7 najboljih WooCommerce hostinga u Australiji

najbolje woocommerce-hosting-Australija


Ako tražite pouzdan hosting WooCommerce, mi smo tu da vam pomognemo donijeti ispravnu odluku. Kao besplatni dodatak za e-trgovinu za WordPress, WooCommerce vam može pomoći da jednostavno i brzo prodate svoje proizvode bez ikakvih tehničkih problema.

Očito ova platforma omogućuje upravljanje i pokretanje različitih aspekata internetske trgovine kao što su fakture za kupce, kategorije proizvoda i zalihe zaliha između ostalih. Sve su ove značajke besprijekorno integrirane što WooCommerce dodatak čini sigurnom i prikladnom platformom za one koji žele izgraditi potpuno novu WooCommerce trgovinu ili radije proširiti postojeću web stranicu koristeći najbolje WordPress rješenje za e-trgovinu..

Postoji širok spektar web hosting platformi za vašu WooCommerce trgovinu i svaka ima svoje jedinstvene karakteristike koje ćete smatrati poželjnim. Nije važno jeste li tek započeli ili ste profesionalac u ovom području, naš izbor 7 najboljih WooCommerce Hostinga Australija pomoći će vam da napravite korak u širenju vašeg poslovanja na mreži. Saznajte više o našim najboljim odabranim domaćinima u sljedećem pregledu:

Najbolji WooCommerce hosting hosting za australske kupce

Ispod ćete pronaći recenzije najboljih web hosting pružatelja usluga koji nude WooCommerce hosting. Sve ove web hosting tvrtke preporučujemo kupcima iz Australije.

1. A2Hosting

a2hosting-woocommerce-Australija

A2Hosting

A2Hosting ima slogan koji kaže: “Naša brzina, naš uspjeh” i doista je ovaj web hosting pružatelj prešao dug put kako bi se stvorio kao australijsko web hosting rješenje. Ova platforma je fino podešena, brza i uvijek spremna za vas. Zato se savjetuje da odaberete brzi paket prilagođen vašim potrebama.

Počevši s Dijeljenim hostingom, dijelit ćete samo s 3,93 USD mjesečno za uživanje u hostiranju vašeg osobnog bloga ili web stranice uz optimizirane Joomle, Drupal ili WordPress. Domaćin koristi Turbo poslužitelje koji imaju brzinu do 20 puta bržu od ostalih konkurenata na tržištu. Ovaj plan je jednostavan za korištenje i omogućuje vam besplatan prijenos web stranica.

Plan VPS hostinga u sklopu ovog domaćina dolazi od 5,00 USD mjesečno i daje vam više snage od Zajedničkog hostinga. Ono što će vam se najviše svidjeti je njegova brzina, sigurnost i činjenica da je prijateljski prema programerima. Osim što vam pružaju mogućnost besplatnog prijenosa web mjesta, imat ćete i mogućnost odabira razine upravljanja koja će odgovarati vašim mrežnim potrebama.

Za Reseller paket koštat će vas 13,19 USD mjesečno tako da ugostite svoje kupce. Povrh toga, imat ćete jednostavne račune za hosting, potpuno bijele etikete, upravljačke ploče svjetske klase WHM i besplatni sustav naplate.

Uz 99,59 USD mjesečno, namjenski hosting omogućuje vašoj web lokaciji intenzivne poslovne potrebe u kojima ćete moći prilagoditi resurse svog poslužitelja, imati potpunu izolaciju, odabrati upravljačku razinu koju želite i uživati ​​u besplatnom prijenosu web stranica.

2. SiteGround

SiteGround-woocommerce-hosting-Australija

SiteGround

SiteGround je jedan od WooCommerce domaćina s svoja četiri data centra u Chicagu (SAD), Londonu (Ujedinjenom Kraljevstvu), Amsterdamu (Nizozemska) i Singapuru. SiteGround vam pruža nekoliko opcija ovisno o tome jeste li početnik, stručnjak ili samo proširujete svoje web stranice. Ovaj pružatelj usluga web hostinga prilagođen je uspjehu vašeg poslovnog ili osobnog web mjesta.

