Kuinka luoda ammatillinen verkkosivusto WordPressin avulla (aloittelijaystävällinen)

luoda ammatillinen verkkosivusto WordPress aloittelija ystävällinen


Vaikka WordPress on erittäin helppo käyttää ja luoda verkkosivustoja, monet ihmiset kamppailevat silti ammatillisen verkkosivuston luomiseksi. Tässä opetusohjelmassa opetan sinulle, kuinka rakentaa ammattimainen verkkosivusto yrityksellesi WordPressin avulla. Tämän oppaan tarkoituksena on antaa sinulle vinkkejä, jotka auttavat luomaan loistavan verkkosivuston, joka muuntaa kävijät asiakkaiksi.

WordPress-pohjainen verkkosivustorakentaja

Täydellinen aloittelijoille! Luo tyhjästä ammattimaisia ​​ja laadukkaita verkkosivustoja WordPressin ja BoldGridin avulla.

Aloita nyt! »

Jos haluat oppia WordPressin perustamisen perusteet tai haluat tietää kuinka perustaa blogi muutamassa minuutissa, tutustu linkitettyihin opetusohjelmiin.

Tämä opas ei sisällä ohjelmointia tai web-suunnittelutaitoja. Se on täydellinen aloittelijoille, jotka alkavat WordPress. Kaikki on kuvattu kuvakaappauksilla.

Aloittelija ystävällinen! Ei koodausta! Ei geeky termejä! Yksinkertainen ja suoraviivainen! Askel askeleelta.

Ammatillinen isännöinti ammattimaiselle yritykselle

Kun luot tätä verkkosivustoa yrityksellesi, haluat olla ammattimainen. Jotta voit julkaista verkkosivustosi verkossa, tarvitset isännöintipalvelun. Tätä opasta varten käytin esimerkkinä InMotion Hosting -sovellusta. Suosittelen tätä hosting-yritystä luomaan ja ylläpitämään yrityksesi verkkosivustoa. Jos haluat lisätietoja tästä palveluntarjoajasta, lue InMotion-hosting-arvostelu.

Joten ensin sinun on ostettava nosto-suunnitelma.

Seuraamalla tätä linkkiä saat 47% välittömän alennuksen. Vieritä sivun alaosaan ja valitse Launch Plan napsauttamalla “Tilaa nyt” -painiketta.

tilauksen inmotion käynnistyssuunnitelma

Tarkista valintasi ja napsauta “Jatka”.

inmotion-business-luokan isännöintitilausprosessi

Jos sinulla on jo verkkotunnus, valitse tämä vaihtoehto, muuten voit rekisteröidä uuden verkkotunnuksen ilmaiseksi tämän palvelusuunnitelman avulla.

inmotion rekisteröi ilmainen verkkotunnus

Valitsin tässä esimerkissä vaihtoehdon linkittää verkkotunnukseni InMotionin palvelimeen, joten jatkan ”Minulla on jo verkkotunnus” -vaihtoehtoa. Tarkista valintasi ja napsauta “Jatka”.

inmotion jo omistaa verkkotunnuksen

Järjestelmä tunnistaa sijaintisi automaattisesti ja valitsee verkkopalvelimen, jossa verkkosivustosi isännöidään. Jos haluat tehdä säätöjä, valitse uusi sijainti palvelimelle. Voit valita East Coast tai West Coast. Harkitse verkkosivustosi isännöimistä palvelimella, joka on lähempänä sinua ja asiakkaitasi.

inmotion hosting itärannikko länsirannikko

Nyt tämän tilauksen tärkein vaihe on valita sisällönhallintajärjestelmä, jonka haluat asentaa verkkosivustollesi. Täältä voit valita ”Asenna BoldGrid, WordPressin käyttöjärjestelmä”. Tätä rakentajaa käytämme verkkosivustomme luomiseen ja mukauttamiseen. BoldGrid on WordPress-käyttöinen sivunrakentaja, jonka avulla voit luoda mukautettuja asetteluja ilman, että sinun tarvitsee tietää HTML-, CSS- tai muuta ohjelmointia. Tutustu BoldGrid-arvosteluumme saadaksesi lisätietoja tästä hienosta työkalusta.

