Pressidium.com Revisió

Pressidium.com ofereix un allotjament de WordPress gestionat de forma segura, ràpida i fiable a través d’una sèrie de plans completament dissenyats creats per satisfer les demandes d’usuaris individuals i empresarials. Tot i que no és tan popular com altres proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats, com veurem en aquesta revisió Pressidium.com, la seva infraestructura d’allotjament i les funcions d’allotjament són iguals a les que ofereixen proveïdors d’allotjament de nom gran.


Vista general de l’empresa Pressidium

Pressidium.com pot ser un dels secrets més ben guardats de la indústria d’allotjament de WordPress gestionada i, tot i que encara està en procés de guanyar terreny, definitivament està entre les millors solucions d’allotjament especialitzades en WordPress escollides per startups tecnològiques, mitjans de comunicació, universitats, agències digitals. i empreses Fortune 500. A tot el món, la companyia té servidors a Europa, Amèrica del Nord, Japó, sud-est asiàtic i Oceania.

Amb seu a Londres, Regne Unit, Pressidium.com va ser fundada el 2013 per un equip de quatre enginyers i desenvolupadors experimentats: Andrew Georges, John Andriopoulos, Giannis Zachariadis i Filip Slavik. El grup va preveure la creació d’una solució d’allotjament de WordPress gestionada de forma segura, no escalable i basada en el rendiment, que també és ràpida i segura.

Els seus esforços es van assolir amb èxit i, durant el 2015 i el 2016, Pressidium va obtenir el rendiment de hosting de WordPress de primer nivell, destacant altres populars amfitrions WordPress.

Plans de Pressidium & Preu

De la mateixa manera que altres proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats (per exemple, WP Engine), Pressidium.com cobra en funció del nombre de visites mensuals. Cada pla permet pagar de mes en mes o anualment. Els que trien la facturació anual tenen dret al 20% de descompte (4 mesos gratis!).

Només un dels 5 plans d’allotjament de WordPress gestionats per Pressidium està dissenyat per a principiants (pla Micro), altres plans estan dirigits a usuaris o empreses avançades. Anem a veure com es configura cada pla i quant costa:

Micro

El pla Micro és el pla d’entrada de Pressidium dirigit a principiants. Va ser dissenyat per 10K visites úniques al mes i 1 instal·lació de WordPress (autònoma). Aquest pla costa 21 dòlars / mes amb facturació anual o 24,90 dòlars / mes amb facturació de mes a mes.

En termes de recursos i funcions, aquí s’inclou amb el pla Micro: emmagatzematge SSD de 5 GB HA, amplada de banda il·limitada, SSL que inclou suport complet per a certificats de xifratge, PHP 7, entorn d’escenificació i entrada 24/7 & Correu electrònic Assistència per part dels enginyers de DevOps.

Per un import de 10 dòlars addicionals / mes, podeu habilitar el CDN de 2 pressions HTTP / 2 de Pressidium i podeu afegir instal·lacions addicionals de WordPress per 14,90 dòlars per cada instal·lació addicional.

Personal

El pla personal té un cost de 42 dòlars / mes amb facturació anual o de 49,90 dòlars mes a mes. Aquest pla està configurat per a un màxim de 3 instal·lacions de WordPress (autònomes) i 30 visites úniques al mes.

El pla empaqueta el doble d’emmagatzematge SSD del pla Micro (10 GB), amplada de banda il·limitada, inclou PHP 7, SSL, entorn d’escenificació i suport d’expert. El CDN alimentat amb HTTP / 2 també s’inclou de forma gratuïta.

Professional

El pla Professional inclou fins a 10 instal·lacions de WordPress (autònoma + multisector), amplada de banda il·limitada, emmagatzematge SSD de 20 GB HA i totes les altres funcions incloses amb el pla Personal..

Negocis

Aquest pla està dissenyat per a 500 visites úniques al mes i fins a 25 instal·lacions de WordPress (autònom + multisector). Inclou amb amplada de banda il·limitada amb cada pla, 30 GB d’emmagatzematge SSD HA, PHP 7 o HHVM, CDN, SSL, entorn d’escenificació i assistència expert amb gestor de comptes dedicat.

