Revisió de CloudWays

Aquí hi ha un nom d’empresa sobre el qual no se’n parlarà gaire. L’allotjament al núvol té cada vegada més pes al mercat d’allotjament, simplement perquè és impressionant i útil. Si la tecnologia està en mans d’una empresa de confiança que la faci funcionar, que utilitzar-la pot ser beneficiós per a qualsevol negoci o lloc web privat. Fa les coses infinitament més senzilles per a l’usuari final i també podem disposar de llocs web molt més ràpids i fiables gràcies al hosting en núvol. Com que el nostre lloc web es troba emmagatzemat en tota una arquitectura de servidors en lloc d’un disc dur, pràcticament no hi ha cap termini.


CloudWays definitivament ha aconseguit posar tots aquests avantatges sobre la taula. Fins i tot ofereixen un hosting de WordPress gestionat per assassins que es porta molt del pes de les espatlles de l’usuari. Tanmateix, tinc bastants sentiments diversos. Tot i això, no hi ha res per desviar-se, però CloudWays té moltes rareses en comparació amb altres empreses. Així doncs, anem a veure quin tipus d’empresa és, quin tipus de serveis ofereixen i a quin preu.

Vista general de CloudWays

CloudWays és una empresa ubicada a Malta, que serveix de punt d’integració per a nombrosos serveis al núvol. Tots aquests serveis es gestionen des d’una sola consola i serveixen d’entorn ric per al desenvolupament d’aplicacions PHP i llocs web. Com que CloudWays té centres de dades ubicats a tot el món, l’usuari sempre estarà a una distància raonable d’un. Això garanteix a més la qualitat i la rapidesa del servei que necessiteu.

CloudWays ha rebut comentaris principalment positius que es deuen a la seva estabilitat, fiabilitat i consistència general de tots els serveis que ofereixen. Sense oblidar que CloudWays té altres sorpreses agradables a la botiga per als seus clients. És possible que no siguin els més barats (només de 2 a 3 dòlars més) entre les empreses d’allotjament comercial, però sens dubte tenen solucions d’allotjament web.

Plans i preus ColudWays

Una cosa realment fantàstica que em va agradar de CloudWays, és que podeu provar els seus serveis i obtenir un lloc web en funcionament sense haver de pagar ni un cim. Podeu provar el seu pla bàsic d’allotjament durant dues setmanes, posar en funcionament el vostre lloc web i decidir si voleu utilitzar els seus serveis o no. Aquesta és una manera realment justa de començar idealment amb un client potencial.

cloudways fixació de preus transparents

Fins i tot ofereixen alguns plans de pagament segurs per a carteres. Això és fantàstic perquè bàsicament només pagueu pel que feu servir. Si decidiu cancel·lar el vostre servei mentre estigueu deu dies al mes, només se us cobrarà durant els 10 dies de servei esmentats. Pocs altres proveïdors d’allotjament tenen aquesta estructura de preus i CloudWays és definitivament digne d’elogiar-la. Però la brillantor s’atén a causa de la falta de registre de domini, d’adreces de correu electrònic incloses i una atenció telefònica no sempre fiable.

Cada usuari té el seu propi maquinari dedicat al servidor i la seva pròpia adreça IP. Podeu escollir un servidor des d’una d’aquestes ubicacions. Tots ells disposen de discs SSD per a emmagatzematge, per la qual cosa rendirà definitivament a gran velocitat. Tot i que això és bo, CloudWays aconsegueix millorar-lo encara. No us vincula només als vostres serveis i us permet afegir serveis d’altres proveïdors com DigitalOcean, Google, Amazon o Vultr.

taula de preus de cloudways

No cal dir que CloudWays admet gairebé tots els sistemes de gestió de continguts principals i el carretó de la compra que faríeu servir. Podeu instal·lar WordPress, Joomla !, Magento o Drupal en pocs clics, però també podeu afegir qualsevol altre CMS basat en PHP que vulgueu fer servir..

CloudWays és exclusiu per a la majoria de proveïdors d’allotjament, ja que utilitza els recursos recollits de diversos servidors agrupats. No haureu de confondre-vos amb els clàssics plans d’allotjament compartits on compartiu els recursos del vostre servidor amb centenars d’altres llocs. En comptes d’això, tindreu el vostre propi conjunt de recursos dedicats, encara que comenceu amb el pla més barat, que és de 5 dòlars al mes. Per això, tindreu 20 GB d’emmagatzematge, 1 TB d’ample de banda premium, 512 MB de RAM i un processador d’un sol nucli.

