HostGator Joomla hosting pregled – je li to dobar Joomla web domaćin?

Hostgator-joomla-hosting-pregled


HostGator je doista dobar pružatelj hostinga za Joomla web stranice i evo kako: Za početak HostGator posluje od 2002. godine, sa 8 milijuna domena i još uvijek broji. To je jedan od onih popularnih domaćina web stranica kojima ne možete pomoći, ali želite ih imati. Ovaj pružatelj web hostinga zaokupio je svijet olujom počevši od svoje sposobnosti da nudi nekoliko hosting planova, ima izvrsno vrijeme produženja i prosječnu brzinu učitavanja stranica, a ne zaboravljajući pregršt hosting planova poput WordPressa, Joomla i mnogih drugih o kojima možete razmišljati od.

Hostgator je izdržao test koji zaslužuje poštovanje prema ogromnom broju poslužitelja i nenadmašnoj pouzdanosti među ostalim faktorima. Svi koji koriste ovu hosting platformu potvrdit će njezinu pristojnu namjenu, kao i VPS mogućnosti koje su pomogle da se web stranice povećaju na njihov trenutni status.

Nešto više od očiju kada je u pitanju upotreba HostGatora kao vašeg pružatelja usluga hostinga, a u ovom pregledu mi ćemo vas odvesti niz put da bismo vam pokazali zašto je ova platforma idealna za Joomla web host. Od performansi i produženog vremena do korisničke podrške i hosting planova s ​​cijenama sve do pokretanja Joomle, nećemo ostaviti nikakvog kamena na putu da vam pružimo sveobuhvatan pregled ovog najpopularnijeg web domaćina u današnjoj industriji. Pročitajte više i saznajte zašto biste trebali razmotriti prelazak na HostGator za svoje Joomla web stranice.

HostGator Joomla hosting pregled

U nastavku ću vam dati nekoliko detaljnih informacija o HostGatorovoj izvedbi, produženju rada, tehničkoj podršci, značajkama i cijeni. Ako želite ugostiti svoju web stranicu Joomla s HostGatorom, nastavite čitati i odlučite je li ova tvrtka dobar izbor za vas ili ne.

Izvedba i radno vrijeme HostGatora

Prilikom odabira vašeg davatelja web hostinga, prvi čimbenik koji treba uzeti u obzir je njegova izvedba. Učinkovitost web-domaćina u velikoj mjeri određuje brzina, jer je brža web stranica dodatni poticaj za vaše korisnike, a povećava i vašu SEO ljestvicu. Prema istraživanjima, kašnjenje u učitavanju stranice od jedne sekunde može vas koštati gotovo 7 posto manje razgovora, 11 posto manje pregleda stranica i 16-postotnog smanjenja zadovoljstva korisnika. Budući da želite imati najbolje za svoju web stranicu, vaša želja nije iskusiti gore navedena pitanja i zato su performanse tvrtke za web hosting po vašem izboru.

Sa svojim 99,9 posto produženog vremena, HostGator pruža vam razlog za osmijeh. To pokazuje da su njegove performanse izvrsno vrhunske, posebno kada je u pitanju pouzdanost. Zapravo, ova razina usluge web hostinga zapravo je industrijski standard. Ali njegova brzina je samo 984 ms, što ga čini prosječnim u usporedbi s drugim domaćinima, iako vas to više ne bi trebalo brinuti s obzirom na to da ima više pozitivnih atributa. Iako postoje brojni pružatelji usluga web hostinga s višim stopama produženja rada, suština je u tome što su oni malo skuplji od HostGatora. Budući da je ovaj domaćin u funkciji već duže vrijeme, možete barem uzdahnuti znajući da to nije prijevara i da ima obećavajuću budućnost s poboljšanim web hosting uslugama.

