6 millors proveïdors d’allotjament web verds

millors green-hosting-proveïdors-2019


Tots sabem molt bé que estem esgotant els recursos naturals de la terra més que mai. Ha deixat alguns canvis ambientals seriosos i busquem afrontar més en el futur. Fins i tot hem de qüestionar-nos quin tipus de terra deixarem als nostres fills en el futur. Per tant, hem de canviar d’alternatives verdes i viure amb més eficàcia allà on puguem. Una d’aquestes àrees és amb què decidim alimentar la nostra tecnologia.

L’allotjament web és un negoci massiu i el consum d’energia és igual de massiu. Les grans empreses tenen hangars carregats de servidors rugents que acaben cremant el poder per seguir endavant. Tingueu en compte que perquè el vostre lloc web estigui disponible tot el dia, el servidor ha d’estar treballant tot el dia. Un servidor mitjà utilitza uns 20,4 quilowatts al dia. Les grans empreses d’allotjament web tenen almenys 1000 servidors durant tot el dia, cosa que fa que el seu consum diari d’energia sigui de 20.400 quilowatts. Això pot alimentar uns quants barris i més. La potència necessària per fer funcionar tots els servidors als Estats Units és igual a la quantitat que podrien produir cinc centrals nuclears. Així que és bastant fàcil comprendre quants danys produeixen internet al nostre entorn.

Tot i que avui en dia és una frase popular, té efectes ambientals greus. Posar-se en verd és una elecció que pot fer per impactar positivament el medi ambient. Però, què canvia realment? Més important encara, quins avantatges directes li ofereix? Busquem respondre aquestes preguntes i veiem què hi ha de oferir aquesta forma sostenible d’allotjament web. Així, sense més detalls, anem-hi!

Podeu tenir un impacte mediambiental potent

Comencem amb el primer i més evident benefici de triar allotjament web ecològic. Tornar a ser verd és una cosa que podeu fer per prendre part de la vostra protecció del medi ambient. Com he esmentat anteriorment, el vostre lloc web està drenant constantment els nostres recursos mediambientals. L’allotjament ecològic s’assegura que tota l’energia que els servidors de l’empresa necessiten per allotjar llocs web prové d’una font renovable. De manera que, en triar-lo, heu de triar fàcilment el medi ambient.

Es beneficia de la reputació i del màrqueting de la vostra empresa

Tot el verd té associacions positives amb això i crea una bona imatge pública per a la vostra empresa. Podeu millorar la vostra imatge pública de manera senzilla i senzilla obtenint credencials verdes. Normalment és més popular una empresa que treballa per fer canvis i reduir l’impacte que tenen sobre el medi ambient, que al seu torn els guanya clients i clients més conscients del medi ambient..

Tornar a ser verd és molt popular ara mateix, de manera que també s’està convertint en una opció en màrqueting. Si publiqueu el fet que la vostra empresa inverteixi i admet solucions verdes, atraureu més gent. En definir clarament per què treballes per protegir el medi ambient, és molt probable que apel·lis a un públic que respecta el medi ambient que no hauríeu apel·lat d’una altra manera.

També és cert que nombrosos clients estan disposats a pagar una mica més si saben que compren serveis “verds”. Així doncs, allotjament ecològic sens dubte té el potencial de millorar el vostre marge de benefici atreure més clients i permetre’t augmentar lleugerament els preus.

És més assequible

Sense cap empresa de serveis públics que pagui l’energia que consumeix el vostre lloc web, a l’instant és molt més fàcil a la vostra cartera. Quan les empreses produeixen la seva pròpia energia a partir de fonts renovables, com ara energia eòlica i plaques solars, tenen molt menys despeses. Poden estalviar molts diners, tot i que requereix una inversió inicial associada a una font d’energia verda. L’allotjament ecològic és més barat o costa el mateix preu que l’allotjament regular. Així, el client també pot beneficiar-se de tots els diners que s’estalviaran. No només situeu la vostra empresa en una bona imatge, obteniu confiança del client i estalvieu l’ambient, sinó que també feu una elecció financera sàvia.

