123-Reg.co.uk Revisió

123-Reg.co.uk és un registrador de dominis popular del Regne Unit que també ofereix un ampli conjunt d’eines en línia per a qualsevol empresa o individu que vulgui establir una presència en línia. Així, 123 Reg ofereix eines de creació de llocs web, eines de comerç electrònic, serveis d’allotjament web, certificats SSL, eines d’optimització de la cerca i màrqueting en línia, així com eines de seguretat de llocs web..


En aquesta revisió 123-reg.co.uk, ens centrem en l’amfitrió web 123 Reg, que enumera les opcions d’allotjament, els seus preus i els avantatges i els contres d’allotjament del vostre lloc a 123 Reg..

123-Reg.co.uk Visió general

Com a un dels majors registradors de dominis al Regne Unit, 123 Reg acull més de 3 milions de noms de domini i 1,7 milions de llocs web. Afirmen que han acollit 1 de cada cinc dels llocs actius del Regne Unit. L’empresa va ser fundada el 2000 com a registrador de dominis, però ja que ha ampliat els seus serveis fins a incloure allotjament web i diverses altres eines web útils..

Allotjament compartit, allotjament específic per a aplicacions, VPS i opcions d’allotjament dedicades estan disponibles a 123 Reg. Anem a veure els preus i les funcions que s’ofereixen amb aquests plans.

123-Planes de Reg & Preu

123 reg plans de fixació de preus

Els plans d’allotjament compartit comencen a partir de 2,49 £ / mes per al pla Essential, que permet allotjar un lloc web únic, ofereix 10 GB d’espai web, 1 domini gratuït, ample de banda il·limitat, 100 caixes de correu amb 5 GB d’emmagatzematge cadascuna i una base de dades MySQL. Aquest pla és més aviat bàsic, però hi ha disponibles tres altres iteracions en aquesta categoria. El pla amb més recursos és el pla Premium +, que té un cost de 14,99 £ / mes i inclou: 1 domini gratuït, allotjament per a llocs web il·limitats, 100 GB d’espai web, amplada de banda il·limitada, bases de dades MySQL il·limitades, bústies il·limitades, SSL gratuït, una pre-WordPress instal·lat.

Els altres plans d’allotjament específics per a l’aplicació són una altra opció d’allotjament popular a 123 Reg. Així, els plans d’allotjament de WordPress, l’allotjament de Joomla i l’allotjament de Drupal comencen a 2,99 € / mes per al pla de negocis, que permet allotjar 5 llocs web, 5 bases de dades MySQL i inclou espai web de 100 GB i amplada de banda no modificada. Si busqueu allotjament il·limitat CMS il·limitat, el pla de negoci us permet allotjar dominis i bases de dades il·limitades de MySQL per un import de 14,99 £ / mes. L’espai web es manté al cap de 100 GB, però el pla de negoci també inclou 2 GB de RAM dedicats i un certificat SSL.

Els servidors privats virtuals comencen a partir de 9,99 £ / mes (pla d’inici) i disposen de sistemes operatius Linux o Windows, quadre de control Plesk o cPanel. L’entorn d’allotjament d’aquests servidors es pot personalitzar, i els servidors es recolzen una vegada cada 24 hores. El pla VPS amb més recursos costa 44,99 £ / mes (+ 20% d’IVA) i inclou: CPU de 3 nuclis, memòria RAM de 3 GB, 150 GB d’emmagatzematge, transferència de dades no modificada.

Els paquets d’allotjament premium de 123 Reg ofereixen allotjament gestionat que combina la capacitat i el rendiment de servidors dedicats amb la simplicitat i facilitat d’ús de l’allotjament compartit. Els plans d’aquesta categoria comencen a 29,99 £ / mes (+ 20% d’IVA) per al pla M, dissenyat per suportar i estimar 375.000 visites mensuals i ofereix allotjament per a llocs web il·limitats. El pla inclou 100 GB d’espai web, trànsit il·limitat, bases de dades MySQL il·limitades, 4 GB de memòria RAM. El pla XL té un cost de 119,99 £ / mes (+ 20% d’IVA) i inclou 16 GB de RAM, emmagatzematge il·limitat, trànsit no modificat i la capacitat de gestionar una quantitat superior de 1.500.000 visites mensuals..

