5 millors proveïdors d’allotjament web per a desenvolupadors

millors desenvolupadors de hosting


Com a desenvolupador, voleu crear llocs web fantàstics, sensibles i segurs. El més important és que les vostres habilitats de codificació, però també us heu d’assegurar que els vostres llocs web es basin en una base sòlida. Per això, heu de triar un bon amfitrió.

Si el vostre lloc web serà de mida mitjana o gran, necessitareu alguna cosa millor que l’allotjament compartit. L’allotjament compartit és bo per als llocs web o blocs més bàsics, però qualsevol cosa més gran que això afectarà greument el rendiment. Necessitareu més poder. L’opció premium és un servidor dedicat, però, en la majoria dels casos, no només serà car, sinó també massa, probablement no utilitzeu tot aquest poder. I, com que és molt probable que tingueu un pressupost, necessitareu una solució mitjana i això és el de VPS.

L’allotjament VPS us ofereix el millor dels dos mons. És molt més potent que l’allotjament compartit, ja que no teniu tants altres usuaris que us robin la connexió. Però, és molt més barat que qualsevol servidor dedicat. És per això que l’allotjament VPS és la millor opció per a la majoria de desenvolupadors.

En aquest article explicarem quins són els atributs clau d’un bon pla d’allotjament VPS. Després d’això, us donarem exemples de proveïdors d’allotjament que creiem que són els millors en el negoci. Al final d’aquest article, sabreu com triar un amfitrió per al vostre lloc web.

Empresa d’allotjament
Preu promocional

1allotjament per inmotionbest per a desenvolupadors web19,99 dòlars / mes
2bluehost millor allotjament per a desenvolupadors de text19,99 dòlars / mes
3hostgator millor allotjament per a desenvolupadors de llocs web29,95 dòlars / mes
4millor servidor d'allotjament per a programadors6,00 dòlars / mes
5greengeeks el millor allotjament per a programadors d’ordinadors39,95 dòlars / mes

Què heu de buscar quan escolliu un pla VPS?

Tots els plans d’allotjament VPS han de complir uns criteris, que inclouen:

 • Velocitat i fiabilitat: voleu crear llocs ràpids i sensibles. I voleu que estiguin a l’altura tot el temps. Per això, heu de triar un host amb gran reputació per la velocitat i un registre de màxima autonomia.
 • Preu i característiques: això és fàcil de decidir. Primer, mireu el vostre pressupost. Us donarà una idea del que és massa, de manera que podeu excloure els plans d’allotjament massa costosos per al vostre projecte. Però no sempre aneu a l’opció més barata, sigueu més intel·ligents que això. Sempre és agradable estalviar diners o utilitzar-lo en alguna cosa més visible, però l’allotjament és el fonament de tots els llocs web, és molt important. Els plans més cars ofereixen més funcions i eines, de manera que podeu crear un lloc web millor.
 • Seguretat i suport: és fonamental construir llocs web segurs. No desitgeu que la vostra reputació pateixi, i si el vostre lloc web no és segur. Per això, necessiteu un host que tingui un centre de dades excel·lent. També vol que tinguin un gran equip de suport, perquè mai se sap quan necessitarà ajuda. I ja que els plans VPS necessiten manteniment, seria ideal si trobéssiu un pla que inclogui el manteniment del servidor.

Una de les principals diferències entre un pla compartit i un VPS és que podeu escollir el vostre propi maquinari. Cada pla VPS us ofereix CPU, RAM, espai SSD i la quantitat de tots aquests és la diferència principal entre els plans. Naturalment, desitgeu la màxima potència possible, però també ve amb una etiqueta de preu, de manera que trieu amb prudència. No cal sobreestimar el vostre lloc web, perquè sempre podeu actualitzar-lo més tard, si trobeu insuficient el vostre pla escollit.

