5 най-добри хостинг за музиканти, певци, групи, изпълнители и диджеи

най-добрият уеб хостинг за музиканти


Да си музикант е важно да имаш уебсайт. В тази статия ще ви покажа как да създадете собствен уебсайт, както и как да изберете най-добрия уебсайт за хостинг за музиканти.

Ако сте от типа човек, който обича да прави нещата сам, вероятно също искате да създадете свой собствен уебсайт. Така че сте добър в музиката, но нямате представа как да стартирате уебсайт. Това е добре. Ако имате желание да научите как да създадете свой собствен музикален уебсайт или уебсайт за вашата марка, прочетете тази страница, ще обясня всичко по-долу.

Има няколко доставчика на уеб хостинг, специализирани в предоставянето на инструменти за изработка на музикални уебсайтове. Избирам да не ги включвам в списъка, тъй като те са скъпи и функционалността на техните инструменти е ограничена. Вместо това избирам да ви представя 5 от най-добрите компании за споделяне на хостинг, които могат да се използват за създаване на професионален уебсайт музикант за по-малко.

Когато изграждате уебсайт и не сте програмист, имате доста възможности да избирате. Можете да използвате скрипт на уебсайт, създаден за музиканти, или да използвате софтуер с по-голямо разнообразие, като WordPress. WordPress разполага с всички необходими инструменти, необходими за изграждането на уникален и богат на функции музикален сайт. На всичкото отгоре, Бионсе и други музиканти управляват уебсайта си в WordPress.

Ако търсите да създадете прост уебсайт за групата си, може да изберете конструктор на уебсайтове, който не подкрепям твърде много.

Най-голямото нещо за използването на WordPress или софтуер за изграждане на сайт за вашия сайт е, че не е необходимо да знаете кодиране. Така че без да е необходимо да знаете HTML, CSS, JS или PHP езици, можете сами да изградите целия уебсайт.

Ако решите да създадете вашия сайт с помощта на WordPress, имате нужда от добър уеб хостинг за него.

5-те най-добри хостинга за музикални уебсайтове

И така, ето списъкът с топ 5 хостинг доставчици, които препоръчвам за музикални уебсайтове:

 • Ipage – от $ 1,99 / мес
 • BlueHost – от $ 3,95 / месец
 • В движение – от $ 3,99 / мес
 • HostGator – от $ 3,95 / месец
 • GoDaddy – от $ 2,99 / мес

По-долу ще разгледам подробности за всяка хостинг компания, които препоръчвам.

iPage – Направете уебсайт за вашата музикална група

Ipage-най-добрите хостинг-музикантиiPage е една от най-добрите и евтини опции за създаване на прост уебсайт за музиканти. Компанията предлага конструктор на сайтове с влачене и пускане, с много вградена функционалност и опции за персонализиране. Можете да избирате от стотици готови шаблони (включително дизайни, свързани с музика) и да ги персонализирате според вашите изисквания. Редактирането на предварително създадена тема ви помага да създадете уебсайта си по-бързо.

Ако искате повече гъвкавост и решите да създадете своя музикален уебсайт с WordPress, iPage е чудесен вариант и за това. Те предлагат инструмент за инсталиране с WordPress с едно щракване, който ви позволява да започнете бързо и лесно.

Основният план е просто идеален за стартиране на уебсайт за вашата музикална група, но можете да надстроите по всяко време до по-висок хостинг план, ако е необходимо.

BlueHost – Създайте музикален уебсайт

Bluehost-най-добрите хостинг-музикантиBlueHost също има софтуер за изграждане на уебсайт, но този инструмент позволява да създавате само до 6 страници. Според мен трябва да изберете BlueHost, ако искате да създадете своя уебсайт с помощта на WordPress. Те са много силни в хостинга на уебсайтове на WordPress. BlueHost се препоръчва от WordPress общността и официалния уебсайт на WordPress.org от много дълго време.

BlueHost е една от най-добрите хостинг компании в WordPress и те имат множество хостинг планове, от които да избират. За сайт на музикант за начинаещ WordPress можете да използвате един от споделените им планове. По-късно можете да надстроите до по-мощен хостинг план, тъй като уебсайтът ви се разраства и тъй като изисква повече сървърни ресурси.

