InMotion Joomla hosting pregled – je li to dobar Joomla web domaćin?

INMOTION-joomla-hosting-pregled


Ako tražite etabliranu i pouzdanu domaćinu, InMotion bi trebao biti prvi na vašoj listi pretraživanja. Nepotrebno je napomenuti da InMotion izlazi kao jedan od najvećih i pouzdanih neovisnih pružatelja web hosting usluga na svijetu.

Tvrtka služi milijunima od svog osnutka 2001. godine, a usluge su svakim trenutkom sve bolje i bolje. To možete potvrditi prelazeći online generirane recenzije da biste imali jasnu sliku o tome što ovaj web hosting pružatelj zapravo jest.

U ovom ćemo vam članku dati sveobuhvatni pregled InMotion hostinga uvidom u njegove performanse i produženje rada, korisničku podršku, planove i cijene te pokretanje Joomle na InMotionu, uključujući njegove prednosti i nedostatke kada se koristi kao Joomla web host.

InMotion Joomla hosting pregled

U nastavku ću vas provesti kroz glavne razloge zašto biste trebali odabrati InMotion Hosting za svoju Joomla web stranicu. Mnogo je aspekata koje treba uzeti u obzir pri odabiru hosting tvrtke za Joomla, ali smatram da su performanse, produženje rada, podrška, značajke i cijena najvažniji.

Izvedba InMotion i Uptime

Glavna funkcija tvrtke koja pruža web hosting je osigurati da su vaše datoteke sigurno pohranjene na poslužitelju i lako se pronalaze po potrebi. Možda su ti faktori odrednice performansi kada je u pitanju web hosting.

U tom pogledu, performanse i produženje rada InMotion-a uvijek su bili u trendu iznad prosjeka i to je ono što ga čini preferiranim izborom među bezbroj pružatelja web hostinga. To znači da InMotion Hosting postiže optimalne brzine iznad prosječne brzine od vremena do prvog bajta (ili TTFB) koje prilično dobro funkcioniraju s ostalim ostalim faktorima brzine. U stvarnom smislu, TTFB je najbrži mjerni podatak koji se koristi da se odredi koliko vremena treba da poslužitelj odmah reagira nakon što primi zahtjev od korisnika..

Kada je u pitanju produženje rada InMotion Hosting, najvažnije je kako brza i pouzdana je moguća mreža. Uz 99,9% produženog vremena, ovaj web hosting pružatelj jamči vam pouzdanost koja vam je zapravo potrebna. Zbog toga ćete naići na ekskluzivne zone Max Speed ​​Maxa koje uključuju izbor podatkovnih centara i za poslovna i za VPS hosting rješenja.

Osim produžetka rada, InMotion vam omogućuje da na Googleu imate faktor brzine rangiranja, omogućujući tako da se vaša stranica brže učitava. Taj se podvig postiže samo putem InMotion poslužitelja koji imaju kratko TFFB vrijeme odziva koje je uvijek dosljedno. TTFB vrijeme, međutim, iznosi oko 0,6 sekunde zahvaljujući korištenju potpuno opremljenih poslužitelja sa SSD pogonima.

Korisnička podrška InMotion

INMOTION-hosting-kupac-pomoć

Korisnička podrška InMotion

Očigledno je da je InMotion drugi kada nema usluge korisničke podrške. Iako ovo nije hrabra tvrdnja za javno istupanje i iznošenje, ovo je jedan od pružatelja usluga web hostinga za koje možete očekivati ​​da će imati stručnu korisničku podršku kad god vam zatreba. Zapravo postoje stvarne razlike u načinu na koji se prima i rješava korisnička podrška putem InMotion-a.

Kao što znate, vođenje vašeg internetskog poslovanja kritičan je pothvat, a potreba za učinkovitom i efikasnom korisničkom podrškom ne dolazi u obzir. Iako vam to možda neće trebati cijelo vrijeme, kad to učinite, za svoj novac trebate dobiti ono što zaslužujete. Imajte na umu da je vrijeme od suštine i bilo koji tehnički problem na vašoj strani dugoročno može biti skupa stvar. Stoga je razborito da pružatelja usluga web hostinga smatrate izvrsnom korisničkom podrškom koja ima puno za poželjeti.

InMotion Hosting je zapravo nadmašio očekivanja kupaca tako što je uspostavio pouzdan i učinkovit tim za usluge kupcima koji posjeduje znanje iz njihovih područja stručnosti. Većina je ovih stručnjaka zaposlena i imaju im dovoljno vremena za treniranje na područjima koja su najvažnija u vezi s web hostingom. To je razlog zbog kojeg se, kad god naiđete na probleme s hostingom, uvijek možete veseliti pravovremenom odgovoru sa izvedljivim rješenjem vašeg problema. Iznad svega, razina reakcije tima za podršku je nevjerojatna bez obzira na to kontaktirate li ih putem telefona, e-pošte ili foruma za razgovor uživo. I ova je podrška dostupna tijekom cijelog razdoblja, to jest 24 sata, 7 dana u tjednu i 365 dana u godini.

InMotion planovi i cijene

Inmotion hosting-joomla-planovi

InMotion – Joomla planovi hostinga

InMotion ima širok raspon hosting planova koji uključuju planove za poslovanje, VPS, reseller, namjenski i WordPress. Svaki hosting plan ima svoje jedinstvene značajke i cijene kako slijedi:

InMotion Joomla hosting planovi

Ovaj plan ima tri opcije za odabir; Pokreni, Power i Pro

1. Pokretanje: cijena počinje od 3,99 USD mjesečno
2. Snaga: početna cijena je 5,99 dolara mjesečno
3. Pro: počinje od 13,99 USD mjesečno

Sve cijene za ove zajedničke web hosting planove povremeno se razlikuju ovisno o broju podržanih baza podataka, web stranica i domena.

