Πώς να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο σε 3 βήματα με το Weebly;

δημιουργήστε ιστότοπο με 3 βήματα


Έχω ήδη δημιουργήσει λίγα σεμινάρια για το πώς να δημιουργήσω έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας διαφορετικά εργαλεία και λογισμικό. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας του ιστότοπού σας με το WordPress και εδώ μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας το Joomla.

Σήμερα θα σας διδάξω πώς να φτιάξετε τον δικό σας ιστότοπο με το Weebly σε 3 εύκολα βήματα. Πριν προχωρήσουμε στο “τεχνικό” μέρος, πρώτα επιτρέψτε μου να μιλήσω γρήγορα για τον Weebly.

Το Weebly είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων σήμερα. Ιδρύθηκε το 2007 και βελτιώνεται συνεχώς για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών και τα πιο πρόσφατα πρότυπα σχεδιασμού ιστοσελίδων. Η Weebly καθιστά εύκολη και προσβάσιμη την κατασκευή ιστοσελίδων σε όλους. Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας, είτε πρόκειται για μια απλή παρουσίαση εταιρείας, blog, ιστότοπος μέλους ή ηλεκτρονικό κατάστημα.

Γρήγορη επισκόπηση του Weebly

Στο Weebly μπορείτε να επιλέξετε από 4 διαφορετικά σχέδια. Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει έναν δωρεάν υποτομέα, δωρεάν φιλοξενία, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες σελίδες και να αποθηκεύσετε έως και 500 MB. Διατίθεται ηλεκτρονική υποστήριξη μέσω συνομιλίας και email.

Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 8,00 $ το μήνα και διαθέτουν πολλές δυνατότητες: δωρεάν εγγραφή τομέα ενός έτους, χωρίς όριο αποθήκευσης, υποστήριξη μέσω συνομιλίας, email και τηλεφώνου, παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστότοπων, κατάργηση επωνυμίας Weebly, αναζήτηση ιστότοπου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου και βίντεο, συνδρομή και πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, δυνατότητα προσθήκης απεριόριστων προϊόντων ή απεριόριστων μελών, ενσωματωμένο καλάθι αγορών, υπολογιστής αποστολής και φόρου και διαχείριση κωδικού κουπονιού.

Τώρα, ας επιστρέψουμε στη δημιουργία του ιστότοπού σας. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας σε 3 βήματα. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε προγραμματισμό, ούτε να έχετε δεξιότητες σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το Weebly είναι ένα εργαλείο που όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν:

 • Βήμα 1: Επιλέξτε ένα επαγγελματικό θέμα
 • Βήμα 2: Σύρετε & Πτώση στοιχείων, προσαρμογή σχεδιασμού
 • Βήμα 3: Δημοσιεύστε τον ιστότοπό σας με ένα κλικ

1. Επιλέξτε ένα επαγγελματικό θέμα για τον ιστότοπό σας

Προφανώς πρέπει να τραγουδήσετε για έναν δωρεάν λογαριασμό στο Weebly προτού αποκτήσετε πρόσβαση στη βάση δεδομένων σχεδιασμού. Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή, απλώς συμπληρώστε το όνομα, το email και τον κωδικό πρόσβασής σας και θα έχετε άμεση πρόσβαση. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με το Facebook ή Google+ λογαριασμός.

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε ένα ωραίο σχέδιο. Η Weebly προσφέρει εκατοντάδες πρότυπα υψηλής ποιότητας χωρίς κόστος, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπό σας και να το προσαρμόσετε όπως θέλετε. Μπορείτε να φιλτράρετε θέματα ανά κατηγορίες: blog, επιχείρηση, ηλεκτρονικό κατάστημα, προσωπικό, εκδηλώσεις ή χαρτοφυλάκιο. Η θέση δεν έχει μεγάλη σημασία, επειδή μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως και να τροποποιήσετε το πρότυπο. απλά επιλέξτε ένα θέμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

διαλέξτε δωρεάν επαγγελματικό σχεδιασμό

Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση κάθε σχεδίου, ώστε να πάρετε μια ιδέα για το πώς θα μοιάζει ο ιστότοπός σας. Όλα τα πρότυπα είναι έτοιμα για κινητά, επομένως ο ιστότοπός σας θα φαίνεται υπέροχος και σε έξυπνα τηλέφωνα και τραπέζια.

