5 най-добри инструменти за създаване на онлайн магазин за избор

най-добри онлайн магазина строители-2019


Стартирането на собствен уебсайт с намерение да продадете нещо може да звучи като огромна стъпка и много сложна, но повярвайте ми, ако слушате какво трябва да ви кажа, ще можете да направите това за много кратко време и най-вече важното е, направете го правилно.

Компания
Цена от
Опитвам

1wix store builder$ 17,00 / месБЕЗПЛАТНО
2оживен магазин строител$ 8,00 / месБЕЗПЛАТНО
3строител на магазин за акумулиране$ 15,00 / месБЕЗПЛАТНО
4строител на голям магазин$ 29.95 / месБЕЗПЛАТНО
5строител на уеб магазини$ 12,99 / месБЕЗПЛАТНО

Ако имате компания и искате да разширите бизнеса си в Интернет и да покриете по-голям пазар, трябва да намерите най-добрия инструмент, който да ви помогне да изградите своя онлайн магазин точно по начина, по който сте го предвидили. Разбира се, има възможност да наемете професионалист, който да направи това вместо вас, но ако нямате голям бюджет или просто искате да спестите малко пари и да се научите как да правите това сами, можете. Трябва само да изберете подходящия инструмент за създаване на магазин за вас и можете да започнете за нула време. Въпреки това, преди да изберете инструмента за създаване на магазин, който ще използвате за проектирането на вашия онлайн магазин, трябва да помислите внимателно за вашите нужди и изисквания. Това означава, че трябва да се съсредоточите върху определени неща и да ги вземете предвид, за да можете да изберете най-добрия инструмент за създаване на магазин за вас. Ще ви помогна с това и след това, ще говоря за любимите ми и според мен най-добрите инструменти за създаване на магазини.

Как да изберем инструмент за създаване на магазин?

Изборът на най-добрия инструмент, който да използвате, когато проектирате уебсайта си, е първата, но и най-важната стъпка, която ще трябва да предприемете, ако искате да сте сигурни, че вашият онлайн магазин в крайна сметка е визуално привлекателен, но и ангажиращ и ефективен. Така че, преди да започнете да проектирате своя уебсайт с какъвто и да е инструмент, трябва да помислите от какво се нуждаете и какво строител може да ви предложи тези неща.

Вашият продукт и размер на запасите

Първият фактор, който трябва да вземете предвид, е естеството на вашия продукт. Ако мислите да създадете онлайн магазин, вече трябва да знаете какъв тип продукт възнамерявате да продавате. Това ще окаже значително влияние върху вашето решение, когато става въпрос за строителя на магазини, който трябва да използвате, защото някои платформи са по-добри от други за продажба на физически продукти, докато други са по-добри за продажба на цифрови продукти.

Друго важно нещо, което трябва да се вземе предвид, е размерът на запасите. Ако продавате физически продукти и имате голямо количество стоки, които искате да продадете, трябва да намерите платформа, която да се справи с вашите нужди.

Бюджет и цена

Много е важно да планирате бюджета си предварително, ако не искате да харчите повече пари, отколкото можете да се справите. Въпреки че може да мислите, че имате достатъчно голям бюджет, трябва да вземете под внимание всички възможни разходи.

Моето предложение е да потърсите инструменти и платформи за създаване на магазини, които взимат месечни плащания и да избягвате тези строители, които вземат процент от продажбата ви. Може да изглежда като малък процент, но ако премествате много стоки, това може да бъде много. 

Дизайн

Потърсете инструмент за създаване на магазин, който ще ви позволи максимално свобода и гъвкавост, що се отнася до дизайна. Не забравяйте, че това е вашият уебсайт и вероятно имате точната представа как искате да изглежда онлайн магазина ви. Създаването на атрактивен и визуално приятен дизайн наистина може да ви помогне с вашите продажби, а също така може да привлече нови клиенти.

Функционалност и опции за персонализиране

Трябва да сте сигурни, че вашият онлайн магазин е напълно функционален и че всички функции, които искате да включите, работят като чар. Намерете платформата, която ще ви позволи да персонализирате уебсайта си колкото искате.

