5 най-добри доставчици на хостинг услуги на WooCommerce

най-добрите доставчици на хостинг услуги


WooCommerce се разглежда като най-добрата платформа за електронна търговия за WordPress и това е използвани от над 40% на онлайн магазините в мрежата, което го прави и най-популярната платформа за изграждане на онлайн магазин.

Благодарение на своя отворен код и висока персонализация чрез стотици безплатни и платени разширения, WooCommerce позволява както на разработчиците, така и на онлайн търговците да изграждат онлайн магазини, които отговарят на всички технически, логистични и дизайнерски изисквания. Ядрото на WooCommerce се предлага с множество полезни функции от предварително инсталирани шлюзове за плащане и поддръжка за геолокация до управление на инвентара и CRM инструменти.

Платформата се интегрира безпроблемно с WordPress, спазване на стандартите за мащабируемост, стабилност и сигурност, които WordPress представлява. Тези, които искат да се възползват от все по-големия брой купувачи на мобилни устройства, могат лесно да го направят, тъй като тази платформа е създадена да гарантира, че вашите продукти изглеждат също толкова добре на мобилни, колкото и на настолните компютри на вашите клиенти.

статистика за използване на woocommerce целия интернетВъпреки че WordPress работи отлично на споделен хостинг план, VPS хостинг планът е по-подходящ за WooCommerce, тъй като платформата изисква повече ресурси от това, което може да предложи обикновен споделен план, но също така и заради специалните изисквания на сайтовете за електронна търговия. В много случаи тези специални изисквания произтичат от необходимостта от създаване на среда, съвместима с разплащателни карти (PCI), в която чувствителните клиентски данни могат да бъдат предавани безопасно. Отвъд изискването за защита от броня, сайтовете за електронна търговия също трябва да могат да издържат на по-големи натоварвания от посетители. Това налага да се избере хостинг план, който да е достатъчно стабилен и мащабиран, за да задоволи и това търсене, а VPS хостингът е правилният план за работата.

Преглед на най-добрите 5 хостинг доставчици на WooCommerce

Ако стартирате онлайн магазин на WooCommerce през 2018 г., ето най-добрите оптимизирани за WooCommerce и VPS хостинг доставчици, които трябва да имате предвид за предстоящия си проект:

Уеб хост
Цена от

1най-добрият хостинг за woocommerce$ 6,95 / мес
2страхотен хостинг за wordpress и woocommerce$ 19,99 / мес
3мощен хостинг за woocommerce$ 19.95 / мес
4хостинг компания за достъп до woocommerce$ 19,99 / мес
5най-добрият хостинг доставчик на зелена woocommerce$ 39.95 / мес

Как да изберем най-добрия хостинг на WooCommerce?

Стартирането на бизнес в електронната търговия е малко по-сложно от създаването на прост уебсайт. Когато изграждате онлайн магазин, трябва да обърнете допълнително внимание на някои детайли, които бихте пренебрегнали по друг начин. Ако искате да определите най-добрия хостинг план на WooCommerce, моля, помислете за контролния списък по-долу:

 • SSL сертификат за криптиране на транзакции и подобряване на сигурността
 • Специализиран IP адрес за инсталиране на SSL сертификата
 • Страхотна производителност на сървъра и запис за ъптайм
 • Професионална онлайн поддръжка, за да разчитате по всяко време
 • PCI съвместим уеб сървър
 • Редовни резервни копия на сървъра (ежедневно би било идеално)

По-долу можете да намерите бърз преглед на хостинг компаниите, които препоръчваме да хоствате вашия магазин WooCommerce.

# 1 BlueHost – Най-добрият хостинг на WooCommerce

bluehost най-добрият хостинг за woocommerceBlueHost е високо ценен хостинг доставчик, който обхваща широк спектър от хостинг услуги. Изборът им на хостинг планове, ориентирани към WordPress, е признат в целия отрасъл като плановете за планове за уебсайтове на WordPress, докато техните VPS и специализирани хостинг планове предлагат здрава инфраструктура и използват напреднали технологии.

BlueHost предлага 3 плана, оптимизирани от WooCommerce, вариращи от $ 6,95 до $ 12,95 на месец (промо цена). Планът за начинаещи WooCommerce включва 1 специализиран IP, Положителен SSL за сигурност на електронната търговия, 100 GB уеб пространство, безмерен пренос на данни, безплатно име на домейн, 100 долара маркетингови кредити. От друга страна, планът за Pro WooCommerce идва с Comodo SSL, 300 долара маркетингови кредити, спам филтър SpamExperts, конфиденциалност на домейна и SiteBackup pro, премиум инструмент за архивиране на уебсайтове. Ако това не е достатъчно или се нуждаете от повече контрол над настройките си, можете да изберете VPS план.

Плановете за VPS за следващия поколение на BlueHost са изградени на облачна технология, осигуряваща повишена мощност, стабилност и мащабируемост на вашия уебсайт. Четирите VPS планове, налични в BlueHost, варират от $ 19.99 / месец до $ 59.99 / месец. Можете да получите VPS план с до 4 ядра на процесора, 240 GB SAN, 8 GB RAM, 4 TB честотна лента, 1 включени домейна и 2 IP адреса. Освен тези планове, този хостинг доставчик също има оптимизиран хостинг план за WooCommerce, в който вече са интегрирани WordPress и WooCommerce. Плановете струват $ 11,95 на месец и включват SSL сертификат и специален IP, за да можете да се наслаждавате на по-добра сигурност.

Добре оборудваните и мащабируеми VPS планове на BlueHost са в състояние безпроблемно да се справят с шиповете на трафика и да осигурят сигурността, изисквана от сайтовете за електронна търговия.