2. Προσαρμόστε τον ιστότοπό σας – Στοιχεία μεταφοράς και απόθεσης

Μόλις επιλέξετε ένα σχέδιο, μπορείτε να το τροποποιήσετε στο Weebly builder. Θα μπορείτε να επεξεργαστείτε κείμενο, κουμπιά, μενού, φόντο και επιλεγμένες εικόνες, βασικά τα πάντα.

Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε στοιχεία από την τρέχουσα σχεδίασή σας και να προσθέσετε νέα. Μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε πλαίσια κειμένου, εικόνες, γκαλερί, προβολές διαφανειών, χάρτες Google, φόρμες επαφών και ενημερωτικών δελτίων, κουμπιά, διαχωριστικά και μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε προσαρμοσμένο κώδικα. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε βίντεο στο Youtube ή να ανεβάσετε τα δικά σας αρχεία πολυμέσων (ήχος και βίντεο). Η λίστα συνεχίζεται, αλλά δεν θα απαριθμήσω όλα αυτά.

weebly επεξεργασία στοιχείων μεταφοράς και απόθεσης θέματος

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πολλές σελίδες και να επεξεργαστείτε κάθε σελίδα όπως θέλετε. Κάθε θέμα συνοδεύεται από λίγες τυπικές σελίδες. Μπορείτε να καταργήσετε, να επεξεργαστείτε ή να προσθέσετε νέες σελίδες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη διάταξη κάθε σελίδας. Υπάρχουν εκατοντάδες διατάξεις που μπορείτε να επιλέξετε από τις οποίες θα συμπληρωθεί αυτόματα η σελίδα σας με πλαίσια, διευκολύνοντας τη δουλειά σας.

weebly επιλέξτε διάταξη σελίδας

προεπισκόπηση διάταξης weebly με στοιχεία

3. Δημοσιεύστε τον ιστότοπό σας με ένα κλικ

Μόλις τελειώσετε με όλες τις σελίδες σας, το επόμενο βήμα είναι να δημοσιοποιήσετε τον ιστότοπό σας. Για αυτό, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “Δημοσίευση” στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης σας.

δημοσίευση ιστότοπου weebly

Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε έναν υποτομέα, να καταχωρήσετε έναν νέο ή να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας τομέα. Ενώ δοκιμάζουμε μόνο το Weebly, δεν θα καταχωρήσουμε έναν τομέα ακόμα, οπότε θα επιλέξουμε έναν υποτομέα για να δημοσιεύσουμε τον ιστότοπό μας. Κάντε κλικ στο κουμπί “Συνέχεια” για να συνεχίσετε.

weebly επιλέξτε τον τομέα του ιστότοπού σας

Θα χρειαστούν λίγα δευτερόλεπτα για να αποθηκεύσει και να δημοσιεύσει ο ιστότοπός σας το σύστημα. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό από την παρεχόμενη διεύθυνση URL.

weebly δείτε τον ιστότοπό σας στο Διαδίκτυο

Συγχαρητήρια, μόλις δημιουργήσατε τον δικό σας ιστότοπο δωρεάν, χωρίς καν να γράψετε ούτε μία γραμμή κώδικα!

συμπέρασμα

Ελπίζω ότι αυτός ο γρήγορος οδηγός ήταν επωφελής για τους περισσότερους από εσάς. Τώρα βλέπετε πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ή ακόμη και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να το γνωρίζετε προγραμματισμός. Βεβαίως, το Weebly δεν είναι για όλους και έχει τους δικούς του περιορισμούς. Εάν χτίσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με την Weebly δεν είναι δυνατή η προσθήκη επιπλέον λειτουργιών, εκτός εάν η ομάδα προγραμματιστών της Weebly αποφασίσει να προσθέσει αυτήν την επιπλέον δυνατότητα σε ολόκληρο το σύστημα. Η μετακίνηση του ιστότοπού σας σε μια νέα εταιρεία φιλοξενίας είναι επίσης αδύνατη.

Είναι το Weebly κατάλληλο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του ιστότοπού σας; Η απόφαση είναι δική σου! Δοκιμάστε το Weebly δωρεάν και δείτε αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Δημιουργήστε τον δικό σας ιστότοπο με το Weebly Website Builder!

Δεν απαιτείται κωδικοποίηση ή τεχνικές δεξιότητες! Δημιουργήστε και προσαρμόστε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τα επαγγελματικά θέματα της Weebly.

Δοκιμάστε το ΔΩΡΕΑΝ! »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map