Opinions d’allotjament InMotion

InMotion Hosting ofereix una àmplia gamma de paquets d’allotjament: diferents plans d’allotjament compartits, paquets VPS, servidors dedicats i allotjament de distribuïdors. La companyia es centra en la prestació de serveis de primera qualitat mitjançant les últimes tecnologies de maquinari i programari i un equip ben format.


La companyia té com a objectiu els usuaris empresarials i corporatius, que poden permetre’s pagar una mica més per suport i fiabilitat de primera classe. InMotion té una política de satisfacció del client al 100% i ofereix garantia de devolució de 90 dies per a contractes que superin els 6 mesos.

InMotion ofereix solucions d’allotjament des del 2001, actualment compta amb dos centres de dades, un a Virginia Beach i un a Los Angeles. En el cas dels paquets d’allotjament VPS i dedicats, el client pot triar la ubicació del servidor.

En la nostra experiència, InMotion va aconseguir mantenir-se al capdavant del joc d’allotjament web, gràcies al seu fort sentit ètic. Simplement no us donaran res menys que els vostres diners i optimitzen l’acord amb bonificacions que cap altre proveïdor de hosting ofereixen. Com ara l’emmagatzematge de SSD, no haureu de pagar diners addicionals ni per a còpies de seguretat automatitzades gratuïtes. El món de l’allotjament web és un món carregat de trucs de preus, augments i contractes que intenten vincular-se, fins i tot si l’empresa ofereix un servei menys que satisfactori. En aquest món, InMotion és un signe d’esperança, donant als seus clients els serveis d’allotjament web d’alta gamma per obtenir preus realment assequibles..

Hi ha una bona oportunitat que hagueu trobat InMotion, gràcies als seus anuncis. Això és perquè és una empresa enorme, que emmagatzema més de 300.000 dominis.

Què és bo per a InMotion Hosting?

Preu assequible: d’un proveïdor de serveis d’allotjament web d’alta qualitat pot ser que sigui menys costós. De fet, InMotion és molt assequible. El seu pla d’allotjament d’empreses comença des de 3,49 dòlars / mes mentre que WordPress va optimitzar l’allotjament a 2,95 dòlars / mes, superant la majoria dels seus competidors..

Empresa de confiança i reconeguda: Durant els anys, InMotion ha demostrat la seva confiança i s’ha dedicat a oferir un servei de primera qualitat. Ha estat una companyia d’acollida certificada CNET 10 anys seguits i ha estat acreditada per BBB (Better Business Bureau) amb una qualificació de servei A + (A + és la millor i F és la pitjor qualificació).

Període de devolució de diners llarg: La companyia està al darrere dels seus serveis i garanteixen que tots els seus clients sempre rebran un servei d’allotjament fiable i el suport que necessiten. Tots els plans d’allotjament que tinguin 6 mesos o un període de contracte més llarg estan coberts amb la garantia de devolució de 90 dies. Tots els paquets facturats mensualment són elegibles per a un reemborsament complet en el termini de 30 dies. Consulteu els termes d’InMotion per obtenir més informació.

Suport principal les 24 hores del dia: s’inclou de forma gratuïta amb tots els paquets d’allotjament i es compromet a ajudar els seus clients independentment de l’hora del dia del dia. L’assistència està disponible a través de xat telefònic en directe i entrades de correu electrònic. Per a clients de tipus personal, hi ha una gran col·lecció de tutorials en línia i també una Q comunitària&Un suport al qual se sol respondre als 60 minuts.

Fiable, ràpid i segur: Amb els seus dos centres de dades altament segurs situats a la costa Oest i Est, controlats 24 hores al dia, InMotion assegura que la seva xarxa ascendeix el 99,99% del temps. Les zones MaxSpeed ​​garanteixen que el vostre lloc funciona fins a 6 vegades més ràpid que en els comptes d’allotjament normals.

Què hi ha de dolent en el camp de l’allotjament d’allotjament amb InMotion?

