5 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας για εραστές Bloggers & WordPress

οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστολογίων


Με το 20% των ιστότοπων στο Διαδίκτυο, το WordPress είναι μια από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες blogging. Η πλειοψηφία των bloggers χρησιμοποιούν το WordPress επειδή ήταν ειδικά σχεδιασμένο για blogging, έχει μια ομαλή καμπύλη μάθησης και είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και επεκτάσιμο. Παρέχει επίσης όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το blogging. Γνωρίζοντας ότι το WordPress είναι η προτιμώμενη πλατφόρμα blogging πολλών bloggers, πολλοί πάροχοι φιλοξενίας έχουν λάβει γνώση των αναγκών των bloggers και έχουν ενσωματώσει πράγματα όπως εγκατάσταση WordPress με 1 κλικ και βελτιστοποιημένη φιλοξενία για WordPress. Ποιοι είναι οι 5 μεγαλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας που προτιμούν οι μπλόγκερ και γιατί τείνουν να επιλέγουν αυτούς τους παρόχους ειδικότερα; Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε φως στο γιατί ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας έχουν τόσο μεγάλη επιτυχία με τους bloggers.

Επισκόπηση των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας για ιστολόγια

Ας ρίξουμε μια ματιά στους 5 παρόχους φιλοξενίας που λαμβάνουν όλη την αγάπη από τους bloggers:

BlueHost

Επισκεφτείτε τον κεντρικό υπολογιστή »

bluehost καλύτερη φιλοξενία ιστολογίουΗ BlueHost υπερηφανεύεται για τη φιλοξενία περισσότερων από 2 εκατομμυρίων ιστότοπων και προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία υποστήριξης. Τα πακέτα στο BlueHost συνοδεύονται από πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και τη δυνατότητα ακύρωσης της συνδρομής σας οποιαδήποτε στιγμή μετά την αρχική περίοδο 30 ημερών και να λάβετε μια επιστροφή χρημάτων για την υπόλοιπη περίοδο συνδρομής. Ένας λόγος για τον οποίο το BlueHost λατρεύεται τόσο πολύ από τους πελάτες του είναι επειδή έχουν πολλές επιλογές φιλοξενίας και προγράμματα συνδρομής για κάθε είδους ανάγκη, και περιλαμβάνει εγκατάσταση WordPress 1 κλικ για να κάνετε το blog σας στο διαδίκτυο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Το BlueHost προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία, αποκλειστική φιλοξενία, φιλοξενία VPS, φιλοξενία WooCommerce και φυσικά φιλοξενία WordPress. Εάν οι προσπάθειές σας στο blogging βρίσκονται στην αρχική τους φάση, το BlueHost διαθέτει ένα από τα πιο προσιτά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας με αρχική τιμή τόσο χαμηλή όσο 2,95 $ το μήνα. Αυτό περιλαμβάνει 50 GB αποθηκευτικού χώρου, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και 1 τομέα. Αυτή είναι κάτι περισσότερο από μια γενναιόδωρη προσφορά για bloggers με προϋπολογισμό.

Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα ή πρέπει να επενδύσουν περισσότερα σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας, επειδή το ιστολόγιό τους έχει ήδη αρκετή επισκεψιμότητα, μπορούν να επιλέξουν μια βελτιστοποιημένη φιλοξενία WordPress, η οποία ξεκινά από 19,95 $ το μήνα, μπορούν να διαχειριστούν μια κίνηση 100 εκατομμυρίων επισκέψεων ανά μήνα , περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης 30 GB + αντίγραφο ασφαλείας 30 GB, 1 τομέα και το κεράσι στην κορυφή – SiteLock CDN και SiteLock Pro για αυξημένη ασφάλεια και ταχύτητα. Το BlueHost σάς παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ασφαλίσετε και να επιταχύνετε το blog σας στο WordPress.