# 2 хостинг на InMotion – чудесен избор за WooCommerce

inmotion woocommerce хостингInMotion хостинг е реномиран хостинг доставчик на пълни услуги, чиито Linux SSD VPS хостинг сървъри се захранват от облака за допълнителна скорост и производителност. InMotion е по-бизнес ориентиран хостинг доставчик, който успява да създаде хостинг планове, които са перфектен баланс между достъпна цена и мощност.

Техните 3 VPS хостинг планове са оборудвани с арсенал от функции, включително безплатен cPanel лиценз, CentOS с LAMP стек, безплатни SSD дискове, излишни хардуерни клъстери, SSH и root достъп, инструменти за електронна търговия, управлявани сървъри, безплатни архиви, отключени ядра на процесора, до 5 специализирани IP адреси, безплатен домейн, до 260 GB отказоустойчиво дисково пространство, до 6 TB месечно прехвърляне и до 8 GB RAM. VPS плановете в InMotion варират от $ 29,99 / месец до $ 74,99 / месец. Тези планове са подкрепени и с 90-дневна гаранция за връщане на парите, която е много над стандартната за индустрията.

С инфраструктурата, която осигурява почти без престой и висока производителност, плановете за VPS на InMotion Hosting са подходящ избор за всеки проект, свързан с WooCommerce.

# 3 HostGator – Мощен & Мащабируем хостинг за WooCommerce

хостинг хостинг кооперацияHostGator винаги е бил топ избор за много хостинг нужди благодарение на достъпния си набор от хостинг услуги. Техните споделени хостинг планове и оптимизирани за WordPress планове са едни от най-популярните им планове, но VPS плановете на HostGator също се предлагат с мускулна сила и полезни функции, за да съответстват на вашите специфични нужди за хостинг на WooCommerce..

HostGator ви дава избор между напълно управляван и полу-управляван VPS хостинг, което ви позволява да изберете плана, който да отговаря на вашето ниво на опит. За разлика от напълно управляваните планове, полу-управляваните хостинг планове не включват cPanel, но включват поддръжка с хардуер, операционна система и основни проблеми с конфигурацията.

Напълно управляваните VPS планове идват с включен cPanel, пълен достъп до root, CentOS Linux, най-съвременен хардуерен сървър, 45-дневна гаранция за връщане на парите, сертифициране на Safe Harbor, безплатни резервни копия извън сайта, до 8 GB RAM, 4 ядра CPU , 240 GB дисково пространство и 3TB честотна лента. Цените варират от $ 19.95 / месец до $ 39.95 / месец.

# 4 iPage – Достъпен хостинг на WooCommerce

ipage woocommerce хостингiPage е на пазара за уеб хостинг от 1998 г. Техният ангажимент за качествени и надеждни услуги им помогна да се позиционират като лидери в хостинг индустрията. Тези, които търсят VPS планове с персонализируеми конфигурации и напълно управлявана поддръжка, трябва да се запознаят с плановете на VPS на iPage.

Трите VPS планове (Basic, Business и Optimum), предоставени от тази хостинг компания, имат предимството на гъвкавост в облака, идват с cPanel, богат избор от предварително инсталирани скриптове (например Ruby on Rails, Image Magick, Perl и т.н. .), безплатна регистрация на домейни, безплатни маркетингови кредити, 24/7 поддръжка, високоскоростно огледално SAN съхранение, незабавно осигуряване на ресурси и т.н. В iPage можете да получите до 4 ядра CPU, 8 GB RAM, 120 GB съхранение, и 4 TB честотна лента. Цените за VPS плановете са разположени между $ 19,99 / месец и $ 79,99 / месец.

iPage гарантира на вашия онлайн бизнес гъвкавостта, от която се нуждае, дори когато вашите изисквания растат или се променят с течение на времето, така че можете да се съсредоточите върху успешната продажба на продуктите си онлайн.

# 5 GreenGeeks – Най-добрият зелен хостинг за WooCommerce

greengeeks хоукомерс хостингНашият списък с високо оценени хостинг доставчици на WooCommerce включва и GreenGeeks, който е американска компания за хостинг на зелена енергия. Хостинг компанията, която се захранва със зелена енергия, привлече вниманието не само заради своите чисти хостинг услуги, но и заради богатството на функции на техните хостинг планове.

Техните VPS хостинг планове идват с включени SSD и cPanel / WHM, както и други функции, които свидетелстват за надеждността и гъвкавостта на техните услуги. Като такъв, GreenGeeks предлага VPS планове в 5 различни конфигурации с до 125 GB SSD RAID-10 хранилище, честотна лента 3000 GB, 4 ядра CPU, нощни резервни копия, собственически интерфейс за управление на VPS, без черни IP адреси, безплатно бързо предоставяне, безплатна услуга за миграция и солидни гаранции за продължаване. Цените за планове за VPS в GreenGeeks варират от $ 39.95 / месец до $ 159.95 / месец, като по този начин предлагат VPS планове за всеки бюджет и нужда.

Независимо дали стартирате сайт, работещ с WooCommerce или друг сайт за електронна търговия, тези VPS планове ви осигуряват необходимата инфраструктура и гъвкавост, за да отговорите на нуждите на вашия онлайн бизнес.

заключение

Добрият VPS хостинг ще постави солидна основа за вашия сайт WooCommerce, като ви позволи да преместите фокуса си върху предоставянето на качествена услуга и сигурно пазаруване на клиентите си. Освен това ще ви позволи безпроблемно да мащабите ресурсите си и лесно да наваксате новите изисквания, независимо дали те са наложени от индустриалните стандарти или нарастващия ви брой клиенти.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map