Kuinka ja miksi aloittaa henkilökohtainen blogi?

start-personal-blogi


Internet on täynnä ideoita ja niille on runsaasti tilaa. Jokainen rakastaa jakamaan jotain henkilökohtaisen tai työelämänsä tai mielensä tilanteesta. Lisäksi heistä on aina kiinnostuneita, sillä 77% Internetin käyttäjistä lukee blogin kirjoituksia.

Suuren yleisön tavoittamisen lisäksi oman henkilökohtaisen blogin perustamiseen liittyy lukuisia etuja. Voit luoda vankan suhteen yleisöösi, joka perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Heillä on esimerkki ajatteluprosessistasi, henkilökohtaisista arvoistasi ja kaikesta, mikä on tärkeintä. Se on tapa käydä heidän kanssaan henkilökohtaisemmalla tasolla. Se on myös hieno tapa rakentaa henkilökohtainen tuotemerkki ja saada asiakkaat tavoittamaan sinut prosessissa. Lyhyesti sanottuna henkilökohtainen blogi antaa sinun levittää sanaa kaikesta, mitä sinun täytyy näyttää maailmalle.

Mutta ennen kuin siirrymme vaiheisiin, niin on ensin tärkeää puhua siitä, mikä on henkilökohtainen blogi.

Mikä on henkilökohtainen blogi?

Henkilökohtainen blogi on tila, jossa voit kirjoittaa mistä tahansa, ilman mitään erityisiä tavoitteita tai tarvetta seurata yleisöäsi. Monet ihmiset tekevät sen vain hauskanpitoon tai vuorovaikutukseen ihmisten kanssa. Blogiisi ei välttämättä tarvitse liittää mitään yritystäsi, vaikka se voi vaikuttaa siihen.

Periaatteessa henkilökohtainen blogi on harrastajan verkkosivusto ihmisille, joilla on samanlaisia ​​tai samoja etuja ja harrastuksia. He tulevat lukemaan mielipiteitäsi ja ideoitasi ja jakamaan mielipiteesi kanssasi. Se on hyvä tilaisuus tavata ihmisiä, jotka ovat samalla sivulla kuin sinä.

Kuten sanoin, sillä voi kuitenkin olla syvällinen vaikutus myös yritykseesi. Ensinnäkin, se voi ehdottomasti vaikuttaa ammatilliseen altistumiseesi. Paikka, josta ihmiset voivat tulla lukemaan henkilökohtaisia ​​kiinnostuksiasi ja ajatuksiasi, ovat erinomainen tapa rakentaa henkilökohtainen tuotemerkki. Monet ihmiset eivät kuitenkaan tee sitä, koska heidän mielestään heillä ei ole aikaa siihen.

Mutta todellisuus on, että jos voit käyttää noin 30 minuuttia kirjoittamiseen joka päivä tai jopa ainakin yhden tilaisuuden viikossa, se kannattaa. Luonnollisesti tarkka aika, jonka sinun on investoitava sen kehittämiseen, riippuu siitä, mitä haluat saavuttaa sillä.

Ennen kuin pääset henkilökohtaisen blogin pitämisen lukuisiin etuihin, selitämme ensin, miten voit saada sen tapahtumaan. Blogin käynnistäminen on helpompaa kuin luuletkaan. Se vaatii vain tunnin tai kaksi tarkkaavaista huomiotasi eikä mitään ohjelmointitaitoja.

WordPress-henkilökohtaisen blogin luominen

Noin 30% kaikista verkkosivustoista toimii WordPressillä, koska sen käyttö on niin helppoa, että kuka tahansa voi avata verkkosivuston sen kanssa. Sekä aloittelijat että ammattilaiset rakastavat tätä sisällönhallintajärjestelmää, koska se tekee verkkosivuston ylläpidosta erittäin tehokkaan.

Ennen kuin voit aloittaa verkkosivustosi sillä, tarvitset tarttuvan verkkotunnuksen ja hosting-tilan sitä varten. Tämä johtaa meidät prosessin kahteen ensimmäiseen vaiheeseen.

1. Verkkotunnuksen ostaminen

Ensinnäkin, tartu arkki paperia ja aivoriihi verkkotunnuksesi. Sen on oltava jotain tarttuvaa ja jotain, joka viestii selvästi, mistä blogiisi kuuluu tai kenelle se on tarkoitettu. Sinun pitäisi kestää ainakin muutama päivä verkkotunnuksesi aivoriihään ja tehdä koko analyysi, johon yksi toimisi parhaiten ja mikä on markkinoituimmin. On tärkeää, että siirryt jotain, joka rullaa vain kieleltäsi.