Φιλοξενία InMotion

Επισκεφτείτε τον κεντρικό υπολογιστή »

φιλοξενία ιστολογίου inmotionΤο InMotion είναι ένα άλλο αγαπημένο για φιλοξενία WordPress. Περιλαμβάνουν φιλοξενία σχεδίων για όλους τους τύπους αναγκών με ελαφρώς ειδική εστίαση στις επιχειρηματικές ανάγκες. Το InMotion κυκλοφόρησε το 2001 και έκτοτε αναπτύσσονται σταθερά. Σήμερα, παρέχουν μια από τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά. Τα εργαλεία φιλοξενίας ιστού τους, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων διαχείρισης λογαριασμού (cPanel, Softaculous), των δημιουργών ιστότοπων (BoldGrid, WordPress, B2evolution), του ηλεκτρονικού εμπορίου (PrestaShop, OpenCart) και της υποστήριξης CMS (WordPress, Joomla, Drupal) το καθιστούν μια ισχυρή υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Το InMotion παρέχει φιλοξενία ιστοσελίδων βελτιστοποιημένη για WordPress για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, από bloggers έως μικρές επιχειρήσεις, προγραμματιστές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα Launch WordPress hosting ξεκινά από 5,99 $ ανά μήνα και περιλαμβάνει δωρεάν τομέα, δωρεάν SSD για ταχύτητες, απεριόριστο χώρο στο δίσκο, δωρεάν μεταφορές ιστότοπων, προεγκατεστημένο WordPress, Joomla και PrestaShop, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών και δωρεάν διαφημιστικές πιστώσεις, αντίγραφα ασφαλείας και πλήρης υποστήριξη.

Η φιλοξενία WordPress του InMotion περιλαμβάνει επίσης μια εγγενή δυνατότητα επεξεργασίας WordPress Drag and Drop για εύκολη οργάνωση περιεχομένου και μέσων. Η προσφορά είναι επίσης γλυκιά με δωρεάν θέματα σε ορισμένες κατηγορίες (π.χ. μόδα, φωτογραφία) για να ξεκινήσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι bloggers WordPress θα διαπιστώσουν ότι αυτή η φιλοξενία InMotion είναι βελτιστοποιημένη για WordPress σε όλες τις πτυχές της και επιτρέπει στους bloggers να ξεκινήσουν το έργο τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

HostGator

Επισκεφτείτε τον κεντρικό υπολογιστή »

φιλοξενία ιστολογίου hostgatorΤο HostGator είναι ένας άλλος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που κατατάσσεται υψηλός στις προτιμήσεις των bloggers και βρίσκεται στην επιχείρηση για πάνω από μια δεκαετία, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν συγκεντρώσει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της φιλοξενίας και γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας μιας επιτυχημένης υπηρεσία φιλοξενίας. Τα σχέδια στο HostGator στοχεύουν να ανταποκριθούν σε κάθε τύπο ανάγκης φιλοξενίας ιστοσελίδων, επομένως, το HostGator έχει πολλούς τύπους σχεδίων φιλοξενίας που παρατάσσονται όπως κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία σύννεφων, αποκλειστική φιλοξενία, VPS και φιλοξενία WordPress.

Το αρχικό πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress κοστίζει 5,95 $ το μήνα και περιλαμβάνει δωρεάν μετεγκατάσταση, αποθηκευτικό χώρο 50 GB, παγκόσμιο CDN, αυτόματη αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, δωρεάν πίστωση Google AdWords και μπορεί να διαχειριστεί 25.000 μηνιαίους επισκέπτες. Οι διακομιστές χαμηλής πυκνότητας, η αρχιτεκτονική cloud, τα πολλαπλά στρώματα προσωρινής αποθήκευσης και το CDN προσφέρουν 2,5 φορές ταχύτερους χρόνους φόρτωσης. Η διεπαφή του WordPress Cloud εστιάζει στη χρηστικότητα και απλοποιεί τις διαδικασίες που σχετίζονται με τη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Αυτά, σε συνδυασμό με την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά με ένα κλικ βοηθούν τους χρήστες να παραμείνουν στην κορυφή της διαχείρισης φιλοξενίας ιστού τους. Εάν χρειάζεστε περισσότερα όσον αφορά τα προγράμματα φιλοξενίας, μπορείτε να δείτε τα πακέτα υψηλότερης βαθμίδας που συνοδεύονται από περισσότερο ή απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και προηγμένη ασφάλεια σε πραγματικά προσιτές τιμές.

