5 najboljih web hostinga za web stranice malih poduzeća

najbolje male poslovne web-hosting-2019


Pronalaženje najboljeg pružatelja usluga web hostinga za vašu malu tvrtku vrlo je važno i trebate neko vrijeme da donesete ispravnu odluku. Jednom kada napravite web stranicu ili web trgovinu, morate biti sigurni da će ona funkcionirati besprijekorno u bilo kojem trenutku i da će vaš web domaćin moći podnijeti količinu prometa koju možete generirati.

Budući da govorimo o maloj tvrtki, vjerovatno vam neće trebati puno poslužiteljskog prostora ili čak snage, ali ipak morate biti sigurni da ste odabrali pouzdanog domaćina koji može podnijeti vaše potrebe. U ovom ćemo članku govoriti o zajedničkim mogućnostima hostinga i kako odabrati pravu za vas, a nakon toga usredotočit ću se na neke od mojih najdražih web domaćina i reći vam zašto ih trebate odabrati.

Prvo ću vam pokazati moju listu najboljih web hostinga za mala poduzeća:

Hosting Company
Promo cijena

1najbolji web hosting za mala poduzeća3,99 dolara mjesečno
2najbolji jeftini hosting za male tvrtke1,99 dolara mjesečno
3najbolji WordPress mali posao hosting3,95 dolara mjesečno
4najbolji poslovni web hosting3,95 dolara mjesečno
5pouzdan hosting malih poduzeća5,00 USD mjesečno

Koji su zajednički planovi hostinga??

Dijeljeni hosting, kao što i samo ime otkriva, znači da više web stranica dijeli jedan poslužitelj. U većini slučajeva nećete znati tko su vam susjedi na poslužitelju i dobit ćete određenu količinu resursa koje ćete moći koristiti. Ovo je sve definirano od vašeg hosting paketa, jer postoje različite mogućnosti čak i ako se odlučite za dijeljenje hosting planova.

zajednički web hosting objasnio

prednosti

Mnogo je prednosti za korištenje zajedničkog hostinga, a najočitija je cijena. Planovi zajedničkog hostinga najjeftinija su opcija hostinga, što je i logično jer sve troškove dijelite s drugim web stranicama.

Ovo je najbolja opcija i za početnike, a ne samo za mala poduzeća i ne morate se brinuti oko svoje web stranice čak i ako počnete generirati više prometa nego što ste očekivali, jer ćete svoj plan uvijek moći nadograditi u nekoliko jednostavnih korake. Možda se osjećate kao da zajednički hosting neće vam pružiti dovoljno resursa, ali postoji mnogo opcija koje će vam jamčiti stabilnost čak i kada dijelite resurse s drugima.

Još jedna prednost koja dolazi s korištenjem dijeljenih hosting hosting planova je činjenica da se nećete morati brinuti održavanjem bilo kakvog održavanja na vašem poslužitelju, jer to obično radi hosting tvrtka. Ne zaboravite da ste dobili i ugrađeni cPanel, barem kod većine tvrtki koje pružaju usluge web hostinga, što će početnicima olakšati upravljanje njihovim web stranicama, kao i onima koji nemaju puno tehnologije iskustvo ili znanje.

Nedostaci

Naravno, s obzirom da dijelite resurse poslužitelja s mnogim drugim korisnicima, možete očekivati ​​nedostatke. Primjerice, često se događa da je vrijeme učitavanja malo sporije nego kod ostalih opcija hostinga, poput namjenskih ili VPS planova. Još jedna stvar koja se može dogoditi je da se poslužitelj preoptereti i prouzrokuje sporije performanse ili čak zastoje. Sporije performanse mogu se dogoditi i ako povećate aktivnost na svojoj web stranici i počnete generirati više prometa, ali kao što smo već spomenuli, svoj plan uvijek možete nadograditi ako se to dogodi.