Kun olet keksinyt oikean verkkotunnuksen, tarkista, onko se käytettävissä. Voit tehdä sen monilla verkkosivustoilla, kuten GoDaddy tai NameCheap. Voit myös ohittaa tämän vaiheen ja tehdä sen, kun olet keksinyt sopivan verkkotunnuksen. Voit tarkistaa verkkotunnuksen saatavuuden ja jopa ostaa sen valitsemastasi hosting-yrityksestä. Vielä paremmaksi saat sen ilmaiseksi useimpien palveluntarjoajien kautta.

2. Hanki hosting-suunnitelma

Kun sinulla on verkkotunnus, jolla ihmiset voivat päästä sivustoosi, sinulla on oltava oma pieni viipale internetiä. Kun sinulla on oikea hosting-suunnitelma, voit asentaa WordPressin yhdellä napsautuksella ja aloittaa sivustosi suunnittelun. Mutta ennen kuin tämä tapahtuu, joudut tekemään valinnan lukuisten saatavissa olevien palveluntarjoajien joukosta. Jotta asiat olisivat sinulle helpompaa, olemme valinneet kolme isännöintipalveluntarjoajaa, jotka pidimme sopivimpana bloggaajille, sekä tehokkuuden että budjetin kannalta.

Jos teet kaiken itse, sinun tulee myös varmistaa, että palveluntarjoajasi asiakastukitiimi on takana. Haluat asiantuntijaryhmän, joka auttaa sinua ratkaisemaan mahdolliset tekniset ongelmat matkan varrella ja usko minua, tarvitset sitä.

 • SiteGround: on helposti yksi WordPressin suosituimmista ja halvimmista isännöintiratkaisuista. Se on täysin luotettava ja saa sivustot latautumaan 600 millisekunnin sisällä. Joten, sinulla ei ole vain vankka perusta blogiisi, vaan myös tappajakäyttökokemus. Heidän suunnitelma maksaa 3,95 dollaria, ja pystyt helposti käsittelemään 10 000 käyntiä kuukaudessa.
 • BlueHost: on myös uskomattoman suosittu lähinnä siksi, että heidän suunnitelmansa ovat halpoja ja he vain uusivat palvelinarkkitehtuurinsa. Voit saada hosting-suunnitelman vain 2,95 dollaria kuukaudessa. Se antaa sinulle vankan palvelun, jonka avulla blogiisi voi toimia nopeammin kuin alan keskimääräinen. Lisäksi niiden ohjauspaneelia on erittäin helppo käyttää.
 • HostGator: on yksi harvoista palveluntarjoajista, jotka tarjoavat asiakkailleen edullisia pilvipalveluita. Cloud hosting on luotettavampi ja paljon nopeampi kuin mikään muu siellä. Tämä on totta lähinnä siksi, että se välittää koko palvelimien ja tietokoneiden verkossa, ei tietyn määrän palvelimia, kuten kaikkien muiden. Siksi on hienoa, että HostGator tarjoaa yhden paketin 4,95 dollarilla kuukaudessa.

Voit tehdä valintasi budjettisi tai haluamiesi kokemusten perusteella. Sinun tulisi myös tehdä omat tutkimuksesi näistä yrityksistä, mutta voimme vakuuttaa, että ne ovat täydellisiä henkilökohtaisen blogin pitämiselle.

Jokainen niistä tarjoaa käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, joiden avulla voit asettaa verkkosivustosi vain muutamalla napsautuksella.

3. Asenna WordPress

Nyt kun olet ostanut isännöintisuunnitelmasi ja saanut pääsyn cPaneliin, sinun on vain selattava sitä löytääksesi WordPress-kuvake. Asenna se ja käynnistä verkkosivustosi sieltä vain yhdellä napsautuksella. Sinua toivottaa tervetuliaisnäyttö, joka on sama jokaiselle WordPress-käyttäjälle, ja sieltä eteenpäin on sinun tehtäväsi suunnitella se.

4. Suunnittele sivustosi

WordPressille on saatavana kymmeniä tuhansia teemoja, joten sinun on vain valittava persoonallisuutesi ja brändisi parhaiten sopiva teema. On monia teemoja, joita voit käyttää ilmaiseksi, mutta emme suosittele sitä, jos sinulla ei ole koodaustaitoja. Ammattimaisesti valmistetut, esikoodatut teemat ovat parasta uusille käyttäjille. Vaikka he maksavat noin 60 dollaria, työskentelet heidän kanssaan paljon vähemmän. Heillä on yleensä intuitiivinen käyttöliittymä, jonka avulla voit muuttaa tekstiä, kuvia ja mukauttaa lukuisia sisustuselementtejä makusi mukaan.