El preu mensual del pla de negocis és de 299,90 dòlars mensuals, mentre que el pla anual baixa fins a 250 dòlars / mes..

Business Plus

El pla amb més recursos està configurat per a un màxim de 50 instal·lacions WP (autònom) & multisitu) i 1 milió de visites mensuals úniques. Tot i que se us ha cobrat el doble del preu del pla de negocis, només rebrà 10 GB d’emmagatzematge SSD addicional. Totes les altres funcions del pla de negocis també s’inclouen al pla Business Plus.

Els que estiguin preocupats per sobrepassar les limitacions mensuals dels seus plans, no haurien de ser alarmats, ja que Pressidium no cobra per augments bruscos de trànsit i no limitarà el vostre lloc web de cap manera. Tanmateix, si el vostre lloc web supera constantment les limitacions del vostre pla, se us suggerirà una actualització.

Com haureu notat, Pressidium no ofereix allotjament per correu electrònic, argumentant que no volen sacrificar la qualitat per la quantitat en el seu esforç per oferir allotjament de WordPress millor en línia.

Pressidium.com també proporciona plans personalitzats per a empreses que necessiten una escalabilitat transparent, suport de DevOps de primera classe i una arquitectura d’allotjament web robusta.

Característiques & Valor de Pressidium

Pressidium ofereix el seu allotjament de WordPress gestionat al millor allotjament mitjançant una gran quantitat de funcions i eines relacionades amb la seguretat, el rendiment i la usabilitat. Sense ser exhaustius, aquí teniu les funcions que fan de Pressidium un oponent digne de qualsevol allotjament de WordPress gestionat al mercat:

 • Infraestructura d’última generació: els servidors equilibrats de càrrega d’alta disponibilitat estan construïts per escalabilitat i rendiment i mantenen totes les funcions avançades necessàries per executar qualsevol lloc de WordPress;
 • Gestió completa del servidor, DevOps, actualitzacions automàtiques gestionades & còpies de seguretat automàtiques: Pressidium assumeix la càrrega de gestionar el vostre lloc de WordPress a tots els nivells, de manera que podeu dedicar-vos plenament a fer créixer el vostre negoci.
 • Llocs de posada en escena: amb un clic de botó podeu previsualitzar el vostre lloc, fer canvis i provar les funcions abans d’anar en directe. Aquesta és una característica molt útil per als desenvolupadors;
 • Seguretat gestionada de punta a punta: Pressidium implementa un conjunt de controls de seguretat i mesures defensives per garantir que el vostre lloc no estigui mai compromès;
 • Monitorització de programari maliciós & eliminació: La plataforma de Pressidium escaneja, detecta i elimina programari maliciós i elimina atacs maliciosos a nivell d’infraestructura, sense necessitat que els clients instal·lin plugins i recorrin a ajustaments. Pressidium fins i tot es compromet a arreglar gratuïtament el vostre lloc en el cas que no es vegi compromès el vostre lloc;
 • Tallafoc d’aplicacions web gestionat (WAF): Pressidium llança una propietat WAF, centrada en la seguretat del vostre lloc de WordPress;
 • Filtratge anti-robots: aquesta part de la pila de seguretat de Pressidium, aquesta característica identifica i rebutja aquest tipus de trànsit, alhora que permet als motors de cerca genuïns indexar el vostre lloc lliurement;
 • Entorn totalment bloquejat: es garanteix la seguretat fins i tot contra els atacs des de dins, l’entorn completament bloquejat i bloquejat es completa amb permisos restringits i agrupacions d’execució PHP dedicades al servidor;
 • Servei SFTP: gaudeix de la seguretat afegida de SFTP, mentre accedeix a tots els llocs de WordPress;
 • Emmagatzematge basat en SSD a gran escala web;
 • Plataforma de caché multicapa de 5 capes: inclou diverses capes de seguretat, equilibri de càrrega i caché de sistemes;
 • Integració CDN: estalvieu el pla Micro, tots els plans d’allotjament Pressidium inclouen CDN inclòs;
 • Optimització de PHP: el temps de processament de PHP Pressidium supercarregat millora encara més el rendiment del lloc;
 • Acceleració SSL: ofereix una experiència de navegació SSL segura i accelerada;
 • Tauler de control personalitzat: Gestioneu fàcilment tots els vostres llocs web de WordPress amb la senzilla interfície de Pressidium que inclou l’ús i l’anàlisi del trànsit, desplegaments d’escenificació d’un clic, actualitzacions automàtiques i manuals, gestió de caché, gestió de complements, assistent de migració, administració de bases de dades a través de PHPMyAdmin, etc .;
 • Disponibilitat del servei 95% avalada per SLA: A cada hora, Pressidium no compleix la disponibilitat de servei garantida, se li acreditarà als clients un 5% de la seva quota mensual;
 • 60-garantia de devolució del dia;
 • Migracions de llocs web gratuïts;
 • Suport expert de WordPress.

