12+ καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Gmail για προσωπική και επαγγελματική χρήση

οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις gmail προσωπικής επιχείρησης


Τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική μας ζωή. Μετέτρεψαν και εξελίχθηκαν σε επικοινωνία μεγάλης εμβέλειας σε κάτι που μπορεί να γίνει σε δευτερόλεπτα. Σήμερα ο όγκος των πληροφοριών που στέλνουμε και λαμβάνουμε μέσω των email μας μπορεί να είναι συντριπτικός.

Εάν υπάρχουν πάρα πολλά δεδομένα για να τα χειριστείτε, τότε χρειάζεστε κάποια καλά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν και να κάνετε την εργασία σας πιο αποτελεσματική. Οι πελάτες email συνεχίζουν να προσπαθούν να φέρουν στους χρήστες τους την καλύτερη εμπειρία και να είναι καλύτεροι από τον ανταγωνισμό τους. Χάρη σε αυτό, υπάρχουν πολλοί πελάτες email.

Το Gmail υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και έκτοτε αποτελεί μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες email. Έχει πολλές ενημερώσεις από την κυκλοφορία του και τελικά η διεπαφή της έγινε πιο απλοποιημένη και φιλική προς τον χρήστη, γεγονός που επέφερε ορισμένες αλλαγές. Πολλοί άνθρωποι το λατρεύουν και φυσικά, υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες που θα παραπονεθούν ότι αυτή η νέα διεπαφή δεν είναι φιλική προς το χρήστη και το κουμπί σύνταξης είναι τόσο δύσκολο και ενοχλητικό μερικές φορές. Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς Gmail, μπορείτε να προβάλετε μόνο έναν (σε μία καρτέλα).

Το Gmail επίσης δεν προσφέρει κανέναν τρόπο εισαγωγής λογαριασμών από άλλες υπηρεσίες αλληλογραφίας που χρησιμοποιήσατε προηγουμένως. Αλλά το πιο προβληματικό είναι το γεγονός ότι η Google σαρώνει κάθε ένα από τα μηνύματα email σας. Η Google το κάνει έτσι ώστε οι διαφημιζόμενοι να μπορούν να στοχεύουν καλύτερα τους χρήστες και να προβάλλουν διαφημίσεις που είναι πιο σχετικές με αυτούς.

Αυτό μπορεί να θεωρηθεί πλήρες ασέβεια και προσβολή της ιδιωτικής ζωής.

Διαβάστε: Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Gmail για επιχειρήσεις?

Αυτοί οι λόγοι είναι περισσότερο από αρκετοί για να απομακρυνθείτε από το Gmail και να δοκιμάσετε κάτι νέο και κάτι καλύτερο.

Σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την υπηρεσία email που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

Mail.com

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το Mail.com είναι μια δωρεάν υπηρεσία email που σας επιτρέπει να επιλέξετε από περισσότερους από 200 τομείς. Μπορείτε να επιλέξετε κάθε τομέα ανάλογα με το επάγγελμά σας (@ content-writer.com), τα χόμπι (@ carlover.com) και τα αθλήματα (@ footballplayer.com).

Το Mail.com παρέχει επίσης απεριόριστο χώρο αποθήκευσης email, σάρωση προστασίας από ιούς, φίλτρα spam, συλλέκτη αλληλογραφίας, υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, ενσωμάτωση ημερολογίου και συνημμένα 50MB. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία συλλέκτη αλληλογραφίας που σας επιτρέπει να λαμβάνετε και να στέλνετε μηνύματα σε όλες τις εξωτερικές υπηρεσίες email σας στο λογαριασμό σας στο Mail.com. Έχει υποστήριξη για το Gmail, το Yahoo και το Hotmail.

Outlook.com

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Η καλύτερη υπηρεσία email για κάθε σκληρό χρήστη της Microsoft. Φέρνει επίσης μερικές εξαιρετικές εφαρμογές Web Office και SkyDrive μαζί της. Μπορείτε να εισαγάγετε όλα τα email σας από το Windows Mail, το Windows Live mail ή το Outlook Express. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για αποστολή και λήψη email από άλλους λογαριασμούς email.

