Hogyan lehet webhelyet létrehozni egy nonprofit szervezet számára a WordPress segítségével?

build-wordpress-website-nonprofit szervezet


Számos non-profit szervezet törekszik változtatni a világban. Fő célja mindig az, hogy inspirálja és ösztönözze olyan cselekedeteket, amelyek segítenek egy adott kérdés megoldásában. A világ legjobb módja a problémák és megoldások ismertetése a világon, ha jól kitalálta, egy weboldal létrehozása. Nem mindig könnyű összehozni egy olyan tisztességes weboldalt, amely nemcsak működik, hanem egyértelművé és hatásossá teszi az üzenetet.

Ez nem jelent problémát olyan nagy szervezeteknél, mint például Zöld béke és a Vöröskereszt, mert teljes csoportokat bérelhetnek fel segítségre. De a kisebb helyi szervezeteknek nincs elegendő erőforrás és erőforrás ahhoz, hogy ez megtörténjen. Tehát elég gyakran a nem tech-hozzáértésű embereknek a lehető legjobban kell elvégezniük a munkát.

Ne aggódjon, mert a WordPressnek köszönhetően még minimális technikai háttérrel is megteheti. Ez szintén nagyon minimális beruházást igényel. A legjobb esetben a webhely tárolásáért kell fizetnie. De ha további mérföldet akar elérni, és megkönnyíti a munkáját, miközben webhelye valóban csodálatosnak tűnik, a prémium téma nagyszerű befektetés. Tehát ebben a cikkben elmondom neked, miért kellene használni a WordPress-t, amely a kedvenc tárhelyszolgáltatóm, és hogyan kell beállítani azt egy nonprofit szervezet igényeinek megfelelően. Menjünk rá!

A WordPress használatának legfontosabb okai

Rengeteg weboldal-készítő van, például a Squarespace és a Wix. Ezek megkönnyítik a weboldal létrehozását drag and drop funkciókkal, de a WordPress ugyanezt teheti. Valójában a WordPress egy nyílt forráskódú platform, tehát teljesen ingyenes a használata. Más weboldal-készítők legalább 8 – 15 dolláros havi díjat igényelnek, és nem olyan rugalmasak, mint ez a népszerű tartalomkezelő rendszer.

Ennek oka van annak, hogy minden negyedik webhelyet a WordPress készít. Ez 74 millió webhelyet jelent ezt a platformot üzemelteti.

Mondanom sem kell, hogy a WordPress kiváló lehetőség egy nonprofit vagy jótékonysági szervezet sajátos esete. Íme a fő oka annak, hogy a WordPress felhasználja webhelyének felépítésére.

Nagyon kezdőbarát

A WordPress rendkívül átfogó és bárki számára könnyen használható. Rengeteg képzési anyag áll rendelkezésére. Számos webhely és YouTube-csatorna található a WordPress számára, amelyek mindegyike kiváló oktatóanyagokat tartalmaz, amelyeket követhet. Általában elkészíthet egy webhelyet egy-két órán belül.

A WordPress teljes mértékben reagál

Az internet forgalmának kb. Fele a webes hozzáféréssel rendelkező mobileszközökből származik, tehát természetes, hogy a webhelyet nekik megfelelő módon építik fel. Fontos, hogy webhelye mobiltelefonon is teljes mértékben működőképes legyen, és hogy az olvasók könnyen hozzáférjenek a blogodhoz, adományokhoz, eseményekhez és bármi máshoz a webhelyén.

Tehát jó dolog, hogy a WordPress támogatja a teljes mértékben reagáló témákat és elrendezéseket. Csak annyit kell tennie, hogy egy jól megtervezett témát választ, amely teljes mértékben reagál, de 99% -uk van, tehát nem kell ezzel aggódnia..

Nagyon rugalmas

Amellett, hogy a WordPress hihetetlenül egyszerűen használható, de könnyen bővíthető. Néhány kattintással számos funkciót és funkciót felvehet. Ennek köszönhetően a platform beépülő modulja lehetővé teszi a beépülő modul telepítését az irányítópulton való kilépés nélkül. Így könnyen hozzáadhat minden olyan funkciót, amelyet a non-profit webhely igényel.

