5 legjobb HostGator alternatíva – Webtárhely és domain név regisztráció

legjobb hostgator alternatívák


A HostGator egy népszerű név a tárhelyiparban, 2002 óta aktív. A hírnévre való állításuk mindig is olcsó megosztott tárhely-terv volt, ám szolgáltatásuk az évek során kibővült, hogy prémium hosting lehetőségeket is tartalmazzon..

Ha meg akarja nézni a HostGator egyik fogadási tervét, de még nem áll készen a regisztrációra, amíg nem veszi figyelembe az összes többi lehetőséget, olvassa el a cikkünket, amelyben megismerheti az öt legjobb HostGator alternatívát, amelyek hasonló vagy jobbat kínálnak. csomagok tárolása, mint a HostGator.

Mielőtt megvizsgálnánk a HostGator egyes alternatíváit, érdemes megjegyezni, hogy a HostGator hostolási tervei mind a Linux, mind a Windows hostolási lehetőségeket tartalmazzák megosztott és dedikált szervercsomagjaikkal. A legfrissebb és legjobb HostGator kuponokat illetően kérjük, olvassa el a kapcsolódó cikket.

Ami az alább tárgyalt HostGator alternatívákat illeti, nézzük meg, mi különbözteti meg őket a tömegből:

Bluehost

bluehost legjobb hostgator alternatíva2003-ban indult, a BlueHost egy webgazda kortárs a HostGator segítségével. Mindkét társaság az Endurance International Group nagyobb ernyője alatt működik, amely a világ egyik legnagyobb hosting cég.

A BlueHost óriási népszerűséget nyert azáltal, hogy elnyerte a WordPress.org jóváhagyását és a WordPress webhelyek otthoni tárhelyévé vált. A BlueHostnál a WordPress tárhely-tervei havi 19,99 USD-tól kezdődnek. Ezek a tervek a VPS technológiára épülnek, továbbfejlesztett cPanel, egy kattintással történő telepítések a MOJO piactérről, beépített CDN, SiteLock Security és SiteLock WAF.

A megosztott tárhely egy másik népszerű lehetőség a BlueHostnál, az árak mindössze 3,95 dollárt tesznek ki havonta. Minden domainhez egy ingyenes domain név tartozik, nem csak a megosztott tárhelycsomagokhoz. A WordPress és a megosztott tárhely mellett a BlueHost felhőtárhelyet, VPS-tárhelyet, WooCommerce-tárhelyet, dedikált szervereket és még viszonteladói fiókokat is tartalmaz..

A BlueHost által kínált egyéb figyelemre méltó tárhely-szolgáltatások közé tartozik a 24/7 támogatás, a tükrözött meghajtók a szélsőséges adatvédelem érdekében, a cPanel alapértelmezés szerint minden hostolási tervvel, root hozzáférés, 1 kattintással történő frissítés az azonnali méretezéshez, integrált gyorsítótár és az automatikus feladatátvétel a maximális rendelkezésre állásért..

InMotion tárhely

inmotionhosting legjobb hostgator alternatívaA legjobb HostGator alternatívák listáján a következő az InMotion Hosting, egy nagyszerű üzleti tárhely-szolgáltató, amely fejlett hosting eszközöket kínál elsősorban haladó felhasználók számára, bár a megosztott tárhely-terveik egy részét minden képzettségi szintre tervezték..

Az InMotion egyik legnagyobb előnye, hogy teljes SSD tárhelyet kínál, ami jobb teljesítményt eredményez webhelyén. Itt is kaphat ingyenes domain nevet az összes tárhelytípussal, bár néhány tervnél előfordulhat, hogy legalább 6 hónapra fel kell jelentkeznie, hogy ingyenes domain nevet kapjon..

Az InMotion az egyik legfinomabb pénz-visszatérítési garanciaidőt kínálja – 90 nap, szemben a többi cég által kínált mindössze 30 nappal. A teljes adatmentést is ingyenesen kínálják, és minden terv tartalmaz egy ingyenes cPanel licencet. A rosszindulatú programok és a spam elleni védelem szintén a legtöbb terv részét képezi.

A megosztott tárhely-tervek és a WordPress-re optimalizált csomagok árai havi 5,99 dollártól kezdődnek, míg a VPS és a dedikált tárhely-tervek havi 29,99 dollártól és 99,99 dollártól kezdődnek. Bár az InMotion Hosting valamivel drágább, mint a verseny, az izgalmas, gyors SSD-tárhely, a kiváló ügyfélszolgálat és az A kategória kiemelkedik, PCI-kompatibilis adatközpontok.

iPage tárhely

ipage legjobb hostgator alternatívaRésze a Endurance International Group, A BlueHost és a HostGator mellett az iPage az egyik leghosszabb futású házigazda ebben a listában. 1998-ban alapították, és azóta kínál hosting szolgáltatásait.

