότερων από 50 εκατομμύρια φορές και τροφοδοσία άνω του 3% όλων των διαδικτυακών ιστότοπων το 2014. Για να έχετε έναν επιτυχημένο ιστότοπο Joomla, θα χρειαστείτε επίσης μια αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας . Προτείνουμε το InMotion Hosting για τα έργα σας στο Joomla, επειδή παρέχουν αξιόπιστη και βελτιστοποιημένη υπηρεσία φιλοξενίας Joomla, εκπαιδευμένη υποστήριξη για τον χειρισμό ζητημάτων που σχετίζονται με το Joomla και πολλές άλλες δυνατότητες που υποστηρίζονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.

Λάβετε αξιόπιστη φιλοξενία για τον ιστότοπό σας στο Joomla

Λάβετε αξιόπιστη και υψηλής απόδοσης υπηρεσία φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας στο Joomla από την InMotion Hosting. Αυτή η εταιρεία προσφέρει βελτιστοποιημένη φιλοξενία Joomla σε πολύ καλή τιμή.

Ξεκίνα τώρα! »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map