Повечето инструменти за създаване на магазини включват основна основна функционалност и имат силни функции. Въпреки това, въпреки че това е изключително важно, просто не е достатъчно, особено ако магазинът ви работи отлично и започне да расте. В този случай ще трябва да добавите някои нови функции, за да разширите бизнеса си и затова са важни опциите за персонализиране.

Надявам се сега да разберете кои са някои от важните неща, върху които трябва да се съсредоточите, когато изберете инструмента си за създаване на онлайн магазин. Въпреки това, има много опции там и да изберете най-добрия не е лесно, дори ако знаете от какво се нуждаете. Ето защо подбрах 5 инструмента за създаване на магазини, които лично смятам, че са най-добрите и могат да се справят с почти всичко, което може да хвърлите към тях.

Wix.com

Опитайте сега безплатно »

wix com най-добрият строител на онлайн магазини

Първата платформа за изграждане на уебсайт в нашия списък също е една от най-популярните. Wix се използва от много компании и не е само инструмент за създаване на магазин. Всъщност, в допълнение към създаването на уебсайт за електронна търговия, тя е и чудесна платформа за снимки, дизайнери, музиканти и т.н..

Лесен ли е за използване Wix?

Wix може да ви предложи над 500 красиви шаблона, много от тях създадени специално за електронна търговия. Това е много проста и лесна платформа, която се счита за чист инструмент за създаване на магазини за влачене и пускане, което означава, че не е нужно да знаете как да кодирате или имате богат технологичен опит, за да го използвате и да създадете зашеметяващ уебсайт с него , Wix също ви позволява да продавате както физически, така и цифрови стоки, така че каквото и да е вашият бизнес, използването на Wix е правилният избор.

Функции на Wix.com

Wix е една от платформите на строителите, които имат наистина впечатляващ и изчерпателен списък с функции. Например, можете да използвате техните продуктови галерии за правилно показване на вашите продукти и дори можете да създадете страница с продукти, както и за всеки отделен продукт. Сред най-важните функции, които Wix може да предложи, персонализираният дизайн с шаблони за електронна търговия е най-важният за вас, ако искате да създадете онлайн магазин.

Друга чудесна функция, която можете да използвате, е създател на код за отстъпки и можете да включите и изчисления за доставка или данъчни изчисления. Можете да включите автоматични известия по имейл за вашите клиенти и инструменти за бюлетин.

Ако решите да проектирате вашия онлайн магазин с помощта на Wix, ще можете да предложите на клиента си 12 различни процесори за плащане, включително PayPal, Stripe и Square като някои от най-популярните. Също така имайте предвид, че Wix не начислява такси за транзакции, така че всяка печалба, която реализирате, е ваша.

Wix ви позволява да създавате мобилен отзивчив магазин и ви позволява да избирате от много приложения, когато изграждате уебсайта си. Има много приложения за електронна търговия, маркетинг и бизнес, които могат да ви помогнат да създадете по-ангажираща среда за вашите клиенти.

Weebly.com

Опитайте сега безплатно »

weebly най-добрият инструмент за изграждане на магазин

Weebly е друг невероятен инструмент за създаване на уебсайтове и той определено е един от най-добрите строители за влачене и пускане, достъпни днес. Освен това е и един от най-лесните строители на магазини. Не е нужно да се научите как да работите с него, всичко е доста просто и тъй като е толкова голям създател на електронна търговия, в момента около 450 000 онлайн магазина използват Weebly.

Weebly скорост и простота

Тъй като Weebly осигурява хостинг за всеки уебсайт, който е изграден на тяхната платформа, това им позволява да предлагат по-големи скорости на зареждане на своите клиенти. Освен това няма да трябва да се тревожите за безопасността толкова, колкото бихте направили с другите строители, защото Weebly се грижи за сигурността срещу спамери и хакери.

Когато става въпрос за процеса на изграждане, вие ще можете да създадете своя онлайн магазин за няколко минути. В много случаи създателите на уебсайтове за влачене и пускане изискват известно обучение, преди да можете да проектирате уебсайта си точно така, както сте го предвидили. При Weebly това е различно и всичко работи точно както бихте очаквали. Също така, онлайн магазините, изградени с Weebly, са удобни за мобилни устройства и имат отзивчив дизайн.