inmotion asentaa boldgridin automaattisesti kirjautumisen yhteydessä

Täytä henkilökohtaiset ja taloudelliset tietosi. Tämä sivu on suojattu ja salattu, joten tietosi ovat suojattuja. Napsauta Osta-tili -painiketta loppuun tilauksesi.

inmotion -ostostilin

Sinua otetaan yhteyttä puhelimitse muutamassa minuutissa vahvistaaksesi tilauksesi. Kun tilauksesi on vahvistettu, saat sähköpostin kirjautumistiedoilla. Samaan aikaan WordPress ja BoldGrid asennetaan verkkosivustollesi automaattisesti. Tilauksen lopussa sinulla on toimiva järjestelmä, jota voit mukauttaa.

Toistaiseksi niin hyvä! Nyt on hauska osa, kun itse luot verkkosivustosi.

WordPress-verkkosivustosi luominen

Kun tilisi on vahvistettu puhelimitse, saat InMotionilta tervetulosähköpostin, joka sisältää kaikki kirjautumistiedot. Tämä sähköposti sisältää kirjautumisen tilihallintapaneeliin, kirjautumisen cPaneliin ja WordPress-sivustoosi, johon BoldGrid on jo asennettu.

Nyt voit käyttää verkkosivustosi kojetaulua ja kirjautua sisään. Sisäänkirjautumisnäyttö eroaa WordPressin oletuskirjautumisnäytöstä. Kojelauta on myös vähän erilainen, mutta sillä ei ole paljon eroa, vaikka olisit jo käyttänyt WordPressiä aiemmin.

inmotion boldgrid kirjautuminen

Tervetuloa-näytöllä on kaksi videota, yksi aloittelijoille ja toinen kokeneille WordPress-käyttäjille. Nämä videot ovat nopea esitys BoldGridistä. Suosittelen tarkkailemaan niitä! Seuraava video selittää kuinka aloittaa BoldGrid: in kanssa:

Nyt aloittaaksesi sinun on napsautettava “Inspiraatiot” -valikkoa.

boldgrid inspirations -sivusto

Inspiraatiosivulla voit valita kahdesta vaihtoehdosta: Asenna vaiheittain (valitse tämä, jos sinulla on jo verkkosivusto ja haluat päivittää sen BoldGridillä) tai Asenna aktiivisena (tämä vaihtoehto on niille, joilla ei vielä ole verkkosivustoa). Jatkamme “Aktiivinen” -sivua.

boldgrid asentaa aktiiviset sivustot

Seuraava vaihe on valita luokka verkkosivustollesi. Kirjoittamishetkellä on noin kymmenen luokkaa, joista voit valita, mutta niitä lisätään enemmän, kun BoldGrid kehittyy. Valitse luokka, joka on lähinnä verkkosivustosi markkinarakoa.

boldgrid valitse verkkosivustokategoria

Kun luokka on valittu, voit valita haluamasi teeman. Voit esikatsella mitä tahansa näistä teemoista ja nähdä, miltä ne näyttävät työpöydällä, pöydällä tai matkapuhelimella. Huomaa, että jotkut teemat sisältävät tekijänoikeuksien alaisia ​​kuvia vesileimoilla. Voit ostaa näitä kuvia (käyttämällä kolikkojärjestelmää) tai korvata ne omilla valokuvillasi. Valitsemme Uptempo-teeman tälle opetusohjelmalle.

boldgrid valitse teema

Kun olet valinnut haluamasi teeman, valitse sivujoukko, jonka haluat asentaa verkkosivustollesi. Asennamme viisi sivua, jotka ovat yleisimmät tässä luokassa. Napsauta Valitse-painiketta jatkaaksesi.

boldgrid valitse sivujoukko

Vahvista valinta ja tee teeman ja sivujen asennus loppuun napsauttamalla ”Asenna tämä verkkosivusto!” painiketta. Tässä vaiheessa voit silti palata takaisin ja muokata aiemmin valittuja asetuksia.

boldgrid-asennussivusto

Sivujen asennus ja luominen vie vähemmän kuin minuutin. Älä sulje sivua, ennen kuin se on valmis. Kun asennus on valmis, napsauta Mukauta-painiketta.