Millors proveïdors d’allotjament per a desenvolupadors

1. Allotjament InMotion

promotors per a propietaris-millors-professionals-host-hosting

InMotion Hosting

InMotion és una empresa dels Estats Units que treballa a l’empresa de hosting des del 2001, de manera que podeu considerar-la una veterana. Durant tots aquests anys va ser conegut per la seva estabilitat, seguretat i velocitat.

InMotion té dos grans centres de dades i tots dos són d’última generació. Inverteixen milions de dòlars cada any en la seva tecnologia renovant-la només amb els components més recents dels fabricants de grans marques. Això està mostrant resultats; els llocs web allotjats a InMotion tenen un 40% més ràpid que la competència. També mostra en un 99,99% el temps de vida garantit.

InMotion té moltes eines útils per als desenvolupadors. Admeten molts scripts i idiomes: ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python i Ruby on Rails. També donen suport a les bases de dades MySQL, PostgreSQL i SQLite. InMotion també té accés SSH. Entre les seves opcions d’instal·lació fàcils, s’inclouen moltes plataformes populars, com b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress i SSL.

InMotion també té una gran política de còpia de seguretat gratuïta. Això és sorprenent, ja que molts proveïdors d’allotjament cobren molt. Ho faran automàticament, de fins a 10 GB de mida. Però, si us agrada fer còpies de seguretat, us proporcionaran les eines necessàries.

InMotion ofereix 6 plans VPS, que oscil·len entre 19,99 dòlars i 64,99 dòlars al mes. Tots els plans VPS tenen dominis, llocs web i correus electrònics il·limitats. A més, tots disposen d’emmagatzematge SSD gratuït, de manera que el vostre lloc funcionarà a la màxima velocitat. Tots els plans VPS són molt potents en comparació amb l’allotjament compartit; són perfectes per a desenvolupadors. Fins i tot el pla VPS més barat és bastant fort; Amb 4 GB de RAM, 75 GB d’emmagatzematge, 4 TB d’ample de banda i 3 adreces IP disponibles, pot allotjar la majoria de llocs web. Podeu actualitzar el vostre pla en qualsevol moment.

L’equip de suport InMotion és un dels millors del negoci. Fàcil d’arribar les 24 hores del dia, t’ajudaran de forma ràpida i professional. Fins i tot oferiran una migració gratuïta de llocs als seus servidors.

InMotion és un proveïdor d’allotjament exclusiu. Confiats en la seva qualitat, InMotion ofereix una generosa garantia de devolució de 90 dies.

2. BlueHost

bluehost-best-vps-plans-web-developers

BlueHost

Si el vostre lloc web té alguna cosa a veure amb WordPress, obteniu BlueHost. És l’empresa d’allotjament número u recomanada per WordPress des de fa molts anys. BlueHost és segur, estable i ràpid, de manera que encara que no utilitzeu WordPress, encara ho heu de considerar com el vostre proveïdor d’allotjament.

La companyia BlueHost ho fa tot 100% a casa. Això assegura que tot està sota control i proporciona una qualitat constant. Utilitzen connexions de fibra pròpies i servidors integrats personalitzats per Linux. Tot això dóna com a resultat un 99,99% de temps de vida garantit.

La creació de llocs web segurs és important i BlueHost és conegut per la seva seguretat. Mantindran els vostres llocs web protegits de totes les amenaces de la moderna Internet, com ara els atacs de correu brossa i DDOS.

Per als desenvolupadors, BlueHost té molt a oferir: QuickInstall (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress i SSL), molts scripts i idiomes compatibles (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Bases de dades Python, Ruby on Rails), PHPMyAdmin i MySQL.

Tenen 4 plans VPS fantàstics, que van des de 19,99 dòlars al mes fins a 59,99 dòlars al mes. Si es fixen els seus preus, podeu dir que BlueHost és econòmic. Però no ens deixem enganyar pels seus preus baixos, els plans de BlueHost tenen molt a oferir. El seu pla VPS més barat, anomenat Standard, proporciona 2 nuclis, 2 GB de memòria RAM, 30 GB d’emmagatzematge SSD i amplada de banda il·limitada. Una gran cosa sobre BlueHost és que fa el manteniment del servidor per a vosaltres, de manera que us queda una cosa menys preocupant.