Com triar un proveïdor d’allotjament verd

Si voleu optar per una solució d’allotjament verda, esteu al lloc adequat. Hi ha nombroses empreses que ja es van constituir com a proveïdors de serveis increïbles i són partidaris de distribuir els serveis. L’elecció d’un proveïdor d’allotjament verd funciona de la mateixa manera que l’elecció d’un proveïdor habitual. Només heu de conèixer el vostre pressupost i la qualitat del servei que obtindreu. La segona és una pregunta més complexa que la darrera, de manera que anirem treballant al nostre voltant. Hi ha algunes característiques bàsiques que cal vigilar per fer una tria amb la qual estarà satisfet a llarg termini..

 • Horaris – El vostre lloc web ha d’estar disponible durant tot l’any. Si els servidors estan a la baixa durant poc temps, ningú pot accedir al vostre lloc web, cosa que significa que perdreu el negoci durant aquest moment. La majoria de les empreses afirmen que tenen un temps de funcionament sòlid del 99%, però per què no? Hauríeu de confiar en el vostre propi intestí i llegir un parell de ressenyes sobre ells. Els bons llocs de revisió d’allotjament mesuren el temps de funcionament d’una empresa de la mateixa manera que ho fem. Així que sempre mireu una revisió abans de confiar en el que diu una empresa sobre el seu temps de treball.
 • Velocitat de càrrega de la pàgina – Un cop el vostre lloc web estigui en funcionament, ha de ser ràpid. La velocitat de càrrega de pàgines és un factor de rànquing independent per a Google i també és molt important des del punt de vista de l’experiència dels usuaris. La gent no s’enganxarà al vostre lloc web si es triga més de 2 segons en carregar-se. De fet, haureu de tenir un proveïdor d’allotjament que us permeti carregar el vostre lloc web en un segon. D’aquesta manera, podeu assegurar que els vostres usuaris tinguin una experiència realment satisfactòria. Podeu veure la velocitat que fan els servidors d’una empresa de la mateixa manera que ho faríeu amb el temps de funcionament. Llegint una ressenya i mirant les mesures.
 • Atenció al client – De vegades es pot tenir problemes amb l’execució d’un lloc web, sobretot si no esteu acostumat al servei d’allotjament que feu servir. També podreu tenir problemes i voldreu tenir algú al vostre darrere que us ajudés a resoldre-ho. Que algú sigui un dels representants de l’assistència al client de la vostra empresa d’allotjament. La major part de la frustració que comporta l’allotjament web prové d’assistència al client errònia o inexistent. Heu d’assegurar-vos que experimenteu el millor servei d’atenció al client possible, també feu la vostra recerca. Consulteu què diu la gent als fòrums i a les seccions de comentaris. Una experiència d’usuari honesta és la vostra millor guia per intentar esbrinar quin tipus de suport ha de oferir una empresa d’allotjament.
 • Freebies – Una bona empresa d’allotjament no només us ofereix un servei i un bon servei d’atenció al client, sinó també una bona oferta. Molts serveis tenen un preu molt elevat i us demanen més diners si voleu utilitzar les funcions i serveis bàsics. Si podeu, trieu una empresa que ofereixi migracions gratuïtes del lloc, còpies de seguretat gratuïtes juntament amb funcions de seguretat gratuïtes i protecció contra el correu brossa. Com més coses gratuïtes obtingueu, millor serà l’oferta, òbviament. Tingueu en compte que les empreses d’allotjament d’alta qualitat realment aconsegueixen fer milers addicionals per satisfer-vos nombrosos serveis gratuïts. Mentre que d’altres només busquen obtenir els vostres diners i només us donen alguna cosa per continuar pagant.
 • Aplicacions i funcions – Voleu que els sistemes de gestió de contingut com WordPress i Drupal siguin fàcilment accessibles i s’instal·lin amb un sol clic. Serà fàcil de navegar i utilitzar un servei d’allotjament adequat amb cPanel. Així doncs, assegureu-vos que el que esteu adquirint es pot gestionar mitjançant cPanel de codi obert.

Millors serveis d’allotjament verd

Com en qualsevol cas, hi ha algunes empreses que han superat la seva competència. Actualment ofereixen els millors serveis d’allotjament web verd. Aquests són els 6 millors jugadors del camp de proveïdors d’allotjament web verds.

GreenGeeks

Visita l’amfitrió »

GreenGeeks és un dels noms més populars en la indústria d’allotjament web verda. Tenen la missió de proporcionar uns serveis fantàstics d’allotjament web que són alimentats exclusivament pel sol i el vent. La companyia es va llançar el 2008 i actualment acull més de 300.000 llocs web. Realitzen reclamacions audaces com el 99,99% de temps de funcionament i el 100% de satisfacció del client. Ofereixen realment la qualitat per fer una còpia de seguretat d’aquestes reclamacions? Doncs ho descobrim!

