Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα InMotion Hosting – Είναι το InMotion Hosting ακόμα μια καλή επιλογή;

inmotion hosting υπέρ και μειονεκτήματα


Όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη Ιστού για τον ιστότοπό σας, πολλοί παράγοντες συμμετέχουν – η φήμη και η αξιοπιστία της εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων, οι τύποι προγραμμάτων φιλοξενίας που διατίθενται, οι προσφερόμενες δυνατότητες φιλοξενίας, η εγγυημένη διάρκεια λειτουργίας, η υποστήριξη πελατών και φυσικά η τιμολόγηση. Η εύρεση ενός οικοδεσπότη Ιστού το 2018 που ελέγχει όλες τις απαιτήσεις φιλοξενίας σας απαιτεί λίγη έρευνα, αλλά αν ψάχνετε για έναν μακροπρόθεσμο συνεργάτη φιλοξενίας, η μεθοδικότητα στην αναζήτησή σας θα αποδειχθεί ωφέλιμη μακροπρόθεσμα.

Ως επαγγελματίας ή επαγγελματίας που αναζητά φιλοξενία ιστοσελίδων, είστε υποχρεωμένοι να συναντήσετε τα κοινά σχέδια φιλοξενίας της InMotion Hosting, μαζί με τα ισχυρά προγράμματα φιλοξενίας και VPS. Στην πραγματικότητα, νωρίτερα φέτος, η InMotion Hosting επέκτεινε τα πακέτα φιλοξενίας VPS και WordPress με νέα σχέδια, δίνοντάς σας περισσότερες επιλογές όσον αφορά τη φιλοξενία.

Η κριτική μας για το InMotion Hosting ρίχνει μια ματιά σε αυτά τα νέα σχέδια και συζητά αν το InMotion Hosting θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για το 2018.

Κριτική φιλοξενίας InMotion

αναθεώρηση φιλοξενίας inmotion

Το InMotion Hosting εμπορεύεται τον εαυτό του ως πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων που εξυπηρετεί μικρούς, μεσαίους και επιχειρηματικούς επιπέδου πελάτες, καθώς και επαγγελματίες. Αυτός ο οικοδεσπότης Ιστού προσφέρει φιλοξενία all-SSD, συμβατό με PCI σε κέντρα δεδομένων κατηγορίας Α, και υπόσχεται 99,99% χρόνο λειτουργίας.

Τα σχέδια φιλοξενίας κυμαίνονται από προγράμματα φιλοξενίας κοινής επιχείρησης έως αποκλειστικούς διακομιστές εμπορικής κλάσης. Όλα τα σχέδια διαμορφώνονται λαμβάνοντας υπόψη την ταχύτητα, την ασφάλεια και την επεκτασιμότητα, με εργαλεία όπως αυτόματες ενημερώσεις για εφαρμογές ιστού, προστασία από hack, προσαρμοσμένο τείχος προστασίας, προστασία DDoS και δωρεάν SSL.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στη διαμόρφωση και την τιμή των πακέτων φιλοξενίας που παρατάσσονται από την InMotion Hosting.

Ρυθμίστε τον ιστότοπό σας με InMotion Hosting

Ρίξτε μια ματιά στον επίσημο ιστότοπο του InMotion, επιλέξτε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας και ξεκινήστε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας. Σας υποστηρίζονται με κορυφαία υποστήριξη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.

Ξεκίνα τώρα “

Σχέδια φιλοξενίας InMotion

Πριν αναφερθούμε στις πιο σημαντικές λεπτομέρειες για κάθε τύπο φιλοξενίας που προσφέρει το InMotion, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο οικοδεσπότης Ιστού προσφέρει δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου με όλα τα σχέδια, κάτι που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο εάν θέλετε να μεταβείτε στο InMotion.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, τα πακέτα φιλοξενίας της InMotion είναι ελαφρώς υψηλότερα από τη μέση τιμή για αυτό το επίπεδο φιλοξενίας, ωστόσο, οι τελευταίες τεχνολογίες και η χρήσιμη λίστα δυνατοτήτων που προσφέρονται με αυτά τα πακέτα αντιπροσωπεύουν το ελαφρώς υψηλότερο άλμα τιμών. Για παράδειγμα, σε αντίθεση με άλλους κεντρικούς υπολογιστές που ενδέχεται να χρεώνουν για μεταφορές ιστότοπων ή αντίγραφα ασφαλείας, το InMotion τους προσφέρει δωρεάν.

