6 най-добри доставчици на уебсайтове за хостинг на снимки

най-добрите фотографии, уеб сайт хостинг


Фотографията не включва само заснемане на невероятни снимки, тъй като трябва да създадете и покажете и своето портфолио. Онлайн портфолиото е солиден начин за привличане на нови клиенти. Уебсайтът за фотография може да започне от малък и да расте заедно с вашия занаят. Домакините на уебсайтове са в изобилие и техните платформи са лесни за използване. Изборът на подходящия хостинг доставчик ще увеличи вашето онлайн присъствие, ще привлече много бизнес възможности и ще покаже качествено портфолио.

Ако сте начинаещ в изграждането на уебсайт и онлайн маркетинг, можете да изберете управлявани създатели на уебсайтове като Wix и Squarespace. Някои фотографи обаче искат творческата свобода да изработят сайтовете си и да изберат популярни сайтове като WordPress. Някои от най-добрите платформи, които трябва да имате предвид са:

1. SmugMug

SmugMug-фотография, уеб сайт хостинг

SmugMug

Услугата за споделяне на снимки SmugMug е доста популярна сред професионалните фотографи. Платформата разполага с красиво проектирани шаблони, които правят изображенията да изглеждат невероятно. Шаблоните са допълнително отзивчиви за мобилни устройства, така че вашето портфолио ще изглежда добре от това на което и устройство да влезе потребител. Друго предимство на SmugMug е лекотата на използване. Можете да публикувате първата галерия само след час, като използвате шаблоните по подразбиране.

Има и множество опции за електронна търговия за вашата работа.

SmugMug предлага безплатна пробна двуседмична пробна версия, след която потребителят ще трябва да премине към платен абонамент. Има четири нива на пакета, като основното се предлага от $ 4 на месец. Пакетът, който има най-много функции, започва от $ 40 всеки месец, където фотографът може да предложи ценови листи за изобразително изкуство, печат и дигитални разпечатки. Можете да свържете домейн, който вече притежавате, или да го закупите през платформата. Можете също да използвате такъв, използващ името SmugMug, което ще бъде www.yourpreferredname.smugmug.

SmugMug се гордее от Amazon Web Services, едно от най-добрите решения в корпоративния уеб сектор. Допълнителните функции ви позволяват да решите кои произведения ще използвате на обществеността. Отличният център за поддръжка в SmugMug също е печеливш ход за сайта.

2. Weebly

Weebly-фотография, уеб сайт хостинг

Weebly

Платформата на Weebly е създател на уебсайтове за влачене и пускане, който е лесен за използване. Средните теми са идеални за стандартни бизнес модели като благотворителни организации и хобита. Фотографията обаче е доста подробна и имате нужда от нещо, което да привлече вниманието. Премиум шаблоните са идеалното решение за професионални фотографи. Имате възможност да създадете свой собствен шаблон, ако сте запознати с кодирането или използвате услугите на програмист. Weebly дава на такива потребители достъп до своите HTML / CSS кодове, за да лекува уебсайтове, които им се харесват. Можете да закупите първокласен шаблон на Weebly, които са създадени да изглеждат професионално и уникално. Тези шаблони варират между $ 35 до $ 50 и се закупуват еднократно без повтарящи се такси.

Weebly е ценен заради простия си потребителски интерфейс, който не е претъпкан с функции. Магазинът за приложения на платформата е сред най-добрите на пазара и те ще ви помогнат да мащабите вашия сайт до максималната му функционалност. Фотографите са привлечени от неограниченото хранилище на Weebly, което им позволява постоянно да разширяват колекциите си. Той не налага ограничения за размерите на всички качени снимки, така че снимките ви да не бъдат оразмерени. Weebly подобрява дизайна си през последните години, за да го направи по-привлекателен за фотографите.

3. Wix

Wix-фотография, уеб сайт хостинг

Wix

Wix има много предложения за професионални фотографи, което го прави един от най-добрите строители на уебсайтове за фотография. Уебсайтът има безплатен план за потребителите, които използват поддомейн Wix. Тези потребители също позволяват рекламите на Wix до показваните на техните сайтове. Премиум план ви позволява да използвате персонализиран домейн, съчетан с пълна функционалност. Безплатните функции на сайта включват осигуряване на приходи, денонощна поддръжка, оптимизация за търсачки, множество езици, мобилна оптимизация и онлайн магазин за електронна търговия. С премиум плана допълнително получавате 500MB място за съхранение, безплатен хостинг, премиум поддръжка и Google Analytics.

Wix предлага над 500 шаблона, които са професионално проектирани, а над 30 от тях са насочени към фотографи. Множество галерии варират от минималистичните до креативните и градските. Можете да добавите връзки в социалните медии и формуляри за контакт към страницата си. Планът за електронна търговия или VIP пакет ще улесни продажбата на вашите продукти. Можете дори да интегрирате такива платформи като Etsy. Платформата има удобни функции за редактиране за бързо коригиране, а скоростите за качване на снимки са също невероятни. Wix представи „Изкуствен дизайн интелигентност“, натоварен с работата с повечето алгоритъм за ръчна работа на сайта за изработка..