Els plans d’allotjament premium també inclouen un 99,99% de garantia de temps, tecnologia d’equilibri de càrregues, certificats SSL gratuïts, adreces IP dedicades, suport de maquinari 24 hores i aplicacions d’instal·lació d’un clic..

123-Reg.co.uk Funcions d’allotjament

123-Reg ofereix plans d’allotjament rics en funcions que també tenen un alt nivell d’usabilitat. A continuació, es mostra el que fa 123-reg.co.uk l’allotjament d’elecció de 1 de cada 5 llocs web actius del Regne Unit:

 • Opcions d’allotjament fantàstiques que inclouen WordPress optimitzat, Joomla optimitzat i hosting Drupal optimitzat;
 • Elecció d’allotjament VPS basat en Linux i Windows;
 • Tauler de control cPanel o Plesk fàcil d’utilitzar;
 • Garantia de devolució de 30 dies;
 • 99% de garantia de temps de vida;
 • Nom de domini gratuït .co.uk amb la majoria de plans (els plans empresarials optimitzats per CMS inclouen dos noms de domini gratuïts);
 • Trànsit no modificat amb tots els plans;
 • Suport basat al Regne Unit;
 • Instal·lació d’un sol clic de l’aplicació;
 • Certificats SSL gratuïts amb la majoria de plans;
 • Els plans d’allotjament Linux suporten PHP, Perl, Python, Ruby, etc .;
 • Els plans d’allotjament Windows suporten programari popular com IIS, ASP, .NET, MS SQL, etc .;
 • Suport 24 hores / 7;
 • Assistència expert, actualitzacions automàtiques, còpies de seguretat i restauracions, protecció contra correu brossa amb paquets d’allotjament optimitzats per CMS.

Atenció al client 123-Reg

Centre de suport en línia 123 reg

123-Reg té molt bones opcions d’assistència. Els clients que necessiten ajuda tècnica poden arribar a l’assistència al client de 123-Reg mitjançant el telèfon, el xat en directe o poden obtenir un bitllet d’assistència. L’assistència està disponible tot el dia. La pàgina d’assistència també inclou una secció de preguntes freqüents i una completa base de coneixement amb una informació abundant sobre tots els serveis de 123-reg.co.uk.

L’equip de clients té la seva base al Regne Unit, per la qual cosa s’eviten problemes que es plantegessin amb els equips de suport subcontractats a l’estranger.

Pros & Contres de 123-Reg.co.uk

123-reg.co.uk ofereix plans ben arrodonits amb grans funcions, però és un allotjament web dissenyat principalment tenint en compte una base de clients del Regne Unit. Com a resum de l’anterior, vegem quins són els punts forts i febles de 123-Reg, l’amfitrió web:

Pros

 • Sense temps de compromís, plans mensuals flexibles;
 • Opcions d’allotjament basades en Linux i basades en Windows;
 • Trànsit no modificat amb tots els plans;
 • WordPress, Drupal i Joomla optimitzen els plans d’allotjament;
 • Atenció al client 24/7 al Regne Unit;
 • Garantia de devolució de 30 dies;
 • Bones mètriques de rendiment general.

Contres

 • Petit emmagatzematge de llocs web amb plans inicials;
 • Alguns plans bàsics que els dels competidors;
 • Els dominis gratuïts només inclouen dominis .co.uk;
 • No hi ha assistència telefònica gratuïta.

123-Reg.co.uk Conclusió de la revisió

123 Reg és un amfitrió web fàcil d’utilitzar orientat a una base de clients del Regne Unit, cosa que es reflecteix en algunes de les seves característiques beneficioses sobretot per a aquells que volen llançar un lloc web del Regne Unit (domini .co.uk, suport al client del Regne Unit). . Els plans d’allotjament web que ofereix 123-reg.co.uk cobreixen un ampli ventall de necessitats d’allotjament des de petits llocs web estàtics fins a grans trànsits, grans llocs web.

Atès que l’empresa era originalment un registrador de dominis, el registre de dominis continua sent un dels seus serveis més importants amb dominis britànics a partir de només 99p + IVA. Si voleu allotjar el vostre lloc web al registre del vostre domini i necessiteu una suite d’edificació de llocs en línia, eines de màrqueting en línia i comerç electrònic, 123-reg.co.uk pot ser una solució única per a totes les vostres necessitats web..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map