Jos haluat kuitenkin mennä kaikki ulos ja suunnitella verkkosivustosi tyhjästä, käyttämällä yksinkertaisia ​​vedä ja pudota -työkaluja, siellä on tehokas ratkaisu myös tähän. Lataa ja käytä vain Diviä, WordPressin teemarakentajaa. Sen avulla voit luoda täydellisen suunnittelun blogiisi.

Mitä tahansa pidät mielessä, varmista, että se edustaa täydellisesti kuka olet ja viestiäsi. Mitä tarkemmin mallisi voi heijastaa sitä, mitä blogiisi tarkoittaa, sitä todennäköisemmin se vetoaa oikealle yleisölle.

Lisäksi sinun on määritettävä sivustosi sivut siten, että käyttäjät voivat navigoida kattavasti. On tärkeää, että he pääsevät kaikkiin etsimiin tietoihin ja viesteihin enintään kolmella napsautuksella. Muista myös lisätä hakupalkki, joka tekee viestien löytämisestä mahdollisimman helppoa.

Jos et halua sekoittaa liikaa sivustosi suunnitteluun, jopa vetämällä ja pudottamalla, voit palkata ammattimaisen kehittäjän. Voit mennä paljon pidemmälle kokeneemman joku suunnittelemalla verkkosivustolla, mutta se maksaa sinulle myös paljon enemmän pääomaa.

5. Kasvata blogiasi

Kun sinulla on tarpeeksi blogin kirjoituksia esittelyyn, on aika kertoa maailmalle niistä. Sinun on kirjoitettava blogin markkinoinnin taito, joka vaatii melko kauan. Erityisistä tavoitteistasi tai niiden puutteesta riippuen joudut investoimaan kaiken energian tai minkään sen energiasta markkinointiin. Sosiaaliseen mediaan lähettäminen, vierasblogit ja muut taktiikat ovat loistava tapa kasvattaa yleisöäsi. Sinun pitäisi tehdä joitain tutkimuksia blogin markkinoinnissa auttaaksesi sitä saamaan pitoa ja pääsemään asemaan, joka hyödyttää yritystäsi.

On myös tärkeää, että tutkit joitain bloggaajien tärkeimmistä markkinointitaktiikoista. Nämä ovat SEO, PPC ja sosiaalisen median markkinointi. Sinun ei tarvitse olla mestari kummassakaan näistä, mutta sinulla on oltava joitain käytännön perustietoja, jotka voit toteuttaa.

Esimerkiksi hakukoneoptimoinnissa tulee työskennellä sivustosi sisäisissä linkityksissä ja luoda käänteisiä vierasblogien avulla. Nämä ovat molemmat helppoja ja vaativat saman asian tekemisen, jota teet koko ajan. Tietojen järjestäminen ja niistä laadukkaiden viestien kirjoittaminen; siis yhdistäminen.

Yhdistämisen avulla käyttäjät voivat selata verkkosivustoasi nopeasti ja helposti. Se ei vaikuta suoraan sivustosi SEO-tietoisuuteen, mutta siitä saatava laadukas käyttäjäkokemus vaikuttaa. Lisäämällä linkkejä muihin merkityksellisiin viesteihin blogiisi, käyttäjät pitävät sivustosi pidempään ja mikä tärkeintä, antaa heille enemmän arvoa.

Vierasblogging on toisaalta yksi suurimmista työkaluistasi blogin kasvattamiseen. Se on täydellinen tapa saada kohdistettua liikennettä blogiisi. Voit tavoittaa lukijoita, joilla on sama intohimo kuin sinun. Se on juuri mitä haluat tehdä, eikö? Joten kohdistaminen blogeihin, jotka toimivat samassa kapeassa ja houkuttelevat samaa yleisöä kuin sinun, on erittäin tärkeää.

PPC on nopein tapa saada kohdennettu yleisö blogiisi, mutta sinun tulisi käyttää sitä vain, jos sinulla on jotain myytävää tai sinulla on minkäänlainen liiketoimintasuunnitelma. Kun lopetat PPC-maksamisen, niin suuri liikenteen määrä häviää. Se on lyhytaikainen ratkaisu saada enemmän rahaa.