Još jedna mana koja dolazi sa zajedničkim hostingom je nedostatak mogućnosti prilagodbe. Međutim, to većini korisnika nije stvarni problem, pogotovo ako nemaju puno tehničkog znanja i stoga ne trebaju mogućnosti prilagodbe. Možda ćete biti zabrinuti i za sigurnost jer nećete znati s kime dijelite poslužitelj i možda biste bili u opasnosti od svojih susjeda.

Kako odabrati web hosting za male tvrtke?

Kao što smo već rekli, čak i kada odlučite da želite koristiti zajednički plan hostinga, ipak morate odabrati najbolju opciju za svoje potrebe. To znači da trebate uzeti u obzir određene faktore koji se razlikuju od web hostinga do drugih, kao i različite zajedničke planove hostinga koje pruža jedna web hosting tvrtka.

Pouzdanost

Čak i kada imate malu tvrtku, ispadanje web stranice može vas koštati više nego što mislite. Zato morate biti sigurni da je vaš pružatelj web hosting usluga pouzdan i da ima produženo vrijeme od najmanje 99,5%. Obavezno provjerite tvrdnje o produženju vremena za svaki web domaćin koji razmotrite.

Korisnička podrška

Korisnička podrška vrlo je važna, posebno za mala poduzeća i nove vlasnike web stranica koji nemaju puno tehničkog znanja. Trebali biste osigurati da web domaćin koji želite koristiti ima korisničku podršku 24 sata dnevno, a trebali biste pročitati i komentare korisnika ako želite biti sigurni da vaš web domaćin ima dobru korisničku podršku koja vam može pomoći u rješavanju problema pitanja koja će se vjerojatno pojaviti.

Opcije nadogradnje

Kao što sam već napomenuo, nadogradnja vašeg hosting plana trebala bi biti jednostavna i jednostavna i dostupna vam u svakom trenutku. To je slučaj s većinom web hostinga, ali na to još uvijek morate obratiti pažnju jer nikad ne znate koliko će vaše poduzeće rasti i ako se dogodi, morate biti spremni i imati mogućnost nadogradnje svog hosting hosting plana da biste upravljali povećan promet.

Značajke

Razmislite o svim značajkama koje vas zanima zajednički plan hostinga. Na primjer, trebali biste biti sigurni da ćete moći koristiti instalacije jednim klikom popularnog CMS-a s otvorenim kodom, kao što je WordPress, na primjer, jer će vam to omogućiti prilagodbu vaše web stranice i dizajn onako kako želite. Pogledajte i kako izgleda web-upravljačka ploča koju ćete koristiti ako izgledate s određenim web-domaćinom. Treba biti jednostavan i lagan za upotrebu kako biste mogli bez problema upravljati računom.

Sada kada znate kako odabrati najbolji web hosting plan za svoje potrebe, pogledajmo neke od najboljih pružatelja usluga web hostinga tako da ne morate trošiti sate gledajući različite opcije.

InMotion hosting

Posjeti stranicu »

inmotion najbolji hosting za male tvrtkeInMotion je jedan od najpopularnijih neovisnih domaćina na cijelom svijetu. Osnovani su 2001. godine i od tada su uspjeli dovoljno napredovati da se smatraju glavnim igračem u web hosting igrama.

Zajednički planovi hostinga

InMotion nudi tri zajednička plana hostinga – Pokretanje (7,99 USD mjesečno) koji podržavaju dvije web stranice i omogućuju vam da imate do šest domena; Snaga (9,99 USD mjesečno) koja vam donosi šest web stranica i do 26 domena; Pro (15,99 USD mjesečno) koji vam omogućuje da imate onoliko web stranica i domena koliko želite. No trebali biste imati na umu da cijene koje sam prikazao odnose se samo na godišnju pretplatu. Također, InMotion često nudi popuste. Na primjer, trenutačno svi njihovi planovi hostinga otpadaju oko 50%, tako da ako razmišljate o korištenju zajedničkog hostinga možda biste željeli razmisliti o iskorištavanju ove mogućnosti dok traje.

