A WordPress Lassú a HostGatoron?

wordpress-lassan Hostgator


Nem ez nem! Rendben, ez a rövid válasz. De lássuk, miért mondjuk azt, hogy a WordPress gyorsan használja a HostGator szolgáltatót host szolgáltatójaként.

Ebben a cikkben a HostGatorról beszélünk, amelyet kifejezetten a WordPress-rel használunk. Látni fogjuk, hogy a WordPress miért működik jól a HostGator használatával, és 2 eszközről is beszélünk, amelyek segítségével tesztelheti webhelye sebességét.

WordPress webhelyek tárolása a HostGator segítségével

A HostGator a világ 10 legjobb web hosting szolgáltatója között van. Gyorsan átalakultak egy jól megfontolt és hatékony internetes fogadóvá. Mi különlegessé teszi őket?

A HostGator és más szolgáltatások összehasonlításakor egy fő ok merül fel: az árazás. Ha körülnézel A HostGator hivatalos weboldala, gyorsan észreveszi, hogy szinte minden tárhelyszolgáltatás meglehetősen alacsony áron érkezik. Vegyünk egy példát!

Mivel azonban a WordPressről beszélünk, megadom a Felügyelt WordPress felhő tárhelyi képességeit:

 1. Kezdő terv: havi 5,95 dollárba kerül
 2. Normál terv: havi 7,95 dollárba kerül
 3. Üzleti terv: havonta csak 9,95 dollárba kerül

Mint látható fentről, még a legdrágább terv sem haladja meg a 10 dollárt / hónap. Ez nagyszerű hír, mivel a legtöbb más cég, amely külön WP-tárhelyet kínál, sokkal magasabb árat fog számolni a tervükön. De az olcsó tervek nem nagyon jelent, ha nincs benne funkció, igaz?

Nos, a HostGator használatával nem kell így aggódnia. Mindent megadnak, amire szükség van a webhely hatékony kezeléséhez, az egyes terveknek megfelelően.

Például ezek a szolgáltatások és a források, amelyeket a Standard tervvel kapnak (ezt ajánlják):

 • 2 webhely tárolására egyetlen fiókban
 • Támogatja a havi 200 000 látogatót (ez jó még nagyobb webhelyeknél)
 • Kétszer nagyobb számítási teljesítmény, mint az első terv
 • 2 webhely ingyenes migrációja
 • 2 GB tárhely az automatikus napi mentésekhez
 • A rosszindulatú programok automatikusan eltávolításra kerülnek
 • Korlátlan tárhely
 • 100 USD-os Google hirdetési jóváírások
 • Ingyenes SSL tanúsítvány (nagyszerű kiegészítés, figyelembe véve, hogy mások külön számolják fel)

Most elértük a fő kérdésünket: mi teszi a WordPress gyors futását a HostGatoron? És miért válassza a HostGator felhő-tárhelyszolgáltatásait, amelyek kifejezetten a WordPress számára készültek? Többféle okot adok neked (valójában 5).

Hogyan tud ilyen nagy sebességet biztosítani a HostGator??

SSD meghajtók

Az első és valószínűleg legfontosabb szempont, amely biztosítja a WordPress webhely gyors betöltését, a vállalat által használt tárolóeszköz. A HostGator minden fogadási terve ingyenes SSD-k a webhely adatainak tárolására.

Miért olyan fontos? Nos, egy modern SSD meghajtó akár tíz, akár 20-szor is gyorsabb lehet, mint egy szokásos, hagyományos fonó meghajtó (HDD). Az információkat a HDD-vel összehasonlítva nagyon gyorsan megtalálják és továbbítják a felhasználói képernyőre.

Valójában az SSD bármilyen webhelyet gyorsabban működhet, mint a régebbi HDD-meghajtók használata esetén. Ennek ellenére az a tény, hogy a HostGator minden tárhelyi tervvel ilyen típusú tárolást használ, a WP-t zökkenőmentesen fogja futtatni, függetlenül attól a tervetől, amellyel együtt járna..

Kis sűrűségű szerverek

A következő ok, amelyet figyelembe kell vennie a HostGator kezelt WP-tárhelyének kiválasztásakor, ez az: a webhelyével működő szerverek alacsony sűrűségű.

Mit jelent ez pontosan? Íme a magyarázat:

Általában egy szerver egynél több webhelyet kezel. Kivétel csak akkor, ha feliratkozik dedikált szerver-tárhelyre. De velünk nem ez a helyzet. Tehát, mivel egy szerver több webhelyet tárol, a kézben lévő szerver erőforrásai megoszlanak a felhasználók között.

Például, ha egy szervernek 100 GB tárhely van, és 10 webhely használja azt, azaz minden webhelynek 10 GB tárolóhely lesz (ez a szám ingadozhat a kiszolgálót használó webhelyek méretétől függően). A CPU és a RAM (feldolgozási teljesítmény) szintén fel van osztva a sok felhasználó között. Megkapod a pontot.

A HostGator által a WP felhő tárolásához használt szerverek alacsony sűrűségűek. Ez azt jelenti, hogy csak néhány webhely használja egyetlen szerver erőforrásait. Emiatt az Ön webhelyén több erőforrás áll rendelkezésre tárolási és feldolgozási célokra, így sokkal simábban fog futni, mint más tárhelyszolgáltatóknál..

Vezérlőpult

A következő ok a kezelőpanel és a platform könnyű használata. A vezérlőpanel egy általános szolgáltatás, amely nagyjából minden tárhely verzióval jár. A WordPress hatékony kezeléséhez egy kezelőpanelre van szüksége, amely képes a CMS-hez kapcsolódó összes feladatra.