boldgrid lataa asennusteema-verkkosivusto

Teeman mukauttamisohjelman avulla voit muokata verkkosivustoasi ja esikatsella tekemiäsi muutoksia. Vaihtoehdot voivat vaihdella teemakohtaisesti. Aiheelle, jonka valitsimme aiemmin, uptempo, voimme muuttaa sivuston otsikkoa, muuttaa fonttia, otsikon sijaintia, lähettää kuvan logon tai sivuston kuvakkeen.

boldgrid muokata verkkosivustoa

Väri-osiossa voit valita eri väripaleteista. On “Ehdota paletteja” -toiminto, joka ehdottaa värimaailmaa joka kerta, kun napsautat sitä. Valitse haluamasi värimaailma!

boldgrid color customizer ehdottaa paletteja

On monia muita asetuksia, jotka voit määrittää tekemään verkkosivustostasi ainutlaatuisen ja erinomaisen. Voit esimerkiksi valita staattisen kotisivun, joka näyttää valitsemasi sivun. Voit myös lisätä widgettejä otsikkoon ja alatunnisteeseen sekä lisätä mukautetun HTML-koodin (Google Analytics esimerkiksi). Teemaasi voi myös lisätä mukautetun JavaScriptin tai CSS: n, ilman tiedostojen avaamista. Emme mene nyt yksityiskohtiin, koska tämän oppaan kirjoittaminen ja lukeminen vie liian kauan.

Kun olet valmis, napsauta Tallenna & Julkaise ”-painike! Voit palata myöhemmin ja muokata mitä tahansa vaihtoehtoa, jos haluat.

Mene nyt verkkosivustosi kotisivulle ja nauti näkymästä:

esimerkki boldgrid-verkkosivustosta

Et ole valmis vielä! Verkkosivustollasi on viisi sivua, mutta niihin sisältyy asennuksen mukana tuleva oletussisältö. Haluat muuttaa näitä.

boldgrid muokkaa sivuja

WordPressissä voit muuttaa tekstiä, lisätä ja korvata kuvia, kloonata tai poistaa erilaisia ​​lohkoja, vetää ja pudottaa lohkoja pystysuoraan ja vaakasuoraan.

boldgrid-sivun toimittaja

”Lisää GridBlock” -toiminnolla voit valita monista ennalta luotuista asetteluista. Tämän toiminnon avulla voit myös lisätä Google-kartan sivullesi tai valita laajasta joukosta eri kenttiä sisältäviä yhteyslomakkeita.

boldgrid insert gridblock layout

BoldGrid API antaa sinun etsiä korkealaatuisia kuvia, sekä ilmaisia ​​että kaupallisia. Voit asettaa sivulle lisäämäsi kuvan koon, ja järjestelmä rajaa kuvan automaattisesti ja asentaa sen verkkosivustollesi. Tämän ominaisuuden avulla voit virittää sivut kauniilla kuvilla muutamassa minuutissa käyttämättä edes kuvankäsittelyohjelmaa. Kuinka siistiä?

Tässä vaiheessa olet valmis rakentamaan verkkosivustosi. Onnittelut! Olet luonut ammatillisen verkkosivuston WordPressin ja BoldGridin avulla yrityksellesi. Kaikki tämä koskettamatta yhtä koodiriviä, ja pystyit myös lisäämään kuvia ilman, että tarvitset niitä muokataksesi tietokoneellasi.

Yhteenveto ja suositus

Tämä opas osoittautui pidemmäksi kuin halusin olla, mutta mielestäni katkaisin suurimman osan vaihdoista, joita tarvitaan ammatillisen verkkosivuston luomiseen. Toivottavasti tämä opas auttaa paljon aloittelijoita. Jos sinulla on kysyttävää BoldGridistä, voit kirjoittaa kommentin alla tai ottaa yhteyttä InMotion-isännöintiin. Tekninen tuki on erittäin avulias ja aloittelijaystävällinen.

Suosittelen sekä BoldGridia että InMotionia WordPress-sivustosi luomiseen ja ylläpitämiseen.

Vaikka tämän demosivuston luominen kesti vain muutaman minuutin, tämän askel askeleelta -oppaan laatiminen vei minut yli tunnin. Jos se auttoi sinua, kerro siitä sosiaalisen median tileilläsi. Kiitos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map