Značajke

Ovaj web domaćin ima puno izuzetno korisnih značajki. Na primjer, možete postaviti trgovinu za e-trgovinu ili WordPress web mjesto s njima i oni će vam pružiti mnogo opcija za prilagodbu vaše web stranice u onoliko koliko želite. Oni također pružaju 90-dnevno jamstvo povrata novca ako vam se usluga ne sviđa, pa je to opcija bez rizika. Puno je besplatnih dodataka koje možete koristiti i ne morate se brinuti o njihovim performansama, jer imaju prilično stabilan i respektabilan radni vijek, s 99,99% produženog vremena i bez većih zastoja do sada.

Međutim, iako imaju puno sjajnih značajki i mogućnosti za odabir, oni imaju i jednu veliku manu – ne nude zajedničke planove hostinga za Windows.

Služba za korisnike

InMotion brine o svojim kupcima i to pokazuje u njihovoj korisničkoj podršci. Moći ćete razgovarati telefonom sa osobljem za korisničku podršku ili započeti internetski chat ako vam je to draže. Možda ćete čak morati razgovarati s njima kada prvi put aktivirate svoj račun, a ako to učinite, vidjet ćete da su oni vrlo brzi i korisni. Naravno, korisnička podrška koju ovaj web domaćin pruža je dostupna u svakom trenutku, 24 sata dnevno.

iPage

Posjeti stranicu »

ipage najbolji hosting za male tvrtkeOvaj je web domaćin počeo s radom 1998. godine. Sada imaju urede na šest lokacija u svijetu i opslužuju više od milion web stranica koristeći svoja dva podatkovna centra smještena u SAD-u. Oni imaju brojne prednosti, ali biti jedan od najjeftinijih pružatelja usluga web hostinga vjerojatno je najveći od svih njih.

Zajednički planovi hostinga

Nema mnogo opcija za zajedničke hosting planove koje pruža iPage. U stvari pružaju samo jedan, Linux hosting plan koji se zove Essential, čija se cijena kreće od 11,95 USD mjesečno (iako postoje popusti za ovaj plan koji se nude u većim količinama, trenutno postoji ponuda za prijavu na taj plan za 1,99 USD / mjesečno (ako ste klijent / ica). iPage također nema mogućnosti mjesečnog plaćanja; njihove hosting planove možete kupiti samo na godišnjem ugovoru.

Ovaj plan hostinga, Essential, nudi neograničen prostor na disku i adrese e-pošte i mjesečni prijenos podataka. Također pružaju skalabilnu propusnost, neograničenu bazu podataka MySQL i besplatnu domenu na godinu dana. Postoji i više alata koji vam omogućuju izgradnju web stranice, kao i stotine tema i predložaka. Svi planovi dolaze s 30-dnevnom garancijom povrata novca.

Sigurnost i korisnička podrška

Drugo područje gdje se iPage ističe među konkurencijom, osim najjeftinijih cijena, jesu i sigurnosne značajke. Bez obzira na hosting plan koji odaberete, dobit ćete opciju SiteLock sigurnosti koja može spasiti vaše web mjesto od neočekivanih kršenja sigurnosti. To se događa redovitim skeniranjem koje traže potencijalno štetne probleme sa zlonamjernim softverom. Neki planovi također omogućavaju automatsko čišćenje ovih zlonamjernih prijetnji, dok drugi samo povlače obavijesti o mogućim problemima. Također koriste vatrozid koji sprečava moguće propuste u sigurnosti, kao i dnevne sigurnosne kopije koje se obično dodatno naplaćuju s mnogim drugim web domaćinima.

iPage pruža korisničku podršku na chatu uživo, putem telefona i e-mailova, a oni su vrlo učinkoviti i korisni. Uvijek će se detaljno baviti svim vašim problemima i uvijek su odgovarali na moja pitanja bez štucanja.