Το Outlook έχει μια βαθιά κοινωνική ενσωμάτωση που σας επιτρέπει να εισαγάγετε τις επαφές σας στο Facebook για ευκολία πρόσβασης και να συνομιλήσετε μαζί τους μέσω της δυνατότητας Μηνύματα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να δημοσιεύσετε όλες τις καταστάσεις στο Facebook, τις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας και να δείτε και τις ενημερώσεις των φίλων σας.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι βασικά απεριόριστος και θα αυξηθεί αυτόματα όταν τον χρειάζεστε.

Inbox.com

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το Inbox.com είναι ένας εκπληκτικός πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με δυνατότητα λειτουργίας που προσφέρει χώρο αποθήκευσης 5 GB για email και μεγέθη συνημμένων 50 MB. Διαθέτει επίσης μια ενότητα φωτογραφιών που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να μοιράζεστε και να οργανώνετε εύκολα όλες τις φωτογραφίες σας.

Μεταξύ των πολλών χαρακτηριστικών του, υπάρχει ένας ενσωματωμένος οργανωτής που μπορεί να σας βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητάς σας και περιλαμβάνει επίσης έναν διαχειριστή εργασιών, ένα ημερολόγιο και υπενθυμίσεις. Για να προσθέσετε ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Notes για να δημιουργήσετε λίστες, να καταγράψετε ιδέες και εκκρεμότητες.

Το Inbox σαρώνει αυτόματα όλα τα μηνύματά σας για ανεπιθύμητα μηνύματα, spyware και ιούς, διατηρώντας το απόρρητό σας προστατευμένο συνεχώς. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε τη γραμμή εργαλείων του Inbox.com εάν θέλετε να έχετε ειδοποιήσεις μέσω email στην επιφάνεια εργασίας σας.

Ζιμπρά

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το Zimbra είναι μια δημοφιλής επιλογή όχι μόνο επειδή έχει μια πολύ επιθυμητή διεπαφή καρτελών, αλλά επειδή μπορεί να χειριστεί τους λογαριασμούς σας στο Facebook και στο Twitter. Η διεπαφή του φαίνεται λίγο ξεπερασμένη, αλλά διαθέτει πολλές λειτουργίες. Οι τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει η Zimbra, απαιτεί μια πιο προηγμένη διεπαφή για να μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε σωστά. Υποστηρίζει επίσης εργασία εκτός σύνδεσης.

Γιάντεξ

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το Yandex προσφέρει μια δωρεάν διεύθυνση @ yandex.com και μια απλοϊκή διεπαφή που προσθέτει κάποια χαρά στην περιήγηση στα email σας. Παίρνετε 3 GB αποθηκευτικού χώρου στο δίσκο Yandex, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί σε 7 GB κάνοντας μερικά απλά πράγματα, όπως η εγκατάσταση της εφαρμογής των Windows, η μεταφόρτωση μερικών αρχείων και η παραπομπή ενός φίλου στην υπηρεσία. Το Yandex είναι πιο δημοφιλές στη Ρωσία και έχει επίσης υποστήριξη σε 9 γλώσσες που περιλαμβάνουν Αγγλικά.

Το Yandex σάς επιτρέπει επίσης να εισάγετε όλα τα email σας χρησιμοποιώντας POP ή IMAP. Οι εφαρμογές για iOS και Android είναι επίσης διαθέσιμες για λήψη.

Yahoo Mail

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το Yahoo ήταν κάποτε ένας φοβερός πελάτης αλληλογραφίας, αλλά έχει προχωρήσει πολύ στην ανάπτυξή του και έγινε πολύ πιο μοντέρνος. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας, από βασικά οποιονδήποτε πελάτη email που υποστηρίζει POP.

Ο αποθηκευτικός σας χώρος είναι απεριόριστος και μπορείτε να εισαγάγετε επαφές από το Facebook, το Outlook, το Gmail και άλλους. Η προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα του Yahoo αναβαθμίστηκε πολύ και η κρυπτογράφηση SSL είναι επίσης διαθέσιμη, αλλά πρέπει να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα.

Χάρη στο Yahoo Messenger, η συνομιλία με φίλους μπορεί επίσης να γίνει ενώ διαβάζετε το email σας και μπορείτε επίσης να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα SMS.

GMX

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το GMX είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Gmail. Μπορείτε να αποκτήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρει πολύ παρόμοιες λειτουργίες με το Gmail, αναμένετε ότι η διεύθυνση email σας θα χρησιμοποιεί τον τομέα @ gmx.com ή @ gmx.de. Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσα email μπορείτε να αποθηκεύσετε στον λογαριασμό σας, αλλά υπάρχει όριο μεγέθους συνημμένου 50MB. Εάν πρέπει να στείλετε μεγαλύτερα αρχεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα FileStorage.

Τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους λογαριασμούς σας GMX σαρώνονται για ιούς και trojans και εφαρμόζονται προηγμένα αρχεία spam για να σας βοηθήσουν να αποφύγετε τη λήψη ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Facebook

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook για αποστολή και λήψη εξωτερικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Όλοι γνωρίζουμε ότι μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στους φίλους σας ή σε άλλους χρήστες του Facebook με το Facebook Messenger, αλλά είναι επίσης δυνατό να στείλετε email σε εξωτερικές διευθύνσεις email όπως το Gmail, το Yahoo ή άλλα.

Η αποστολή μηνυμάτων σε εξωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λειτουργεί ακριβώς όπως η αποστολή ιδιωτικών μηνυμάτων στο Facebook με τη μικρή διαφορά που θα χρειαστεί να εισαγάγετε τη διεύθυνση email στην οποία θέλετε να στείλετε το email και όχι το όνομα του φίλου σας. Μπορείτε επίσης να στείλετε ομαδικά μηνύματα, να δείτε ιστορικό συνομιλιών ή να επισημάνετε ανεπιθύμητα μασάζ.

Zoho Mail

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Εάν χρειάζεστε μια διεύθυνση email που να λειτουργεί με τον δικό σας τομέα, από το Zoho είστε η υπηρεσία που χρειάζεστε. Με τη δωρεάν έκδοση μπορείτε να φιλοξενήσετε έναν τομέα και να δημιουργήσετε έως και 5 διευθύνσεις email με χώρο 5 GB για κάθε λογαριασμό. Για τη φιλοξενία πολλών τομέων θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην υπηρεσία επί πληρωμή τους, η οποία ξεκινά από 2 $ / μήνα και προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες από τη δωρεάν έκδοση.

Η υπηρεσία email Zoho υποστηρίζει το POP καθώς και το IMAP. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή και επίσης σε πελάτες email τρίτων. Μπορείτε επίσης να λάβετε μηνύματα από εξωτερικές διευθύνσεις email στους λογαριασμούς σας Zoho Mail μέσω POP.

Husmail

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το Husmail είναι μια εξαιρετική υπηρεσία email χωρίς διαφημίσεις που προσφέρει χώρο αποθήκευσης 25 GB, κρυπτογράφηση email και υποστηρίζει POP και IMAP. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Husmail μέσω του προγράμματος περιήγησής σας, διαθέτει εφαρμογές για ευρύ φάσμα κινητών συσκευών όπως Android, iOS και Blackberry ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέσω πελατών email τρίτων.

Ο δωρεάν λογαριασμός email σας θα χρησιμοποιεί τον τομέα @ hushmail.com, αλλά αν χρειάζεστε προσαρμοσμένη διεύθυνση email, θα πρέπει να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα.

Το μόνο μειονέκτημα αυτού του παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ότι για να διατηρήσετε τον δωρεάν λογαριασμό email σας ενεργό, πρέπει να συνδεθείτε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό, ειδικά εάν πηγαίνετε σε διακοπές.

Τοτάνοτα

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το Tutanota είναι μια απλή, ασφαλής υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εδρεύει στη Γερμανία. Παρέχει κρυπτογράφηση end-to-end σε email που αποστέλλονται μεταξύ λογαριασμών email Tutanota.

Ο δωρεάν λογαριασμός προσφέρει χώρο αποθήκευσης email 1 GB με λογαριασμό email @ tutanota.com. Το premium πρόγραμμα που κοστίζει 1 € μηνιαίως επιτρέπει την προσθήκη του προσαρμοσμένου τομέα σας και έχει έως και 5 λογαριασμούς email. Επιτρέπεται επίσης η προσαρμογή των εισερχομένων σας με το πρόγραμμα επί πληρωμή. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης για μεγαλύτερα αρχεία, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον χώρο έως 1 TB.

AOL Mail

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Η AOL είναι ένας από τους παλαιότερους και πιθανώς πιο δημοφιλείς δωρεάν παρόχους υπηρεσιών email και εναλλακτική λύση στο Gmail. Με την AOL μπορείτε να έχετε έναν δωρεάν λογαριασμό email με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης email και δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών τομέων email (@ love.com, @ ygm.com, @ games.com).

