Kuinka siirtää blogiisi WordPress.com-sivustosta itsepalveluneelle verkkosivustolle

miten siirtää WordPress Com blogi itse isännöi verkkosivusto


Yksi suosituimmista blogging-alustoista on WordPress. Jos aloitit blogin WordPress.com-sivustossa, se on hienoa, koska monet meistä kokeilivat tätä hienoa ohjelmistoa. Henkilökohtaisen tai harrastajablogisi aloittaminen ilmaisella hosting-alustalla on hieno tapa oppia ensimmäiset vaiheet. Jos kuitenkin suunnittelet pitkällä aikavälillä, sinun tulisi siirtää blogi WordPress.com-palvelusta maksulliseen hosting-tiliin.

Tässä artikkelissa opastan sinua blogin siirtämisprosessista WordPress.com itse isännöimään verkkosivustoon.

Mutta miksi sinun pitäisi joka tapauksessa siirtää WordPress.com-blogiisi? Ennen kuin aloitan tämän oppaan, haluan selittää, miksi sinun tulisi harkita blogin siirtämistä maksettuun hosting-suunnitelmaan. WordPress.com tarjoaa sinulle loistavan ja luotettavan alustan blogille, mutta sillä on joitain valtavia rajoituksia verrattuna itse isännöimään WordPress-sivustoon:

 • Voit asentaa ja mukauttaa mitä tahansa WordPress-teemaa itse isännöimään WordPress-sivustoon, kun taas WordPress.com-sivustolla sinulla on rajoitettu määrä teemoja, joista valita (ilmainen ja myös kaupallinen)
 • Lisäosia ei sallita WordPress.com-sivustossa (paitsi jos ostat VIP-suunnitelman, joka maksaa 2500 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle täyden hallinnan CSS: n, PHP: n, laajennusten ja teemojen suhteen), kun taas jaetussa hosting-suunnitelmassa (joka maksaa noin 5 dollaria kuukaudessa) voit asentaa mitä liitännäisiä haluat.
 • Ilmaisella WordPress.com-sivustolla ylläpidetty blogi on erittäin kova ja sillä on rajoitetusti mahdollisuuksia ansaita rahaa. hyväksymisen jälkeen sinun on jaettava tuotot automaattisen Inc: n kanssa, joka omistaa ja johtaa WordPress.com-sivustoa. Itse ylläpitämässä WordPress-sivustossa voit lisätä minkä tahansa kaupallistamiskanavan sivustoosi, eikä sinun tarvitse jakaa voittoja kenellekään..

WordPress-sivuston ylläpitämisen haittapuoli omalla hosting-tililläsi on, että sinun on hallittava sitä. Sinun tulee pitää sivustosi ajan tasalla, päivittää järjestelmää, laajennuksia ja teemoja.

Valmistautuminen siirron aloittamiseen

Nyt tiedät, mitä hyötyjä ja haittoja on WordPressin hallinnassa ja hallinnassa. Siirron aloittamiseksi sinun on kuitenkin ostaa verkkotunnus ja luotettava hosting-suunnitelma WordPressille. Suosittelemme tätä tarkoitusta varten BlueHostia monista syistä: saat ilmaisen .com-verkkotunnuksen, 50% alennuksen heidän yhteisestä suunnitelmasta, paljon ilmaisia ​​lisävarusteita ja takuita sekä loistavan teknisen tuen, joka on koulutettu auttamaan käyttäjiä, jotka ovat ylläpitää heidän sivustojaan WordPressillä.

Vaihe 1: Tietojen vieminen WordPress.com-sivustosta

Jotta voit viedä WordPress.com-blogin, sinun on kirjauduttava hallintapaneeliin ja napsautettava “Vie”, joka löytyy “Työkalut” -valikosta. Päästäksesi hallintapaneeliin sinun pitäisi siirtyä osoitteeseen:

yourblog.wordpress.com/wp-admin

Vie-työkalu vie sinut uudelle sivulle, jolla voit valita ilmaisen tai opastetun siirron (maksaa 129 dollaria kirjoittamisen yhteydessä). Sinun tulisi valita Ilmainen vienti -vaihtoehto, kun taas tämä opas opastaa sinut kaikkien vaiheiden läpi.

vie WordPress com -sivusto

Valitse ilmainen vienti napsauttamalla Käynnistä-painiketta. Tämä vie sinut viimeiseen vaiheeseen, jossa voit valita vietävän tietotyypin. Oletuksena ”Kaikki sisältö” -vaihtoehto on valittu. Pidä tämä vaihtoehto, jos haluat siirtää koko blogin, mukaan lukien viestit, sivut, mukautetut kentät, kommentit, navigointivalikot, mukautetut viestit jne..

aloita ilmainen vienti wordpress com

Napsauta “Lataa vientitiedosto” -painiketta ja tallenna se tietokoneellesi. Tiedosto tallennetaan .xml-muodossa. Tämä voidaan avata millä tahansa tekstieditorilla, jos haluat katsoa koodia.

viedä kaiken sisällön wordpress com

Vaihe 2: WordPressin asentaminen isäntätilillesi

Jos päätät rekisteröityä BlueHostilla WordPress-sivustosi isännöintiin, sinulla on mahdollisuus asentaa järjestelmä automaattisesti. Tämä vaihe ei vaadi ohjelmointitaitoja, vain muutama minuutti sen asettamiseen. En aio mennä yksityiskohtiin siitä, kuinka WordPress asennetaan BlueHostiin tai muihin isännöintipalveluntarjoajiin, koska katkaisin koko WordPress-verkkosivuston käynnistämisprosessin linkitetyssä artikkelissa.