BlueHost

Posjeti stranicu »

najbolji hosting hosting za male tvrtkeOvo je jedna od najpopularnijih web hosting tvrtki na svijetu i nije slučajnost. Imaju nevjerojatne ponude, posebno kada je riječ o zajedničkim planovima hostinga za vlasnike malih poduzeća.

Zajednički planovi hostinga

BlueHost ima tri zajednička plana hostinga koja možete birati i svi su prilično konkurentni ostalim web domaćinima u pogledu cijene. Prvi se plan zove Osnovni plan, a cijena mu je 3,49 USD mjesečno. Pomoću njega dobivate jednu jedinstvenu domenu, 50 GB web prostora i neograničenu propusnost. Sljedeći se plan zove Plus, a košta 5,95 dolara mjesečno. Ovaj plan omogućuje vam hosting neograničenog broja web stranica, a također pruža neograničen web prostor i širinu pojasa. Posljednji zajednički plan hostinga koji BlueHost može ponuditi je Pro. Ovaj plan dolazi s posvećenim IP-om i drugim sličnim pogodnostima, osim neograničenog broja domena i, naravno, neograničenog prostora za pohranu i propusnosti. Ovaj plan košta 13,95 USD mjesečno.

sigurnosti

BlueHost ima jednu od najpouzdanijih sigurnosnih značajki među svim web domaćinima i to je veliki plus, posebno ako imate malo poduzeće i želite biti sigurni da je vaša web lokacija sigurna. Na primjer, BlueHost ima tri alata protiv neželjene pošte koji mogu spriječiti neželjenu poštu na vašoj web stranici, kao i sigurnost vruće veze. Također možete odabrati i stvoriti vlastite filtre za e-poštu, kreirati datoteke i mape zaštićene lozinkom, napraviti crnu listu IP adresa itd.

Uptime i korisnička podrška

Ovaj web domaćin ima jedan od najboljih uptime zapisa i to je stvarno stabilan i pouzdan izbor. Zapravo, u periodu od nekoliko mjeseci koliko sam ga testirao, iskusio sam stanku u samo jednoj instanci i to ne duže od tri minute.

Također, BlueHost nudi zaista profesionalnu korisničku podršku kojoj se možete obratiti putem telefona, internetskog chata i e-pošte. Postoji i baza znanja koju možete pregledavati ako želite sami pronaći odgovore na svoja pitanja.

Hostgator

Posjeti stranicu »

hostgator najbolji hosting za male tvrtkeHostGator je web hosting tvrtka osnovana 2002, koja je narasla dovoljno da se može prodati za neslužbeni iznos od 225 milijuna USD u 2012. Danas je HostGator jedan od vodećih web domaćina i jedan od najpouzdanijih.

Zajednički planovi hostinga

Kada je riječ o zajedničkom hostingu, HostGator nudi tri zajednička plana za hosting i za Linux i za Windows, što je velika prednost. Prvi plan se zove Hatchling i dolazi s neograničenim diskovnim prostorom, bazama podataka, e-adresama i propusnim opsegom, kao i jednom domenom. Cijene se razlikuju ovisno o dužini ugovora. Na primjer, cijena za Hatchling plan iznosi 3,95 USD mjesečno ako se prijavite na tri godine. Plan zajedničkog zajedničkog hostinga naziva se Baby i isti je kao plan hatchlinga, uz dodatak neograničenih domena. Ovaj plan košta 5,95 dolara mjesečno za trogodišnji ugovor. HostGator-ov najviši nivo je Poslovni plan i dobit ćete neke dodatne značajke, poput posvećenog IP-a, besplatnog privatnog SSL-a itd. Ovaj plan trenutno košta i 5,95 USD mjesečno.