Характеристики на Weebly.com

Когато става дума за функции, важни за уебсайтовете за електронна търговия, Weebly може да предложи много. Представянето на продукта е невероятно и Weebly ви позволява да създадете страница с продукти за всеки отделен продукт, който искате. Там можете да добавите множество изображения, множество вариации на продуктите, опция за продажба, описание на продукта и бутони за споделяне на социални медии, наред с други неща.

Можете да добавите кошница за пазаруване с една много полезна и интересна функция – когато човек напусне магазина ви, без да попълни списъка си с колички за пазаруване и да излезе, той получава напомняне на имейлите си.

Има много опции, от които можете да избирате, когато става въпрос за настройките за доставка и данъци, но те също зависят от това къде се намира вашият бизнес. Можете също да добавите кодове на купони, продукти за карти за подаръци и да проследявате какви артикули имате на склад.

Що се отнася до опциите за плащане, в сравнение с някои други платформи за електронна търговия Weebly не предлага толкова много опции. Те предоставят 4 варианта за плащане (PayPal, Stripe, Square и Authorize.net), които са повече от достатъчни и покриват много основание.

Volusion

Опитайте сега безплатно »

volusion най-добрият строител на онлайн магазини

Volusion нарасна много през последните години и се превърна в един от най-популярните доставчици на платформа за електронна търговия и инструменти за създаване на магазини. Има много предимства, които идват с използването на тази платформа и няма да съжалявате за избора си, ако отидете с Volusion за създаване на вашия уеб сайт за онлайн търговия. Това е платформа за електронна търговия, базирана в облак, която има всички най-важни характеристики и функции, които може да са ви необходими, за да развиете възможно най-добрия уеб магазин.

Софтуерът, който Volusion има, ви позволява да създавате вашия онлайн магазин без много излишни и е много лесен за използване. Въпреки това, той не е толкова лесен за използване като някои други инструменти за създаване, така че ще трябва да преминете през ръководство, което можете да намерите на таблото си за управление. Ще трябва да следвате инструкциите, ако искате да направите своя онлайн магазин точно така, както сте си го представяли. Например, ако искате да създадете магазин, който ще продава цифрови продукти за изтегляне, ще трябва да преминете през многоетапната процедура, за да го настроите.

Характеристики и теми на Volusion

Volusion има много полезни функции и интеграцията с Amazon и eBay определено се откроява. Това обаче е само върхът на айсберга. Например, след като изградите вашия онлайн магазин, вие ще можете да добавяте колкото искате продукти, без ограничения. Можете също така да създадете карти за подаръци, купони за отстъпки, ежедневни сделки и много други неща, които ще ви помогнат да привлечете нови клиенти и да запазите тези, които вече купуват от вас. Можете да направите първото, като използвате различни програми за възнаграждение за лоялност, което е друга чудесна функция, която идва с използването на Volusion.

Има и много теми, от които можете да избирате, ако отидете с този създател на уебсайтове, но трябва да отбележа, че само шепа от тези теми са безплатни. От друга страна, няма такси за транзакции, които да повлияят на печалбата ви.

Volusion поддръжка на клиенти

Едно от нещата, заради които Volusion се откроява сред такава яростна конкуренция, е тяхното обслужване на клиенти. Те осигуряват постоянна поддръжка по всяко време на деня или нощта и можете да се свържете с тях по телефон или имейл. Можете също да разговаряте с тях в онлайн чата, който са настроили за своите клиенти.

BigCommerce

Опитайте сега безплатно »

bigcommerce най-добрият строител на онлайн магазини

При толкова много строителни магазини там не е лесно да изберете най-добрия. Е, BigCommerce определено заслужава шанс и след като го опитах, мога честно да кажа, че със сигурност заслужава място и в моя списък. Ако го направите, няма да сте единственият. Всъщност повече от 100 000 онлайн магазина използват BigCommerce, която сега е една от най-популярните и най-бързо развиващите се платформи за изграждане на уебсайтове в света..

Лесна употреба и мащабируемост на BigCommerce

Въпреки че има много функции и опции, които можете да избирате, ако използвате BigCommerce, той все още е много прост строител на магазини, който не изисква никакви технологични познания или опит. Разбира се, тъй като има многобройни опции, например тези в данъчните настройки, понякога може да се почувствате претоварени.