Az iPage legnépszerűbb terve a teljes korlátlan (tárolás, e-mail, sávszélesség, domain tárolás stb.) megosztott tárhely-terve, amely az iparág egyik legalacsonyabb induló ára. Az iPage megosztott tárhely-tervei havi 1,99 dollárba kerülnek a kezdeti időszakra, és megújulnak 7,99 dollárra. A tárhelycsomag számos biztonsági eszközt (SiteLock), ingyenes marketing jóváírásokat (Google AdWords & Bing), és egy sor ingyenes webhely-készítő eszköz. Ezen kívül az e-kereskedelem eszközei és az ingyenes domain név is benne vannak.

Noha az iPage nem annyira hirdeti a többi tárhely-tervét, számos jól lekerekített VPS, dedikált és WordPress tárhely-tervet kínálnak, lehetővé téve a webhelyének növekedését.

A webtárhely nem csak az iPage által kínált webszolgáltatás, szolgáltatásuk kiterjed a domain regisztrációra, az online marketingre és az e-kereskedelemre is.

Hajrá apu

godaddy legjobb hostgator alternatívaA GoDaddy két évtizeden át tartó múltra tekint vissza, és egy népszerű host-óriás, amely minden típusú tárhelyszolgáltatást kínál, amely a teljes host-spektrumot lefedi. A domain regisztráció, az online marketing és az internetes biztonság szintén szerepel a GoDaddy szolgáltatásai között.

A megosztott tárhely-tervek havi 3,49 USD-tól indulnak a Economy-tervhez, amelyhez 100 GB tárhely tartozik. Ebben a kategóriában az összes többi terv mérés nélküli tárolással, sávszélességgel és domain tárolással jár. Az ingyenes tervekkel együtt az éves tervek szerepelnek, az ingyenes Microsoft Office 356 Business e-mail szintén a host csomag része. A WordPress-re optimalizált tárhely-tervek szintén mindössze 3,49 USD / hónap.

A VPS és a dedikált szerverek Linux vagy Windows operációs rendszerrel is elérhetők, a Windows szerverek többet fizetnek. A Linux VPS tervei havi 16,99 USD-tól indulnak, míg a Windows opciói 26,99 USD-tól kezdődnek. Ugyanez az áttérés vonatkozik a dedikált szerverekre is: a Linux dedikált szervereknek havi 69,99 dollártól, a Windows dedikált szervereknek pedig 99,99 dollártól kell fizetniük..

Ami a tárhely szolgáltatásait illeti, a GoDaddy minden bizonnyal nem csalódást okoz a teljes root hozzáférés, a cPanel, a szolgáltatás nélküli frissítések, a kezelt szolgáltatások alapértelmezés szerint, a menedzsment szintjeinek kiválasztása, ingyenes SSL tanúsítvány, 24/7 támogatás és rengeteg erőforrások.

NameCheap

namecheap legjobb hostgator alternatívaNövekvő népszerűségnek köszönhetően a megfizethető domain-regisztrációs szolgáltatásoknak, a NameCheap háztartási névré vált az olcsó webszolgáltatások számára. A cég különféle hosting csomagokat és több internetes biztonsági eszközt kínál (SSL tanúsítvány, WhoisGuard, PremiumDNS stb.).

A tárhely-tervek több tárhelykategórián keresztül érhetők el, a megosztott tárhelytől a dedikált szerverekig. A megosztott tárhely 9,88 dollár / év, a WordPress tárhely pedig csak 8,88 dollár / év.

A NameCheap tárhelyi szolgáltatásai között szerepelhet a választás az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok adatközpontjai között megosztott és viszonteladói tervek között, egy ingyenes .website domain elérhető minden tervvel, 100% -ban rendelkezésre álló SLA a legtöbb tervvel, saját kezelt, kezelt és teljesen kezelt kiszolgáló lehetőségek , cPanel és WHM ingyen, ingyenes dedikált IP-k néhány tervvel és még sok más.

A legtöbb tervet a dedikált szerver-tárhely kategória kínálja, amely lenyűgöző 14 dedikált tárhely-terveket állít fel, amelyek ára 58,88 / hónap és 379 dollár / hónap között változik..

A NameCheap valódi költségvetési tárhely, jó előadásokkal, jól megtisztított tárhely-tervekkel és megbízható szolgáltatásokkal, és kiváló alternatívát jelent a HostGator számára..

Következtetés

Reméljük, hogy a házigazdák cseréjét, a viszonteladói viszonteladói viszonyt vagy egyszerűen csak alternatíváinak felmérését végzi, reméljük, hogy az 5 legjobb HostGator alternatívák felajánlott némi betekintést az iparágban elérhető, különféle költségvetés-barát fogadási lehetőségekbe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map