Activació del compte més llarga: els comptes de nova creació no s’activen a l’instant; s’han de confirmar per telèfon. Pot ser que aquest problema no sigui un problema per als clients nord-americans, però pot causar problemes per a clients que no siguin nord-americans.

Visió general de InMotion

Estem ben decidits aquí, no? Però no deixeu que el meu entusiasme us enganyi. Mirem què ofereix exactament InMotion Hosting als seus clients. Primer, em fixaré en cada tipus de pla d’allotjament que ofereixen i els preus associats.

Els aspectes tècnics dels plans d’allotjament de InMotion tampoc no ens poden oblidar. Estem aquí per explicar-vos només els que hi ha en aquesta revisió. Examinarem tots els aspectes del servei d’InMotion i veurem el funcionament dels seus servidors segons les estadístiques realitzades durant un any.

Els Plans & Preu a InMotion

InMotion ofereix nombrosos tipus d’allotjament amb almenys tres paquets diferents per a cadascun. Començaré pels més barats i passaré pels més cars.

Plans d’allotjament compartits – Al seu lloc, es refereixen a això com a “Hosting per a negocis” per fer-lo sonar més atractiu. Cada nivell dels seus plans d’allotjament compartits ofereix més bases de dades de llocs web, dominis i subdominis estacionats que els últims. Entre els plans compartits d’InMotion s’inclouen el Pla de llançament per 3,49 dòlars / mes, el pla Power per 3,49 dòlars / mes i el pla Pro per 7,49 dòlars / mes. Els plans Pro ofereixen llocs web, bases de dades i dominis il·limitats, de manera que si necessiteu el màxim de recursos possibles, no sabeu a què seguir.

Cadascun d’aquests plans d’emmagatzematge ofereixen un espai d’emmagatzematge il·limitat i amplada de banda i un munt de temps per fer les proves. Tots els plans inclouen una garantia de devolució de 90 dies, de manera que teniu molt temps per decidir si voleu seguir-hi o no.

WordPress Hosting – És gairebé el mateix que els plans d’allotjament compartits en termes de maquinari, amplada de banda juntament amb el nombre de llocs web, bases de dades i dominis. La diferència és que aquest servei d’allotjament està ben ajustat a WordPress. Ofereix funcions útils i una gran quantitat de suport que fan que el funcionament d’un lloc de WordPress sigui més fàcil i eficaç.

Hosting VPS al núvol – També podeu tenir el vostre servidor privat virtual si necessiteu més recursos del servidor que el que un pla compartit pot oferir. És ràpid, potent i compta amb un gran nombre de funcions, una de les quals és la infraestructura de núvols que garanteix un funcionament constant i irrompible durant tot l’any. Els servidors d’allotjament VPS SSD basats en Linux d’aquest estat d’última generació sempre estan gestionats per mans capaces d’assegurar-vos el màxim rendiment. No és difícil veure les SSD que ofereixen un accés tres vegades més ràpid a totes les vostres dades.

El VPS hosting a InMotion inclou tres nivells diferents. El VPS-1000HA-S que ofereix 4 GB de memòria RAM, emmagatzematge de 75 GB, ample de banda de 4 TB i 3 adreces IP per 29,99 dòlars al mes. El segon nivell és el VPS-2000HA-S, que ofereix 6 GB de RAM, 150 GB d’emmagatzematge, un ample de banda de 5 TB i 4 adreces IP. Finalment, el pla més alt, el VPS-3000HA-S inclou 8 GB de RAM, 260 GB d’emmagatzematge, 6 TB d’ample de banda i 5 adreces IP..

Servidor dedicat d’allotjament – Si teniu un lloc web gran i necessiteu anar a la sortida, InMotion té una de les millors solucions per al vostre mercat. Els seus servidors dedicats es poden configurar per adaptar-se perfectament a tots els vostres requisits. Us poden oferir un servidor de processador únic i doble amb SSD gratuïts, que us proporcionin tota la flexibilitat i fiabilitat que necessiteu. Els servidors estan completament gestionats, de manera que algú sempre s’assegura que el vostre rendiment i les vostres dades es mantinguin intactes. Hi ha 6 nivells entre els plans de servidor dedicats de InMotion, cada un que ofereix el doble del rendiment de l’oferta anterior. Els seus preus comencen a 99,99 dòlars el mes i es mouen fins a 489,99 dòlars el mes.