Za početnike, SiteGround nudi StartUp paket koji je osmišljen za izradu odlične web stranice. Paket će vas koštati 3,94 dolara mjesečno, a zauzvrat ćete moći ugostiti samo jednu web stranicu, dobiti 10 GB web prostora i upravljati do 10 000 posjetitelja na vašoj web stranici svakog mjeseca. Bitne značajke ovog paketa uključuju besplatni SiteBuilder, besplatne račune e-pošte, besplatni CloudFlare CDN i podršku 24/7, među ostalim.

Paket GrowBig stvoren je za rast vaše web stranice i košta 5,95 dolara mjesečno kako biste omogućili da neograničeno ugostite web stranice, imate 20 GB web prostora i 25 000 posjeta web stranica svakog mjeseca. Ostale bitne značajke uključuju besplatni SiteBuilder, besplatni HTTPS & SSL, besplatni računi e-pošte, besplatne dnevne sigurnosne kopije, korisnička podrška 24 sata dnevno i tako dalje.

Kada je riječ o paketu GoGeek, to će vas koštati 11,95 dolara mjesečno za hostovanje neograničenih web stranica, dobivanje web prostora od zapanjujućih 30 GB i mogućnost generiranja 100.000 posjeta svakog mjeseca. Uz to, imat ćete značajke kao što su napredna podrška prioriteta, veća snaga poslužitelja, PCI kompatibilni poslužitelji i Git Rep Creation od 1 klika, osim svih ostalih značajki u ostala dva paketa.

3. CloudWays

cloudways upravlja-woocommerce-hosting-Australija

CloudWays

CloudWays je poznat po tome što je cloud hosting platforma usmjerena prema kupcu s 4 nova data centra u Japanu, Mumbaiju, Oregonu i Singapuru kako bi se proširio doseg u većini azijskih zemalja i američkih regija. CloudWays je poznat po tome što omogućuje cjelovito iskustvo gostovanja na WooCommerce-u koje ima za cilj optimizirati internetske trgovine, poboljšati stope pretvorbe i generirati veću prodaju.

Ova platforma ima značajke koje pokrivaju svaki aspekt dobro upravljanog hostinga e-trgovine. Ove značajke uključuju brzi WooCommerce hosting koji se temelji na SSD-u koji vam omogućuje potpunu kontrolu nad svim poslužiteljima WooCommerce, napredni cache za brzu WooCommerce brzinu, Optimizirani snop koji se sastoji od Nginx, Apache, PHP, MySQL i FPM za ubrzavanje vremena učitavanja, PHP -7 Spremni poslužitelji, CloudWays CDN i konačno, besplatni dodatak WordPress Cache za bolje performanse.

Ovaj pružatelj usluga hostinga dobro je s radnim rješenjem za hosting za eCommerce da ispuni sve WooCommerce hosting zahtjeve. U ovom slučaju naići ćete na rješenje za programere, rješenje za mala i srednja poduzeća, rješenje za agencije i rješenje za pokretanje računala.

4. StableHost

stablehost-woocommerce-hosting-Australija

StableHost

StableHost se ponosi nudeći 6 različitih lokacija koje ćete odabrati za svog domaćina. Ove se lokacije nalaze u Phoenixu (Arizona), Chicagu (Illinois), Amsterdamu (Nizozemska), Singapuru, Stockholmu (Švedska) i Valenciji (Španjolska).

Kada je riječ o hosting planovima, StableHost ima najbolje. Za početak, tu je WordPress hosting koji za početnike naplaćuje 1,75 dolara mjesečno, 3,75 dolara mjesečno za profesionalce i 28,50 dolara mjesečno za paket platine. Povrh toga, WordPress dolazi s više od 10 000 besplatnih tema, instalacijom web stranice s jednim klikom i prilagodljivim HTML-om.