Viimeinkin sosiaalisen median markkinointi on hämmästyttävä tapa tehdä kaikki edellä mainitsemani. Maksatko mainoksista tai valitsetko ne tehdä orgaanisesti, voit kohdistaa uusiin lukijoihin ja rakentaa yhteisön blogin ympärille.

Kumpi näistä valitset tai ne kaikki, varmista, että tutkit helvettiä jokaisesta taktiikasta ja käytät sitä käytännöllisesti. Vaikka käytät yhtä yksinkertaista kasvutaktiikkaa, voit kasvattaa eksponentiaalisesti mahdollisuuksiasi menestyä.

Henkilökohtaisen blogin pitämisen edut

Bloggaamisella on lukuisia henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia etuja. Kaikki nämä antavat ihmisille syyn jatkaa bloggaamista yhtenä intohimonsa. Tässä on muutama hieno syy siihen, miksi bloggaaminen palvelee sinua monella tasolla.

Ilmoita intohimosi

Siellä on runsaasti blogeja, jotka ovat olemassa vain antamaan tilaa jonkun intohimolle ja ideoille. Se voi olla mitä tahansa ruoanlaitosta, liiketoimintaan, politiikkaan, henkilökohtaiseen rahoitukseen, taistelulajeihin, markkinointiin tai itse bloggaamiseen. Jos sinulla on jotain mitä haluat ja haluat jakaa sen muiden kanssa, bloggaaminen saattaa olla vain täydellinen tapa tehdä niin.

Voit viedä rakastamasi aivan toiselle tasolle tekemällä lisätutkimuksia ja muotoilemalla omia ideoitasi. Jos se osoittautuu arvokkaalle lukijoillesi, se hyödyttää myös mainetta ja tuo myös rahallisia etuja.

On vaikutusta

Saatat siirtää intohimoasi tukemaan tiettyä aihetta tai varmistamaan, että muut oppivat kokemuksistasi. Olipa syy, jota haluat tukea, ympäristöllinen, sosiaalinen, poliittinen vai tapa saada tukea, blogointi on hieno tapa tehdä se.

Se on täydellinen tapa sanoa jotain kukaan muu, mutta voit sanoa. Voit päästä koko maailmaan aivan uudella tasolla. Totuuksien kommunikointi ja muiden ihmisten johtaminen siihen on yksi tyydyttävimmistä asioista, joita voit tehdä uran aikana.

Jaa tietosi

Jos tiedät jotain erityistä tai sinulla on pääsy tietoihin, joita monilla ei ole, voit jakaa sen. Jos haluat jakaa asiantuntemustasi tai löytää muita asiantuntijoita, joilla on samanlaiset tavoitteet kuin sinun, bloggaaminen on täydellistä. Lisäksi tieto on arvokasta, joten voit ansaita rahaa blogiisi ja ansaita rahaa siitä. Se on myös täydellinen tapa osoittaa pätevyytesi ja markkinoida palveluitasi verkossa.

Kukaan ei voi tehdä tarkalleen mitä teet, ja sinun ei pitäisi pelätä jakaa prosessiasi. Jos ihmiset vain kopioisivat sen ja tekisivät sen itse, alanne ei tarvitsisi ensisijaisesti sinun kaltaisia ​​ammattilaisia. Tietosi jakaminen ja tapa, jolla käsittelet tiettyjä tehtäviä, lisää vain luottamuksen määrää, jonka ihmiset sijoittavat sinuun. Jakamalla suurimman osan tiedostasi, ihmiset antavat nähdä osan työstäsi.

Työskentele kirjoitustaidoillasi

Paras tapa työskennellä kirjoitustaidosi on arvasit sen kirjoittamalla. Blogin omistaminen, jonka tavoitteena on laadukas viestintä, toimii kirjoitustaidoillasi toisin kuin missään muussa. Tämä on hienoa, koska lukijasi antavat sinulle runsaasti palautetta, jonka avulla voit tehdä parannuksia jokaisessa uudessa kirjoituksessa, jonka aloitat.

Olet yllättynyt siitä, kuinka kirjoittaminen voi organisoida ajatuksesi ja tapa nähdä maailmaa. Lisäksi se muuttaa myös tapa kommunikoida elämäsi ihmisten kanssa. Kyky kyetä tarkkaan muotoilemaan ajatuksesi ja ideoitasi ovat mitä se tarkoittaa. Kun teet sen, sanoillasi on paljon suurempi voima, joka vaikuttaa elämäsi ja liiketoiminnan kaikkiin alueisiin.