Költséghatékony

A nonprofit szervezeteknek és a jótékonysági szervezeteknek a költségvetése legtöbbször korlátozott, mert pénzt arra fordítják, ahol ténylegesen befolyásolják. Tehát nagy segítséget jelent a sarkok vágása bárhol, ahol szükséges. Ezért nagyszerű a WordPress ingyenes szolgáltatás. Nem kell megvennie semmit, semmit, csak töltse le a saját webhelyükről, vagy telepítse a host szerverre.

Teljesen ingyen kaphat, ha találékony, és felhasználhatja az ott elérhető ingyenes témák és beépülő modulok egy részét. De az Ön webhelye sokkal jobban néz ki, és sokkal funkcionálisabb lesz, ha nem gondolja, hogy kb. 70 dollárt költene webhelyére.

Hogyan lehet létrehozni a nonprofit szervezet webhelyét a WordPress segítségével

Egy nonprofit szervezet számára weboldal létrehozása olyan, mint bármely más webhely létrehozása a WordPress segítségével. Ezt néhány egyszerű lépésben megteheti, és webhelyét akár két órán belül vagy egy nap alatt is elindíthatja és működtetheti, ha meg kell várnia a web hosting szolgáltatás aktiválását. Tehát nézzük meg, hogy mi az egyes lépések a webhely felállításához és futtatásához!

1. lépés: A tárhelyszolgáltató és a domain név kiválasztása

A WordPress rendelkezik egy ingyenes, saját üzemeltetésű opcióval, de nem pontosan teszi a webhelyet a leggyorsabbá. Sokkal jobb, ha egy kereskedelmi hosting szolgáltatót keresünk. Ez biztosítja, hogy webhelye egész évben gyorsan és zökkenőmentesen működjön. Ha így tesz, akkor havonta körülbelül 5 dollárba kerül, de cserébe a webhely sokkal gyorsabb és hozzáférhetőbb lesz.

Az én legfontosabb választásom az InMotion, amikor a tárhelyről van szó. Ők a legmegbízhatóbb tárhely-szolgáltató, amelyet találok, mert nemcsak erőteljes kiszolgálókkal rendelkeznek, hanem erőteljes ügyfél-támogatást is nyújtanak. Soha nem láttam, hogy webhelyem le van állítva vagy lassabban töltődik be, mint várhatóan. Ha szükségem van egy megoldott kérdésre, felhívom az ügyfélszolgálatot, és néhány perc alatt válaszolnak. Szüksége lesz valakire, aki segít neked abban az esetben, ha valami nem működik az Ön webhelyén, és nem tudja miért.

Az InMotion rendelkezik a legbarátságosabb emberekkel, akikre hívhat segítséget, és mindent megtesz, hogy oldja meg őket. Ingyenes bónuszokat is kap, amelyeket másutt fizetnie kellene, például ingyenes biztonsági mentéseket és biztonsági funkciókat, amelyek biztosítják webhelyének biztonságát. Összességében az InMotion egy szilárd lehetőség, és havi 3,99 dollárba kerül, ha hosszabb ideig fizet fel..

Domain név igénylése

Fontos a fülbemászó domain név használata, és rajtad múlik, hogy dolgozzon ki egyet. Ha van, ideje kideríteni, hogy elérhető-e, és regisztrálja. Ezt megteheti az InMotion webhelyén is. Csak írja be a kívánt domain nevet a keresősávba, és ellenőrizze, elérhető-e vagy sem. Ha igen, kattintson a vásárlás elemre, és megkapja a domain nevet az új nonprofit webhelyhez.

2. lépés: A WordPress telepítése

install-wordpress-inmotion-hostingEz a legegyszerűbb lépés, mivel csak egyetlen kattintásra van szükség. Csak jelentkezzen be az InMotion cPanelbe, és keresse meg a WordPress alkalmazást. Csak kattintson az ikonjára, és telepítse. Ugyanez a folyamat vonatkozik a kiszolgálók körülbelül 90% -ára is, azaz nincs módja annak, hogy összezavarják.