La negreta afirmació sobre el seu temps de funcionament sona exactament. Ofereixen un temps de vida del 99,91% sòlid de roca durant tot l’any. Això garantirà que el vostre lloc web estigui constantment disponible i preparat per al seu negoci. Pot confiar en ell sense haver de preocupar-se mai de tontes com la fallada del servidor.

Quan es tracta de velocitats de càrrega de llocs web, les coses no són tan glamuroses. Però de cap manera són dolents. Els servidors de GreenGeeks són una mica més lents del que m’esperaria. Les seves velocitats de càrrega del lloc web es mouen entre 600 i 1200 mil·lisegons, cosa que es pot considerar mitjana.

El seu servei d’atenció al client també és excel·lent, la qual cosa confirma encara més la declaració. No vam trigar més d’un minut a connectar-se amb un agent d’atenció al client i vam respondre ràpidament a les nostres preguntes. Les respostes també van ser correctes i útils. L’agent era amable tot el camí. Però, tot i que vam experimentar tota aquesta positivitat, vam observar un petit problema. Hem detectat alguns errors de gramàtica i algunes de les frases no eren completament completes. Això es deu al fet que el seu suport es va subcontractar a parlants d’anglès no nadius perquè els permet estalviar molts diners. També pot ser el que permeti a GreenGeeks tenir respostes tan ràpides. Perquè amb més representants del servei d’atenció al client, hi ha una possibilitat més gran que algú respongui a la consulta en pocs segons.

A més de l’equip d’atenció al client fiable al qual sempre podeu arribar, GreenGeeks també té una base de coneixement força àmplia. Aquí podreu trobar respostes a les preguntes i problemes més habituals que us podreu trobar en configurar el vostre lloc web. Si voleu esbrinar problemes a vosaltres mateixos que és una opció fantàstica. Podeu trobar respostes a preguntes relacionades amb allotjament general, allotjament VPS, facturació, hosting de distribuïdors i molt més. També tenen nombrosos tutorials de vídeo que podeu utilitzar.

GreenGeeks té les coses al servei. Ofereixen un nom de domini gratuït i una migració de llocs web gratuïta. Això us pot estalviar molts diners en efectiu si ja teniu un lloc web. Però, si no ho feu, reduïu una mica els costos inicials. GreenGeeks també proporciona còpies de seguretat gratuïtes cada nit. Així, podeu estar segur que totes les vostres dades són segures i correctes i sempre podeu tornar a una de les versions anteriors del vostre lloc web en cas que us passi alguna cosa. A més, també disposeu de mesures de seguretat com Spam Assassin i SSL, de manera que teniu pràcticament ajustat tot allò que necessiteu.

GreenGeeks també segueix els habituals trucs de manipulació de preus de la indústria. Anuncien un preu inicial de 3,95 dòlars mensuals, però hauràs de signar-ne un contracte de tres anys. Si no, el preu augmentarà immediatament fins a 9,95 dòlars al mes. Això és gairebé tres vegades.

El curiós és que hi ha una garantia de devolució de 30 dies. Podeu rescatar la vostra garantia en qualsevol moment, però si us heu presentat a l’oferta per registrar-vos el domini gratuït, haureu de pagar per això. La quota de registre del domini tindrà un cost de 24,95 dòlars. Sembla, doncs, que GreenGeeks es dedica molt a aconseguir els seus diners.

Tot i que GreenGeeks no sigui perfecte, el vostre lloc web funcionarà força decentment. Tenen un temps de funcionament sòlid i una bona atenció al client que es pot confiar. Les velocitats de càrrega del lloc web no són tan ràpides, però són prou ràpides perquè el vostre lloc web compleixi les normes actuals. Per obtenir més informació, visiteu el lloc web oficial de Green Geek!

iPage

Visita l’amfitrió »

iPage es va fer molt popular a l’espai de blogs i entre les persones que busquen iniciar els seus llocs web el més barat possible. Molt barats, ja que ofereixen plans tan barats com 1,99 dòlars al mes. És propietat del grup Endurance International, que és una empresa que posseeix nombroses companyies d’allotjament com BlueHost, VPSLink, FatCow, etc..

iPage és fàcil tant a la cartera com a l’entorn alhora. Podeu tenir els baixos preus de introducció de 1,99 dòlars mensuals per només una subscripció de 12 mesos. A mi m’agrada realment, perquè és una tarifa de primera línia i sincera que la indústria d’allotjament web té ara una gran necessitat. És força decent, però us suggereixo que us haureu de subscriure a llarg termini si aneu per iPage. No perquè facis millors negocis per ells, sinó perquè el teu preu mensual ascendirà a 8 dòlars, cosa que suposa un salt del preu del 350%. Probablement voldreu evitar-ho el màxim temps possible. A part d’aquest antic truc de preus, iPage és bastant decent.