Dijeljeni hosting u tom pogledu košta 1,75 dolara mjesečno za početnike, 3,75 dolara mjesečno za profesionalce i 28,50 dolara mjesečno troškove za Platinum paket. Osim toga, imat ćete neograničen prostor na disku, neograničenu propusnost, korisničku podršku 27/7/365 i tako dalje. Ostali planovi za web hosting koji spadaju pod StableHost uključuju Enterprise Web Hosting, Neograničeno web hosting, Reseller hosting i Virtual Private Servers (VPS).

5. Hostinger

hostinger-woocommerce-hosting-Australija

Hostinger

Hostinger je jedan od sedam WooCommerce hostinga u Australiji na koje se možete osloniti. Ovaj pružatelj usluga web hostinga ima dobru uslugu od oko 99,88 posto, a to znači da ovaj domaćin djeluje prilično dobro. S brzim učitavanjem od 385 ms, Hostinger vam daje sigurnost brzog učitavanja stranica za vašu web stranicu kako bi se pomoglo u generiranju internetskog prometa na vašoj web stranici što dovodi do boljeg ranga tražilice.

To je zbog činjenice da Hostinger ima poslužitelje u Aziji, Europi i SAD-u koji su povezani na 1000Mbs kako bi osigurali da je vrijeme učitavanja stabilno cijelo vrijeme. Također, tvrtka vam daje 30-dnevno jamstvo povrata novca, kao i višejezičnu korisničku podršku kako bi vaše mrežno poslovanje bilo stabilno.

Ostale značajne značajke za koje ćete kod Hostingera smatrati prilično impresivnim su besplatni naziv domene i besplatni graditelj web stranica, jednostavne za upotrebu, neograničene značajke koje dolaze s premijskim i poslovnim planovima, standardni trikovi s cijenama u industriji koji će ga učiniti lako dostupnim i pristupačne. Planovi hostinga uključuju zajednički web hosting, cloud hosting i VPS hosting.

6. DigitalOcean

digitalocean-oblak-woocommerce-hosting-Australija

DigitalOcean

DigitalOcean je savršen domaćin WooCommerce koji možete koristiti za poboljšanje vašeg online poslovanja. Platforma nudi širok raspon značajki koje su korisne za vaše poslovanje.

Prije svega, ovaj hosting ima predvidljive cijene. To znači da ćete morati zaboraviti na ostale složene strukture cijena i obratiti pažnju na mjesečne ravne i vodeće strukture cijena DigitalOcean-a. Međutim, uobičajena struktura obuhvaća uobičajene kapljice, kapljice opće namjene i kapljice optimizirane za CPU.

DigitalOcean hosting može se pohvaliti uslugom svjetske klase koja je besplatna tijekom cijelog sata. Usluge se uglavnom usredotočuju na tehničku podršku kako bi se osiguralo da vaše internetsko poslovanje neprekidno neometano posluje. Uz to, DigitalOcean izlazi jasno kao pouzdana platforma za vaš WooCommerce domaćin.

Ovaj pružatelj usluga web hostinga ima više od 100 000 namjenskih timova za programere širom svijeta kako bi se osigurala pravovremena podrška za vaše mrežno poslovanje. Uz to, ova vam platforma obećava 99,99% produženog ugovora o uslugama usluge (SLA) u svojim hosting uslugama.

7. WP hosting

wphosting-woocommerce-hosting-Australija

WP hosting

Ako želite zadržati svoj sadržaj sigurnim i dobro upravljanim, tada bi vaš WooCommerce domaćin trebao biti WP hosting. Bez obzira jeste li bloger, prodavali robu ili samo upravljate svojim internetskim portfeljem, WP hosting je pokrivao. U stvari, to sve olakšava prilikom postavljanja vaše web stranice.

