Miksi hankkia oma palvelin verkkokauppaasi Australiassa?

oma-palvelin-verkossa-shop-Australiassa


Web-hosting voi luoda tai hajottaa online-liiketoiminnan, koska se on verkkosivuston kirjaimellinen selkäranka. Suurin osa yrityksistä kanavoi oikein aikaa ja resursseja löytääkseen erinomaisen web-palveluntarjoajan. Viimeinen tarvitsemasi asia on ylikuormittuneet ja heikot palvelimet, jotka eivät voi pysyä verkkosivustosi liikenteessä.

On ensisijaisesti kolme web-hosting-pakettia. Jaettu hosting on edullisin isännöintisuunnitelmista, jossa voit maksaa kuukausimaksut alkaen 3 dollaria. Startup-yritykset siirtyvät kohti tätä pakettia, joka osoittautuu riittämättömäksi sivuston kasvaessa. Jaettu hosting tarkoittaa yleensä, että jaat palvelimia muiden sivustojen kanssa. Suunnitelmaan sisältyviä riskejä ovat hitaat latausajat ja seisokit.

Dedicated hosting on päivitys jaetusta isännöinnistä, jossa sinun ei tarvitse jakaa verkkopalvelimia. Tämä ratkaisu mahdollistaa palvelinohjelmistojen ja laitteistojen täyden hallinnan. Dedicated hosting mahdollistaa kasvun, mikä tekee siitä ihanteellisen kasvaville yrityksille. Paketti vaatii enemmän teknisiä taitoja, ja se on yleensä kalliimpaa kuin jaettu hosting. Syitä, jotka tekevät omistetusta isännöinnistä ihanteellisen verkkokaupoille, ovat muun muassa:

1. Paras käyttöaika

Vahvan käytettävyyden merkitystä ei voida korostaa tarpeeksi. Ei ole harvinaista, että verkkokaupat kaatuvat voimakkaan liikenteen aikana. Click Frenzy tuntee tämän riskin hyvin, ja sen verkkosivusto kaatui marraskuussa 2018 myynnin aikana. Ostokset kääntyivät sosiaalisen median puoleen pettymyksien yksityiskohtaisuuden selvittämiseksi. Sivuston palvelimet osoittautuivat riittämättömiksi tavallista enemmän liikennettä varten.

Digitaalisessa tilassa seisokkeja voidaan verrata ostajien kääntämiseen pois fyysisessä kaupassa. Seisokkeet ohjaavat asiakkaasi muille sivustoille. Jotkut online-järjestelmänvalvojat ovat sitä mieltä, että lyhyet seisokit eivät ole haitallisia myynnille, mutta ne eivät voi olla väärässä. Vuonna 2018 Amazon menetti välillä 72–99 miljoonaa dollaria vuotuisen pääpäivänsä aikana. Vaikka myymäläsi ei menettäisi niin paljon rahaa kuin Amazon, se vain havainnollistaa seisokkitappioiden mahdollista suuruutta..

Uudet asiakkaat arvioivat verkkokaupan suorituskykyä. Mikään ei turhauta asiakasta enemmän kuin yritys, joka ei täytä odotuksia. Uptime korreloi suoraan maineen kanssa. Verkkokaupan ala on kylläinen, ja uudet yritykset kasvavat jatkuvasti. Vakaa maine on tärkeämpi kuin koskaan. Hakukoneet sijoittavat huonosti seisokkeja sisältävät sivustot huonosti, mikä tarkoittaa, että kilpailijasi sijoittuvat suotuisampaan luokkaan ja houkuttelevat enemmän asiakkaita.

Todellisuudessa mikään ei ole 100% käyttöaikaa. Ihmisen taitojen, laitteistojen ja ohjelmistojen yhdistelmä ei voi olla täysin tyhjä. Tavoitteena on minimoida näiden järjestelmien mahdolliset häiriöt niin paljon kuin mahdollista. Isännöidyt ratkaisut ovat edistyneet tallennuksen, kaistanleveyden, palvelimen kapasiteetin ja CPU-allokoinnin suhteen. Käytettävissä oleva käyttöaika on 99,99%, ja se taataan usein isännöintipäällikön kanssa tehdyssä sopimuksessa. Ohjelmistosovellusten avulla voit seurata todellista käyttöaikaa ja varmistaa, että isäntä noudattaa sopimustaan.