Korisnička podrška HostGator-a

Hostgator-line-kupac-pomoć

HostGator – mrežna tehnička podrška

HostGator pruža uslugu brige o klijentima koja je jedna od svih u cijeloj industriji. Usluga uključuje podršku 24/7/365 live chat, telefon i podršku putem e-pošte. Na vašoj nadzornoj ploči hostinga nalazi se portal za podršku tvrtke koji će vam pomoći da pronađete brze odgovore koji dolaze iz baze znanja sa zapanjujućih 680 članaka i više od 500 video tutorijala. Pored toga, svaki račun pružatelja usluga web hostinga HostGator ima potpuno jamstvo izvršnog direktora tvrtke koji obično osobno reagira na svaki postavljeni problem. U slučaju da još uvijek imate problema s kojima se ne može baviti redovni tim za podršku, možete slobodno zatražiti da se vaša karta dodijeli izravno glavnom direktoru za bolja rješenja.

Planovi i cijene HostGator-a

Hostgator-joomla-hosting-planova

HostGator Joomla planovi hostinga

HostGator dolazi s različitim planovima za web hosting koje možete odabrati ovisno o vašim potrebama. Ti planovi hostinga uključuju zajednički hosting, VPS hosting, hosting u oblaku, WordPress hosting i namjenske hosting planove. Svi ovi HostGator hosting planovi imaju bogate značajke pogodne za različite proračune kao i različite zahtjeve za hosting. Pogledajte sljedeće planove hostinga koje pruža HostGator web hosting provider:

Zajedničko gostovanje: ovo je najbolji način za početak na potpuno novoj web stranici koja ima nizak internetski promet. Plan omogućuje vašem web mjestu okruženje za dijeljenje resursa s bilo kojom drugom web stranicom koja se nalazi na istom poslužitelju.

Cloud hosting: Za razliku od zajedničkog hostinga koji je ograničen samo na jedan poslužitelj, plan hostinga u oblaku koristi više poslužitelja. Zato je ovaj plan savršen izbor za vas ako vaša web stranica dobiva česti internetski promet.

WordPress hosting: To je zajednički plan hostinga koji je u potpunosti optimiziran za WordPress web mjesta. Zapravo optimizira performanse istovremeno štiteći svoju web stranicu od uobičajenih WordPress napada.

Virtual Private Server (VPS): Ovaj plan hostinga omogućuje vam upravljanje svim svojim virtualnim resursima na platformi hostinga utemeljenog na oblaku i pogodan je za rast web stranica koje imaju česte skokove prometa.

Namjenski poslužitelj: Namjenski plan hostinga pruža priliku da dobijete poslužitelj koji je samo domaćin vaših web stranica. Jedina mana u vezi s tim je da ovaj plan dolazi s velikom odgovornošću koja zahtijeva da ga sami održavate.

Za planove zajedničkog hostinga postoje tri različite razine. Svaki plan ima neograničenu propusnost i pohranu, ali glavne razlike pojavljuju se u broju web stranica koje svaki hosting plan može ugostiti. Evo kako to ide:

Izlježivanje: Ovaj zajednički plan daje vam priliku da ugostite samo jednu web stranicu. Plan uključuje instalacijski program Joomla jednim klikom i dolazi u ruci sa standardnim setom značajki. Cijeli plan mjesečno košta 2,75 dolara, a podržava jedno ime domene, neograničene poddomene i neograničeno prostora za pohranu i disk..

Baby plan: Baby plan nudi vam mogućnost hostinga neograničenih web stranica, a uključuje sve značajke u sklopu hatchling plana. Na ovom planu možete koristiti i dodatke poput privatnog SSL-a. Plan košta 3,95 dolara mjesečno i podržava neograničenu propusnost, pohranu i nazive domena.

Poslovni plan: Pogodan je za sve web stranice malih poduzeća, a uključuje besplatni SSL certifikat i namjenski IP koji je potreban za izradu web stranica eCommerce. Ovaj plan košta 5,95 dolara mjesečno i može podržavati neograničenu propusnost, neograničeno spremanje i nazive domena. Uz to, u planu su besplatni namjenski IP i besplatni broj.