El seu temps de funcionament del servidor és del 99,96%, la qual cosa garantirà que el vostre lloc web funcioni de forma segura i constant durant tot l’any. La seva velocitat de càrrega de pàgines és de 884 mil·lisegons. És prou ràpid perquè les pàgines web es carreguin a l’instant, tret que busqueu executar un lloc de comerç electrònic gran. Així doncs, iPage té bàsicament els requisits del servidor. Però què passa amb la resta?

Doncs bé, l’assistència al client d’iPage podria utilitzar una mica de treball. De cap manera no estan malament, perquè el temps de resposta de 20 minuts és força sòlid en comparació amb altres que triguen hores i dies a respondre. Al cap de 20 minuts, van respondre les nostres preguntes, però això no em va convèncer del tot. Principalment perquè hi ha moltes revisions incoherents sobre l’assistència al client d’iPage a Internet. Alguns van solucionar els seus problemes sense tenir cap problema o van haver d’esperar massa, mentre que d’altres van escriure les seves opinions per pura insatisfacció. Per tant, el millor és mirar al nostre voltant i veure què trobeu abans de tirar endavant i comprar el servei.

Si sou fans de l’allotjament web verd, sigueu segurs que iPage és un soci d’energia ecològica EPA perquè els servidors web i els centres de dades que fan possible que els serveis d’iPage funcionin amb energia eòlica. L’empresa compra tanta energia renovable que compensa el seu consum energètic en un 200%! De manera que també faràs un favor al planeta si treballes amb iPage.

A més d’un preu molt bo, iPage també ofereix un munt de regalets per endolcir l’acord. Obtindreu opcions de seguretat millorades d’un dels socis de la companyia SiteLock. El seu programari ajuda a fortificar el vostre lloc web per evitar incompliments de seguretat. L’analitzarà regularment per trobar programari maliciós i altres programes nocius. Per millorar-la encara millor, iPage també ofereix còpies de seguretat gratuïtes, que és la millor mesura de seguretat que podríeu fer pel vostre lloc. La majoria de les empreses cobren un suplement per això, és fantàstic tenir-lo completament gratuït.

Els seus serveis també funcionen bé amb altres aplicacions de tercers i plataformes de comerç electrònic. Teniu integracions de passarel·les de pagament com ara PayPal, Google Apps i moltes altres. Finalment, també obtindreu 200 crèdits de màrqueting que podeu gastar a Google AdWords, Bing o Yahoo! per comercialitzar el vostre lloc.

Tot i que això sembla molt dolç, iPage encara té un parell de sorpreses desagradables. Hi ha un fet que utilitzen vDeck en lloc de cPanel. vDeck és una alternativa menys coneguda que s’utilitza per gestionar servidors. Però no és tan bo i comprensiu com el cPanel.

En general, iPage és una opció sòlida per a qualsevol persona que busqui un servei d’allotjament estable mentre segueixi fàcil amb la seva cartera i el seu entorn. Per obtenir més informació sobre els serveis d’iPage, consulteu el seu lloc web oficial!

InMotion Hosting

Visita l’amfitrió »

InMotion és la meva empresa de hosting preferida, amb les mans cap avall. Per tant, la meva opinió pot ser una mica esbiaixada, però ho mantindré fonamentat en la realitat.

InMotion ja fa més de 10 anys que hi ha a prop de més de 300.000 dominis. Cada vegada són més populars per la qualitat constant dels seus serveis i perquè ofereixen ofertes increïbles. InMotion es va convertir en el meu favorit perquè és una empresa que ha aconseguit evitar nombrosos trucs de preus que utilitza tota la indústria. En lloc d’operar es basa en una estructura de preus d’alçada que li agrada a tothom.

