Ξεκινώντας με το Google Web Hosting

φιλοξενία ιστοσελίδων google


Η δημιουργία ενός ιστότοπου αυτές τις μέρες είναι εύκολη και διασκεδαστική. Εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από μόνοι σας, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία για να σας βοηθήσουν. Από τους δημιουργούς ιστότοπων έως τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, η παλέτα της εφαρμογής δημιουργίας ιστότοπων είναι τεράστια.

Σήμερα, θα σας παρουσιάσω τη φιλοξενία Ιστού της Google και θα σας δείξω πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εικόνες φιλοξενίας, βίντεο, έγγραφα και άλλες εφαρμογές στο Google.

Δημιουργήστε τον ιστότοπό σας με τους Ιστότοπους Google

Με τους Ιστότοπους Google, μπορείτε να δημιουργήσετε και να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο δωρεάν. Ωστόσο, αυτό δεν σας δίνει πάρα πολλές επιλογές για τον ιστότοπο. Υπάρχουν μερικά διαθέσιμα πρότυπα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, αλλά κανένα από αυτά δεν φαίνεται πολύ επαγγελματικό. Αυτό είναι περισσότερο για χόμπι και προσωπική ιστοσελίδα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με έναν επαγγελματία δημιουργό ιστότοπων, το eHost έχει την τέλεια λύση με διαθέσιμα πάνω από 1000 επαγγελματικά πρότυπα..

Τέλος πάντων, επιστρέψτε στο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων Google, ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με αυτό το δωρεάν εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων:

1. Επιλέξτε έναν “τομέα”, στην πραγματικότητα ένα όνομα φακέλου σε έναν υποτομέα

δημιουργία ιστοτόπου google επιλέξτε πρότυπο

2. Επιλέξτε ένα δωρεάν πρότυπο που σας αρέσει

επιλέξτε δωρεάν πρότυπο

3. Επεξεργαστείτε τις σελίδες του ιστότοπού σας, δημιουργήστε νέες σελίδες

επεξεργασία ιστοσελίδων

4. Ανεβάστε φωτογραφίες, προσαρμόστε τη διάταξη, προσθέστε κείμενο

προσθήκη εικόνων αλλαγή κειμένου

5. Δημοσιεύστε τον ιστότοπό σας και μοιραστείτε τον με τους φίλους σας

https://sites.google.com

Δωρεάν υπηρεσία email με το Gmail

Η Google σάς επιτρέπει επίσης να φιλοξενείτε τα email σας μέσω αυτής της υπηρεσίας Gmail. Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή, δωρεάν υπηρεσία email, που χρησιμοποιείται από ιδιώτες και από επιχειρήσεις. Είναι πολύ βολικό να έχετε λογαριασμό Gmail, επειδή εδώ μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άλλες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και να στέλνετε μηνύματα από τους άλλους λογαριασμούς σας που προστίθενται στο gmail. Για να προσθέσετε μια επαγγελματική διεύθυνση email στο Gmail, θα έχετε πρόσβαση:

Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί και εισαγωγή > Προσθέστε μια άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας ανήκει

Μόλις το email σας ρυθμιστεί σωστά, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε email μέσω της επιχείρησής σας email από οπουδήποτε. https://mail.google.com/

Φιλοξενήστε τις εικόνες σας με το άλμπουμ Ιστού Picasa

picasa web άλμπουμ δωρεάν φιλοξενία εικόνων

Εάν είστε φωτογράφος ή θέλετε απλώς να αποθηκεύσετε τις οικογενειακές σας εικόνες στο διαδίκτυο, το άλμπουμ Ιστού Picasa είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαχειριστείτε, να κατηγοριοποιήσετε και να μοιραστείτε τις εικόνες σας με τους φίλους σας. Το Picasa είναι ένας δωρεάν διαδικτυακός χώρος αποθήκευσης όπου μπορείτε να ανεβάσετε όσες εικόνες θέλετε, να κάνετε τα λευκώματά σας δημόσια ή να τα περιορίσετε σε συγκεκριμένους χρήστες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλους χρήστες στο λεύκωμά σας για να το διαχειριστείτε. Το Picasa είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την δωρεάν αποθήκευση των εικόνων σας στο διαδίκτυο. https://picasa.google.com/