2. Nopeus ja suorituskyky

Aika on rahaa, ja tämä tosiasia pätee erityisesti verkkokauppasivustoihin. Asiakkaiden verkkokaupoissa odottamat latausajat vähenevät jatkuvasti. Esimerkiksi vuonna 2006 keskivertokäyttäjä odotti sivujen latautuvan noin kahdeksassa sekunnissa, kun taas vuonna 2010 se oli vähentynyt kahteen sekuntiin. Tärkeimmillä toimijoilla, kuten Google ja Amazon, on paljon raportteja havainnollistaakseen latausaikojen merkitystä asiakkaille. Tutkimukset osoittavat edelleen, että verkkosivuston nopeuden lisääminen vain vähän voi parantaa tuloksia huomattavasti.

Jos verkkosivustosi toimii jaetulla palvelimella, resurssit jaetaan sinun ja muiden verkkosivustojen välillä. Kumpi sivusto saa resurssit ensin, voi saada hedelmiä. Omistetussa isännöintisuunnitelmassa sinulle kuitenkin osoitetaan tietty määrä resursseja, eikä kukaan pääse käyttämään osuutesi. Paketistasi riippuen saat allokointeja Ramista, kaistanleveydestä, tallennustilasta ja suojauksesta. Voit valita korkeamman suunnitelman verkkosivustosi kasvaessa. Omien resurssien omistaminen tarkoittaa myös sitä, että voit muuttaa asetuksia ja integroida muita sovelluksia verkkosivuston nopeuden parantamiseksi.

Omistettujen resurssien käyttö vähentää sivustosi seisokkiaikaa. Nopealla latausajalla on useita etuja. Esimerkiksi 46% ostajista, jotka hylkäävät ostoskärryt, syyttävät hitaasta latausnopeudesta tässä toiminnassa. Kun ostajat valitsevat “osta nyt” tai “uloskirjautuminen”, he odottavat seuraavan reaktion tapahtuvan nopeasti. Hidas sivusto ei rohkaise tuloksiin, ja se myös estää ostajia selaamasta käyttöjärjestelmääsi.

Hakukoneet rakastavat nopeita verkkosivustoja ja sijoittavat ne tyypillisesti hakusivuille. Google on käyttänyt nopeutta luokittelussaan vuodesta 2010. Verkkokauppasivuston on hyödynnettävä SEO näkyvyyttä, minkä vuoksi latausnopeudet ovat välttämättömiä kuin koskaan. Se on myös erinomainen strategia, jos sinulla on rajoittamaton lisä-sähköpostitili, verkkotunnus, tietokanta omalla hosting-suunnitelmallasi, jos käynnistät uuden projektin verkkosivustosi ympärillä..

Dedicated hosting on luotettavampi paketti, koska se on vähemmän altis kaatua tai mennä alas kuin jaetun hosting-sivuston verkkosivusto.

3. Parannettu turvallisuus

Verkkokauppa tarjoaa paljon mahdollisuuksia yrittäjille, mutta ne ovat myös riskejä. Tunnetuin digitaalisen turvallisuuden uhka on petokset. Useimmissa verkkokaupoissa on asiakasominaisuuksia tietojen tallentamiseksi, kuten toimitustiedot ja ostohistoria. Hakkerit voivat käyttää näitä tilejä ja käyttää niitä luvattomien ostojen tekemiseen. Jos et suojaa asiakastietoja riittävästi, avaat ne hakkerointiin ja petoksiin. Luottokorttipetokset ovat melko yleisiä, koska toisin kuin fyysisissä myymälöissä, sinulla ei ole mitään keinoa selvittää ostajan henkilöllisyyttä.

DDOS-hyökkäykset ovat toinen yleinen turvallisuusuhka. Hakkerit yleensä kaappaavat palvelinpalvelimet ja vaarantavat niiden toiminnallisuuden tai käyttävät niitä muiden palvelimien hyökkäämiseen. DDOS-hyökkäykset ovat erityisen ei-toivottuja, koska ne aiheuttavat vakavia seisokkeja, ja jos niitä tapahtuu, ne saattavat maksaa sinulle myyntiä ja mainetta asiakkaiden keskuudessa. Useimmat verkkoisäntälaitteet tarjoavat todennusjärjestelmiä täydentämään salasanoihin perustuvia vakioratkaisuja.

