Hogyan állítson fel online áruházat Ausztráliában?

online store-Ausztrália


A Statista azt tervezi, hogy az ausztrál e-kereskedelem bevétele 2019-ben 21 224 millió dollárt fog elérni. Ez a bevétel várhatóan 6,2% -os éves növekedési rátát mutat majd, hogy 2023-ban eléri a 26,993 millió dollárt. 2023-ban. Az ausztrál termékek online terméket vásárolnak online, beleértve hardvert és eszközöket, divatot, szórakoztató eszközöket és háztartási készülékeket. Az online kiadásokat az országban a 35 és 44 év közötti fogyasztók dominálják.

Az ausztrál online vásárlók többsége a belföldi eladókban bíz meg, ami lehetőséget kínál a helyi e-kereskedelmi boltok számára. Az online kiadások minden évben növekedést tükröznek, és az online kiskereskedelem a kereskedelem jövőjévé válik. Ausztrália keleti államai teszik ki a legtöbb online kiadást. Az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásnak kutatnia kell azokat az államokat, amelyek a legtöbb online kiadást tervezik, és ezekre kell összpontosítaniuk. A legtöbb ausztrál telefon vásárol a telefonján, így webhelyét mobiltelefonra kell optimalizálni.

Válassza ki a megfelelő platformot

A platform kiválasztása elengedhetetlen az online áruház sikeréhez. Nincs egy mindenki számára megfelelő megoldás az e-kereskedelem területén, mivel mindegyiknek megvan a maga vonzereje a költségvetéstől és a céloktól függően. A cél ezért a vállalkozásának megfelelő megoldás keresése. Az e-kereskedelmi platform általában számos üzleti funkcióval rendelkezik, mint például bevásárlókosár, termékek megjelenítő oldala, pénztár és fizetési átjáró..

Egy online boltnak ügyfelekre van szüksége, és az ügyfélkör kiépítése kihívást jelent. Választhat, hogy kihasználja-e a közösségi média webhelyein található követőket, ebben az esetben a választott platformnak lehetővé kell tennie más alkalmazások integrálását. Ez a szolgáltatás akkor hasznos, ha olyan funkciókat szeretne hozzáadni a webhelyéhez, amelyek nem érhetők el az Ön által választott platformon.

Böngészhet a versenytársak online oldalain is. Jegyezze fel az összes funkcionális funkciót, amelyeket hozzáadhat a saját üzletéhez. Ez a gyakorlat segít az ötletgyűjtésen az egyedi funkciókkal kapcsolatban. Az e-kereskedelem működtetése költségesnek bizonyulhat. A nagyvállalatok számára a prémium szolgáltatások maximális előnyei rejtenek. Egy kisebb társaság viszont ugyanolyan jól tud sikerezni egy olcsóbb opcióval. Például a digitális termékek értékesítése egyszerű platformon keresztül könnyen megtehető.

Néhány népszerű e-kereskedelmi platform közé tartozik a Shopify, a Magento, az OpenCart, a WooCommerce + WordPress, a MotoCMS és a Spree..

A WooCommerce plugin fejlesztése 2011-ben forradalmasította a WordPress webhelyek értékesítési módját. A bővítményt kifejezetten a WordPress-szel való együttműködésre tervezték, amelyet a világ legnépszerűbb blogplatformjaként soroltak be. Megőrzi a WordPress webhelyek fő funkcióit, és hozzáadja az e-kereskedelem testreszabását, képességét és konfigurálását. Körülbelül 2,3 millió webhely foglalkozik a plugin használatával.

A WooCommerce ingyenes és nyílt forráskódú, és bővítményeket adhat hozzá a használhatóság további javításához. Az egyik ilyen kiegészítő a WooCommerce előfizetés, amely ideális az ismétlődő fizetésekhez és az előfizetések kezeléséhez. A WooCommerce egyik népszerű vonzereje a rugalmasság. Használhatja bármi, például előfizetések, találkozók, digitális cikkek és fizikai javak eladására. A plugin erőteljes elemzéssel rendelkezik, és a külső elemzéseket integrálhatja a kiterjesztések segítségével. Több mint 100 fizetési átjáróval rendelkezik, amelyeket könnyen integrálhat webhelyére.