Друго голямо предимство на BigCommerce е мащабируемостта. Това означава, че можете да използвате BigCommerce независимо от размера на вашия онлайн магазин. Освен това, ако бизнесът ви се разраства много с времето, винаги можете да увеличавате и надграждате всички функции, които може би не са ви били необходими, когато сте започнали.

BigCommerce не предлага безплатен план като някои други производители на магазини, но те предлагат 15-дневна пробна версия. Разбира се, те не начисляват такси за транзакции, което е много важно за хората, които тепърва започват.

Функции и теми на BigCommerce

BigCommerce ви позволява да представяте продуктите си с толкова много подробности и можете също да използвате изображения и видеоклипове за показване на вашите продукти. Има и различни функции на количката, които можете да използвате и различни опции за плащане (кредитни карти, PayPal, Authorize.net и т.н.).

Можете да продавате както физически, така и цифрови продукти; можете да създавате кодове на купони, карти за подаръци, да използвате различни настройки за доставка, както и данъчни настройки и да проследявате инвентара си до голяма подробност.

Едно нещо, което се откроява при BigCommerce, е фактът, че те предлагат магазин за теми на трети страни. Някои от тези теми са безплатни, други са премия и трябва да бъдат платени, но този строител на магазини определено ви дава най-големия избор и толкова много опции.

Webs.com

Опитайте сега безплатно »

webs com най-добрият инструмент за създаване на онлайн магазин

Webs.com е един от дългогодишните създатели на уебсайтове, които съществуват от 2001 г. и непрекъснато нарастват, борейки се с новите конкуренти като Weebly и Wix и в крак с тях. Всъщност над 55 милиона уебсайта досега са създадени с Webs и тя все още е един от най-популярните инструменти за създаване на магазини днес.

Лесен ли е за употреба Webs.com?

Webs е един от най-лесните създатели на уебсайтове, които можете да намерите. Те са инструмент за създаване на WYSIWYG (Това, което виждате, това, което получавате). Това означава, че вие ​​проектирате целия сайт точно пред вас и това, което виждате, докато изграждате, всъщност е същото, което ще се покаже, след като сте готови. Можете да избирате между нормални и специализирани страници, но и двете опции са доста лесни за използване и разбиране. Можете дори да комбинирате нормални и специализирани страници, така че има много гъвкавост на ваше разположение, когато изграждате своя онлайн магазин с Webs.

Функции на Webs.com

Webs ви предоставя всички необходими функции, от които може да се нуждае всеки онлайн магазин, като вмъкване на изображения на продукти, цени, описания. Можете да зададете различни данъчни опции и да използвате различни настройки за доставка. Можете да създавате различни версии на продукти (един и същ продукт в различни цветове, размери и т.н.).

Има и много джунджурии, които можете да добавите към уебсайта си, които ви позволяват допълнително да персонализирате вашия онлайн магазин. Можете също така да изберете джаджи на трети страни, ако смятате, че можете допълнително да се възползвате от тях.

Освен това е напълно мобилен приятелски и отзивчив строител на сайтове, който ви позволява да споделяте уебсайта си в различни социални мрежи. Има и много SEO инструменти, които могат да ви помогнат да оптимизирате уебсайта си за Google и други търсачки. Що се отнася до опциите за плащане, можете да използвате PayPal и Google Checkout. Ако обаче решите да интегрирате магазина си Etsy в уебсайта, можете да използвате повече опции за плащане.

заключение

Както вече казахме в просенето, изборът на подходящия инструмент за създаване на магазини е една от най-важните стъпки, които ще трябва да предприемете, за да разширите бизнеса си до неограничения пазар, който е Интернет. Създаването на онлайн магазин не е лесно, но ако знаете от какво се нуждаете и какво да търсите, не трябва да е трудно.

Надявам се, че моите съвети могат да ви помогнат да намерите най-добрия възможен инструмент за създаване на магазини, който ще бъде в състояние да отговори на вашите нужди и по този начин да ви помогне да подобрите бизнеса си повече, отколкото ви е възможно. Да отидете с един от тези 5 инструмента за създаване на магазини, за които говорих в тази статия, е интелигентен избор.
Представено изображение: Проектиран от Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map