Plans de distribuïdors – Si voleu obrir el vostre propi negoci d’allotjament web, amb la vostra etiqueta i marca pròpia, InMotion us ofereix algunes possibles solucions. Podeu llançar el vostre negoci per un preu mínim de 22,39 dòlars mensuals, amb un pla que ofereix 80 GB d’espai d’emmagatzematge, 800 GB d’ample de banda, IP dedicat gratuït i cànules il·limitades. Hi ha cinc plans més amb recursos dobles, triples i fins i tot més que van fins als 84,99 dòlars al mes.

Funcions de InMotion

InMotion ofereix una línia de servei realment rica amb funcions i eines que us faciliten la feina. Però primer parlaré dels fonaments bàsics, que són els més importants. El temps i la velocitat del servidor són el que pagueu. InMotion sens dubte ens ha cobert durant tot un any en aquest sentit.

Horaris – Està maleït gairebé perfecte, ja que rara vegada baixa del 100% a un 99,98% com durant tot l’any. És realment fiable.

Servidors ràpids – La connexió d’avui es refereix a la velocitat d’accés. El fet de carregar a alta velocitat per al vostre lloc web no només és important des de la perspectiva de l’experiència dels usuaris, sinó que també és un factor de classificació independent de l’algorisme de Google. És per això que és fantàstic que InMotion guanyi la competència gairebé sempre, fent que els llocs web es carreguin en menys d’un segon. Podeu esperar velocitats de càrrega en algun lloc entre 460 ms i 770 al llarg de tot l’any.

Drivers SSD gratuïts – La majoria dels proveïdors d’allotjament cobren per separat per emmagatzematge SSD d’alt rendiment. Normalment es poden tenir en els seus plans avançats, però InMotion ofereix l’emmagatzematge SSD de forma gratuïta fins i tot dins dels plans més bàsics.

Migració de llocs web gratuïta – Un nombre creixent de proveïdors d’allotjament ofereixen migració de llocs web gratuïta i InMotion no és diferent. Mouran el vostre lloc web als seus servidors de forma gratuïta. Podeu disposar de dues hores del temps d’administrador del vostre sistema, amb qui podeu moure ràpidament el lloc web i tots els fitxers d’un lloc a un altre..

Còpies de seguretat gratuïtes – La creació de còpies de seguretat del vostre lloc web i fitxers és la màxima mesura de seguretat. Podeu crear duplicats de tots els fitxers cada dia, garantint que sempre esteu preparat per gestionar les amenaces de seguretat que puguin sorgir.

Plugin gratuït gratuït Sucuri – Si utilitzeu WordPress, no estareu encantats de sentir que aquest complement premium és gratuït. Analitza periòdicament el vostre lloc web per trobar qualsevol risc i explotació de riscos, us permet fer còpies de seguretat remotes i, a més, protegir el vostre lloc web contra el correu brossa i els virus. Si pagaries 16,66 dòlars mensuals per aquest producte, en cas contrari, però amb InMotion, ho obtindràs de franc.

cPanel i WHM – Disposar d’un panell de control i d’un gestor d’hostes web líders del sector per a un proveïdor d’allotjament en el mercat actual. InMotion ho té en verificació amb una interfície fàcil d’utilitzar i algunes excel·lents aplicacions web.

Suport per a sistemes principals de gestió de continguts – Podeu instal·lar WordPress, Drupal o Joomla! i altres sistemes de gestió de contingut en un sol clic. D’aquesta manera, podeu crear un lloc web des de zero a les primeres hores d’utilitzar els serveis d’InMotion.

Es permet l’accés d’arrel – Podeu tenir accés root al vostre servidor sense cap problema.