Szerencsére a HostGator rendelkezésre bocsát egy olyan vezérlőpanelt, amelyet az egyszerűség és a bonyolultság szem előtt tartásával fejlesztettek ki. Ez először furcsának tűnhet. De valójában nem az.

A platformot úgy alakították ki, hogy azt még nem iparos emberek is könnyen kezeljék. Tehát a lényeg az, hogy nem kell sok időt pazarolnia a hostolási szolgáltatás minden aprósága és megismerése előtt..

Másrészt azt mondtam, hogy a platform is bonyolult. Igaz, mert bármi, ami a webtárhelyhez kapcsolódik (speciális WordPress funkciók is), be van építve a vezérlőpultba. Például beállíthat automatikus biztonsági mentéseket az igényeinek megfelelően. A webhely korábbi verziójának visszaállításához csak egy kattintást kell tennie.

A platform szintén remekül képes kezelni az összes professzionális e-mail fiókját egy helyen. Nem kell sok lapot megnyitnia, hogy mindent szemmel tartson. Mindent egyszerű módon gondoskodnak.

Pro ügyfélszolgálat

A HostGator WP-tárhelyének választásának negyedik oka az általuk nyújtott ügyfélszolgálat. Ha új szolgáltatásra jelentkezik, függetlenül annak típusától, valószínűleg szeretne hozzáférni egy megbízható ügyfélszolgálathoz.

A HostGatornak pontosan így van. Ha segítségre van szüksége tőlük, telefonon vagy élő csevegésen keresztül veheti fel a kapcsolatot a csapattal. Lehetőség van arra, hogy szakértőkkel beszéljen a WordPress tárhelyéről és a műszaki követelményekről.

De ne feledje, hogy a támogató csoportnak legalább 2 fontos célt kell elérnie: gyorsnak és hatékonynak kell lennie. Az ügyfélszolgálat a HostGatorban éppen ilyen. A helyszínen válaszolnak, így Önnek nincs szüksége várakozási időre.

A hatékonyság a WP hosting mögött álló csapat számára is fontos. Gyorsan válaszolnak, a legjobb és leghatékonyabb módon egy bizonyos probléma megoldására. Bármi legyen is a kérdés, biztosan fedezik azt.

Különleges biztonsági szolgáltatások

Az utolsó ok, amelyet itt megemlítek, szorosan kapcsolódik magához a WordPress-hez. A HostGator minden felhőtárhely-csomagját, amelyet a WordPress igényeinek kezelésére készítettek, kifejezetten létrehozott biztonsági szolgáltatások támogatják.

Más szóval, a WordPress tárhely úgy van kialakítva, hogy ellenálljon mindenféle támadás és hackerek, minden WP-specifikus támadás ellen. Ez nagyszerű hír minden WP-felhasználó számára. Az Ön webhelye biztonságban van minden típusú fenyegetéstől, amely a WordPress webhelyeket célozza meg.

Ellenőrizze webhelyének sebességét

Most, hogy tudod, hogy a WP nagyon jól működik a HostGator szolgáltatásában, tudnia kell, hogyan tesztelheti saját webhelyének sebességét. Adok neked 2 legjobb eszközt, amelyek segítenek ebben a kérdésben:

Pingdom

Ez egy online eszköz, amely a weboldalak egészségével kapcsolatos összes típusú szolgáltatást lefedi. Az igényeknek megfelelő a Page Speed ​​Monitorization eszköz. Ez pontosan megmondja, mennyi ideig tart az Ön webhelyének tartalma betöltése. Sok más statisztika is megjelenik egy teszt futtatásakor.

Ezek segítenek azonosítani bizonyos problémákat, amelyek lelassíthatják webhelyét, így megszabadulhat tőlük. Az eszköz nagyszerű, ha már feliratkozott a HostGator egyik WP-tárhely-terveire. Így kipróbálhatja magának, hogy a HostGator valóban milyen gyors.

14 napos próbaidőszakot kínálnak, így kipróbálhatja a termék összes funkcióját. Miután az időszak lejárt, dönthet úgy, hogy havonta vagy évente megújítja a szolgáltatást, 4 különböző terv közül választhat.

Uptime Robot

Az Uptime Robot kiváló alternatíva a Pingdom számára. A szolgáltatás nagyon hasonló, különbségek elsősorban az árazásban vannak. Az Uptime Robot igazán vonzó a Pingdomhoz képest, az a tény, hogy teljesen ingyenes tervet kínálnak.

Természetesen vannak bizonyos korlátozások, de egy kezdő webhelyhez mindent megad, amire szüksége lehet. Ide tartoznak például 5 perces megfigyelési intervallumok, 50 monitor és 2 hónapos naplók.

Ha azonban prémium csomagot akar, akkor ezt is választhatja. Havonta számlázik, havonta 5,5 dollárba kerül, havonta pedig 4,5 havonta.

A Pingdomhoz képest az Uptime Robot itt olcsóbb, bár a szolgáltatás ugyanolyan jó.

Következtetés

Most, hogy a mai cikk végén vagyunk, nagyon jó ötlettel kell rendelkeznie, hogy a WordPress miért fut gyorsan a HostGator kezelt WP felhő-tárhelyszolgáltatásán. Öt okot adtam neked, miért érdemes megnézni, és még 2 platformot is használtunk a webhely sebességének figyelésére.

A többi rajtad múlik. Válassza ki a weboldalához (és a zsebéhez) megfelelő tervet. Ily módon egy modern WordPress-webhely lesz, amely gyorsan futtathatja a legfelső tárhely-szolgáltatót.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map