Però podeu recórrer fins a 765 dòlars, depenent de quants recursos necessiteu. Per obtenir aquest tipus de diners, tindreu 640 GB d’emmagatzematge, 9 TB d’ample de banda premium, 64 GB de RAM i un processador de 20 nuclis. Aquesta és la forma de CloudWays de dir “deslligar el kraken”! La quantitat de flexibilitat per aplicar recursos al vostre lloc web és ideal per a qualsevol negoci en línia creixent o gran en línia. Sobretot si ho esteu executant amb un sistema que té fam de recursos com Magento.

Tot són coses fantàstiques, però CloudWays no té algunes característiques essencials. Tanmateix, no són grans problemes, ja que podeu treballar fàcilment al voltant, però és important esmentar. Per començar, no tindreu cap compte de correu electrònic amb els plans de CloudWays, mentre que gairebé tots els proveïdors d’allotjament ofereixen uns 50-250 comptes de correu electrònic amb la majoria dels seus plans. En segon lloc, no hi ha cap opció de registre de domini, de manera que heu d’anar a un altre registre com GoDaddy per comprar els vostres dominis.

Rendiment i temps de funcionament

CloudWays compta amb un sistema basat en núvols increïblement sòlid, que es deu principalment al fet que s’han unit amb alguns dels millors proveïdors de núvols de la indústria. De la mateixa manera que altres serveis d’allotjament en núvol, CloudWays compta amb un 99,99% de temps de vida i velocitats de càrrega d’entre 400 i 600 mil·lisegons. Els seus temps de càrrega són un 40% -50% millors que el que obtindríeu amb un servei d’allotjament regular, la qual cosa demostra que els sistemes en núvol són el camí cap al futur.

Funcions de CloudWays

funcions de cloudways

Monitorització del servidor – Una de les funcions més útils de CloudWays és la supervisió del servidor. Podeu visualitzar variables com CPU inactiva, trànsit entrant i lectures per segon mitjançant un menú desplegable. També podeu visualitzar un gràfic que mostra la vostra càrrega al servidor del núvol.

Migracions de llocs lliures – Tenir algú per traslladar el vostre lloc ja existent a un servei de núvol de confiança sempre és fantàstic. Per no oblidar que va fàcil a la cartera i et treu pes de les espatlles. BlueHost demana 150 dòlars per al mateix servei.

Còpies de seguretat diàries i recuperació d’un clic – Com que les vostres dades no es guarden només en un disc dur, sinó en una xarxa sencera, la recuperació és increïblement senzilla. No hi ha cap funció de còpia de seguretat perquè pagueu, perquè es fa automàticament cada dia i podeu recuperar el vostre lloc web amb un sol clic..

Notificacions mitjançant programes de xat – Podeu configurar CloudWays per enviar-vos un missatge a Slack, HipChat, correu electrònic i altres serveis. Per exemple, si no es pot accedir al vostre lloc web més d’un minut, rebreu un missatge que ho digui. També us avisarà si hi ha una actualització que haureu d’instal·lar, té una recomanació per a vosaltres i també respondrà a moltes preguntes d’assistència que pugueu tenir..

Característiques del desenvolupador excel·lents – CloudWays ofereix un entorn realment fantàstic perquè els desenvolupadors puguin provar i coordinar el seu treball. Poden configurar el desplegament des del seu dipòsit Git i també poden implementar aplicacions il·limitades. Els desenvolupadors poden utilitzar l’API RESTful per facilitar les seves operacions de script. El mecanisme d’escenificació integrat permet als desenvolupadors també traslladar els seus nous codis a un entorn de prova.

Còpies de seguretat automàtiques – Podeu configurar còpies de seguretat automàtiques d’imatges del servidor del núvol i restaurar el vostre lloc amb un sol clic. El servidor es farà una còpia de seguretat cada dia, dos dies, cada setmana o qualsevol altre període de temps que hàgiu definit. Es tracta d’un fantàstic regal, ja que tantes altres empreses cobren 2- $ 20 al mes, només per fer una còpia de seguretat del vostre lloc regularment.

Escala vertical – L’escalat vertical permet afegir o treure recursos del servidor en qualsevol moment, segons les vostres necessitats. Si per exemple és una temporada de vacances i espereu un augment de trànsit més gran, sempre podeu actualitzar el vostre pla en conseqüència. L’estructura de preus “paga mentre aneu” us permet pagar només pel que feu servir, de manera que no haureu de pagar més per recursos que no utilitzareu més endavant.