Servei optimitzat de comerç electrònic – Les plataformes de comerç electrònic com Magento, WooCommerce, Shopify, Petrashop, Siteground, funcionen molt bé en servidors InMotion, gràcies a la seva optimització per a la rapidesa i la fiabilitat. El procés d’integració d’un processador de pagaments es facilita infinitament amb tenir ajuda al llarg de cada pas. Aquest enorme mal de cap es converteix en un passeig al parc.

Integració de Google Apps – Podeu connectar gairebé qualsevol aplicació de Google mitjançant un assistent senzill i en tres passos.

Potent sistema de defensa contra les amenaces de Smartwall – Hi ha un perill que sempre existeixen els atacs de DDoS amb tants cibercriminals invisibles a la xarxa. InMotion s’ha associat amb Corero Network Security per proporcionar als seus clients aquesta mesura única de seguretat contra els atacs de DDoS.

Atenció al client d’InMotion

InMotion afirma que són líders en l’assistència al client al web i que ofereixen una experiència “humana” excepcionalment. Tot i que aquesta és una declaració molt valenta per fer-ho, en definitiva tenen el dret de fer-ho.

Molts representants d’atenció al client semblen persones amb les quals no voldríem parlar amb cap altra situació. Alguns fins i tot empitjoren tot convertint un petit problema rutinari en un fiasco de diverses setmanes que requereix nombroses trucades de telèfon i correus electrònics per solucionar-ho. Però InMotion no permet que això passi.

Es van convertir en els líders en atenció al client perquè triguen uns 2 minuts a respondre en un xat en directe i a resoldre un problema després que els expliquessis què és. La nostra experiència amb l’equip d’assistència al client va ser del tot agradable durant tot el temps. Amb un temps de resposta ràpid i una persona útil que faci tot per assegurar-vos que esteu funcionant, es manté tot el servei d’atenció al client. InMotion s’assegura que en podeu gaudir cada vegada que tingueu una pregunta o un problema que necessiteu resoldre.

Resultats de rendiment i funcionament amb Hosting InMotion

Fa més de tres mesos que controlem InMotion i creiem que és hora de revelar el nostre registre de funcionament i els resultats de les proves de rendiment. El lloc web provat està creat amb WordPress i s’allotja al centre de dades West Coast de Los Angeles en un servidor d’allotjament compartit.

Ha passat un temps des que vam publicar qualsevol notícia sobre el temps i el rendiment de InMotion Hosting. Ara és hora de revelar més informació. Hem estat monitorant constantment els nostres llocs web de proves durant els últims dos anys fent servir UptimeRobot i aquí està el nostre resultat.

Immotion hosting hosting uptime febrer de 2018

InMotion Hosting – Uptime febrer de 2018

El temps mitjà de resposta és d’uns 200ms, mentre que la durada dels últims 30 dies és del 99,99% (3 minuts d’aturada): resultats increïbles.

Ara anem a veure com funcionava el nostre lloc web Prova de velocitat del pingdom:

Rendiment de la velocitat del lloc web que ofereix allotjament amb immobilis

De nou, els resultats són fantàstics. Un lloc web molt pesat amb una mida de pàgina d’1,4 MB es carrega completament en menys de 3 segons. Fantàstic! Podríem obtenir millors resultats disminuint la mida de la pàgina i optimitzant la pàgina amb la memòria cau del navegador i la minificació CSS ​​i JS, però per a la nostra prova, aquest funciona també excel·lent.

Un altre lloc web allotjat amb InMotion obté resultats encara millors amb l’eina de proves de velocitat de Pingdom:

Immotion hosting test de velocitat de pingdom febrer de 2018

És veritat, que el segon lloc web té una mida molt menor i es tracta d’un lloc web estàtic, no un lloc de WordPress com el primer, però la velocitat és fantàstica: es carrega totalment en 0,3 segons.!