Με AOL τα μηνύματα κρυπτογραφούνται και σαρώνονται για ιούς, καθώς και από spam. Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων σάς επιτρέπει να στέλνετε γρήγορα μηνύματα στους φίλους σας.

Το μέγεθος αρχείου 25MB στο συνημμένο μπορεί να είναι μειονέκτημα εάν πρέπει να στείλετε μεγαλύτερα αρχεία.

iCloud Mail

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Η υπηρεσία iCloud Mail είναι γνωστή στους χρήστες iOS και Mac. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία εάν διαθέτετε Apple ID και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο email σας μέσω της εφαρμογής από το iPhone ή το iPad σας. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο email σας iCloud από υπολογιστή ή συσκευή Android χρησιμοποιώντας πρόγραμμα περιήγησης ιστού και μεταβαίνοντας στη διεύθυνση url icloud.com.

Η υπηρεσία παρέχει χώρο αποθήκευσης email 5 GB και επιτρέπεται η μεταφόρτωση αρχείων μέγιστου μεγέθους 20MB. Σας επιτρέπει να συγχρονίζετε δεδομένα μεταξύ διαφορετικών συσκευών Apple. Αυτή η υπηρεσία email προσφέρει υψηλή ασφάλεια και απόρρητο στα email σας.

Συνολικά είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Gmail, ωστόσο υπάρχουν και μερικά μειονεκτήματα. Δεν μπορείτε να εισαγάγετε λογαριασμούς email από άλλους πελάτες και δεν μπορείτε να οργανώσετε τα email σας σε φακέλους.

Fastmail

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το Fastmail προσφέρει μια απλή, εύχρηστη διεπαφή με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και μια εξαιρετική υπηρεσία email. Η εταιρεία χρησιμοποιεί εξελιγμένα φίλτρα anti-spam για να διατηρήσει τα εισερχόμενά σας χωρίς spam και προσφέρει παρόμοιες λειτουργίες με το Gmail. Το σύστημα αναζήτησης τους επιτρέπει να βρίσκετε γρήγορα τα μηνύματα που θέλετε και να περιηγηθείτε γρήγορα στα email σας. Μπορείτε να καρφιτσώσετε σημαντικά μηνύματα και αυτά θα εμφανίζονται στην κορυφή των εισερχομένων σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό email σας μέσω προγράμματος περιήγησης στο Web ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή τους. Είναι επίσης δυνατός ο συγχρονισμός ή η κοινή χρήση ημερολογίων με άλλες συσκευές, όπως tablet, κινητό ή υπολογιστή ή με άλλους λογαριασμούς.

Η εφαρμογή email τους είναι διαθέσιμη για όλες τις πλατφόρμες και υποστηρίζει επίσης έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Περίληψη

Αυτό καταλήγει στη λίστα των καλύτερων πελατών email κατά τη γνώμη μας. Μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν πολλά μέρη στα οποία μπορείτε να μετεγκαταστήσετε εάν έχετε αρκετό Gmail. Πολλοί από αυτούς τους πελάτες διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά και λειτουργίες και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καθένας από αυτούς υποστηρίζεται από εκατομμύρια χρήστες. Υπάρχουν ακόμα πολλοί πελάτες εκεί έξω που δεν έχουμε καλύψει, αλλά είμαι βέβαιος ότι ένας από αυτούς θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας!

Ελπίζουμε να βρείτε τις πληροφορίες που αναζητούσατε και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε!

Εκσυγχρονίζω:

Χρήσιμοι πελάτες email

Ενώ υπήρχαν κάποιες σύγχυση μεταξύ των υπηρεσιών email και των πελατών email, ενημερώσαμε αυτό το άρθρο και τους χωρίσαμε. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια συλλογή πελατών email, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με μερικές από τις παραπάνω υπηρεσίες email.

Πελάτης

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Η απλή διεπαφή του πελάτη δίνει πολύ μεγαλύτερη εστίαση στη λειτουργικότητα και την ευκολία πρόσβασης από έναν ατελείωτο αριθμό λειτουργιών Μπορείτε να προσθέσετε έναν αριθμό λογαριασμών email, αλλά η δωρεάν έκδοση περιορίζεται μόνο σε 2. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό είναι η ενσωμάτωση Skype, που σας επιτρέπει να συνομιλείτε μέσω του πελάτη σας.