Kun valitset verkkoisäntää, valitse paketit, jotka sisältävät:

 • SSL-sertifikaatit – Suojatut pistorasiat on suunniteltu salaamaan tiedot myyjän ja ostajan välillä. Verkkokauppoihin sisältyy tällaisten arkaluontoisten tietojen, kuten luottokorttitietojen, osoitteiden, pankkitietojen ja ostohistorian, vaihto.
 • VPN – Julkiset verkot ovat saatavana monille ihmisille, minkä vuoksi ne ovat melko alttiita tietoverkkorikollisille. Virtual Private Network sisältää salattujen tietojen lisäksi myös ulkopuoliset palvelimet. Tehokkaimpia vaihtoehtoja ovat SSL-VPN ja Open-VPN.
 • Turvallisuustarkastus – Web-isäntäsi tulisi tarkkailla sivustoasi säännöllisesti. Auditoinnit havaitsevat turvallisuusuhat ja käsittelevät niitä vastaavasti.
 • Suojaus DDOS-uhkilta – DDOS-hyökkäykset aiheuttavat turvallisuusryhmille päänsärkyä, koska ne muuttuvat usein muotoon vastustaakseen niitä vastaan ​​toteutettuja toimenpiteitä. DNS-palveluita käytetään yleisesti epäilyttävän liikenteen poistamiseen.

Yllä olevat ominaisuudet ovat saatavissa useimpien omistettujen hosting-pakettien kanssa ja ovat välttämättömiä verkkokauppasivun sujuvan toiminnan kannalta. Jotkut suunnitelmat tarjoavat erityisiä palomuureja lisäsuojausta varten. Palomuurit ovat tietokoneiden vakio-ohjelmistoja, ja ne estävät käyttäjiä pääsemästä tiettyyn sisältöön tai verkkosivustoihin. Kun käytät jaettua hosting-palvelua, pyynnöt, jotka on estetty pääsemästä toiselle sivustolle, voidaan estää myös verkkosivustollasi. Omistetussa isännöinnissä on erityisiä sääntöjä, jotka säätelevät käyttöympäristöäsi, joka on ihanteellinen arkaluontoisille tiedoille.

Verkon isäntäsi tarjoamien suojausasetusten lisäksi sinun on myös asennettava useita omia, mukaan lukien virustorjuntaohjelmat.

4. Täysi hallinta verkkosivustollasi

Omistetun isännöinnin avulla verkkokauppasivustosi menestys riippuu täysin yrityksestänne. Sinun on varmistettava, että palvelin on hyvin ylläpidetty ja suojattu uhkilta. Jaettu hosting ei ole erityisen ihanteellinen verkkokauppasivustoille, koska jotkut verkkosivustot saattavat joutua käyttämään suuria resursseja niin, että tuloksesi on heikko. Erillisellä isännöinnillä tietyn varauksen omaavaa palvelinta käytetään verkkosivustosi optimointiin.

Koska omistettu isännöinti antaa sinun määrittää ohjelmisto- ja laitteistotarpeesi, ensimmäinen askel on suojata sivusto oikein. Sinulla on täysi hallinta turvallisuus- ja lupavaatimuksissasi, jotta voit salata asiakkaiden tiedot. Sivustosi kasvaessa voit lisätä ja päästä eroon kaikista sovelluksista tai ohjelmistoista.
Toinen etu omistetulla isännöinnillä on joustavuus, jossa voit käyttää palvelintasi mihin tahansa määrään projekteja niin kauan kuin se on asetettujen rajojen sisällä tallennustilan ja kaistanleveyden suhteen..
Verkkosivuston suorituskyvyn optimoimiseksi markkinointi-, yritys-, verkkosivusto-, tutkimus- ja analytiikkakategorioissa on rajoittamaton määrä työkaluja.

Dedicated hosting vaatii asiakkaalta paljon käytännön työtä, ja jotkut web-host-palveluntarjoajat hallitsivat erillistä ylläpitoa lisämaksusta. Palveluntarjoajasi suorittaa suurimman osan asennuksesta puolestasi. Voit ostaa tämän ratkaisun pakettina tai ostaa palveluita, kun tarvitset teknikon avuksi.

5. Omistettu tekninen tuki

Verkkokauppasivusto on erityisen herkkä, koska kaikki häiriöt vaikuttavat suoraan myyntiin. Siksi useimmat isäntäasiakkaat etsivät palveluntarjoajia, jotka tarjoavat ympäri vuorokauden tukea kaikina vuoden päivinä. Tämän henkilöstön ei tulisi olla vain käytettävissä, vaan myös asiantuntijoiden. Jos joudut määrittämään monimutkaiset ohjelmistoasetukset, palveluntarjoajan tiimin tulee olla riittävän asiantunteva auttamaan sinua tyydyttävästi. Isäntäpalveluntarjoajan tulisi lisäksi tarjota useita kanavia tukiryhmän käyttämiseksi. Näitä kanavia voivat olla suorakeskustelu, sähköposti, lipunmyynti ja puhelin. Useimmat omistautuneet hosting-paketit tarjoavat nämä takuut, mikä tarkoittaa, että tarvitsemasi apu on saatavana ympäri vuorokauden. Omistetut palveluntarjoajat seuraavat verkkosivustoja säännöllisesti, mikä on lisävarmuus siitä, että sivustosi suojataan häiriöiltä ja tietoturvariskeiltä.

