Подходящ ли е FastComet за хостинг на уебсайтове на WordPress?

fastcomet-WordPress хостинг


WordPress вече е най-популярната система за управление на съдържанието по света. Милиони уебсайтове го използват като база за тяхната система и броят им расте с всеки изминал ден. Тъй като WordPress е толкова широко използван, не е изненада, че е създадена специална хостинг услуга, която да се използва от тези уебсайтове.

В тази статия ще говорим за тази хостинг услуга и как тя работи. Също така по-късно ще покрия хостинг плановете това FastComet оферти за хостинг на уебсайтове на WordPress. По този начин ще разберете дали FastComet е добър за хостинг на уебсайтове на WordPress.

Какво се управлява хостинг услугата WordPress?

около управлявана-WordPress хостинг

Всичко за управлявания хостинг на WordPress

Първото нещо, за което трябва да поговорим, е как уебсайтът на WordPress трябва да бъде хостван от компания. Най-добрата и най-ефективната услуга се нарича управляван хостинг на WordPress. Нека да видим за какво става въпрос.

Името подсказва, че услугата е различна от обикновен уеб хостинг план. Очевидно тази услуга е създадена специално за уебсайтове на WordPress. Но има ли друга разлика?

Такъв хостинг план ще направи повече от просто домакин на вашия уебсайт. Тъй като използвате WordPress, екипът за поддръжка зад избрания от вас хостинг план ще се погрижи за всичко необходимо за стартиране на WordPress.

По принцип цялата бек-енд работа се обработва от тях, така че не е нужно да се притеснявате дали възникне проблем или има нова актуализация за WordPress. Всички тези видове проблеми се обработват от екипа за поддръжка.

Позволете ми да ви дам пример, от който можете да кажете, че се справяте с управляван хостинг план на WordPress. Повечето компании, които предлагат управляван WP хостинг, ще се уверят, че CMS лесно се инсталира на сървъра на вашия уебсайт. Това може да се очаква, тъй като използвате услуга, специално създадена за WordPress.

Как се справят с това? Има поне 2 метода за справяне с инсталацията. Ако някое от тях присъства в пакета, ще знаете, че планът е поне частично управлявана хостинг услуга.

Първият метод е процесът на инсталиране с едно кликване. Какво означава това? Домакинът ще ви позволи да инсталирате много приложения и уеб програми безплатно с необходимостта от само 1 щракване. В този случай трябва да намерите WordPress в списъка с програми и просто щракнете върху Инсталиране. Останалото се извършва от домакина.

Вторият начин просто да инсталирате WordPress е още по-основен. Нямаш какво да правиш изобщо. Просто се регистрирате за хостинг пакет, както обикновено, и след това хостът автоматично ще инсталира WordPress на избраното от вас име на домейн.

И така, остава ли ви нещо да свършите? Персонализирането и създаването на съдържание все още са ваша работа. Имайте предвид, че всичко свързано с работата на WordPress се обработва от хоста, но самият уебсайт е ваша работа да управлявате.

Сега, да продължим и да видим какво предлага FatComet като хостинг услуга на WordPress.

FastComet хостинг на WordPress

fastcomet оптимизиран-WordPress хостинг

FastComet – оптимизиран хостинг на WordPress

FastComet е американски уеб хостинг бизнес, основан в края на 2013 г. Оттогава те станаха световно известен хостинг доставчик. Повече от 45 000 клиенти в 83 страни са намерили услугата си в тази компания.

FastComet предлага всички видове хостинг услуги. Например на официалния уебсайт можете да намерите всички следните: споделен хостинг, VPS облачен хостинг, специализирани сървъри, WordPress хостинг, Хостинг на Joomla и дори хостинг за електронна търговия (за OpenCart).

Както очаквате, ще разгледаме услугата за хостинг на WordPress, която предоставят.

Тази услуга е разделена на 3 различни плана, за да предложи по-персонализирани функции за всеки клиент. Плановете са следните по-долу:

 1. StartSmart: $ 2,95 / месец
 2. ScaleRight: $ 5,95 / месец
 3. SpeedUp: $ 9.95 / месец

Ще говоря за всеки план поотделно, но преди това нека да видим какво получавате като стандарт, независимо от избрания от вас пакет:

 • Безплатен трансфер на уебсайт (в зависимост от избрания от вас пакет броят на сайтовете може да варира)
 • SSD устройства за по-добра производителност (дори 20 пъти по-бърза от традиционния HDD)
 • Безплатен CloudFlare CDN: предназначен да ускори вашия сайт за всеки посетител
 • cPanel за управление на сайта: това е индустриалният стандартен контролен панел
 • Безплатни ежедневни и седмични архиви за вашите уебсайтове. Огромен професионалист, тъй като повечето компании таксуват отделно за тази услуга.
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Сега е време да поговорим за 3-те отделни плана, които изброих по-горе:

StartSmart

Този план е изработен за тези, които тепърва започват с нов уебсайт на WordPress. Той е на разумни цени, така че няма да преплатите хостинг услугата. Но какво е това, което ви предлага освен стандартните функции?

