Opinions sobre DigitalOcean

DigitalOcean és un proveïdor d’emmagatzematge en núvol i va ser fundat el 2011 per Moisey i Ben Uretsky, Jeff Carr, Alec Hartman i Mitch Wainer. Des de llavors, tenen més de 300 empleats a tot el món i proporcionen magatzems de SSD super ràpids per a més de 550.000 clients. DigitalOcean és un dels noms més fiables i de confiança de la indústria i ofereix magatzems web des de 5 dòlars al mes.


L’emmagatzematge SSD és la nova generació d’emmagatzematges web, que utilitzen petits xips de memòria flash, oferint serveis més fiables per als clients. Com que el maquinari no té components mòbils, aquest tipus de solucions són més tolerants a les errades i proporcionen un millor temps amb menys costos. Això vol dir preus més barats i una publicació de dades més ràpida per als usuaris.

Avantatges de les gotetes

DigitalOcean es va adonar des d’avantatge dels avantatges de la tecnologia SSD i va començar a oferir els seus serveis basats en SSD. S’anomenen gotetes de servidors virtuals escalables que presenten molts avantatges.

Escala fàcil: Tot i això, hi ha molts plans de compra, els usuaris poden modificar els components del paquet en qualsevol moment. Els plans basats en SSD són realment flexibles, de manera que si es necessiten més recursos per a un projecte, es poden assignar fàcilment al paquet adquirit.

Centres de dades a tot el món: L’empresa disposa de centres de dades a 8 ciutats: Amsterdam, Bangalore, Frankfurt, Londres, Nova York, San Francisco, Singapur i Toronto. Això vol dir que l’usuari pot triar el centre més proper per fer que la ruta de transferència de dades sigui més curta i el temps de publicació més ràpid.

Aplicacions o distribucions preconstruïdes: L’usuari pot instal·lar les seves pròpies aplicacions o distribucions en gotetes de DigitalOcean, però hi ha moltes aplicacions o distros preconstruïdes. Seleccionant els desitjats, l’empresa s’instal·la automàticament en servidors acabats de comprar.

Hi ha 6 distribucions per triar: Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, CoreOS i FreeBSD. Només calen 55 segons per a la solució d’instal·lació d’un clic per crear una instància totalment nova de la distro escollida.

Els usuaris també poden triar una de les 16 aplicacions per instal·lar-les en un minut:

 • Discurs, la popular plataforma de discussió, basada en Ruby on Rails
 • Django, la principal aplicació Python per automatització
 • Docker per crear i executar aplicacions distribuïdes
 • Dokku per a la gestió d’assignació web
 • Fantasma per publicar
 • GitLab per a treballs compartits i maneig de versions
 • LAMP, la solució líder amb un clic per tenir Apache, MySQL i PHP
 • LEMP per tenir NGINX, MySQL i PHP amb un clic
 • Aprenentatge automàtic: actius d’aprenentatge automàtic
 • js: per crear aplicacions web
 • MongoDB, la base de dades líder NoSQL
 • MySQL, el tipus de base de dades més comú al web
 • js per crear aplicacions de xarxa
 • phpMyAdmin, l’eina de gestió de SQL líder a Internet
 • actiu complet de Rubí a Rails
 • WordPress, el sistema més conegut de gestió de continguts amb milions d’instàncies

Plans i preus

DigitalOcean ofereix 2 tipus de gotetes, Standard i CPU optimitzades.

Soletes estàndard

Els droplets estàndard són servidors virtuals equilibrats, ideals per a blogs, llocs web i proves de desenvolupament d’aplicacions. Tenen una bona barreja de memòria, CPU virtuals, quantitat de transferència de dades i emmagatzematge SSD.

Hi ha 14 plans a la secció Droplets estàndard:

Memòria RAMCPU virtualEmmagatzematge SSDTransferència de dadesPreu mensual
Droplet # 11 GB125 GB1 TB5 dòlars
Droplet # 22 GB150 GB2 TB10 dòlars
Droplet # 33 GB160 GB3 TB15 dòlars
Droplet # 41 GB260 GB3 TB15 dòlars
Droplet # 52 GB360 GB3 TB15 dòlars
Droplet # 64GB280 GB4 TB20 $
Droplet # 76 GB4160 GB5 TB40 dòlars
Droplet # 816 GB6320 GB6 TB80 dòlars
Droplet # 932 GB8640 GB7 TB160 $
Droplet # 1048 GB12960 GB8 TB240 dòlars
Droplet # 1164 GB161280 GB9 TB320 $
Gota # 1296 GB201920 GB10 TB480 dòlars
Droplet # 13128 GB242560 GB11 TB640 dòlars
Droplet # 14192 GB323840 GB12 TB960 dòlars

Si invertiu els preus en hores de treball, el pla més barat costa 0,007 dòlars per hora, mentre que el pla més gran amb memòria de 192 GB i 32 CPU virtuals costa només 1,429 dòlars per hora. Aquests preus descriuen bé per què l’emmagatzematge SSD DigitalOcean és tan freqüent entre els usuaris, gairebé no hi ha altres empreses a Internet que ofereixen paquets tan grans a preus baixos..

