Revisió de JaguarPC

Anem a veure què ofereix JaguarPC a empreses o individus que vulguin un servei d’allotjament fiable. JaguarPC és, de fet, una bona elecció a l’hora de fer hosting, però pot ser que les funcions i el servei en general no siguin adequats per a tothom. És per això que parlarem amb molt de detall quins són els avantatges i els contres que heu de tenir en compte abans d’iniciar-vos.


L’empresa va ser fundada a Colorado el 1998. Van treballar intensament, oferint diverses solucions d’allotjament web i finalment es van convertir en una de les majors empreses del sector. JaguarPC sempre inverteix en el maquinari i la seguretat més moderns, raó per la qual es va convertir en el proveïdor d’allotjament d’allotjament per a moltes empreses..

En els darrers deu anys, l’empresa es va expandir molt. A més de Colorado, ara tenen centres de dades a Chicago, Houston, Atlanta, i fins i tot als EUA, que allotgen més de 500.000 dominis als seus servidors. També hi havia petits proveïdors d’allotjament que també van formar part de JaguarPC, a saber Devpont, Hostingzoom i Wowvps.

JaguarPC té una àmplia gamma de plans d’allotjament web, assegurant un conjunt adequat de funcions tant per a grans i petites empreses. Sense més detalls, parlem de què ofereix JaguarPC als seus clients en general.

Visió general de JaguarPC

Com hem comentat abans, JaguarPC està invertint constantment en nou maquinari i millorant la seva xarxa. La seva garantia de temps de vida al 100% no és només una esquer, sinó que es prenen seriosament, ja que fa més de 8 anys que no es va produir cap interrupció.

Ho han fet molt segur amb una instal·lació elèctrica que compta amb 14 generadors que sempre estan preparats per fer còpia de seguretat de tota la xarxa. JaguarPC s’assegura que els seus sistemes siguin controlats i assegurats constantment per tal de proporcionar un servei d’allotjament web d’alta qualitat a tothom..

Si trieu un dels plans de servidor dedicats de JaguarPC, us asseguraran que cada vegada que hi hagi un problema amb el maquinari, substituiran les parts defectuoses en les properes dues hores. D’altra banda, pot confiar completament en la seva atenció al client sempre que necessiti ajuda.

Quan es tracta de les seves tarifes i llistes específiques de funcions, trobareu molts extres que us seran útils mentre seguiu pagant un preu raonablement baix per a cada pla. Per completar-ho, JaguarPC també us permet accedir a un munt de programari que pot ser útil per al vostre lloc web, com ara eines de comerç electrònic i sistemes de gestió de contingut..

Plans i preus JaguarPC

JaguarPC va mantenir els seus preus assequibles per a tothom, oferint una llista enorme de funcions amb tots els plans, fins i tot el més barat que només costa 5 dòlars. Si sou nou de JaguarPC i voleu unir-vos, us garantirà una configuració gratuïta.

Plans d’allotjament compartits a JaguarPC

En primer lloc, parlem de les seves Plans d’allotjament compartits amb cPanel com a interfície d’allotjament. cPanel us ofereix moltes aplicacions d’instal·lació d’un clic que us poden ser útils, incloses les més populars plataformes de gestió de dades i de CMS. Independentment del pla compartit que trieu, obtindreu l’emmagatzematge SSD amb cadascun d’ells que garanteix una alta velocitat de transferència.

Ara, si voleu ser rendibles amb els plans d’allotjament compartits de JaguarPC, haureu de triar l’opció de contracte de 36 mesos. En aquest cas, obtindràs totes les funcions i el servei d’atenció al client excel·lent per un preu que és gairebé rendible en comparació amb el servei que obté.

 • El paquet d’allotjament compartit més petit és Allotjament privat que costa 3,97 dòlars cada mes. Això us proporciona 35 GB d’espai per treballar amb i un ample de banda de 100 GB per als principiants. El correu electrònic, els comptes FTP i les bases de dades MySQL són molt limitats, ja que podeu tenir un màxim de 25 dels tres combinats..
 • El segon pla és web Hosting i inclou un espai de disc de 75 GB, un ample de banda més gran de 1000 GB i aquesta vegada el correu electrònic, FTP i MySQL tenen una limitació de 100. Costa 6,97 dòlars mensuals i obtindràs bonificacions que no podeu obtenir amb el pla d’allotjament privat, com ara SSL segur amb certificat, Softaculous, Spam Expert, Cloud Flare, LiteSpeed. A més, podeu treballar amb 100 dominis estacionats a la vegada que obteniu còpies de seguretat diàries.
 • La més gran és Allotjament de negocis amb un preu mensual de 25,94 dòlars. Això és molt més gran en comparació amb els dos anteriors, però en realitat no és tan gran si es consideren totes les coses il·limitades que s’aconsegueix amb el pla. Compta amb un espai de disc de 125 GB, l’amplada de banda és de 5000 GB i aquesta vegada totes les bases de dades, dominis aparcats i comptes són il·limitats. A més del pla anterior, els vostres llocs s’executaran en servidors semi-dedicats i també s’inclou una adreça IP dedicada.