Έχει επίσης υποστήριξη για Exchange, iCloud, Gmail και Outlook.com. Λειτουργίες όπως ενσωματωμένο ημερολόγιο, χειριστήρια αφής, επαφές και γρήγορη αναζήτηση το καθιστούν ένα πραγματικά ισχυρό εργαλείο.

Μελανώδης

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το Inky είναι το πιο διάσημο για τον έξυπνο σχεδιασμό του Είναι πιθανώς η καλύτερη εναλλακτική λύση του Gmail εκεί έξω. Διαθέτει επίσης πελάτες κινητής τηλεφωνίας και μπορείτε να συγχρονίσετε όλες τις ρυθμίσεις σας μεταξύ τους μέσω cloud. Η δημιουργία και η χρήση διαφορετικών λογαριασμών email είναι μια βόλτα στο πάρκο και δεν χρειάζεται να παίζετε πολύ.

TouchMail

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Ένας ενδιαφέρων πελάτης email που παρουσιάζει email με μοναδικό αλλά απλό τρόπο. Κάθε ένα από τα email σας επισημαίνεται ως δικό του τίτλο και τα χωρίζετε με επαφές. Υποστηρίζει επίσης πολλούς λογαριασμούς και υποστηρίζει οποιοδήποτε φίλτρο θα μπορούσατε να σκεφτείτε. Είναι κατασκευασμένο για υπολογιστές και tablet Windows 10, οπότε η διεπαφή έχει σχεδιαστεί για οθόνες αφής, αντί για ποντίκι και πληκτρολόγιο. Μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς με τη δωρεάν έκδοση.

Mailbird Lite

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το Mailbird Lite είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας με δυνατότητα λειτουργίας που μπορεί να επεκταθεί από διάφορες εφαρμογές. Μπορείτε να προσθέσετε προγραμματισμό, συγχρονισμό αρχείων, συνομιλία και ομαδική εργασία.

Μετά τη λήψη του Mailbird, θα έχετε πρόσβαση στην επαγγελματική έκδοση για 30 ημέρες. Μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμαστική περίοδος και επιλέξετε να μην πληρώσετε για τον επαγγελματία, ο πελάτης σας θα επανέλθει στη δωρεάν έκδοση που έχει τους δικούς της περιορισμούς.

Οι δωρεάν χρήστες δεν θα λαμβάνουν λειτουργίες όπως ταχύτητα ανάγνωσης, προεπισκοπήσεις συνημμένων, αναβολή μέσω email, αλλά αυτός ο πελάτης εξακολουθεί να κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι βελτιστοποιημένο για ταχύτητα, φαίνεται υπέροχο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και τρεις λογαριασμούς email.

Thunderbird

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Οι άνθρωποι που σας έφεραν το διάσημο πρόγραμμα περιήγησης στο Web του Firefox, έχουν δημιουργήσει το Thunderbird πριν από μερικά χρόνια και το έχουν διατηρήσει έκτοτε. Είναι ένας τυπικός πελάτης IMAP και Pop mail, τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε για οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θέλετε, συμπεριλαμβανομένου ενός λογαριασμού Gmail.

Είναι ανοιχτού κώδικα και δωρεάν στη χρήση. Οι άνθρωποι το λατρεύουν για την απλότητα και τη λειτουργικότητα που προσφέρει. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Gmail με το Thunderbird πολύ εύκολα, πραγματοποιώντας σύνδεση με τα διαπιστευτήριά σας στο Gmail και ρυθμίζοντας το Thunderbird να χρησιμοποιεί IMAP.

Αυτός ο πελάτης email πολλαπλής πλατφόρμας είναι διαθέσιμος για Windows, Linux και Mac OS X.

Opera Mail

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα “

Το Opera Mail συνοδεύεται από το αγαπημένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Opera και είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστεί με σχεδόν οποιονδήποτε πάροχο email. Το μόνο πράγμα που δεν είναι πολύ καλό για το Opera Mail είναι ότι είναι ενσωματωμένο στην εμπειρία περιήγησης.

Το Opera Mail μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό του προγράμματος περιήγησης ιστού Opera και υποστηρίζει επίσης χρήση εκτός σύνδεσης. Οι εξαιρετικές δυνατότητες αναζήτησης διευκολύνουν την αναζήτηση οτιδήποτε και η ενότητα συνημμένων σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα συνημμένα σας στο ίδιο μέρος.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map