Keressen egy megbízható webtárhely-szolgáltatót

Az online kiskereskedelmi iparágot különféle hosting megoldások lakják. Az online piacnak megvan a saját márkaneve és identitása, és kényelmet kínál harmadik fél eladói számára. Az Amazon és az eBay kiváló példák erre a forgatókönyvre. Az önmagában üzemeltetett megoldások ideálisak azok számára, akik jelentős mennyiségű erőforrással rendelkeznek és márkaépítésbe akarnak befektetni. A tárhelyszolgáltató választásakor nemcsak a jelenlegi igényeit kell kielégítenie, hanem az üzleti növekedés szempontjából is figyelembe kell vennie a növekedést. Az e-kereskedelmi tárhely nem jön létre egyenlőnek, ezért értékelnie kell a kisbetűt. Néhány szempont, amelyre figyelni kell:

 • Teljesítmény – Az Ön hosting megoldásának lépést kell tartania az ügyfelek forgalmával és a megrendelésekkel a jelenben és a bolt növekedésével. A helyszín sebessége elengedhetetlen. Kívánatos lenne, ha webhelyét összeomlik, ha több ügyfél bejelentkezik. Az ügyfelek nem is ismertek türelmük miatt, ezért a webhelynek a lehető legrövidebb idő alatt kell betöltenie. Vigyázzon a terv CPU-kiosztására és dedikált tárolására.
 • Biztonság – jobban teljesít egy olyan terv, amely magában foglalja a SSL (Secure Socket Layer) tanúsításokat. A fejlettebb HTTPS légmentesen biztonságos, mint a HTTP. Az e-kereskedelmi webhely különféle információs adatokat igényel az ügyfelektől, beleértve a neveket, címeket és hitelkártya-adatokat. Ezért a biztonság rendkívül fontos, hogy ügyfelei magabiztosan érezzék magukat az üzletében böngészve.
 • Megbízható adatbázis – Az ügyfelek inkább nem vesztegetnek időt azáltal, hogy egy e-kereskedelmi áruház összes oldalán böngésznek. Ehelyett a keresősáv segítségével kiszűrik preferenciájukat. Az adatbázis az Ön termékinformációit tárolja, ezzel megkönnyítve a felhasználó kiválasztását. Ideális esetben ismeri a termékfájlokat, mielőtt megoldást választana, de a vállalkozások általában a vártnál gyorsabban skáláznak. A skálázható sávszélesség lenne az egyik vonzó funkció.
 • Uptime – A webhely üzemideje azt a időszakot jelöli, amikor a webhely működik és működik. Noha az összes webhely magas rendelkezésre állást igényel, ez kritikusabb az e-kereskedelem számára. Bármely állásleállás közvetlenül befolyásolhatja a weboldal értékesítését, és befolyásolhatja a felhasználói elégedettséget. Az ideális webtárhely-szolgáltató 24 órán keresztül elérhetővé teszi a webhely működését. A vállalati támogatásnak rendelkezésre kell állnia és hozzáférhetőnek kell lennie a felmerülő aggályok kezelésére.
 • Ár – Az indítást általában megfizethető csomagokkal vonzzák. A megosztott tárhely általában a legolcsóbb ajánlat, mivel havi 3 dollárba kerül. A prémium szolgáltatások költségekbe kerülnek, és gyakran ezek a szolgáltatások, amelyekre a webhelynek leginkább szüksége van. Hasznos lesz az online áruház legfontosabb funkcióinak elkülönítése és a web hosting megoldások értékelése.

wphosting-woocommerce-Ausztrália

WP tárhely

A legtöbb ausztrál blogger és webes adminisztrátor vonzza a WP Hosting által nyújtott minőségi tárhelyet. A WP Hosting három, a teljesítményre optimalizált csomagból áll. Az indítási, üzleti és vállalati tervek mind hozzáférést biztosítanak az ausztrál adatközponthoz, mind pedig mindig működő DDoS védelmet nyújtanak. Bár ezen a platformon webhelyet is üzemeltethet, a szolgáltató szolgáltatásai zökkenőmentesen működnek a WordPress platformon. A cég fejlesztői és mérnökei arra késztették a vállalkozást, hogy megértsék a WordPress-t a magba, ami azt jelenti, hogy minden funkció úgy van kialakítva, hogy az Ön webhelye a legjobban teljesíthesse.