InMotion ha fet grans inversions per convertir-se en ambient verd. Tenen un centre de dades sencer que es basa exclusivament en l’energia verda i treballen per convertir les altres també. També tenen grans polítiques a les oficines de la seva empresa. Es tracta de reduir els residus i posar un èmfasi més en no utilitzar molts productes de paper i reciclar tota la seva brossa.

InMotion té en pràctica les tècniques d’un negoci d’allotjament web adequat. Independentment de quin pla trieu comprar a InMotion, podeu estar segur que gestionarà el vostre lloc sense cap problema. Es podrà accedir durant tot l’any i funcionarà a gran velocitat. Això és gràcies a que els servidors d’InMotion tenen un temps d’interès entre el 100% i el 99,97%, de manera que estan disponibles gairebé tots els segons de l’any. Però no només això, també tenen temps de càrrega curts. Podeu esperar que la vostra pàgina carregueu entre 460 i 700 mil·lisegons, cosa que és remarcable.

Afegeix a la velocitat i estabilitat el fet que totes les vostres dades seran emmagatzemades en una arquitectura SSD. La majoria dels proveïdors d’allotjament demanen una quota mensual addicional per emmagatzemar el vostre lloc web en discs SSD, però InMotion el proporciona de forma gratuïta.

Per millorar l’acord, InMotion també té molts regalets per llançar-los a l’oferta. Per exemple, si voleu traslladar el vostre lloc web ja existent a un dels centres de dades verdes d’InMotion, ho faran de manera gratuïta. Tindreu accés durant un parell d’hores i us faran la migració del lloc. També podeu esperar tenir còpies de seguretat regulars gratuïtes. És la major mesura de seguretat que podeu fer amb la seguretat del vostre lloc web diàriament. A més, per poder enfortir completament el vostre lloc web amb mesures de seguretat, InMotion també ofereix gratuïtament el complement Sucuri. És un excel·lent complement que explora constantment el vostre lloc web per detectar possibles riscos i explotacions que els pirates informàtics poden aprofitar. Vostè pagaria 16,66 dòlars al mes per aquest complement, però aquí ho obtindreu de forma gratuïta.

Per concloure tot això, InMotion compta amb un equip premiat d’assistència al client. Es diuen ells mateixos els humans més simpàtics de la terra, i això és veritat pel que puc dir. Trucar al seu equip d’assistència per ajudar és una explosió. Et connectaràs a un representant d’assistència en 2 minuts en un xat en directe i responen a la teva pregunta o bé poden resoldre el problema. InMotion té fàcilment el millor servei d’atenció al client entre tots els proveïdors d’allotjament que he revisat fins ara. És una cosa que molt poques empreses tenen en compte.

InMotion té tot el que voldríeu d’una empresa de hosting. També és coherent i fiable, de manera que podeu estar segur que tindran l’esquena en tot moment. Tot i que els seus plans d’allotjament compartits no són els més barats, val la pena guanyar diners. Podeu dedicar-vos al pla de hosting bàsic compartit per 5,99 dòlars mensuals. És un acord força decent, tenint en compte totes les ofertes de InMotion. Podeu trobar-ne més informació al lloc web oficial!

FatCow

Visita l’amfitrió »

FatCow té un nom inesperat per a un allotjament web i també és molt creatiu. Però FatCow no és, en cap cas, un dels millors del mercat. Això es deu simplement a que alguns dels seus serveis mantenen el nom de l’empresa. Són tan lents com una vaca grassa. FatCow continua tenint nombroses sorpreses positives que val la pena unir-se a elles.

Aquest FatCow ha estat viu i xutant des del 1998 i des de llavors ha actuat admirablement. L’empresa no guanyaria medalles per la velocitat, però l’enfocament lent i constant ha funcionat bé per a elles.

FatCow també és un soci EPA, cosa que suposadament significa que tots els seus centres de dades són alimentats per energia eòlica. Però no puc dir-ho amb seguretat, tret que mai la visiti personalment. Ser soci d’EPA vol dir que són força legítims.

Em va agradar el plantejament de preus de FatCow, perquè és senzill i honest. La majoria de les empreses no tenen això, així que sempre és fantàstic veure-ho. Podeu agafar les mans del pla bàsic per un import de 49 dòlars anuals, cosa que va molt bé. FatCow té molt a buscar pel que fa a preus. Aquest pla d’allotjament simplificat costa 4,83 dòlars al mes, però no és permanentment. Un cop renovis el vostre pla després del període introductor, el preu ascendirà a 10,99 dòlars mensuals. La qual cosa és un salt insàcia del 250%. Encara és un import anual de 131,88 dòlars, però encara és massa si considereu que podeu tenir un pla de 6 $ InMotion que faci un treball molt millor.

