5 millors allotjaments barats per a llocs web per a adults

best-adult-web-hosting-2019


Com ja sabreu, el nínxol del lloc web d’adults és un camp molt saturat i competitiu, i cal destacar la resta de la competició per tal d’esforçar-vos i tenir èxit. Aquests llocs web d’adults tenen el potencial d’atraure i reunir grans quantitats de trànsit. És per això que un dels aspectes més importants d’un lloc web d’èxit per a adults és l’allotjament. En aquest article, veurem alguns consells i trucs, així com els millors paquets d’allotjament disponibles d’alguns dels proveïdors d’allotjament més fiables.

Empresa
Preu des
Tornar diners

1hostgator allotjament de confiança per a llocs web d’adults en creixement2,75 dòlars / mes45-dies
2Vicetemple millor allotjament per a llocs web per a adults5 dòlars / mes30 dies
3tmdhosting allotjament d'allotjament barat per a adults2,95 dòlars / mes60-dies
4allotjament de pressupost digital per a llocs web per a adults5,00 dòlars / mesProva gratuïta
5solucions de xarxa d'allotjament de llocs web professionals per a adults5,69 dòlars / mes30 dies

L’objectiu principal d’aquest article seran els plans d’allotjament web compartits. Aquests plans d’allotjament compartits són una excel·lent opció econòmica i pressupostària per als llocs web que s’inicien i busquen construir el seu negoci o marca. Aquests plans us permeten tenir un allotjament barat i fiable que pugui tolerar fins i tot quantitats molt grans de trànsit al vostre lloc web.

El que significa allotjament compartit bàsicament és que un servidor web es divideix en desenes, de vegades fins i tot en centenars de clients i llocs web diferents. Això és el que permet que aquests plans siguin molt econòmics i assequibles. Aquesta és l’opció perfecta d’allotjament perfecte per a creadors de llocs web amateurs, propietaris i blocs de petites empreses. Si voleu començar des d’un lloc web petit fins a una empresa gran, haureu de tenir un bon pla d’allotjament compartit.

Com triar allotjament web per a llocs web adults?

Hi ha una gran varietat de plans i paquets d’allotjament compartits disponibles per als clients. Això fa que la decisió sobre quin pla triï precisament força difícil. Els principiants poden, particularment, lluitar amb tantes opcions disponibles. Però, amb sort, aquesta secció de l’article us ajudarà en el procés de selecció informant-vos sobre totes les funcions i opcions que necessiteu per mirar, així com com identificar adequadament les necessitats d’allotjament del vostre lloc web per a adults..

Els llocs web d’adults són molt peculiars quan es tracta de necessitats d’allotjament. Com a propietari i mantenidor d’un lloc web d’adults, és probable que allotgeu un nombre molt gran de vídeos per a adults o un nombre molt gran d’imatges per a adults al vostre lloc web, o tots dos. És per això que només revisarem i mostrarem proveïdors d’allotjament que estiguin demostrats que puguin gestionar el trànsit de transmissions de vídeo sense problemes ni problemes..

A part d’un no parar temps de funcionament A més del rendiment superior, un altre aspecte molt important que cal tenir en compte a l’hora d’escollir un proveïdor d’allotjament és l’atenció al client definitivament. Tant si necessiteu ajuda com si teniu preguntes sobre la configuració del vostre lloc web, si necessiteu ajuda per utilitzar algunes de les eines i funcions que us proporciona el proveïdor d’allotjament o si trobeu algun problema amb el servei d’allotjament, voldríeu que el vostre proveïdor d’allotjament Tingueu a la vostra disposició atenció al client professional dia i nit i estigueu preparats i disposats a ajudar-vos en qualsevol problema.

Un aspecte que cap propietari del lloc web hauria d’oblidar és l’optimització de motors de cerca. Un lloc web molt ben optimitzat pot permetre que els llocs web puguin situar-se més altament en els motors de cerca i s’indexin de manera més ràpida i senzilla. Alguns proveïdors d’allotjament disposen d’eines i funcions d’optimització de motors de cerca integrats. El bon rendiment del proveïdor d’allotjament, així com el temps de funcionament sense parar, ajuden realment els llocs web petits amb la seva optimització del motor de cerca.