Állítsa be az online áruházat

Ha már rendelkezik hostolással, akkor valószínű, hogy kiválasztott egy domain nevet. A következő lépés a WordPress webhelyének beállítása a WooCommerce mellett. Ezt a folyamatot az alábbiakban ismertetjük:

A WordPress telepítése – A WordPress egy ingyenes szoftverplatformot kínál a potenciális webhelytulajdonosok számára. A WP Hosting, mint a piacon lévő többi tárhelyszolgáltató legtöbbje, egyetlen kattintással telepíti a WordPress szoftvert. Ez az opció általában a gazdagép felhasználói paneljén található. A folyamat utolsó lépése során egy üres WordPress webhely kerül feltárásra, amely a domain nevével jár. Ez az üres webhely most funkcionális e-kereskedelmi weboldalmá változhat.

Integrálja a WooCommerce bővítményt – Keresse meg a WordPress műszerfalát a Plugin opcióhoz, és tovább az Új hozzáadása lehetőséghez. Gépelje be a WooCommerce-t a keresősávba, és válassza a WooThemes választását. Parancsolja a plugin melletti „Telepítés most” opciót, majd kattintson az „Aktiválás” elemre. Folytathatja a plugin konfigurálását, amelynek négy alaplapja van, nevezetesen üzlet, kosár, pénztár és fiókom. A területi beállítás a webhely egyik elsődleges beállítása. Kiválasztja a helyét, valamint a választani kívánt pénznemet. A telepítés magában foglalja azokat az egységeket is, amelyeket a termékek méréseként és méreteként használhat.

Konfigurálja online boltját

Az optimális működéshez az online boltja több funkcióra lesz szüksége, ideértve a következőket:

 • Szállítás és adó – Termékeitől függően aktiválnia kell a szállítási és forgalmi adó szolgáltatásait. A fizikai tárgyakat, a digitális termékekkel ellentétben, szállítani kell. A telepítő oldal lehetővé teszi egy alapvető vásárlási megoldást, ahol megadhatja a tarifákat a helyi és a globális szállításhoz egyaránt. A forgalmi adót az illetékességétől függően kérheti, ezért konzultáljon a helyi adóhatósággal vagy egy hiteles könyvelővel. A WooCommerce adómodult biztosít, amely becsüli meg az adómértékeket az áruház helyének alapján.
 • Check out – konfigurálhatja az ügyfél pénztárát és a kupon alkalmazást. A WooCommerce lehetővé teszi az adminisztrátorok számára, hogy kuponokat hozzanak létre saját webhelyükön. Az ügyfél ezt a lehetőséget látja a pénztár oldalon. Arra is parancsot adhat, hogy a bővítmény kiszámítsa a szelvénykedvezményeket egymás után, olyan helyzetekben, amikor többszörös kuponokat használnak egy egyedi vásárláshoz. Egy másik lehetőség a vendégpénztár, amely aktiválás esetén lehetővé teszi az ügyfelek számára az eladások teljesítését akkor is, ha még nem hoztak létre fiókot. A Felhasználói feltételek oldal nem kötelező. Saját útmutatást készíthet a tartalom részben, és az ügyfelek felkérést kapnak, hogy olvassa el és jelölje be a pénztár előtt.
 • Fizetési lehetőségek – A WooCommerce számos fizetési lehetőséget biztosít a preferenciáitól függően. Az alapértelmezett beállítások a PayPal, BACS, Cash on Delivery és Pay Check. A BACS megoldás lehetővé teszi az üzlet tulajdonosának, hogy konfigurálja a Közvetlen banki átutalást, ahol kitölti a számla részleteit. A PayPal a legnépszerűbb lehetőség, és számos követelményt igényel a tárhely szolgáltatójától. Dönthet úgy is, hogy két fizetési átjárót használ, mivel az egyik leállásokkal járhat. Egyéb fizetési lehetőségek: Amazon Pay, Square, Stripe és Authorize.net.