Atenció al client de CloudWays

suport a cloudways

L’assistència al client ofereix les mateixes possibilitats que qualsevol altra empresa. Podeu accedir a l’equip d’assistència enviant butlletes d’informe, mitjançant xat en directe, correu electrònic o telèfon. Si voleu una resposta ràpida, podeu demanar ajuda al Bot CloudWays. Però si esteu disposats a esperar una mica si cal, també podeu contactar amb el seu equip d’assistència 24/7/365. Podeu arribar immediatament a algú a través del xat en línia. CloudWays és consistent en mantenir el temps que cal esperar per sota dels 5 minuts. El seu equip és molt ben comunicat i fiable. Ens han proporcionat informació precisa sobre la diferència entre el cloud hosting bàsic i el seu pla d’allotjament de WordPress.

CloudWays Pros i contres

Estic molt contenta d’haver trobat una empresa que aconsegueixi això bé i ofereix diversos serveis exclusius. CloudWays ens ha proporcionat moltes raons per utilitzar els seus serveis o almenys provar-los de forma gratuïta. Així, els professionals superen els avantatges d’aquesta secció.

Els avantatges: per què heu de triar CloudWays

 • Un període de prova completament gratuït – És molt increïble la possibilitat de posar en funcionament el vostre lloc web sense haver de pagar ni un centèric i veure el funcionament del servei durant unes setmanes. Poques empreses presenten un gest tan positiu.
 • Sense limits – CloudWays no imposa cap límit en el nombre de llocs web que pugueu instal·lar mentre ho fan la majoria d’altres proveïdors d’allotjament. Fins i tot si pagueu el doble de diners (aproximadament 10 dòlars) pel servei de hosting com a CloudWays. Aquí només pagueu els recursos que utilitzeu i no podreu fer-ho com vulgueu. Sempre podeu actualitzar el vostre allotjament amb recursos addicionals a mesura que us vagi.
 • Sistema de preus de pagament a mesura que vagis – És increïble veure finalment una empresa que no es tracta només de treure diners de res. Si bé altres empreses us fan pagar per serveis o serveis ficticis que, d’altra manera, haurien de ser gratuïts, només pagareu pel que feu servir a CloudWays. És un tracte just i quadrat, i inclou nombroses funcions útils.
 • Fàcil d’instal·lar sistemes i aplicacions de gestió de contingut – Tot i que això ha estat un estàndard durant molts anys, és important esmentar. CloudWays us facilita la instal·lació de qualsevol sistema basat en CMS o PHP. També hi ha moltes integracions d’aplicacions que podeu utilitzar.
 • Actualitzacions automàtiques gratuïtes – CloudWays ofereix gratuïtament les meravelles de l’allotjament en núvol. Podeu configurar el vostre servidor per fer còpies de seguretat cada dia, cada segon dia, cada setmana o quan vulgueu. Un cop tingueu les vostres còpies de seguretat al vostre lloc i alguna cosa vagi malament, només us portarà un sol clic per recuperar el vostre lloc web, realment impressionant..
 • Migració gratuïta del lloc – És estrany veure una empresa que us demani que pagueu per la migració d’un lloc en aquests dies, però n’hi ha. CloudWays no traspassa aquesta línia i, amb molt de gust, dedicaran un dels seus experts durant unes hores i li faran migrar el vostre lloc web als seus servidors de núvol..

Els avantatges: per què evitar CloudWays

 • Sense cPanel – CloudWays ofereix la seva pròpia consola per ajudar-vos a gestionar les vostres aplicacions i tot el que allotgeu als seus servidors. No és massa difícil acostumar-se, però el cPanel és molt més ampli.
 • Es necessita algun coneixement a utilitzar – Si utilitzeu allotjament en núvol cal tenir un nivell d’experiència a utilitzar, perquè tindreu un servidor virtual complet per gestionar. Si no us endinsa en els detalls tècnics i no els apreneu, és molt millor triar un allotjament de WordPress gestionat.
 • No hi ha comptes de correu electrònic ni registres de dominis – Malauradament, CloudWays no ofereix cap dels serveis més bàsics d’una empresa d’allotjament. Es tracta de la possibilitat de registrar noms de domini i tenir nombrosos comptes de correu electrònic. Haureu d’anar a un registre de domini separat com GoDaddy o Namecheap per obtenir un nom de domini per al vostre lloc.

Conclusió

CloudWays és la vostra manera d’acollir un lloc web? El recomano? Pot ser, i els puc recomanar de tot cor. Tot i que es necessita una mica d’experiència per utilitzar el seu servei d’allotjament en núvol, arriba a un preu increïble i ofereix un rendiment excel·lent. Aquells que voldrien omissar-se de qualsevol tipus de connexió amb la tecnologia haurien d’anar a HostGator o InMotion i altres empreses de renom que ofereixen un excel·lent allotjament de WordPress gestionat. A banda d’això, CloudWays és una opció excel·lent per allotjar el vostre lloc web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map