El suport de BlueHost és meravellós. Podeu accedir-hi les 24 hores del dia per correu electrònic, telèfon i xat i mitjançant la base de coneixement extensa. El seu equip d’enginyers basats a casa us respondran professionalment a totes les vostres preguntes. BlueHost també té un bon lloc web on podeu trobar tutorials i vídeos útils.

T’interessa BlueHost? Proveu-lo, ofereixen una garantia de devolució de 30 dies.

3. HostGator

desenvolupadors d'hostadors-fiables-web-host-desenvolupadors

HostGator

HostGator és un dels majors proveïdors d’allotjament del món. Acull més de 9 milions de dominis amb èxit. Així que si no us agrada jugar i voleu un amfitrió fiable que ha demostrat la seva reputació al llarg dels anys, trieu HostGator.

Com que allotja tants dominis, HostGator ha d’assegurar-se que els seus servidors siguin segurs i que funcionin tot el temps, ja que tenen una reputació de mantenir. I només ho feien. El seu enorme centre de dades està controlat 24 hores al dia i tenen instal·lats els darrers sistemes de còpia de seguretat i detecció d’incendis. D’aquesta manera, s’assegura que mantenen un temps de vida garantit del 99,9% i proporcionen informació RSS d’estat del servidor perquè puguis veure.

HostGator admet scripts i idiomes populars, inclosos: ASP, PHP, Python i Ruby. També ofereixen instal·lacions fàcils per a Drupal, Joomla, Magneto i WordPress. Admeten bases de dades PHPMyAdmin i MySQL, de manera que es cobreixen tots els idiomes, plataformes i bases de dades principals.

HostGator és conegut pels seus preus raonables i els plans VPS no són diferents. Tenen 3 plans, que van des de 29,95 dòlars / mes fins a 49,95 dòlars / mes. Com que sempre podeu actualitzar més endavant, us recomanem començar pel seu pla més barat, Snappy. Pot ser que sigui barat, però té un cop de puny. Per 29,95 dòlars / mes, obteniu 2 nuclis de memòria RAM, 2 GB de RAM, un espai SSD de 120 GB i una amplada de banda d’1,5 TB..

HostGator té un bon suport i un lloc web excel·lent. El seu equip altament entrenat pot arribar a les 24 hores del dia i us resoldrà la majoria dels vostres problemes. I, si voleu cercar respostes, gaudireu de navegar pels seus fòrums animats.

No us equivocareu amb HostGator, ja fa una estona i s’ha guanyat la confiança de 9 milions de dominis. Si decidiu provar-lo, quedareu protegits amb una garantia de devolució de 45 dies.

4. InterServer

desenvolupadors d'interessers-barats-vps-hosting-desenvolupadors

InterServer

InterServer ha estat al voltant de 1999. Des del principi, van mantenir tots els seus responsables. Això demostra la força de InterServer, ja que és capaç de créixer i mantenir tots els empleats clau. I explica una història sobre la seva ètica empresarial. Aquesta ètica es mostra també en la seva política honesta. Amb InterServer, no veureu cap clàusula oculta ni contractes llargs i injustos amb costos de sortida. Simplement obtindreu el que pagueu.

InterServer ha creat un centre de dades propi des de la base. Posen un embargament sobre components d’escriptori i utilitzen només tecnologia d’alta gamma. Això els permet garantir un 99,99% de temps de funcionament.

L’equip de suport de InterServer és un dels millors de la indústria. Estan molt formats i fins i tot el seu personal clau respon el telèfon si cal. Podeu esperar que resolguin problemes en molt poc temps. També us oferiran una migració gratuïta des d’altres hostes i, amb la seva provisió instantània, el lloc estarà disponible immediatament.

InterServer admet tots els scripts i llenguatges principals (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python, Ruby on rails) i proporciona una instal·lació senzilla per a molts serveis (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress, SSL). Admet bases de dades PHPMyAdmin i MySQL i panells de control Cpanel, Plesk i WHM.