Resultats de temps antics:

De la nostra prova va resultar que InMotion té un temps de funcionament molt bo. Durant els tres últims mesos, el temps de funcionament del lloc web controlat va ser del 99,99% i en els darrers 30 dies el 99,98%. Si tenim en compte que el lloc web està allotjat en un compte compartit, aquests resultats són molt bons. El temps mitjà de resposta és d’uns 496 mil·lisegons. La conclusió és que InMotion ofereix un servei d’allotjament web constant i fiable. La captura de pantalla següent es va treure de UptimeRobot, l’eina que vam utilitzar per fer el seguiment de la vida en temps operatiu:

Març de temps de funcionament de reclutament 2016

InMotion – Uptime March 2016

El temps de resposta és molt bo. Però també volem saber quin és el temps de càrrega del lloc web real. Per provar-ho, hem utilitzat l’eina de velocitat del lloc web des de Pingdom. Per això escollim dos llocs web, un allotjat a la costa est i un altre allotjat al centre de dades de la costa oest. Vam realitzar múltiples proves a través de Pingdom, també a proves de Dallas, Nova York i San Jose.

Els resultats de les proves de temps de càrrega de pàgines amb Pingdom són els següents:

 Servidor de Pingdom:DallasNova YorkSant Josep
IMH Costa Est1,24 s1,14 s2,09 s
IMH Costa Oest1,41 s798 ms2,36 s

Aquests resultats són molt bons, tenint en compte que els llocs web provats s’allotgen en servidors compartits i cada lloc web es carrega completament menys de 3 segons. Aquí teniu algunes captures de pantalla extretes de Pingdom amb els pitjors resultats:

Prova de pingdom de la costa est d’immoblació

InMotion – Costa de l’Est

InMotion - Costa Oest

InMotion – Costa Oest

Quina és la conclusió? De les nostres proves i registre de funcionament, es desprèn clarament que InMotion realitza un rendiment real, fins i tot amb allotjament compartit. El 99,99% de la vida útil també té molt bons resultats, cosa que significa que en els últims tres mesos el lloc web monitoritzat no estava disponible durant 12 minuts aproximadament. Aquests resultats van més enllà de la majoria d’altres proveïdors d’allotjament compartit, per la qual cosa recomanem molt InMotion a tots els que busqueu un pla d’allotjament d’empresa confiable.

InMotion és bo per a PrestaShop Hosting?

De les nostres proves i investigacions, vam trobar que InMotion és un dels millors proveïdors de hosting per a les botigues PrestaShop. Si voleu iniciar la botiga en línia ràpidament, amb InMotion podeu sol·licitar que PrestaShop s’instal·li al vostre lloc web just al registre. D’aquesta manera us estalviareu una mica de temps i la vostra botiga estarà llesta per utilitzar-la un cop activat el vostre compte. Segurament podeu decidir després instal·lar PrestaShop mitjançant l’eina d’instal·lació d’un clic de Softaculous al tauler de control. Recomanem InMotion per crear qualsevol lloc web de comerç electrònic.

InMotion és bo per a WordPress Hosting?

Un del nostre lloc web de proves allotjat amb InMotion està creat amb WordPress i vam obtenir molt bons resultats. Si voleu crear un lloc web de WordPress i allotjar-lo amb InMotion, podeu triar un del seu pla d’allotjament optimitzat de WordPress, que comença a 2,95 dòlars / mes i permet allotjar un lloc web..

Podeu instal·lar WordPress mitjançant el seu instal·lador de 1 clic o bé podeu sol·licitar una instal·lació a la pàgina de cessament quan no tingueu el seu pla. Això us permet iniciar el vostre lloc web immediatament després de rebre informació d’inici de sessió del servei d’atenció al client.

A més d’això, podeu utilitzar el seu increïble creador de pàgines BoldGrid per a WordPress per crear pàgines de destinació impressionants i personalitzar el vostre lloc web de WordPress com vulgueu. BoldGrid és lliure d’utilitzar per a tots els clients d’allotjament InMotion; s’inclou amb tots els plans d’allotjament. Podeu obtenir més informació sobre el creador de pàgines a la nostra revisió BoldGrid.

Els pros & Contra d’utilitzar allotjament d’InMotion

InMotion s’estableix com a proveïdor d’allotjament de primera línia. Ofereix fiabilitat, temps de càrrega d’alta velocitat, atenció al client impressionant i molts serveis addicionals gratuïts. Però, com qualsevol altra cosa del món, ve amb algunes petites frustracions. A continuació, es mostren els avantatges i problemes de l’allotjament en InMotion.