Gotes de CPU optimitzades

En casos especials es necessiten més recursos informàtics perquè DigitalOcean desenvolupi també els seus plans de CPU optimitzats. Quan es tracta de maneig de dades grans, com integració contínua o lliurament continuat, processament relacionat amb vídeo o aprenentatge automàtic, són fonamentals les unitats de processament central robustes. Els plans ponderats de CPU estan disponibles en 6 versions on la forta presència de CPU té límits de memòria petita, emmagatzematge SSD i amplada de banda:

CPU virtualMemòria RAMEmmagatzematge SSDTransferència de dadesPreu mensual
Droplet # 112 GB25 GB3 TB20
Droplet # 224GB25 GB4 TB40
Droplet # 348 GB50 GB5 TB80
Droplet # 4816 GB100 GB6 TB160
Droplet # 51632 GB200 GB7 TB320
Droplet # 63264 GB400 GB9 TB640

En convertir els preus en hores de treball, el pla més barat significa 0,030 dòlars per hora, mentre que el pla més gran amb 32 CPU virtuals significa 0,952 dòlars per hora..

Espais: l’emmagatzematge d’objectes senzill

DigitalOcean ofereix un servei addicional dels seus principals productes, els Droplets, i s’anomena Spaces. Com el seu nom indica, aquest servei tracta d’emmagatzematge de dades. Si escolliu Espais, els usuaris poden emmagatzemar els seus objectes de forma segura en servidors DigitalOcean i servir les dades als seus clients o aplicacions de manera fiable.

Avantatges dels espais

 • Realització ràpida: els usuaris només han de donar el nom de la instància i després fer clic al botó Create. El nou emmagatzematge està disponible en segons.
 • Emmagatzematges escalables: com a gotetes, els espais també es poden escalar fàcilment si es necessita més emmagatzematge.
 • Ús combinat: Es poden combinar espais amb gotetes.
 • Interfície fàcil d’utilitzar: els fitxers es poden manejar arrossegant-los i soltant-los
 • Solucions avançades de comandaments: Spaces té una API avançada amb documentació molt detallada. També es pot aconseguir i controlar l’emmagatzematge mitjançant eines de línia de comandament.

Preu d’espais

El preu d’espais és força senzill i de desviament directe, 250 GB d’emmagatzematge SSD amb 1 TB de transferència de dades sortint costa 5 dòlars al mes. Tots els GB addicionals d’emmagatzematge costen 0,02 dòlars al mes i tots els GB addicionals de transferència de dades que utilitzen costen 0,01 dòlars. D’aquesta manera, tots els usuaris d’Espais poden calcular els imports a pagar i poden reduir els costos mitjançant l’optimització de les dades emmagatzemades en servidors virtuals.

La càrrega a Spaces també necessita amplada de banda i transferència de dades, però aquests GB no es comptabilitzen mensualment, només les dades distribuïdes des del servidor fins a les destinacions finals.

Assistència

DigitalOcean compta amb un excel·lent suport al qual es pot arribar a través del formulari de contacte. Els usuaris existents també poden obrir un bitllet mitjançant l’empresa. DigitalOcean també està actiu en plataformes de xarxes socials; també tenen perfils Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn i Glassdoor.

Hi ha una secció comunitària fantàstica al lloc web, on s’ofereixen tutorials complets i com fer articles de forma gratuïta. Les publicacions super detallades també contenen peces de codi i es poden llegir sense registrar-se, però per comentar-les cal tenir un compte DigitalOcean gratuït. Els més de 2000 articles cobreixen gairebé tots els temes que poden tractar-se sobre allotjament web i accions de desenvolupament més avançades.

La secció de preguntes i respostes té una quantitat considerable de preguntes, en el moment d’escriure aquesta ressenya hi ha més de 20.000 preguntes. Els usuaris poden utilitzar el camp de cerca per explorar els temes ja contestats i la navegació es va facilitar amb la introducció de etiquetes en el sistema. Les etiquetes es poden fer clic al lloc, de manera que un clic sobre qualsevol d’elles mostrarà totes les preguntes relacionades del passat.

La secció Projectes conté més de 200 projectes d’usuaris, que es poden utilitzar gratuïtament. Poden ser valorats, comentats i compartits per altres usuaris, de manera que es poden llegir comentaris reals visitant el perfil del projecte..

Veredicte final

DigitalOcean és un proveïdor d’emmagatzematge SSD fiable i barat que ja va guanyar una gran reputació en la indústria en l’última dècada. El gran nombre de centres de dades ofereix la flexibilitat per triar la ubicació de dades més propera, mentre que la quantitat elevada de paquets es pot utilitzar per planificar els costos.

Els paquets ponderats amb CPU són un gran avantatge, per la qual cosa més propietaris de projectes dependents del càlcul també poden trobar un proveïdor fiable per a la transferència de dades als usuaris finals. Hi pot haver una empresa similar al mercat amb preus encara més barats, però Digital Ocean és rara amb bons serveis i suport compromès.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map