Aquestes funcions demostren que Pressidium està més que llest per dur a terme una gestió integral dels vostres llocs web de WordPress, que abasta tots els aspectes de seguretat, disponibilitat, còpies de seguretat i rendiment de velocitat. Totes aquestes funcions d’allotjament tenen preus equiparables a altres serveis de WordPress gestionats, de manera que no haureu d’excaure més a les butxaques per beneficiar-vos d’una infraestructura d’allotjament de primer nivell..

Atenció al client Pressidium

L’ajuda i l’assistència estan disponibles a través de diversos canals, inclosa una base de coneixement que es pot cercar en una paraula clau, documentada amb detall i les entrades es divideixen en diferents categories (per exemple, còpies de seguretat, migracions, memòria cau, WordPress, resolució de problemes, etc.).

Si el canal d’assistència d’autoajuda no us ajuda a trobar una solució als vostres problemes, podeu contactar directament amb Pressidium via correu electrònic a l’adreça [email protected], enviant un bitllet d’assistència o contactant amb ells mitjançant assistència telefònica..

L’equip d’assistència de Pressidium ofereix suport expert de WordPress gràcies als enginyers tècnics altament qualificats que dirigeixen l’equip de suport. Els subscriptors Business i Business Plus també obtindran un gestor de comptes dedicat.

A part d’aquestes, Pressidium també utilitza diverses mesures de seguiment i seguretat proactives que funcionen 24 hores al dia per garantir que el vostre lloc de WordPress funcioni sense problemes i s’eviten les amenaces de seguretat..

Pros & Cons de Pressidium.com

Pressidium hauria de situar-se al capdamunt de la vostra llista quan cerqueu allotjament gestionat de WordPress? Vegem els avantatges i els contres:

Pros

 • Fiable & servidors ràpids;
 • Garantia de temps de vida del 99,95% avalada per SLA;
 • Característiques avançades del WP;
 • Còpies de seguretat gratuïtes CDN, SSL i llocs;
 • Fort arsenal de seguretat;
 • Transferència gratuïta de llocs web;
 • Garantia de devolució de 60 dies;
 • Panell de control net i elegant.

Contres

 • No hi ha allotjament de correu electrònic;
 • El sistema de preus basat en visites pot no ser del gust de tothom;
 • No és amigable amb els principiants.

La infraestructura de grau empresarial de Pressidium.com es va ajustar a WordPress. Les funcions avançades i una alta escalabilitat compleixen les necessitats de professionals, petites i grans empreses.

Pressidium.com Conclusió de la revisió

Hosting que ofereix Pressidium destaca per la seva versatilitat. Aquells que busquen una solució d’allotjament escalable, eficaç i segura per als seus llocs de WordPress, trobaran un servei excel·lent que coneix a fons els allotjaments de WordPress i ofereix totes les funcions necessàries per a una gestió exitosa de WordPress. La generosa garantia de devolució de 60 dies, el suport tecnològic impecable i la garantia de temps de vida SLA són la guinda del pastís.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map