Например планът включва безплатен SSL сертификат от Let’s Encrypt. Това е голяма работа, тъй като повечето компании таксуват доста за SSL сертификат. Важно е да имате инсталиран такъв. SSL ще защити вашия уебсайт, като по този начин ще го направи безопасен за хората да имат достъп до него.

Като управляван пакет за хостинг на WordPress, те включват лесен начин за инсталиране на WordPress. Инсталаторът с 1 щракване присъства в пакета. И разбира се, освен WordPress се добавят и много други приложения.

Ако притежавате уебсайт, вие също трябва да имате създаден професионален имейл акаунт, нали? За щастие FastComet ви позволява да създавате неограничен брой имейл акаунти. Да, в най-евтиния план. По този начин, когато посетител се свърже с вас, ще види, че сте сериозни в това, което правите.

За да работи вашият сайт с най-високата си ефективност, планът идва с 15 GB пространство за съхранение и неограничен трафик. Това е чудесно, защото нямате ограничение за това колко хора могат да посещават уебсайта ви едновременно.

ScaleRight

Като втори план той предлага всички функции от предишния план, както и някои допълнения. Например, мястото за съхранение е до 25 GB SSD пространство и те ви позволяват да хоствате множество уебсайтове в един план. Първият поддържа само един уебсайт.

Също така има пакет, наречен Advance Features. Това се състои в следните бонуси:

 • 2x повече процесова мощност (CPU ядра и RAM)
 • Неограничени имена на домейни за добавки
 • 3 трансфера на уебсайтове безплатно
 • Безплатен динамичен SSL печат и GlobalSign SSL
 • 1 щракнете върху Мениджър за възстановяване
 • Google PageSpeed

Този план е най-подходящ за онези, които притежават (или планират) разрастващ се уебсайт, който вероятно ще получава повече посетители всеки ден. Всички тези функции ще ви помогнат да управлявате сайта, когато той стане по-голям и популярен.

Ускори

Като трети и последен хостинг план на WordPress, той естествено е най-скъпият. Въпреки това, той е значително по-евтин от това, което конкурентите могат да предложат. Трябва да знаете, че този план е най-добрият за хората, които притежават сайт, който в момента печели много внимание.

Ако имате хиляди ежедневни посетители, ще ви трябват ресурсите на този план. Предишната може да работи също, но няма да даде ефективността, от която се нуждае вашия сайт.

Както бихте очаквали, всички предимства от предишните планове присъстват в този пакет. Да, има и някои допълнения. Тези бонуси са тук, за да направят вашия сайт възможно най-бърз, дори хиляди хора да имат достъп до него едновременно:

 • 3 пъти повече процесор и оперативна памет за процесорна мощност.
 • 30 ежедневни резервни копия, правени редовно.
 • 3 пъти по-малко клиенти на сървър (голямо подобрение в сравнение с другите планове)
 • Запаметен (за да се зарежда съдържанието начин по-бързо)
 • LiteSpeed ​​LSAPI

Сега, когато представих всички 3 хостинг пакета на WordPress, трябва да знаете за още едно бонус, който идва с всеки план отгоре: 24 × 7 поддръжка.

Когато става въпрос за поддръжка на клиенти, трябва да вземете предвид два аспекта: бързина и надеждност (ефективност).

Доста очевидно е защо е необходима скорост. Когато има проблем с вашата хостинг услуга, искате да я коригирате възможно най-скоро. Няма изненада там. Така че екипът за поддръжка трябва да бъде възможно най-бърз, когато отговаря на вашата заявка.

За щастие, поддръжката на клиенти в FastComet е на първо място. Ще получите отговор след минути. И знаете ли какво е най-доброто в това? Че те също са ефикасни. Няма да седнете да говорите за проблема си, без да получите решение за него.

Независимо какъв тип проблем може да срещнете, той ще бъде решен от този страхотен екип за поддръжка в FastComet.

заключение

Нека обобщим какво говорихме в тази статия.

Първо споменах, че уебсайтът на WordPress се нуждае от определен тип хостинг услуги, различни от традиционния уеб хостинг: управляван хостинг на WordPress.

След това видяхме какво всъщност е управляваният хостинг на WordPress и как различни компании ви помагат да започнете работа с WordPress. Компанията, за която говорихме, FastComet използва процеса на инсталиране с едно кликване.

И накрая, покрих всеки управляван хостинг пакет на WordPress, който можете да намерите в FastComet, и страхотната поддръжка на клиенти, която ви дават.

Като цяло, изборът е ваш. За какво? Ако откриете, че FastComet е това, което търсите, трябва да решите за кой хостинг план да се регистрирате.

За целта просто помислете за нуждите на вашия сайт. Колко голям е? За какво става въпрос? Колко посетители получавате?

По този начин ще можете да вземете правилното решение и да се регистрирате за надежден хостинг пакет, който ще ви помогне да извлечете максимума от вашия уебсайт WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map