Plànols per a servidors dedicats

Aquestes eren totes les opcions d’allotjament web compartides que JaguarPC ha d’oferir. Ara anem a fer una ullada a les seves Plans del servidor dedicats tot això us garanteix un 99,99% de temps de funcionament, de manera que es manté gairebé tot el temps i ni tan sols us heu de preocupar.

Podeu triar entre quatre plans i tots us donaran 10Mbps d’ample de banda no modificat, trànsit il·limitat, accés d’arrel i la possibilitat de reiniciar el sistema de forma remota. A més, podreu implementar tot tipus de nuclis i treballar en llocs i aplicacions a la pròpia plataforma de JaguarPC..

Els preus d’aquests plans dedicats al servidor comencen des de 127 $ / mes fins a 267 dòlars / mes, depenent de la intensitat que vulgui que sigui el servidor. Hi ha quatre configuracions específiques per a cadascun dels processadors Intel Xeon E3 i la més forta amb dos processadors Intel E5. Com més car és el paquet, més gran serà la memòria RAM i el disc.

Hosting per a distribuïdors a JaguarPC

Quan es tracta de Hosting per a distribuïdors, Els usuaris de JaguarPC també estan força satisfets. Hi ha moltes opcions disponibles dins dels quatre plans específics que ofereixen. Els plans estan disponibles per als distribuïdors dels EUA i EUA, a més d’amplada de banda il·limitada, adreces de correu electrònic, comptes FTP i de revenda i bases de dades. Els plans d’allotjament dels distribuïdors també inclouen aquestes funcions:

 • Es permet la venda directa
 • Els comptes es poden migrar (amb un màxim de 25)
 • Rapid SSL completament gratuït
 • Personalització del servidor de noms
 • Inclòs servidor web de Litespeed
 • Sistema operatiu CloudLinux inclòs
 • Obteniu comptes de SSL, Master i revendedor de dominis
 • Còpies de seguretat diàries de R1Soft
 • Creador de llocs d’alt rendiment (RVSiteBuilder)

JaguarPC ofereix els seus plans d’allotjament amb revendedors amb cPanel i el pla més barat anomenat Lite t’ofereix un 10% de descompte si revendes servidors dedicats o VPS, mentre que el pla avançat més gran inclou un 20% de descompte. Suposem que voleu l’opció de prepagament de 36 mesos, i el pla Lite és de 12,96 dòlars, l’estàndard és de 19,95 dòlars, el 35,95 dòlars pro i el pla avançat costa 56,95 dòlars, però els dos últims només són 12 mesos..

Opcions d’allotjament VPS

Si voleu invertir Hosting VPS en canvi, JaguarPC també us pot oferir quatre plans per a aquesta opció. Les funcions il·limitades de les que hem parlat anteriorment també estan disponibles aquí, incloent-hi comptes de correu electrònic, dominis, FTP, amplada de banda entrant i bases de dades MySQL.

Els plans també admeten diversos sistemes operatius com Fedora, Windows, Suse, Debian i CentOS. Les dues adreces IP arbitràries, l’accés remot d’administrador i les còpies de seguretat diàries són el que cada usuari obté a més del VPS de JaguarPC. Si trieu el seu pla de 12 mesos, aquestes són les quatre opcions:

 • 5 GB de RAM, amplada de banda de 10 TB, 2 nuclis i 30 GB d’espai per una quota mensual de 27 dòlars
 • 3 GB de RAM, amplada de banda de 15 TB, 2 nuclis i 60 GB d’espai per una quota mensual de 47 dòlars
 • 4 GB de RAM, amplada de banda de 20 TB, 3 nuclis i 90 GB d’espai per una quota mensual de 67 dòlars
 • 6 GB de RAM, 25 TB d’ample de banda, 4 nuclis i 120 GB d’espai per una quota mensual de 97 dòlars

Les configuracions són gratuïtes per a tots els plans i podeu triar entre tres panells de control: WHM, Plesk i cPanel.

Plans d’allotjament VPS al núvol no gestionats

Amb JaguarPC, podeu tenir un Cloud VPS a Atlanta, Dallas i Nova York i cadascun d’ells té un conjunt de vuit plans diferents. Des d’un preu reduït de 4 dòlars, podeu anar fins al pla de 141,6 dòlars, segons les especificacions que necessiteu.

El primer pla és realment bàsic tal com s’esperava: 1 nucli, 20 GB d’espai de disc, 512 MB de RAM i 1 TB d’ample de banda. I això és el més fort que té el pla Cloud VPS més car: 12 nuclis, 420 GB d’espai en disc, 36 GB de RAM i amplada de banda de 20 TB i, per descomptat, tots els plans valen els vostres diners, ja que sempre s’esforcen per mantenir els seus preus assequibles per a tothom..