Uptime

HostGator jamči 99,99% produženog roka i oni u potpunosti ispunjavaju svoje obećanje. Mjesec dana pratim njihovo produženje rada, a za to vrijeme oni nikad nisu bili zaostali. Iako je ovo relativno mali uzorak, u kombinaciji s ostalim iskustvima kupaca, sa sigurnošću se može reći da je njihovo obećanje o produženju vremena ono kojemu možete vjerovati.

Služba za korisnike

Ovaj web domaćin nudi non-stop korisničku podršku, bilo na telefonu ili putem internetskog chata. Koju god metodu da izaberete, dočekat će vas ljubazno osoblje spremno dati sve od sebe da odgovori na sva vaša pitanja. Isprobao sam obje metode i oba puta su se problemi brzo rješavali i rješavali.

InterServer

Posjeti stranicu »

interserver najbolji hosting za male tvrtkeRiječ je o web hosting tvrtki koja je osnovana 1999. godine i koja je u početku djelovala kao virtualni prodavač računa za hosting. S vremenom su odrasli i postali su vrlo uspješni igrači na međunarodnom tržištu web hostinga. 

Zajednički planovi hostinga

InterServer pruža samo jedan zajednički plan hostinga, čija se cijena iznosi 5 USD mjesečno. Međutim, i ovu cijenu možete spustiti ako potpišete duži ugovor i koristite druge promotivne kodove. Ipak, čak i bez ovih popusta, ovaj zajednički plan hostinga jedna je od najjeftinijih dostupnih opcija.

Pomoću ovog zajedničkog plana hostinga dobit ćete obilje korisnih značajki, poput instalacija jednim klikom i besplatne usluge migracije. Također dobivate 24/7 pristup korisničkoj podršci. Ovaj plan uključuje neograničen broj domena i prijenos podataka. Također dobivate neograničen kapacitet pohrane i neograničen broj e-poruka. Uz ovaj plan hostinga postoje neke dodatne pogodnosti, poput optimizacije brzine, tjednog sigurnosnog kopiranja i 30-dnevnog jamstva povrata novca.

Korisnička podrška

Kao što već do sada znate, korisnička podrška može biti presudna i uvijek biste trebali biti sigurni da ste odabrali web hosting tvrtku koja ima sjajnu korisničku podršku. Pa, s InterServerom ne možete pogriješiti jer imaju nagrađivanu korisničku podršku koja vam je dostupna putem ulaznica putem e-pošte, razgovora i telefona.

Njihova korisnička podrška ugodna je i uvijek spremna pomoći vam u bilo kojem pitanju kojim se bavite. Nazvao sam njihovu korisničku podršku i to je uistinu bilo jedno od najpozitivnijih iskustava za korisničku podršku ikada.

Uptime

InterServer obećava i isporučuje 100% produženu snagu i 99,9% produženu mrežu. Oni također imaju potpuno automatski višak, što je u mnogim situacijama spasitelj života. Pored ove nevjerojatne performanse kada je u pitanju produženje rada, InterServer također ima puno prostora za rast, jer njihovi poslužitelji trenutno rade s 50% kapaciteta.

Zaključak

Svakom vlasniku male tvrtke potrebna je web stranica ako želi uspjeti na ovom konkurentnom tržištu. Međutim, posjedovanje web stranice ili internetske trgovine po sebi nije dovoljno. Također morate osigurati da je vaša web stranica dobro dizajnirana, da se lako kreće i što je najvažnije u svakom trenutku. Bilo koji problemi na vašoj web stranici mogu dovesti do izgubljenog prihoda i, u mnogim slučajevima, gubitka povjerenja od strane klijenata.

Sve to dovodi do vrlo logičnog zaključka – potreban vam je najbolji mogući web domaćin. Nadam se da vam je moj članak pomogao da shvatite koje su najvažnije stvari koje tražite u web hosting tvrtki ako imate malo poduzeće. Također se nadam da vam je moj izbor najboljih web hosting tvrtki koje pružaju sjajne planove za zajednički hosting za male tvrtke uštedio neko vrijeme dok ste tražili savršenog web domaćina za vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map