Opi luomaan passiivinen tulovirta

Monet ihmiset perustavat blogin tapaan ansaita rahaa verkossa. He aloittavat yleensä yhden blogin avulla, joka antaa heille ideoita uusille kapeille, jotka voisivat ansaita heille enemmän rahaa. Blogin pitäminen rahaa ansaitsevalla tavalla auttaa sinua ymmärtämään paremmin verkkokaupan toimintaa. Se voi olla sijoitus, joka kukitsee tulevaisuuden näkymiin.

Online-liiketoiminnassa on kyse siitä, kuinka huomion avulla ansaitaan rahaa. On olemassa lukuisia tapoja, joilla voit ansaita rahaa kirjoittamasi ja mitä rakastat. Riippumatta siitä, haluatko tehdä sen mainosten, tytäryhtiötuotteiden tai online-kurssien kautta, se on sinun tehtäväsi. Tärkeintä on myydä jotain, joka liittyy suoraan mihin kirjoitat. Jokainen haluaa tietää asiantuntijan suositukset.

Laajenna ammatillista verkostoasi

Blogin pitäminen on yhteisöpohjaista pyrkimystä ja yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset harjoittavat sitä. Mikä tahansa bloggaaminen onkin tavoitteesi, suhteiden luominen ja altistumisen saaminen auttavat sitä ehdottomasti. Verkostojen kasvattamisella on lukuisia sivu-etuja, kuten pääsy seminaareihin, työpajoihin, tuotteiden ylärajoihin ja muihin hyödyllisiin lähteisiin. Lisäksi on tärkeää, että sinulla on vetovoimamaine ammatillisessa verkostossasi.

Perusta viranomainen teollisuudelle

Blogi on täydellinen alusta esittelemään asiantuntemustasi ja tietämystäsi. Blogien kirjoittaminen, jotka ovat osuvia, tarkkoja ja oikea-aikaisia, saa muiden huomion. Muut alasi asiantuntijat näkevät sinut viranomaisena ja tavoittavat sinut. Ne saattavat avata mahdollisuuksia, joihin et pääse muulla tavoin.

Se todella auttaa antamalla uusille asiakkaillesi, kumppaneillesi tai ikäisillesi tietää, kuka olet edellä. Heillä on siivu kuinka ajattelet ja mikä on tyylisi.

Rakenna salkku

Blogi on loistava paikka esitellä kirjoitustaidosi ja kaikki mitä tiedät. Ihmiset tulevat katsomaan sitä ennen kuin palkkaavat sinut keikkaan. Joten se voi olla hieno tapa osoittaa sinulle hyödyksi heidän tavoitteidensa saavuttamisessa.

Voit myös käyttää blogiasi esitelläksesi mainitun salkun. Tällä tavalla yleisösi tietää mistä projekteista olet osallistunut ja millainen kokemus sinulla on. Tämä voi olla korvaamaton aloittaessasi uusia suhteita alaan tai omaan markkina-alueeseesi kuuluvan henkilön kanssa.

Markkinoi yritystäsi

Hyödyllisen tiedon jakaminen potentiaalisten asiakkaiden kanssa on hieno tapa markkinoida yritystäsi. Yhdistettynä muutamaan lyijyä tuottavaan tai markkinointitaktiikkaan, se voi saada sinulle lisää viittauksia, tilaajia ja enemmän tuloja päivän päätteeksi. Et voi tehdä tätä staattisella yrityksen verkkosivustolla, mutta voit luoda blogin. Auttamalla ihmisiä ilmaiseksi ja antamalla heille hyödyllistä tietoa, ei vain lisätä valta-asemaasi, mutta se on myös hyvä PR yrityksellesi.

Blogisi on täydellinen paikka puhua kaikesta palveluvalikoimassasi ja kaikesta tekemästäsi, josta voi olla hyötyä alasi ihmisille, joten älä ole ujo käyttämään sitä.

johtopäätös

Internetin yhdentyessä yhä enemmän elämäämme, blogin ylläpitäminen tai verkkosivuston luominen on asia, josta tulee joka päivä parempia ja parempia mahdollisuuksia. Sinulla ei tarvitse olla koodaustietoa, sinun on vain oltava intohimo tekemäsi ja erityisesti kirjoittamasi suhteen. Jos sinulla on edes vähän aikaa investoida siihen, blogin kirjoittaminen voi parantaa sinua ja yritystäsi samanaikaisesti.

Joten, mitä sinä odotat? Blogin luominen on helppoa. Mene alas ja jaa viestisi maailmalle tänään!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map