Característiques d’allotjament JaguarPC

Una de les coses més importants de JaguarPC és que ofereix moltes funcions. Ara, si busqueu una empresa d’allotjament web, probablement també heu vist algunes altres empreses. Hi ha aquestes característiques que ofereix tota empresa d’allotjament i n’hi ha que són les característiques principals de l’allotjament JaguarPC. Anem a veure quins són els avantatges principals de triar JaguarPC.

 • En primer lloc, JaguarPC Admet tant Linux com Windows que pot resultar útil per a aquells que no prioritzen només un dels dos. El seu suport a dos sistemes operatius simplement demostra que no s’ho pensen dues vegades a l’hora d’invertir en els seus equips.
 • Si teniu una empresa que serveix als clients locals, el fet que JaguarPC va establir Cinc centres de dades als EUA. i Un als U.K. us pot ajudar a proporcionar una millor experiència en línia als vostres clients. Podeu triar un centre més proper a la vostra regió i això garantirà una bona velocitat de càrrega de pàgina per als visitants del lloc web. A més, el fet que JaguarPC s’ampliés tant des del 1998 només demostra el seu èxit.
 • JaguarPC ofereix poc Sense Upsells i Un munt de regalets, fins i tot si escolliu els plans menys costosos. Sempre obté les còpies de seguretat diàries gratuïtes que poden resultar útils, mentre que podeu utilitzar transferències, SSL, filtres, creadors de pàgines, protecció de contrasenyes i també gestionar el DNS. Aquests tenen, literalment, tots els plans disponibles.

Atenció al client de JaguarPC

Amb la gran quantitat de vídeos útils i base de coneixement, JaguarPC es va assegurar que els usuaris tinguin l’oportunitat de solucionar els problemes bàsics ells mateixos. Aquests també proporcionen l’orientació adequada que necessiten per a una experiència perfecta amb l’allotjament web.

A més, es pot fer qualsevol tipus de pregunta relacionada amb l’allotjament web en el seu fòrum de la comunitat on la gent s’ajuda mútuament en molts fils diferents si s’enganxen. També podeu obtenir la vostra dosi diària de coneixements d’allotjament web llegint el seu bloc on la tripulació de JaguarPC comparteix molts articles informatius.

Es poden contactar amb els seus equips d’assistència a través de quatre canals diferents, inclosos el xat en directe, el telèfon, el correu electrònic o el seu sistema de ticketing. Cada centre de dades té el seu propi equip i estan disponibles constantment si teniu problemes amb l’allotjament JaguarPC.

Volen estar disponibles a tot arreu, per la qual cosa també els podeu trobar a les plataformes de xarxes socials més populars. JaguarPC té una forta presència a Google Plus, Twitter, Facebook i LinkedIn.

Els avantatges i els contres de JaguarPC

JaguarPC garanteix un perfecte funcionament al 100% i el seu servei està en tot moment. Tot i això, sempre poden passar coses inesperades. Així, en cas que un servidor estigui a la baixa, JaguarPC retorna els seus usuaris pel preu de les hores d’aturada x10. En definitiva, la seva prioritat principal és mantenir els usuaris satisfets amb el seu servei i s’ho passen bé.

Si no t’agradaven els seus plans, pots tornar a reclamar els diners en un termini de 45 dies. A més, són de gran ajuda quan es tracta de la migració del lloc web i us proporcionen una configuració instantània. Per tal de mantenir un lloc web que funcioni constantment i estigui totalment optimitzat, necessiteu una bona atenció al client i JaguarPC és especialment bo en això. Però més endavant en parlarem una mica més.

Resumim els avantatges i els avantatges més evidents que podríeu enfrontar si escolliu JaguarPC en una llista curta:

Pros

 • Maquinari del servidor de primer nivell
 • Molts plans i preus assequibles
 • La tripulació de JaguarPC utilitza de manera eficaç les xarxes socials i el fòrum de clients per proporcionar ajuda
 • El seu servei d’atenció al client no us deixa mai

Contres

 • El suport basat en entrades i el xat en viu pot ser que necessiti alguna millora
 • Hi ha uns quants usuaris que es queixen de servidors sobrecarregats
 • Promouen el seu temps de funcionament en percentatges lleugerament diferents a diferents pàgines web

Conclusió de la revisió de JaguarPC

Un cop més, sens dubte una de les millors ofertes si feu un cop d’ull al seu temps de funcionament. Si escolliu JaguarPC, el que obtindreu és una experiència d’allotjament web amable i fiable amb la qual podeu comptar. Té moltes opcions, per tant, en cas que sentiu que el vostre pla d’allotjament web necessita una actualització, el següent pla no és tan important.

Si ho compareu amb altres empreses d’allotjament web de costat, per descomptat, hi trobareu algunes diferències. Poden diferir en funció de la velocitat de càrrega de la pàgina, dels preus, de l’assistència al client o del que no, però al final vols un pla d’allotjament web fiable i perfecte que compleixi les vostres expectatives i s’ajusti al vostre pressupost..

JaguarPC sempre ofereix moltes funcions addicionals i una àmplia gamma de plans d’allotjament web ideals per a particulars i per a tot tipus de negocis. Prometen molt, però també poden fer una còpia de seguretat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map