Trčanje Joomla na HostGatoru

Joomla je svjetski priznati sustav upravljanja sadržajem (CMS) za izgradnju web stranica i aplikacija. To vam pomaže da pratite sve informacije i sadržaje na vašoj web lokaciji. To uključuje slike, tekstove, dokumente, glazbu, video zapise i sve relevantne predmete na vašoj web lokaciji.

Međutim, HostGator web hosting usluga i Joomla parno se povezuju kako bi vam pružili najbolji doživljaj web stranice ikad. Drugim riječima, HostGator dolazi s kompatibilnim uslugama hostinga Joomla za velik broj web stranica i ovo je savršeno podudaranje za vaše Joomla stranice. U stvarnom smislu, HostGator je jedan od najboljih Joomla web hosting pružatelja usluga u današnjoj industriji.

Instaliranje na vaš HostGator platformi vrlo je jednostavno. Sa svojim automatskim instalacijskim programom Joomla jednostavno možete instalirati Joomlu samo jednim klikom. U ovu instalaciju uključene su trenutne verzije MySQL, Apache i PHP. PHP radi u obliku suPHP, druga verzija PHP-a s dodatnim slojevima sigurnosnih značajki na poslužiteljima. Kada pokrećete Joomla na HostGatoru, suPHP čini Joomla CMS mnogo korisnijim. Ukratko, ako tražite jednostavan način upravljanja internetskim sadržajem uz pomoć fantastičnog pružatelja usluga hostinga, HostGator Joomla je vrhunsko rješenje za vas.

Prednosti i nedostaci HostGator Joomla hostinga

Unatoč svim hirovima i atributima koji dolaze s HostGatorom, još uvijek postoje dvije strane kovanice i mi ćemo razmotriti prednosti i nedostatke kako bismo vam pružili jasnu sliku onoga što biste trebali očekivati. Evo zasluga i nedostataka korištenja HostGatora kao vašeg davatelja usluga web hostinga:

Pros za HostGator

 • Dolazi s lako dostupnom upravljačkom pločom
 • Postoji neograničen prostor na disku, širina pojasa na svakom planu i neograničena poruka e-pošte
 • Uživat ćete u 62 posto off-a u svoje prve 3 godine
 • Besplatni program za crtanje i ispuštanje web mjesta
 • Ugovor prije početka nije potreban
 • Osigurani ste za 45-dnevno jamstvo povrata novca
 • Izvrsno produženje rada od 99,98 posto
 • Dobra korisnička podrška
 • Pojačana sigurnost protiv DDoS napada
 • Besplatna migracija vaše postojeće web stranice
 • Veliki izbor mogućnosti hostinga
 • Pouzdan web hosting
 • Fleksibilna razdoblja naplate

Protiv HostGator-a

 • Nije dovoljno brz
 • Za “prave” sigurnosne kopije postoje dodatni troškovi
 • Standardni trikovi s cijenama
 • Nema besplatne migracije domena
 • Agresivna nadogradnja

Zaključak

Hoćete li razmotriti odabir HostGatora za web stranice Joomla? Naravno, vaš bi odgovor trebao biti “da” s obzirom na to da je HostGator jedan od najboljih domaćih industrija i najvećih web stranica za domaćinstvo s mnogo razloga. Performanse domaćina nešto su čemu se mogu diviti, a kamoli njegova pouzdanost, izvrsna korisnička podrška, brojni zajednički planovi hostinga i još mnogo toga. Nepotrebno je napomenuti da je ova tvrtka u posljednjih nekoliko godina pokazala veliko poboljšanje što ga čini savršenim izborom za one koji do sada imaju nevjerojatno dobrog domaćina u industriji. U ovom trenutku i vremenu, HostGator s pouzdanjem možete preporučiti za hosting web stranica Joomla za vas i vaše prijatelje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map