3. lépés: Válasszon egy WordPress témát

Ha telepítette a WordPress programot, meg fogja üdvözölni az alapsablonját. Valójában ez nem sok, és természetesen nem is elég a szervezet üzenetének továbbításához. Tehát meg kell találnia egy olyan témát, amely sokkal jobban megfelel Önnek és szervezetének. Nem is említve, hogy a lehető legmeggyőzőbbnek is profinak kell lennie. Itt találtam azokat, amelyek a legjobban működnek nonprofit vagy jótékonysági szervezeteknél.

Jarvis

Jarvis-wordpress-téma

Jarvis az egyik legjobb parallaxis téma a ThemeForest-en. Rugalmas és tele van funkciókkal, így könnyen alkalmazkodhat bármilyen webhelyhez, amelyet ki akar építeni. Egy nagyon professzionális megjelenésű webhelyed egyszerűen kiválaszthatja annak 14 vagy több változatát, és hozzáadhatja a saját szöveget, színeit és képeit. A Jarvis teljes elrendezése teljes felelősségteljes és könnyen kezelhető. Nézze meg a bemutatót, és ellenőrizze, hogy megfelel-e az elképzeléseknek.

Jarvis Demo & Letöltés

Churchope

churchope-wordpress-téma

A Churchope a legmegfelelőbb nonprofit weboldalhoz, amelynek sok megosztása van. Magában foglalja az összes funkcionalitást, és úgy néz ki, mint amit egy egyszerű nonprofit weboldalról szeretne. Megjelenítheti az eseményeket, blogot vezethet, vagy boltot vehet fel a webhelyén. Ez is könnyedén kezelhető és beállítható, így nem kell túl sok időt töltenie, hogy elkóboroljon, hogy a kívánt módon néz ki. Nézze meg az élő demót, és nézd meg magad.

Churchope Demo & Letöltés

CharityHub

jótékonysági hub-wordpress-téma

A CharityHub karcsú, egyszerű és egyszerűen tökéletes a szervezet küldetésének minden szempontjának bemutatására. Könnyedén futtathat egy blogot, hozzáadhat galériát és elhelyezhet minden olyan tartalmat, amelyet az embereknek látniuk kell, hogy meggyőződhessen az üzenetéről. Sőt, még jobb az a tény, hogy megmutathatja, mire gyűjt adományokat. Az emberek meglátogathatják és megnézhetik, mennyi pénzt gyűjtöttek be, és mennyi további összeget igényelnek a küldetésed sikeréhez. Ez hihetetlenül hasznos egy nonprofit szervezet számára, amely adományokra támaszkodik, tehát ez a téma megfelel Önnek. Az élő bemutató is meggyőző!

CharityHub Demo & Letöltés

4. lépés: Telepítse a hasznos bővítményeket

A beépülő modulok teszik a WordPress-t olyan kényelmessé és rugalmassá. Ezek lehetővé teszik, hogy speciális funkciókat adjon hozzá a webhelyhez. Több tízezer plugin érhető el, bármit hozzáadhat, amit csak akar. Néhány kattintásba kerül a plugin telepítése. Lehetséges, hogy meg kell néznie egy oktatóvideót, hogy bonyolultabbokat kapjon, de ezek többsége nagyon átfogó a használatra. Itt található néhány plugin, amelyek hasznosak lehetnek a nonprofit webhely felépítése során.

Következtetés

Nem kell sokkal ahhoz, hogy a nonprofit szervezet webhelyét felépítse és működtesse, csak egy kis idő, türelem és néhány dollár költeni. Nem fog sokáig tartania, hogy webhelyét felállítsa és működtesse az összes szükséges funkcióval és a szükséges külsővel.

Remélem, hogy ez a cikk segített valami új megismerésében ma, és hogy a következőben hamarosan újra találkozunk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map