Täältä löydät kaksi tapaa määrittää WordPress-sivustosi: manuaalisesti tai automaattisesti. Video-opas on myös mukana.

Vaihe 3: WordPress.com-blogin tuominen itse ylläpitämään WordPress-sivustoon

Kun itse isännöimäsi sivusto on valmis, kirjaudu hallintapaneeliin avaamalla seuraava URL:

yourwebsite.com/wp-admin

Napsauta ”Työkalut” -valikossa nyt ”Tuo” -vaihtoehtoa, kun tulet aiemmin vietyjä tietoja.

Tuo WordPress-tiedot

Sinun on valittava järjestelmä, josta tuot. Valitse tässä tapauksessa WordPress.

tuoda tietoja WordPressistä

Jotta voit tuoda tietosi WordPress.com-sivustosta, sinun on asennettava nopeasti WordPress-tuojalaajennus. Napsauta ponnahdusikkunassa ”Asenna nyt” -painiketta ja aktivoi laajennus.

asenna WordPress maahantuoja

Kun laajennus on aktivoitu, siirry uudelleen kohtaan ”Työkalut -> Tuo ”-valikko. Selaa ja valitse tuotavat tiedostot (aiemmin tallentamasi .xml-tiedosto) ja napsauta “Lähetä tiedosto ja tuo” -painiketta.

lataa ja tuo WordPress-blogi

Seuraavassa vaiheessa sinua pyydetään valitsemaan käyttäjä, jolle sisältö osoitetaan. Voit tuoda käyttäjän, jota käytit WordPress.com-sivustossa, voit luoda uuden käyttäjän tai määrittää sen uudelle verkkosivustollesi käyttämällesi käyttäjälle. Valitse myös tuoda liitteitä. Tämä vaihtoehto lataa kaikki kuvat vanhasta blogistasi ja lataa ne uuteen sivustoosi. Voit jättää tämän vaihtoehdon valitsematta; tässä tapauksessa kuvat ladataan WordPress.com-palvelimelta. Tämä ei kuitenkaan ole hyvä idea, koska haluat poistaa oman blogin (selittää sen myöhemmin).

määritä kirjoittajat lataamaan tuontitiedostojen liitteet

Napsauttamalla Lähetä-painiketta, tiedot tuodaan ja julkaistaan ​​automaattisesti uudelle sivustollesi. Valitettavasti et voi tuoda vanhaa malliasi, mutta voit käyttää paljon ilmaisia ​​ja premium-WordPress-teemoja.

Vaihe 4: WordPress.com-blogin poistaminen ja uudelleen ohjaaminen

Jos olet tuonut kokonaan WordPress.com-sivustosi uuteen verkkosivustoosi, suosittelen vanhan poistamista tai tekemistä yksityiseksi. On myös suositeltavaa ohjata se uudelle verkkotunnuksellesi.

Jos haluat asettaa blogin yksityiseen tilaan, sinun on käytettävä Asetukset -> Lukeminen ”-valikko WordPress.com-hallintapaneelissa ja aseta” Haluan blogini yksityiseksi, näkyväksi vain valitsemilleni käyttäjille ”. vaihtoehto.

asettamalla wordpress com yksityiseksi

Jos olet bloginnut jo jonkin aikaa ja sinulla on suuri yleisö, saatat ilmoittaa heille ennen blogin siirtämistä. Voit myös poistaa kaiken sisällön vanhasta blogista ja luoda erillisen viestin, joka kertoo vierailijoille, että blogi on siirretty uudelle verkkotunnukselle. Sinun on poistettava tai tehtävä vanhat viestit yksityisiksi, koska hakukoneet eivät pidä päällekkäisestä sisällöstä.

Voit myös ohjata vanhan blogin uudelle verkkosivustollesi. Siirry hallintapaneelin “Store” -valikkoon. Siirry nyt myymälässä “Domains” -valikkoon ja napsauta “Add Domain” -painiketta.

lisää verkkotunnus wordpress com

Tämä antaa sinulle muutamia verkkotunnusehdotuksia, jotka voit myös ostaa, sekä vaihtoehdon sivustosi uudelleenohjaamiseen. Napsauta ”Mat it” -painiketta, jos haluat jatkaa uudelleenohjausta. Sinun on asetettava uusi verkkotunnuksesi ja maksettava 13 dollaria vuodessa maksu tästä päivityksestä. Tämä vaihtoehto ohjaa vanhan blogin (301-uudelleenohjauksella, joka kertoo hakukoneille, että sivusto on pysyvästi siirretty) uuteen itse isännöimään sivustoosi. Kun joku käyttää WordPress.com-blogiasi, hän laskeutuu automaattisesti uudelle verkkotunnuksellesi ja verkkosivustollesi. Tällä tavoin et menetä kovasti ansaittuja lukijaasi, ja myös hakukoneet arvostavat tämän askeleen ottamista.

ohjaa WordPress-verkkotunnus

Viimeistelen sen!

Jos olet noudattanut yllä olevaa vaiheittaista opasta ja tehnyt kaiken oikein, nyt sinun pitäisi olla ylpeä verkkotunnuksen omistaja ja uusi itsenäinen WordPress-sivusto..

Toivon todella, että tämä opetusohjelma on auttanut sinua siirtämään WordPress.com-blogin uudelle verkkotunnukselle. Jos sinulla on vielä kysymyksiä tai tarvitset apua, lähetä kommentti alla.

Siirrä WordPress.com-blogiasi!

Siirrä WordPress.com-sivusto BlueHostille ja saat ILMAISEN verkkotunnuksen ja 50% alennuksen web-hosting-palvelusta.

Aloita nyt! – 3,95 dollaria kuukaudessa »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map