Miksi suosittelen WP-hosting-palvelua

wphosting erikoislaitteita-server-Australiassa

WP-hosting – Dedicated Server Australia

Yksi Australian merkittävimmistä omistautuneista palveluntarjoajista on WP Hosting. Se perustettiin ottamaan käyttöön laadukkaita isännöintipalveluita australialaisiin verkkosivustoihin ja blogeihin. WP Hostingilla on riittävästi infrastruktuuria kaikenlaisten isännöintitarpeiden tyydyttämiseen, kun asiakkaita ovat valtiosta, yrityksistä, pienistä yrityksistä ja yksityishenkilöistä. Perussuunnitelma on Startup-paketti, joka on ihanteellinen henkilökohtaisille blogeille, joissa ei käytetä valtavasti liikenteen kaistanleveyttä ja tallennustilaa. Business-paketti on päivitetty sisältämään puhelintuki sähköpostipaketin lisäksi. Jos sinulla on monimutkainen verkkosivusto, joka vastaanottaa liikennettä useilta samanaikaisilta käyttäjiltä päivittäin, Corporate-paketti on täydellinen sinulle.

WP-hosting on muodostunut toimimaan saumattomasti WordPressin kanssa. Verkkokaupan suhteen WooCommerce hallitsee 32% markkinoista. Se on entistä suositumman WordPress-verkkosivustoalustan verkkokaupan laajennus. Kun kyse on SEO, WooCommerce + WordPress loistaa kaikkien muiden kilpailijoiden yli. Tämän yhdistelmän käyttö parantaa näkyvyyttäsi hakukoneissa, mikä on yksi verkkokaupan ensisijaisista tavoitteista. Lukuisia lisäosia on kehitetty tekemään WooCommerce-palvelusta entistä tehokkaampi, mukaan lukien sähköpostimarkkinointityökalut ja jäsensivuston toiminnot. Palveluntarjoaja on integroinut palveluun monia säätöjä virittääkseen sen WordPressiin.

WP-hosting tarjoaa ilmaisen saapuvan siirron, jossa WordPress-sivustosi siirretään uudelle hosting-alustalle nolla seisokkeja. Australialaiset web-järjestelmänvalvojat rakastavat paikallista henkilökuntaa WP Hosting -palvelussa, mikä tarkoittaa, että käännöksessä ei mene hukkaan, kun he ovat vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. 24/7 -tukikeskus on merkittävä etu, ja voit ottaa heihin yhteyttä milloin tahansa päivä- tai yönä. Palveluntarjoajan monikerroksista tietoturvaa täydentää aina päällä oleva DDOS-suojaus. Nämä turvatoimenpiteet ovat käytännöllisesti katsoen tyhjiä verkkokaupan pitämisen suhteen. WP Hosting on työskennellyt useiden huippubrändien kanssa, kuten Melbourne University ja Melbourne Convention Exhibition Center.

johtopäätös

Verkkokauppa tarvitsee enemmän resursseja kuin mitä tavanomainen sisältösivusto vaatii. Saatat olla hätää, kun rakennat toimivan verkkokaupan. Olet todennäköisesti kuullut sellaisista alustoista, kuten Shopify ja Magento, joiden avulla voit sukeltaa suoraan tuotteiden lähettämiseen. Vielä suositumpi on WordPress, jossa on monia laajennuksia, jotka tekevät verkkokauppasivustosta tehokkaan. Valitsemasi sisällönhallintajärjestelmä on sinun tehtäväsi, ja sen pitäisi vastata välittömiin ja tuleviin huolenaiheisiisi.

Useimmat järjestelmänvalvojat yrittävät säästää rahaa valitsemalla jaetun isäntän, josta tulee pian tehottomia resursseja nälkäisissä alustoissa, kuten verkkokaupassa. Koska jaat resursseja muiden sivustojen kanssa, verkkosivustosi saattaa menettää toimintakykyään kriittisinä aikoina. Dedicated hosting saattaa olla kalliimpi vaihtoehto, mutta sivustosi hyötyy päivitetystä käyttöajasta, enemmän tietoturvavaihtoehdoista, täydellisestä hallinnasta ja omasta tukitiimistä. Australiassa voit käyttää omaa palvelinta WP Hosting-palvelimelta viedäksesi verkkokauppasi seuraavalle tasolle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map