InMotion VPS planovi za web hosting

Prema ovom planu možete odabrati sljedeće tri opcije, ovisno o potrebama vaše web stranice:

1. VPS-1000HA0S: Počinje od 29,99 USD mjesečno
2. VPS-2000HA-S: Početna cijena iznosi 49,99 USD mjesečno
3. VPS-3000HA-S: Početna cijena je 74,99 USD mjesečno

Cijene pod VPS hosting planom variraju ovisno o dostupnoj RAM-u, propusnoj opciji, pohrani, IP adresama i tako dalje.

InMotion namjenski planovi za web hosting

Možete odabrati sljedeće tri opcije u InMotion Dedicated Hosting plan: Essential, Advanced i Elite.

1. Bitno: počinje od 99,99 USD mjesečno
2. Napredno: Cijena počinje od 159,99 USD mjesečno
3. Elite: počinje od 229,99 USD mjesečno

Cijene namjenskih web hosting planova povremeno se mijenjaju ovisno o količini prijenosa podataka mjesečno, RAM-u, IP adresama i mnogim drugim.

Web Hosting planovi InMotion Reseller

Možete odabrati između sljedeće tri mogućnosti: R-1000S, R-2,000S ili R-3,000S

1. R-1000S: Hosting cijena počinje od 22,39 USD mjesečno
2. R-2.000S: Hosting cijena počinje od 31,99 USD mjesečno
3. R-3.000S: Hosting cijena počinje od 43,99 USD mjesečno

Cijene pod Reseller planovima web hostinga razlikuju se ovisno o dostupnom diskovnom prostoru, propusnosti između ostalih.

Trčanje Joomla na InMotion Hostingu

Trčanje Joomla na InMotion Hostingu plemenita je ideja iz više razloga. Ova platforma djeluje nevjerojatno dobro na svojim poslužiteljima u smislu produženja i brzine. Zapravo, InMotion je poduzeo drastične mjere kako bi stvorio niz članaka kao i video tutorijale tako da vam može biti pomoć iz prve ruke kada započinjete s Joomlom.

InMotion Joomla web hosting planovi uključuju suPHP modul. Ovaj je modul dizajniran tako da osigurava da vam (korisniku) i dozvolama datoteka bude odgovarajuće dodijeljeno. To pomaže u pružanju prijeko potrebne sigurnosti za vaše web stranice Joomla u okviru InMotion hostinga. Osim toga, ako već imate svoj hosting, tada će vam InMotion Prijenos web mjesta bez prekida pomoći da se vaše web mjesto premjesti brže nego što možete zamisliti.

Za i protiv InMotion hostinga

Bez obzira kako se možda čini savršen hosting hosting, postoje i svjetlije i tamnije strane. To je prirodno i pomaže uspostaviti ravnotežu u svakom aspektu života. Unatoč svim pozitivnim atributima koji dolaze s InMotion Hostingom, postoje i negativni, a u nastavku smo istaknuli i prednosti i nedostatke upotrebe InMotion-a kao svog domaćina.

prozodija

 • Korištenje SSD poslužitelja kao standard
 • Ograničeni broj korisnika na zajedničkom hostingu za poboljšanje performansi
 • Internetske veze velike brzine pomoću najpouzdanijih i najpopularnijih ISP-ova
 • Neograničen promet za svaki hosting plan
 • Širok raspon visokokvalitetnih tema
 • Izvrsne sigurnosne značajke za web hosting
 • Izvrsna korisnička podrška dobro poznatog i talentiranog tima tehničara
 • Dostupnost tehnologije Max speed zone
 • Hardver poslovne klase
 • Besplatni prijenos web mjesta, sigurnosno kopiranje podataka, SSD pogoni i obnavlja
 • Neograničen prostor na disku i prijenos podataka
 • cPanel sučelje
 • Dopušta vašu Joomla unaprijed instaliranu u bilo kojem trenutku
 • Premium graditelj web stranica
 • Osigurajte IMAP e-poštu

kontra

 • Najbolje hosting usluge dodjeljuju se samo na “pro” razini hosting planova
 • Osnovni planovi web hostinga nekako su skupi, ali da biste ostvarili najbolje planove, bit ćete prisiljeni platiti još više
 • Potrebno je izvršiti plaćanje tijekom cijele godine unaprijed
 • Postoje ograničenja u broju web mjesta, posebno kada se koriste planovi hostinga niže razine.
 • Ograničeni broj baza podataka ako koristite planove za hosting na nižim razinama

Zaključak

Zašto biste trebali birati InMotion hosting za svoje web stranice Joomla? Iz pregleda, nema nikakve sumnje da InMotion ima ono što je potrebno za hosting Joomla web stranica. Ovaj pružatelj usluga hostinga može pružiti vašim web-lokacijama Joomla pouzdan hosting i izvrsne performanse, velike brzine veze i, naravno, izvanredne performanse.

Tim za tehničku podršku nevjerojatno je učinkovit i reagira u rekordnom vremenu kad god se pojavi situacija. Povrh toga, vi ćete imati više koristi od alata koje pruža tim za korisničku podršku kako bi vaše web mjesto bilo bezbolno. Stoga preporučujemo da pružatelj usluge InMotion hosting bude vaš savršen domaćin za vaše web stranice Joomla odsad.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map