WPEngine

Επισκεφτείτε τον κεντρικό υπολογιστή »

wpengine blog hostingΤο WPEngine είναι ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας για ιστότοπους WordPress. Εξυπηρετούν περισσότερους από 50.000 πελάτες σε 120 χώρες και προσφέρουν όλα όσα είναι απαραίτητα για μια γρήγορη, ασφαλή, επεκτάσιμη φιλοξενία WordPress. Τα σχέδια της WPEngine δεν είναι τα φθηνότερα στην αγορά, ωστόσο, η εξειδίκευσή τους και η κορυφαία τεχνολογία της το καθιστούν μια αξιόλογη επένδυση, ειδικά για bloggers που βλέπουν ήδη σημαντική επισκεψιμότητα στα ιστολόγιά τους και τα οποία προβλέπεται να αυξηθούν.

Το φθηνότερο πακέτο, το Προσωπικό πρόγραμμα, είναι 29 $ ανά μήνα και συνοδεύεται από τις ακόλουθες δυνατότητες: 1 εγκατάσταση, 25 χιλιάδες επισκέψεις ανά μήνα, 10 GB τοπικό χώρο αποθήκευσης, υποστήριξη συνομιλίας 24/7, LargeFS για αποθήκευση και μεταφορά απεριόριστων δεδομένων, στάδια και μεταβιβάσιμες εγκαταστάσεις, ασφάλεια σε επίπεδο επιχείρησης και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών. Τα πακέτα υψηλότερης βαθμίδας περιλαμβάνουν επίσης CDN, WPE SSL, Υποστήριξη για τρίτο μέρος SSL, GeoIP, υποστήριξη Multisite. Το WPEngine μπορεί να μην είναι αρκετά προσιτό για bloggers που μόλις ξεκινούν στο πεδίο, αλλά είναι μια καλή επιλογή όταν το ιστολόγιό σας έχει αρχίσει να αντλεί περισσότερη επισκεψιμότητα και έσοδα. Το WPEngine έχει σχεδιαστεί ειδικά για ιστότοπους WordPress και διατίθεται στην αγορά για μεγαλύτερα ιστολόγια που χρειάζονται προηγμένα εργαλεία κλιμάκωσης και ασφάλειας.

ASmallOrange

φιλοξενία ιστολογίου asmallorangeΤο ASmallOrange έχει μια αναζωογονητική νέα λήψη φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει σχέδια για όλους τους τύπους ιστότοπων ανάλογα με το μέγεθος (μικροσκοπικό, μεσαίο, μεγάλο) ή το προφίλ (εκτός επιχείρησης ή επιχείρησης). Τα ειδικά σχέδια φιλοξενίας τους έχουν κατασκευαστεί για να ικανοποιούν διαφορετικά είδη CPU (διακομιστές μεμονωμένων CPU έναντι διακομιστών πολλαπλών CPU), απαιτήσεις μνήμης και δίσκου. Το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας χαμηλότερου επιπέδου, το Tiny, κοστίζει μόνο 2,92 $ το μήνα και είναι ένα από τα πιο προσιτά προγράμματα φιλοξενίας στην αγορά και περιλαμβάνει τα ακόλουθα: αποθήκευση 500MB, εύρος ζώνης 5GB, 1 ιστότοπο και 24/7 email και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

Τα προγράμματα φιλοξενίας υψηλότερης βαθμίδας περιλαμβάνουν δωρεάν τομείς και φιλοξενία για απεριόριστους ιστότοπους. Όλα τα κοινόχρηστα σχέδια περιλαμβάνουν διακομιστές μονάδας στερεάς κατάστασης για απόδοση 15x, πίνακα ελέγχου cPanel, διακομιστές βελτιστοποιημένους WordPress, πρόγραμμα εγκατάστασης σεναρίων Softaculous για να λειτουργεί το ιστολόγιό σας μέσα σε λίγα λεπτά, δημιουργός ιστότοπων Weebly, εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99% και βελτιωμένη ασφάλεια ιστότοπου. Το ASO λατρεύεται από τους bloggers για την ποικιλία σχεδίων και προσιτών τιμών.

συμπέρασμα

Ως blogger, έχετε πολλές επιλογές όσον αφορά τη φιλοξενία ιστοσελίδων, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτήν που πληροί καλύτερα τις προϋποθέσεις προϋπολογισμού και φιλοξενίας. Ας ελπίσουμε ότι καταφέραμε να ξεκινήσουμε σε ποιον πάροχο φιλοξενίας ιστού πρέπει να λάβετε υπόψη για τη φιλοξενία του ιστολογίου σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map