WordPress хостинг услуги за фотографи

Фотографите искат изображенията им да се зареждат бързо на уебсайтовете им, а също така искат SEO оптимизация, архивиране, актуализации и поддръжка. Тези причини правят WordPress да се откроява от конкуренцията си. Има три нива за уебсайт на WordPress. Можете да получите безплатен акаунт в WordPress в WordPress.com, който ще се управлява изцяло от платформата. Вие ще бъдете без никакви управленски решения, включително архивиране и надстройки.

Можете да изберете самостоятелно хостван акаунт в WordPress на не-управляван хост. В този случай ще закупите уеб хостинг от компания и ще конфигурирате вашите инсталации на WordPress. По-глупавият вариант е самостоятелно хостинг на управляван хост. Тези хостове ще управляват различни аспекти на вашия сайт като оптимизации на производителността, архивиране и възстановяване. Най-добрите хостинг мениджъри включват:

4. HostGator

Hostgator-фотография, уеб сайт хостинг

HostGator

HostGator хоства милиони уебсайтове, за да бъде сред водещите в бранша платформи. Той е един от най-евтините хостинг мениджъри за WordPress и можете да изберете някой от техните няколко плана. Той предоставя безплатни услуги за миграция на нови потребители през първия месец от регистрацията.

Фотографът се нуждае от бърз уебсайт, тъй като това е основен показател за удовлетвореността на посетителите. Закъсненията могат да намалят изгледите на страници и да предизвикат ниски SEO позиции. Времето за отговор на сървъра за HostGator е задоволително за по-малко от секунда. Той също така гарантира 99,9% време за работа, което е впечатляващо надеждно за креативен уебсайт. Поддръжката на HostGator е достъпна 24 часа в денонощието и за чат на живо, и за поддръжка по телефона, докато хостинг таблото има портал за поддръжка за общи заявки. Можете да изберете плана, който да ви хареса, когато изберете HostGator.

5. BlueHost

BlueHost-фотография, уеб сайт хостинг

BlueHost

BlueHost е в препоръчителния списък на хостинг доставчици от WordPress от 2005 г. Всеки хостинг пакет включва безплатен домейн за една година, автоматизирани архивиране и актуализации, незабавни инсталации на WordPress и неограничена честотна лента. Можете лесно да изберете теми и плъгини за вашия сайт, за да създадете професионален облик. Налични са различни поддръжка и бази данни с вашата покупка.

Продължителността на уебсайта на сайта е около 99,9%, което е сред причините да се предпочита от потребителите на WordPress. Скоростите на сървъра му също са достатъчни, така че вашият уебсайт за фотография ще се зареди за секунди.
Най-евтиният от предлагания от BlueHost продукт е споделен хостинг, вариращ между $ 7.99 до $ 14.99 на месец. С тази опция има основни, плюс и избор плюс планове. Има и оптимизирана за WordPress опция, започваща от $ 39.99 всеки месец. Можете да изберете хостинг в облак с $ 9,99 на месец. Предимство при BlueHost е, че ви позволява да увеличавате мащаба на сайта си, докато напредвате във фотографията. Разходите и бързината за смяна на хостинг доставчиците могат да бъдат огромни и най-добре е да работите със същия мениджър. Често срещан недостатък е, че ще бъдете изправени пред увеличаване на цените за подновяване.

6. хостинг на InMotion

С капацитет-фотография, уеб сайт хостинг

InMotion хостинг

InMotion е сред най-големите компании за уеб хостинг и остава независима от създаването си през 2001 г. Компанията е призната като една от стабилните фирми с големината си, които не са собственост на Endurance International. Той има средно време на работа от 99,9%, така че не е нужно да се притеснявате, че уебсайтът ви е ненадежден. InMotion също се класира високо с бързи скорости на сървъра.

Планът за хостинг на WordPress на InMotion е създаден да предлага превъзходна производителност и сигурност. Пакетът включва шест различни опции със собствени цени. Основният е WP-1000S, идеален за малки блогове. Той започва от $ 8,99 на месец и включва безплатен домейн, един уебсайт, 40 GB SSD съхранение и неограничена честотна лента и имейл акаунти. Блогерите могат да изберат WP-2000S, който ще отговаря на 50 000 посетители месечно и надградено съхранение на 80GB хранилище при $ 12.99 на месец.

WP-5000S поддържа десет уебсайта със $ 74,99 на месец и е идеален за голям уебсайт с трафик от 600 000 посетители всеки месец. Предлага се с този план и 200GB SSD съхранение. WP-6000S започва от $ 142.99 и поддържа 20 уебсайта. Той е подходящ за уебсайтове с потребители на обща стойност до 1,2 милиона всеки месец.

Как да изберем домакин на уебсайт за фотография?