Επιχείρηση κοινή φιλοξενία Τα πακέτα στο InMotion κοστίζουν μεταξύ 5,95 $ / μήνα και 13,99 $ / μήνα. Αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα, απεριόριστο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης και μια σουίτα μάρκετινγκ (εργαλεία διαχείρισης πελατών, δωρεάν πίστωση διαφημίσεων, στατιστικά στοιχεία επισκεπτών κ.λπ.) και εργαλεία ασφαλείας (δωρεάν SSL, αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, προστασία από hack, προστασία DDoS, και τα λοιπά.).

inmotion κοινόχρηστη επιχείρηση φιλοξενία πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Φιλοξενία WordPress είναι ένας άλλος τύπος φιλοξενίας διαθέσιμος στο InMotion με τιμές που ξεκινούν από 6,99 $ / μήνα. Υπάρχουν έως και έξι διαφορετικά σχέδια φιλοξενίας WordPress από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, το καθένα από τα οποία προσφέρει ένα δωρεάν όνομα τομέα, απεριόριστο εύρος ζώνης, αποθήκευση SSD, οικοδόμος ιστότοπων BoldGrid, προεγκατεστημένο WordPress μαζί με αυτόματες ενημερώσεις, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας, ενσωμάτωση WP-CLI , δωρεάν πίστωση διαφήμισης και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.

inmotion wordpress φιλοξενία πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Σχέδια VPS στο InMotion διατίθενται σε διαχειριζόμενες και αυτοδιαχειριζόμενες επιλογές, με τιμές που ξεκινούν από 29,99 $ / μήνα και 19,99 $ / μήνα αντίστοιχα.

Τα διαχειριζόμενα σχέδια VPS συνοδεύονται από δωρεάν διαχείριση διακομιστή, ενημερώσεις και ενημερώσεις κώδικα και cPanel & Περιλαμβάνεται WHM. Τα αυτοδιαχειριζόμενα σχέδια VPS διαθέτουν πλήρη πρόσβαση root με κλειδιά SSH για μεγαλύτερο έλεγχο και ευελιξία.

Στιγμιότυπα ζωντανής κατάστασης, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας και προστασία από επιθέσεις DDoS προσφέρονται τόσο με διαχειριζόμενα όσο και με αυτοδιαχειριζόμενα σχέδια.

πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα inmotion vps

Το InMotion’s αποκλειστικοί διακομιστές συσκευάστε ακόμη περισσότερη ισχύ και πόρους, και εδώ επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σχεδιάσετε από έξι διαφορετικές διαμορφώσεις, τρεις από τις οποίες είναι αποκλειστικοί διακομιστές εμπορικής κλάσης. Οι τιμές ξεκινούν από μόλις 99,99 $ / μήνα.

Όλοι οι αποκλειστικοί διακομιστές διαθέτουν απόδοση SSD, 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας δικτύου, Linux OS, δωρεάν cPanel & WHM, δωρεάν χρόνος sysadmin 1 προς 1 και άμυνα ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων μέσω των Αυτόματων ενημερώσεων & Corero DDoS προστασία.

πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα διακομιστών inmotion

Σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών ξεκινήστε από 13,99 $ / μήνα και διαθέστε δωρεάν WHMCS, cPanel, eNom, ειδικό IP, Launch Assist και SSL. Δωρεάν διαχείριση διακομιστή, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών και δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας περιλαμβάνονται επίσης σε αυτά τα σχέδια.

inmotion μεταπωλητής που φιλοξενεί υπέρ και μειονεκτήματα

Υποστήριξη πελατών InMotion Hosting

αναθεώρηση κέντρου υποστήριξης κίνησης

Η υποστήριξη μέσω αλληλογραφίας, συνομιλίας και τηλεφώνου είναι οι τρόποι επικοινωνίας με την υποστήριξη πελατών της InMotion, η οποία προσφέρεται όλο το 24ωρο. Αυτός ο οικοδεσπότης Ιστού υπερηφανεύεται για την προσφορά ανθρώπινης υποστήριξης που βασίζεται στις ΗΠΑ.

Το Κέντρο Υποστήριξης που διατίθεται στον ιστότοπο του InMotion είναι μια άλλη πολύτιμη πηγή βοήθειας για όσους θέλουν να εξοικειωθούν με διάφορους οδηγούς προϊόντων και βίντεο εκμάθησης.

Αναμφίβολα, το InMotion βρίσκεται στην κορυφή του παιχνιδιού του όσον αφορά την ποικιλία φιλοξενίας, την ασφάλεια, την απόδοση και την τεχνολογία φιλοξενίας. Ακόμα κι έτσι, ας δούμε ποιες είναι μερικές από τις καλύτερες και μερικές από τις όχι τόσο καλές πτυχές της φιλοξενίας με το InMotion το 2018:

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα του InMotion Hosting

Ως σύνοψη των παραπάνω, ακολουθεί μια σύγκριση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του InMotion Hosting που μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε μια καλύτερη επισκόπηση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του να γίνετε πελάτης του InMotion Hosting.

Πλεονεκτήματα – Γιατί να επιλέξετε Φιλοξενία InMotion?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το InMotion πρέπει να συμπεριληφθεί στη λίστα των φιλοξενουμένων που πρέπει να λάβετε υπόψη το 2018, όπως:

 • Απόδοση SSD σε όλα τα σχέδια;
 • Δωρεάν όνομα τομέα;
 • Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
 • Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας & στιγμιότυπα κατάστασης ζωής
 • Δωρεάν εργαλεία ασφάλειας
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών
 • Διατίθεται υποστήριξη στις ΗΠΑ 24/7.

Μειονεκτήματα – Τι είναι κακό σχετικά με τη φιλοξενία InMotion?

Εδώ είναι τα σημεία όπου το InMotion μπορεί να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας:

 • Χωρίς επιλογή φιλοξενίας των Windows.
 • Μεγάλη περίοδος δέσμευσης.

Το InMotion προσφέρει αποκλειστικά φιλοξενία SSD που βασίζεται σε Linux, οπότε αν χρειάζεστε φιλοξενία Windows, το InMotion δεν είναι για εσάς.

Το γεγονός ότι το InMotion προσφέρει φιλοξενία SSD συμβατή με PCI σημαίνει ότι τα πακέτα φιλοξενίας τους είναι πιο ακριβά από αυτά των φιλοξενουμένων που προσφέρουν παραδοσιακή φιλοξενία. Ωστόσο, εάν η καλύτερη ταχύτητα και απόδοση είναι σημαντικές για εσάς και δεν είστε λάτρης των μετρητών, το InMotion μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για το 2018.

Τελικές σκέψεις για τη φιλοξενία InMotion

Από όλους τους λογαριασμούς, το InMotion είναι ένας αξιόπιστος οικοδεσπότης Ιστού με καλά διαμορφωμένα προγράμματα φιλοξενίας που καλύπτουν τις ανάγκες των κατόχων ιστότοπων και των επιχειρήσεων που αναζητούν φιλοξενία συμβατή με PCI που είναι αποτελεσματική και ασφαλής. Ωστόσο, εάν είστε επιφυλακτικοί για τις μακροπρόθεσμες περιόδους δέσμευσης, μπορεί να μην σας αρέσει το InMotion να σας ζητά να εγγραφείτε για μεγαλύτερες περιόδους για να απολαύσετε μειωμένες τιμές ή ορισμένες δωρεάν προσφορές.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map