Els avantatges: per què trieu InMotion

 • Obteniu el vostre diner – Els preus dels plans d’InMotion són raonables i proporcionen tot el que prometen i molt més. Podeu tenir la certesa que, amb un temps de funcionament 100% anual i una velocitat mitjana de càrrega de 600 mil·lisegons, el vostre lloc web estarà al màxim en tot moment. Però si hi ha algun problema, podeu confiar en l’assistència al client per respondre en menys de 5 minuts.
 • Garantia de devolució de 90 dies – Podeu passar tot el temps que vulgueu provant InMotion i veient si us convé (el que serà). La companyia s’ha reduït fàcilment als primers temporitzadors, simplement perquè confien que no tenen motius per traslladar-se a cap altre lloc.
 • Moltes integracions i complements gratuïts – És molt fàcil obtenir un CMS que funcioni al tauler de control de InMotion. La majoria també inclouen complements de seguretat premium que us ajuden a dormir bé, ja que sabeu que el vostre lloc web està protegit contra totes les amenaces habituals. També podeu triar entre més de 310 aplicacions per fer de les vostres tasques quotidianes un passeig pel parc.
 • Transferència gratuïta del lloc – Mentre que alguns proveïdors d’allotjament cobren al voltant de 150 dòlars per una migració de llocs, InMotion ho fa de forma gratuïta i no requereix res més que una mica de cooperació per part vostra..
 • Còpies de seguretat gratuïtes – En molts llocs també es paga una còpia de seguretat, però InMotion els ofereix de forma gratuïta.

Els avantatges: per què no trieu InMotion

 • Només obtindreu el preu anunciat si sigueu un contracte de 24 mesos – Aquest concepte no és cap novetat en el negoci d’allotjament web. Si voleu obtenir els preus més baixos, la majoria de les empreses requereixen que us registreu com a mínim 2 anys. Això t’ofereix un millor acord i els proporciona una mica de seguretat que el tindran com a client durant dos anys. Atreure’t que no t’hagis registrat durant 2 anys és un truc molt comú entre els amfitrions web. Gairebé tothom l’utilitza.
 • Llarg procés de verificació – La inscripció a InMotion no és massa fàcil per a aquells que viuen fora dels Estats Units. No obtindreu accés instantani al compte després de registrar-vos. En alguns casos, haureu de verificar-vos amb una targeta d’identificació o un passaport. Això és degut a la seguretat, però pot suposar un important desafiament per a molts clients potencials.
 • Poques limitacions del pla – No podeu fer una còpia de seguretat del vostre lloc web si és superior a 10 GB. Però pocs llocs web esdevindrien tan grans si no proporcionen gran quantitat de contingut com galeries d’imatges o de vídeo. Si encara voleu anar amb còpies de seguretat gratuïtes després de superar els 10 GB, només ho podreu fer cada 4 mesos. Per a les actualitzacions freqüents d’aquesta mida, haureu de pagar una quota de 49 dòlars. Però em sembla un tracte just.

Conclusió: InMotion és un bon proveïdor d’allotjament?

És cert que InMotion no és l’empresa d’allotjament web més barata. Tanmateix, si us podeu permetre pagar molts dòlars addicionals, amb InMotion podreu assegurar que el rendiment i el rendiment del vostre lloc web seran excel·lents..

Són un dels pocs proveïdors de hosting on hi podem lliurar els nostres diners. Això és simplement perquè es mostren i us donen el que us han promès. Podem recomanar InMotion tothom a aquells que busquen iniciar un lloc web o que vulguin traslladar el seu lloc web ja existent a alguna cosa millor. Tindreu tot el que necessiteu i molt més!

Gràcies al seu excel·lent suport, servidors fiables i opcions d’actualització, WebHostingMedia.net va premiar InMotionHosting amb els premis següents:
2016: el millor allotjament de negocis inmotioninmotion, el millor allotjament de negocis del 2017

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map