Ανεβάστε τα έγγραφά σας στα Έγγραφα Google

Για έγγραφα, παρουσιάσεις, πίνακες excel ή αρχεία PDF μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα έγγραφα Google ως χώρο αποθήκευσης. Εδώ μπορείτε να ανεβάσετε και να διαχειριστείτε τα αρχεία σας εύκολα. Μπορείτε να περιορίσετε ή να δώσετε άδεια στα αρχεία σας σε άλλους χρήστες. Εάν πρέπει να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας για γρήγορη πρόσβαση, τα έγγραφα Google είναι μια εξαιρετική επιλογή αποθήκευσης. https://docs.google.com/

Φιλοξενία εφαρμογών στο Google Project Hosting

φιλοξενία έργου κώδικα google

Εάν είστε προγραμματιστής και εργάζεστε σε ένα έργο ανοιχτού κώδικα, στο Google Project Hosting μπορείτε να ανεβάσετε την αίτησή σας δωρεάν. Αυτός ήταν ένας πολύ δημοφιλής τρόπος για τη διανομή του πηγαίου κώδικα μέσω του Διαδικτύου στο παρελθόν, αλλά δεδομένου ότι το GitHub έχει γίνει δημοφιλές, ο Κώδικας Google δεν χρησιμοποιείται πλέον. Επιπλέον, η Google αποφάσισε να το κλείσει στις 25 Ιανουαρίου 2016. Επομένως, εάν έχετε φιλοξενήσει κάποια έργα εδώ, θα πρέπει να το εξαγάγετε στο GitHub. Το εργαλείο προσφέρει μια δυνατότητα γρήγορης εξαγωγής που θα ωθήσει αυτόματα τον κωδικό σας στο GitHub. https://code.google.com

Ανεβάστε τα βίντεό σας στο YouTube

Ό, τι είναι ένα προσωπικό βίντεο που τραβήχτηκε στις διακοπές σας, ή για το κατοικίδιο ζώο σας, ή γιατί όχι για το χαριτωμένο μωρό σας και θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας, το Youtube είναι η καλύτερη πλατφόρμα για χρήση. Το Youtube χρησιμοποιείται επίσης από επιχειρήσεις, των οποίων η στρατηγική μάρκετινγκ βασίζεται στην παραγωγή βίντεο και στη δημιουργία περιεχομένου.

Η μεταφόρτωση βίντεο στο youtube αντί του λογαριασμού φιλοξενίας σας μπορεί να εξοικονομήσει πολύ εύρος ζώνης και χρόνο επεξεργασίας. Με το Youtube, μπορείτε να παραδώσετε τα βίντεό σας πολύ πιο γρήγορα στο κοινό-στόχο σας. Σχεδόν μηδέν φόρτωση και χρόνος αναμονής, ενώ σε κανονικούς κεντρικούς υπολογιστές αυτό μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Το Youtube χρησιμοποιείται επίσης από πολλά άτομα που δημιουργούν περιεχόμενο βίντεο για τα προς το ζην. Το Vlogging, η δημιουργία εκπαιδευτικών βίντεο, η δημιουργία βίντεο φάρσας, έχει γίνει τόσο δημοφιλές που οι περισσότεροι άνθρωποι άλλαξαν στο YouTube αντί να παρακολουθούν τηλεόραση. http://youtube.com

Τελικές λέξεις: Η φιλοξενία της Google είναι κατάλληλη για μένα?

Η Google είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας. Δημιουργούν, δοκιμάζουν και βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους όλη την ώρα. Ορισμένες από τις υπηρεσίες τους μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλείς, ενώ άλλες χρησιμοποιούνται καθημερινά από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Ό, τι κι αν είστε ιδιώτης ή ιδιοκτήτης επιχείρησης, πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο χρήσης ορισμένων προϊόντων της Google, όπως το gmail, το youtube και το picasa. Για τη δημιουργία ιστοσελίδων, ωστόσο, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε ένα κανονικό webhost, όπου θα αποκτήσετε τον δικό σας τομέα, επαγγελματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ποιοτικό πρότυπο σχεδίασης ιστού. Θα πρέπει να ελέγξετε το iPage για μικρότερους ιστότοπους ή τη φιλοξενία InMotion για μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ιστότοπους. Για φιλοξενία WordPress θα συνιστούσα να ρίξετε μια ματιά στο BlueHost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map