Ali najvažniji korak koji treba poduzeti jest osigurati da imate namjenski plan web hostinga kako bi internetski sadržaj bio siguran i zaštićen. S druge strane, ova Hosting platforma neće vam donijeti napornu instalaciju jer nema kompliciranog postupka instalacije. Sve što trebate učiniti je napraviti nekoliko klikova i sve će sjesti na svoje mjesto.

Zapravo, WP hosting je savršena opcija za vas ako tražite najjednostavniji WordPress hosting za svoje poslovanje. WP Hosting dolazi s tri paketa. Prvi je najjeftiniji i obično se naziva Standard Hosting, zatim Pro Prosting i, na kraju, Premium Hosting.

Kako odabrati dobrog australijskog domaćina WooCommerce?

Kada su u pitanju odabir dobrog australijskog domaćina WooCommerce, moraju se uzeti u obzir čimbenici. To znači da učinkovitost ove platforme određuje niz čimbenika od kojih su neki istaknuti u nastavku:

Kako brzina utječe na SEO i korisničko iskustvo

Brzina je bitna komponenta koja čini bilo koji WooCommerce domaćin učinkovitim i učinkovitim. Uz izvrsnu brzinu rada i učitavanja stranica, možete biti sigurni da će vaša internetska trgovina zadovoljiti vaše potrebe i potrebe vaših klijenata..

Normalno da brzina pomaže u generiranju internetskog prometa na vašoj web lokaciji, a ovo je povoljno kada je u pitanju optimizacija za tražilice (SEO). Kada vaša web lokacija primi više posjetitelja, tražilica će je ocijeniti višom od web mjesta vaših konkurenata, a tijekom postupka poboljšat će korisničko iskustvo. Stoga kada odaberete domaćina za svoju australijsku WooCommerce, osigurajte da ima najbolje produženje rada i brzinu.

Podmorski kablovi koji spajaju Australiju s ostatkom svijeta

Australija ima 21 vezu podmornica s 10 od kojih su isključeni, 11 ne radi i 1 je u izgradnji. Jasno, to govori o tome da Australija nije dobro povezana s podmorskim kablovima, a nekoliko njih koji su u radu stari su i skloni povremenim kvarovima. Što to znači? Podmorski kablovi obično brzinom svjetlosti prenose terabajte podataka s jednog na drugi kraj. No kada pitanje ispada podmorskog kabela postane očigledno, Internet se usporava, a također se i stranica usporava..

Ova je situacija pogubna posebno za one s mrežnim malim poduzećima čiji su domaćini smješteni u Australiji. Kako bi ih održali u poslu, tim će domaćinima trebati neprekidno produženje rada. Usporavanje brzine punjenja može biti frustrirajuće i na kraju usporite posao. Kao takav, preporučuje se razmotriti hosting vaših web stranica s pouzdanim i učinkovitim međunarodnim web domaćinima.

Cijene usluga australijskog hostinga

Drugi čimbenik koji treba uzeti u obzir prilikom odabira dobre australske WooCommerce je cijena hosting usluga. S obzirom da Australija nije dovoljno dobro povezana s podmorničkim kablovima, potreba za dobrom internetskom brzinom i učinkovitošću ne dolazi u obzir želite li doista ostati u pokretu sa svojim internetskim poslom. Zato su hosting usluge u Australiji malo skuplje u usporedbi s drugim lokacijama. Uz fantastične značajke, konkurentne cijene, velike brzine i učinkovit tim za usluge kupcima, gore pregledani pružatelji usluga hostinga sigurno će vam dobro uspjeti u Australiji.

Zaključak

Prije nego što se smjestite za svog idealnog domaćina WooCommerce u Australiji, važno je da provjerite koji su hosting planovi pogodni za vas u pogledu značajki i učinkovitosti. Da biste postigli ovaj cilj, morat ćete uzeti u obzir nekoliko gore objašnjenih faktora prije nego što donesete konačnu odluku o tome što želite. WooCommerce hosting Australija doista može promijeniti način poslovanja na internetu i dugoročno ćete sigurno iskoristiti velike prednosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map