Изборът на добър хост на уебсайта е изключително важен за фотографа, тъй като той ще покаже портфолиото си. Не всички хостинг обаче са създадени равни, както скоро ще научите. Платформите се класират по различен начин в аспекти като съхранение, сигурност, SEO оптимизация, актуализации и архивиране и време за зареждане. Ето най-важните съображения за всеки фотограф, който се грижи за хостинга:

съхранение

Фотографията зависи от файлове и файлове с изображения. Ще ви е необходим доставчик с достатъчно пространство за всички ваши клиентски галерии и снимки на портфолио. Уебсайтът за фотография зависи от изображението, което означава, че вашите потребители ще се интересуват най-много от тази голяма част от вашия уебсайт. Не бихте искали да компресирате изображения, за да увеличите максимално при недостатъчно съхранение и впоследствие да предложите на посетителите си нискокачествени изображения.

Преди да изберете хостинг на уебсайтове, запитайте се колко галерии за портфолио ще ви трябват. Нуждаете ли се от клиентски галерии? Колко от тези галерии потенциално ще бъдете домакин всяка година? Можете ли да хоствате клиентските галерии за неопределено време на вашия сайт? Много компании се рекламират като предлагат неограничено съхранение, въпреки че налагат капачки и дросели. Реалността е, че пространството за съхранение е скъпо и можете да започнете с план с по-ниски цени като 50 GB или 100 GB и да надстроите във времето.

скорост & надеждност

Мащабируемостта залага на производителността и скоростта и искате сайт без проблеми с мрежата. Малко вероятно е да откриете някакъв проблем, когато първоначално публикувате вашия сайт, но може да срещнете проблеми с надеждността, докато уебсайтът ви расте. Потърсете информация за гаранциите за актуализация, центровете за данни, обслужването и прегледите на мрежата от потребителите.

Уебсайтовете за фотография са съсредоточени около изображения, поради което трябва да помислите за хоста на уебсайта по ваш избор. Посетителите и клиентите се разочароват от бавните скорости на зареждане и поради това може да загубите потенциални клиенти.

резервно копие

Най-вероятно ще отделите много време за изграждането на уебсайта си, а последното нещо, което бихте искали да направите, е да го пресъздадете отново, ако данните се загубят. Функция за архивиране и възстановяване на данни е наложително за доставчик на уеб хостинг. Някои доставчици ще се нуждаят от вас, за да стартирате архивирането ръчно, докато други имат автоматични настройки. Тази функционалност ще ви предложи спокойствие, докато работите за показване на портфолиото си.

Ценообразуване

Въпросът за изграждането на безплатен уебсайт за фотография се хвърля много. Това се свежда до целта обаче и трябва да помислите защо стартирате уебсайта. Ако това е изход за хоби, тогава безплатен хост на уебсайта ще го направи. Устойчивото начинание за фотография обаче ще се нуждае от допълнителни функции, които идват с платен план. За да започнете, можете да изберете основен пакет и да увеличите мащаба си, когато станете по-опитни в бизнеса.

поддържа

Повечето фотографи не са ИТ специалисти, поради което помага да има екип за техническа поддръжка. В идеалния случай поддръжката трябва да е достъпна 24 часа в денонощието и да се предлага чрез редица платформи като чат на живо, телефон и билет. Средното време за поддръжка също е добър показател за качеството на помощта на конкретен доставчик.

Оптимизиране на вашите снимки за мрежата

Оптимизирането на изображения за интернет включва включването на изображения в правилния размер, формат и разделителна способност, като същевременно се поддържа възможно най-малкият размер. Изображенията са често срещани виновници, когато става въпрос за бавни скорости на зареждане. Потребителите бързо изоставят уебсайтове, които отнемат много време за зареждане, поради което оптимизацията на изображението е от съществено значение. Практиката ще подобри скоростта на зареждане на страниците и ще подобри SEO класирането. Търсачките също не са фенове на бавните уебсайтове и те ценят високите скорости. SEO класирането влияе пряко върху видимостта на сайта Ви. Оптимизираните изображения също подобряват ангажираността на посетителите с уебсайтове.

Има много инструменти за оптимизиране на изображения, които можете да използвате, включително Adobe Photoshop, Gimp, FileOptimizer, Affinity Photo и Trimage. Плъгините за оптимизиране на изображения са налични и в платформи като WordPress. JPEG изображенията са идеални за фотография, включваща хора, неща и места. PNG форматът е с по-добро качество, но има по-голям размер на файла. За компресиране на изображения най-добрият инструмент е разширеното компресиране на загубени изображения, достъпно в повечето инструменти за редактиране.

заключение

Уебсайтовете са повече от творчески обекти, тъй като те показват портфолиото на даден човек или марка. За фотограф уебсайтовете са платформи, които да се открояват от тълпата и да се наемат. Уеб хостингът е сред изборите, които ще направите при създаването на сайт и ще разчита на фактори като подкрепа, цени, съхранение, надеждност и мащабируемост. Фотографите също ще трябва да оптимизират работата си за интернет.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map