Però la gran sorpresa és que FatCow també ofereix el pla d’allotjament més barat, probablement a tot l’espai d’allotjament web. Costa 0,75 dòlars al mes, que costarà 9 dòlars anuals. És una bogeria. Tot i que renoveu aquest pla, costarà 20 dòlars anuals. Així que si voleu provar algunes coses o si teniu un lloc web simple de cartera, aquest pla farà el treball amb un cost mínim.

Pel que fa a detalls tècnics, FatCow té estabilitat, però no té velocitat. Amb un temps de funcionament del 99,90%, podeu confiar-lo per executar el vostre lloc web, però serà bastant lent. La velocitat mitjana de càrrega de pàgines dels servidors de FatCow és de 1500 mil·lisegons. És bastant lent.

Finalment, l’assistència al client de FatCow és força decent en la nostra experiència, però sembla inconsistent quan mirem les ressenyes enviades pels usuaris. Ofereixen xat en directe i us respondran en pocs minuts o us faran esperar aproximadament una hora. També podeu consultar la seva base de coneixement que us ofereix nombrosos tutorials i les preguntes més freqüents. Ja ho sabeu, coses bàsiques.

En general, si busqueu una cosa ridículament barata que us permeti fer la feina, FatCow és bo. Ofereix una opció de gastar 9 dòlars anuals per al vostre pla d’allotjament, que és increïble. Però si voleu optar per una cosa més potent, el millor és mirar el que ofereixen altres empreses.

Per obtenir més informació sobre els serveis de FatCow, consulta el lloc web oficial!

HostGator

Visita l’amfitrió »

HostGator potencia ara 1,3 milions de llocs web amb la potència del vent de Texas. Són una de les majors empreses d’allotjament web al món i continuen creixent força ràpidament. És bo saber que la major part d’aquest creixement es manté amb energia verda, perquè allotjar-ne el lloc web és molt més convincent quan saps que no danyarà la Terra. Però HostGator també té moltes altres coses fantàstiques. Tenen uns serveis realment bons que heu de consultar.

HostGator ofereix ara el pla d’allotjament al núvol més assequible del mercat. És més barat que la majoria del pla d’allotjament compartit però és dues vegades més ràpid. Podeu subscriure-us per 2,99 dòlars al mes i obtenir beneficis, com ara un temps de màxima capacitat del 99,99% i una velocitat de càrrega ràpida de 520 mil·lisegons. Els serveis d’HostGator són més que suficients per executar el vostre lloc web de manera rendible i increïblement eficient.

L’assistència al client d’HostGator també és bastant decent, però els usuaris tenien moltes opinions incoherents al respecte. A nosaltres ens va semblar bé. El seu agent d’assistència va trigar uns 5 a 10 minuts a respondre a les nostres preguntes. Però no em prenguis la paraula. Tenint en compte que HostGator té desenes de milers de clients, val la pena fer una investigació exhaustiva sobre els serveis d’assistència abans de comprar.

HostGator també ofereix bones coses gratuïtes com la migració gratuïta del lloc i també mesures de seguretat potents. Tindreu accés gratuït a l’eliminació automatitzada de programari maliciós, còpies de seguretat automatitzades del lloc web, protecció contra atacs de DDoS amb tots els plans premium. Per tant, és obvi que HostGator va sortir del seu camí per oferir-vos un acord sòlid. Podeu posar-vos de la mà de l’allotjament en núvol a un preu bastant baix i gaudir d’un servei consistent subscrivint-vos a HostGator. Per a més informació, consulteu el seu lloc web oficial.

HostPapa

Visita l’amfitrió »

HostPapa és una empresa d’allotjament web d’èxit que proporciona més de 500.000 llocs web. Operen als Estats Units i el Canadà, però també tenen milers de clients a Europa. Han vist un ràpid creixement durant els darrers deu anys i és interessant veure què ha contribuït al seu èxit. Potser és el fet que ofereixen atenció telefònica a parlants nadius de nombrosos idiomes, inclosos l’alemany, l’anglès, el francès i l’espanyol. HostPapa també s’enorgulleix d’invertir en energies renovables. Es troben entre el petit percentatge d’empreses d’acollida que alimenten la seva arquitectura mitjançant fonts d’energia renovables, de manera que els polzes poden augmentar. Ho estan passant bastant bé per ells mateixos, per descomptat, però anem a veure exactament com van arribar i què ofereixen.