Termékek feltöltése & Optimalizálja a keresőmotorokat

Ahhoz, hogy webhelye működőképes legyen, termékekre lesz szüksége az adatbázisában. Keresse meg az irányítópultot, majd a Termékek elemet. A szerkesztési oldal a következőket tartalmazza:

 • termék név
 • Termékleírás – Ez a mező elég nagy ahhoz, hogy annyi információt tudjon elfoglalni, amennyire szüksége van. Nemcsak szöveget, hanem képeket, címsorokat, videókat és oszlopokat is használhat.
 • Központi adatszakasz – Ez a szakasz a termékeit kategóriákra osztja, mint például fizikai, virtuális vagy letölthető. Ezenkívül füleket kap a termékek paramétereinek széles skálájához. A kapcsolt termékek nagyszerű fül az eladáshoz, ahol az ügyfelek látják azokat a termékeket, amelyeket más hasonló érdeklődésű ügyfelek vásároltak. Egy másik hasznos lap az „Attribútumok”, ahol alternatív színeket állíthat be a divatcikkekhez. A „Szállítás” lapon beállíthatja a méretet, a súlyt és a szállítás költségeit, valamint a „Készlet” segítségével kezelheti a készleteket.
 • Rövid leírás – Ez a termékleírás összesített változata, amely megjelenik az ügyfelek számára.
 • Termékkategóriák – Ez az opció hasonló ajánlatokat csoportosít, és úgy működik, mint a szokásos WordPress kategóriák.
 • Termékcímkék – Ez egy kiegészítő lehetőség a termékek megszervezéséhez.

Miután a termékei megjelentek a webhelyén, ideje több optimalizálási stratégiát alkalmazni a webhely láthatóságának növelése érdekében. A WooCommerce SEO-barát, bár nem rendelkezik sok SEO-funkcióval. Mindig használjon olyan termékleírásokat, amelyeket releváns kulcsszavakkal kell meghirdetni. A leírásoknak továbbra is vonzónak kell lenniük. A gyártási leírások használata egyszerű, de a keresőmotorok nem mindig pontosak az eredeti szöveg kiválasztásakor.

Optimalizálnia kell az oldalcímeket is. A kategóriás oldalak tág kifejezéseket használhatnak, de célja, hogy a termékoldalakon a lehető legpontosabbak legyenek. A további optimalizáláshoz engedélyezze a zsemlemorzsát a webhelyén. Ezek a linkek a termékoldalak tetején jelennek meg, hogy segítsék az ügyfeleket az előző és a nyitóoldalon való navigálásban. A keresőmotorok zsemlemorzsa segítségével meghatározzák webhelyének szerkezetét és annak megjelenését a keresési eredmények között. A tiszta és egyszerű navigáció nemcsak a látogatókat vonzza, hanem a keresőgépeket is. Számos SEO plugin létezik, amelyek zökkenőmentesen működnek együtt a WooCommerce-lal.

Hirdesse webhelyét, és növelje bevételét

Használja ki a közösségi média platformjainak előnyeit webhelyének hirdetéséhez. Ezen utak közé tartozik a Pinterest, az Instagram és a Twitter. Ezen webhelyek bármelyikének sikere attól függ, hogy mit árul. Választhat olyan niche közösségi médiaplatformokra is, amelyek középpontjában a közös érdek áll. A hatékonyság érdekében ütemezheti tartalmát az alkalmazásokkal. A legtöbb közösségi média webhely promóciós csomagokat kínál, amelyek a költségvetési tartománytól függően változnak.

A promóció lebonyolítása az értékesítés növelésének egyik népszerű módja. A kuponok kiadása mellett pluginok segítségével versenyt is rendezhet a webhelyén. Az ajándékok növelik az ügyfelek érdeklődését és javítják a márka láthatóságát. Egy másik értékesítési taktika a hírlevelek használata, amelyek tájékoztatják az ügyfeleket a termékkibocsátásokról és a különleges promóciókról.

Az eladási és a keresztértékesítési ajánlatok meglehetősen jövedelmezőek, ha azokat jól használják. A keresztirányítás olyan csomagolt termékeket tartalmaz, amelyeket általában együtt használnak. Up-up esetén kínáljon nagyobb mennyiségű terméket kedvezményes áron.

Következtetés

A kiskereskedelem jövője online. Ha már tervezett egy e-kereskedelmi webhelyet, akkor itt az ideje annak elkészítéséhez és futtatásához. Az ügyfelek folyamatosan vonzzák az online vásárlás kényelmét. A legtöbb ember feltételezi, hogy az e-kereskedelem elindítása nehéz a sok kapcsolódó szolgáltatás miatt, mint például a pénztár, a szállítás, az adó, a fizetés és a visszatérési irányelvek. Az olyan platformok, mint a WooCommerce és a WordPress, rendkívül egyszerűsítették ezt a folyamatot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map