La secció VPS del seu lloc web és realment única. Hi trobareu fins a 32 plans VPS de Windows / Linux, que van des de només 6 dòlars / mes fins a 96 dòlars / mes. Això significa que podeu trobar un pla VPS que compleixi les necessitats de qualsevol lloc web i s’adapti a qualsevol pressupost. Els plans difereixen pel que fa al poder; nombre de nuclis, quantitat de memòria RAM i espai SSD, quantitat màxima de transferències de dades mensuals.

Si busqueu varietat i voleu un pla VPS personalitzat, InterServer és per a vosaltres. Proveu un dels seus propis plans i ofereixen una garantia de devolució de 30 dies.

5. GreenGeeks

greengeeks-Qualitat-allotjament-desenvolupadors web

GreenGeeks

Si el vostre lloc té alguna cosa a veure amb el medi ambient o amb l’ecologia, heu d’acollir-lo a GreenGeeks. Aquest proveïdor d’allotjament torna a posar a la xarxa tres vegades més gran que la seva energia. I ho tornen a comprar comprant punts d’energia eòlica. Així que són veritablement verdes.

Però a GreenGeeks no li importa només el nostre planeta; també els importa els seus clients. Els seus servidors mantenen un 99,9% de temps de funcionament garantit, devolució de diners. A més, es preocupen per la seguretat. GreenGeeks ofereix totes les eines modernes per mantenir intacte el vostre lloc web. Aquests inclouen la detecció de força bruta, Spam Assassin, servidor segur SSL, exploració de seguretat en temps real i protecció de contrasenya. GreenGeeks també realitza còpies de seguretat nocturnes, de manera que les vostres dades seran extremadament segures.

GreenGeeks admet els idiomes Django, Perl, PHP, Python i Ruby on Rails. També disposen d’una instal·lació ràpida per a b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress i SSL. Això estalviarà molt de temps. PHPMyAdmin i MySQL són les bases de dades que suporten.

GreenGeeks té quatre plans VPS diferents, que van des de 39,95 dòlars fins a 159,95 dòlars al mes. Tots són basats en quad-core, però les especificacions restants són diferents. Recomanem el paquet de 59,95 dòlars. A més de 4 nuclis, inclou 2 GB de memòria RAM, 50 GB d’emmagatzematge SSD i 1500 GB d’ample de banda.

GreenGeeks compta amb un equip de suport premium. Estan disponibles les 24 hores del dia i podeu accedir-hi per telèfon, xat en directe o base de coneixement. A més, si el vostre lloc ja està allotjat en un altre servidor, s’ofereixen migrar-lo de forma gratuïta. No us haureu de preocupar pel manteniment del servidor, perquè ho faran per vosaltres. Ja hem esmentat còpies de seguretat nocturnes.

Amb la seva política ecològica, GreenGeeks és una cosa especial. Els centres de dades drenen enormes quantitats d’energia i GreenGeeks està fent tot el possible per mitigar-ho. També haureu de tenir coneixement del medi ambient i us convidem a provar GreenGeeks, no us decebrà. També està lliure de risc, ja que ofereix una garantia de devolució de 30 dies.

Conclusió

La indústria d’allotjament web té molt a oferir. En aquest article us hem mostrat plans VPS i proveïdors d’allotjament que considerem els millors. Podeu anar grans i escollir HostGator, podeu tornar en verd i escollir GreenGeeks. Si les recomanacions us importen, aneu amb BlueHost. Si és varietat i personalització, trieu InterServer i, si necessiteu garanties de devolució llarga, aneu a InMotion.

Però estigueu segurs, escollir-ne qualsevol és una opció més elevada. Tots són fiables i tenen un bon funcionament. Estan segurs i ofereixen moltes capes de protecció. Tots ofereixen una velocitat màxima i garantida la satisfacció dels usuaris del 100%. Una cosa és segura, amb tots ells, la qualitat està per sobre de tot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map