WordPress е един от най-добрите програми за създаване на уебсайт. Основната му функционалност е много стандартна (позволява лесно да се публикуват статии, да се качват изображения, да се създават персонализирани оформления), не е специално създадена за музиканти, а по-скоро за блогъри и уеб сайтове за малък бизнес. Въпреки това с използването на специални плъгини и персонализирани теми можете да превърнете WordPress във всеки тип уебсайт (включително уебсайт за профил на музикант, музикална група, уебсайт за DJ-и или музикален магазин).

Така че, ако искате надеждна хостинг услуга за вашия WordPress сайт, BlueHost е правилният избор.

InMotion хостинг – Стартирайте своя уебсайт за музиканти

С капацитет-най-добрите хостинг-музикантиInMotion хостинг е друга чудесна опция, ако изберете WordPress за вашия уебсайт. Офертата е много уникален инструмент за създаване на уебсайтове, който се интегрира с WordPress; тя се нарича BoldGrid. Това всъщност е набор от плъгини, които са достъпни за инсталиране с всеки InMotion хостинг акаунт. BoldGrid е безплатен за използване, но за да получите достъп до това мощно разширение на WordPress, трябва да закупите хостинг план.

BoldGrid е идеален за начинаещи, които нямат или не познават програмиране, но искат сами да създадат уебсайт. Ако се интересувате от този плъгин, можете да научите повече за него на нашата страница за преглед на BoldGrid. Накратко, BoldGrid е сложен и мощен конструктор на страници за WordPress, който позволява на потребителите лесно да създават целеви страници (конструктор с плъзгане и пускане) и да вмъкват форми, карти, изображения с натискане на бутон.

Можете да създадете и стартирате вашия WordPress сайт веднага след активиране на акаунта. На страницата за плащане ще трябва да изберете „Предварително инсталиран WordPress“ за автоматизирана настройка. Това няма да ви струва допълнително, включва се безплатно. Това е чудесна функция, ако искате да стартирате музикалния си сайт бързо.

HostGator – Настройка и разрастване на вашия музикален сайт

Hostgator-най-добрите хостинг-музикантиHostGator е “звяр”, когато става въпрос за уеб хостинг. Различните индустрии избират HostGator за хостинг на своите малки до големи уебсайтове. Много музиканти, музикални групи, диджеи и артисти също избират тази хостинг компания, защото тя е надеждна и предлага много добра технологична поддръжка.

HostGator предлага и инструмент за инсталиране с едно щракване, който прави бързата и лесна за потребителите, за да настроят своя музикален сайт WordPress. В HostGator можете да надстроите хостинг плана си, докато уебсайтът ви расте.

Изберете един от техните споделени планове, за да започнете и преминете към облачен или VPS хостинг, след като уебсайтът ви получи повече трафик или се нуждае от по-висока сигурност.

Ако не искате да използвате WordPress за изграждане на вашия сайт, можете да използвате влаченето на Gator & спад уебсайт строител. Лично аз не харесвам прекалено много строителите на уебсайтове, но ако искате да свършите работата бързо, този инструмент може да е идеалният вариант за вас.

GoDaddy – Създаване на уебсайт за музиканти

GoDaddy-най-добрите хостинг-музикантиGoDaddy е чудесен избор за начинаещи и за хостинг на малки и средни уеб сайтове. GoDaddy е универсалност, когато става въпрос за изграждането на вашия уебсайт: можете да изберете създателя на уебсайт, предлаган от GoDaddy, или можете да изберете хостинг план, където можете да настроите вашия уебсайт с WordPress или друг инструмент, който може да използвате за създаване на вашия уебсайт.

Създателят на уебсайтове ще предложи лесен начин за създаване, редактиране и публикуване на уебсайт. Можете да избирате от стотици безплатни шаблони и да ги персонализирате според вашите нужди. Има десетки дизайни, които са създадени специално за уебсайтове, свързани с музика. Всяка част от дизайна е редактируема: можете да замените примерните изображения със свои, да промените логото, да добавите и премахнете страници, прескачайки изцяло програмната част.

Създателят на уебсайтове предоставя много опции и джаджа, за да направи вашия уеб сайт професионално изглеждащ и функционален. Можете лесно да добавяте изображения и видео галерии, раздели, кутии, да внедрите блог или да активирате функцията за електронна търговия.