Una vegada que us hàgiu registrat mitjançant el procés senzill en dos passos, us han rebut les opcions d’assistència per triar, molt poques si ofereixen qualsevol altra empresa de hosting. Un cop configurada, és el moment de provar els seus servidors.

L’estabilitat arriba primer i HostPapa ho té en control. Els seus servidors tenen un 99,99% de vida al llarg de tot l’any. Fins i tot alguns dels principals gossos del negoci d’allotjament no ho poden dir. HostPapa és realment fiable per mantenir el vostre lloc web en funcionament sense perdre’s cap ni un segon.

La velocitat mitjana de càrrega de pàgines, però, no és tan destacada. El millor és el màxim. Podeu esperar un temps de càrrega de 900 mil·lisegons de mitjana, que a vegades pot arribar fins als 1500 mil·lisegons. De manera que no es fa un raig ràpid, però encara es carregarà un lloc web sense problemes.

Quan es tracta d’assistència al client, és difícil dir res dolent sobre HostPapa, que és sens dubte un dels factors que contribueixen al seu èxit. Ofereixen atenció telefònica a 18 països i en 4 idiomes diferents, la qual cosa apel·la definitivament a una àmplia gamma de persones. Per completar-ho, també proporcionen la seva funció de suport única. Una sessió amb un “Papa Squad Expert”, que és la forma més gran de suport que mai he vist. Guien les persones a través de problemes i processos concrets a través de vídeo xat o telèfon. És bastant increïble.

En menys de 4 minuts, hem rebut una resposta d’un dels seus representants d’atenció al client. El representant del servei va respondre a totes les nostres preguntes en molt poc temps i la conversa que havíem semblat real. No va ser robòtica de cap manera. HostPapa es mereix una cookie per tenir un equip de suport excepcional.

HostPapa també té uns fantàstics freebies. Amb els seus plans d’allotjament compartits, obté protecció anti-spam, tallafoc del servidor, detecció d’intrusos i control. Aquestes són unes característiques de seguretat força sòlides que protegeixen el vostre lloc.

El preu d’HostPapa té quelcom que no apreciava. Els mateixos trucs de preus antics que utilitzen totes les altres empreses. Haureu de registrar-vos fins a tres anys per obtenir el preu publicitat baix de 3,95 dòlars al mes. No hi ha res de nou, però no deixa de ser una vergonya. Perquè el preu ascendirà a 4,95 dòlars si escolliu el període de 24 mesos o 12 mesos. Però, realment, us convindreu a registrar-vos a una de les ofertes a llarg termini, perquè voldreu assegurar-vos que la renovació del vostre pla arribi el més tard possible. Tot i això, el preu pujarà fins a més de 6 dòlars al mes. Això suposa un salt del preu del 150% al 200% respecte al que esperaves inicialment.

Hi ha més. Teniu un difícil període de garantia de devolució de 30 dies com en qualsevol altre proveïdor de hosting. El problema és que no baixareu gratuïtament encara que cancel·leu dins d’aquells 30 dies. Si us han configurat el vostre lloc web, us cobraran un import de 29,95 dòlars quan cancel·leu la cancel·lació.

Fins i tot tenint en compte aquestes finances, HostPapa pot ser bastant decent. Però és important que estigueu segurs que podreu mantenir-vos amb ells almenys un any i que no tindreu cap problema amb la renovació del preu original a la renovació. Perquè encara es pot baixar força barat. Per obtenir més informació, consulteu el lloc web oficial d’HostPapa.

Conclusió

Si esteu preparats per triar un lloc respectuós amb el medi ambient per allotjar el vostre lloc web, un d’aquests resultats serà bo. Cadascuna d’aquestes empreses fa tot el possible per minimitzar la seva petjada de carboni al planeta. Tot i que tot plegat funciona bé pel medi ambient, no els recomanaria tots per allotjar el vostre lloc web. Els millors amb els que podríeu anar són InMotion i HostGator. Totes dues són empreses de bona reputació que són barates i ofereixen un servei d’alta qualitat als seus clients. Espero que us hagi agradat llegir aquest article i que avui us hem ajudat a aprendre alguna cosa nova!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map