Ако решите да създадете уебсайта с помощта на WordPress, препоръчвам да разгледате свързания урок. Ако изберете една от опциите за хостинг на cPanel на GoDaddy, ще можете да щракнете с едно щракване да инсталирате WordPress във вашия домейн и да започнете да изграждате уебсайта си веднага.

Вашата работа ще бъде да добавите тема, да инсталирате необходимите плъгини, да добавите страници и публикации; които са много лесни за правене. В края на тази страница ще ви даде списък с препоръки за това какви плъгини и теми можете да използвате за изграждане на професионален уебсайт музикант с WordPress.

Кой домакин трябва да изберете за музикален уебсайт?

Изброихме топ 5 хостове, които считаме за най-добрите за хостинг на музикален уебсайт. Всеки доставчик на хостинг услуги има своите плюсове и минуси, така че трябва да изберете компанията, която е най-подходяща за вашите нужди. Според мен за по-малките, стартиращи музикални уебсайтове iPage е най-добрият вариант. За уебсайтове, създадени с WordPress, препоръчвам BlueHost, InMotion и HostGator. GoDaddy също е чудесен вариант за хостинг на музикален уебсайт.

Можете да научите повече за всяка хостинг компания, като прочетете нашите задълбочени прегледи.

Сега нека разгледаме как да създадете музикален уебсайт с WordPress.

Полезни приставки за WordPress за уебсайт за музика

Както споменах по-горе, основният WordPress няма достатъчно функции за създаване на музикален уебсайт. Но с помощта на специални плъгини ще можете да добавите музикални плейъри, магазин, музикална библиотека или други страхотни функции. Всичко, което трябва да направите, е да прегледате WordPress Plugin Repository и търсене на музика.

В резултатите ще намерите всички необходими плъгини, от които може да се нуждаете, и те могат да бъдат инсталирани на вашия уеб сайт безплатно. Ето няколко полезни приставки за музикален уебсайт:

проста музика джаджа wordpressПлъгинът Simple Music Widget ви позволява да покажете музикален плейър като джаджа с опцията да добавите име, песен, албум, кратко описание и изпълнително изображение на изпълнител към всяка песен. Тази джаджа ще работи на всички браузъри, които поддържат аудио елемент HTML5. Определено е страхотна джаджа, която трябва да имате на уебсайта си, ако искате да оставите посетителите да слушат вашата музика, преди да я купят.

галерия gmedia управлява плейлист на музикални файловеДруг страхотен плъгин е Gmedia Gallery, който също е мениджър „всичко в едно“. Този плъгин работи като библиотека, като предоставя цялостен интерфейс за управление не само на изображения, но и на аудио файлове. С използването на този инструмент можете да качвате колкото искате снимки и музикални файлове и да ги подреждате в групи, плейлисти и албуми. Това е много полезен плъгин, който може да струва да се инсталира на всеки музикален уебсайт.

Споменахте само две плъгини, но има стотици, от които можете да избирате. Когато изберете приставка, винаги проверявайте оценките и последната актуализация на приставката. Не искате да инсталирате остарели приставки към уебсайта си. Избягвайте тези, които не са актуализирани от години.

Топ уебсайтове за музика, създадени на WordPress

Има много музиканти, певци, диджеи, групи и изпълнители, които избират WordPress за своя уебсайт. Ето списък на най-популярните:

Най-добрите WordPress теми за уебсайт на музикант

Така че, ако сте решили да създадете уебсайта с WordPress, ето няколко премиум теми, които можете да използвате, за да направите вашия уебсайт уникален и изключителен.

тема за вокален музикант wordpress

Демо / Изтегляне

конфигурация за сладко от сесиони за музикални уебсайтове

Демо / Изтегляне

тема за уебсайт на музиканти за музиканти

Демо / Изтегляне

Нещо друго?

Мисля, че предадох цялата информация, която ви е необходима за стартиране на вашия уебсайт и наистина се надявам, че тази статия ви помогна да намерите най-добрия доставчик на хостинг музикант. Ако все още имате въпроси, моля, използвайте системата за коментари по-долу. Ще се опитам да отговоря на всички тях.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map