Si les pàgines del vostre lloc web es carreguen lentament o no responen, el trànsit patirà i els visitants deixaran el vostre lloc web. Els temps de càrrega lenta són, en realitat, la primera raó per la qual les empreses potencials en llocs web fallen. Una de les millors maneres de garantir que el vostre lloc web es carrega ràpidament des de qualsevol part del món és assegurar-se que el proveïdor d’allotjament que escolliu utilitza xarxes de CDN o de lliurament de contingut. La xarxa d’entrega de contingut és una sèrie de servidors de tot el món que ajuden a l’encaminament i la transferència de dades.

Els plans d’allotjament compartits s’adapten perfectament a tots els propietaris del lloc web que volen iniciar-se ràpidament, fàcilment i amb èxit amb un pressupost reduït. Us garantim que les funcions, plans i opcions que aquests paquets d’allotjament compartits han d’oferir seran més que suficients per a les necessitats del vostre lloc web mentre esteu iniciant el vostre viatge web. Hem escollit els millors proveïdors d’allotjament compartit absoluts que són líders del mercat.

En el futur, una vegada que el vostre lloc web creixi prou gran, un cop comenceu a veure números de trànsit molt elevats al vostre lloc web, un cop augmenteu el pressupost per al vostre allotjament, és probable que arribi el moment de plantejar-vos probablement l’actualització del vostre pla d’allotjament compartit a un paquet més car, però sofisticat. . Alguns exemples d’aquestes solucions d’allotjament més avançades són VPS, o l’opció d’allotjament de servidor privat virtual i l’opció d’allotjament del servidor dedicat. També inclouen algunes eines i opcions d’administració i panells molt potents i importants que us poden oferir funcions avançades per portar el vostre lloc web d’adults al següent nivell..

Ara que ja sabeu què heu de mirar al triar un pla d’allotjament compartit per al vostre lloc web per a adults, mirem alguns proveïdors d’allotjament que us poden oferir les millors solucions d’allotjament compartides absolutes per al vostre lloc web per a adults..

HostGator

Visita l’amfitrió »

hostgator allotjament de confiança per a llocs web per a adults

HostGator és un altre proveïdor d’allotjament excel·lent que cal considerar a l’hora de triar els plans d’allotjament compartits per al vostre lloc web per a adults. Aquest particular proveïdor d’allotjament funciona i proporciona serveis d’allotjament durant molts, molts anys i té un historial excel·lent quan es tracta de fiabilitat i assequibilitat. També inclou tones de funcions, eines i opcions útils que us poden ajudar a crear i iniciar el vostre propi lloc web d’adults amb molt d’èxit.

Hi ha tres paquets diferents disponibles per a allotjament de llocs web compartits amb HostGator. Aquests són el pla de Hatchling, el pla Baby i finalment, el pla de negocis. El pla de Hatchling és el més barat i ofereix algunes funcions bàsiques, però vitals per a la creació i l’allotjament de llocs web. També és de molt la més barata. Aquest pla particular ofereix una amplada de banda i un espai de disc il·limitats, que és molt important per als llocs web adults que poden carregar tones de contingut de vídeo i imatge.

La diferència principal entre el pla Hatchling i el pla Baby és el nombre de dominis permesos amb el paquet d’allotjament particular. El pla Hatchling només ofereix 1 domini gratuït mentre que el pla Baby ofereix dominis il·limitats. Els dominis no són costosos, però a la llarga podeu estalviar una mica d’efectiu aconseguint el pla Baby i utilitzant els dominis gratuïts disponibles si voleu crear més d’un lloc web. El pla de negoci inclou totes les funcions abans esmentades, però també ofereix una adreça IP dedicada i un SSL privat gratuït.

Les funcions addicionals del proveïdor d’allotjament HostGator que estan disponibles per als tres paquets d’allotjament compartits inclouen allotjament de WordPress, bases de dades MySQL, allotjament de correu electrònic, reenviament de correu i respostes automàtiques. També hi ha una potent eina d’administració cPanel que inclou una gran varietat d’opcions i modificacions importants per a ajustar el vostre lloc web per a adults..

Un dels principals punts forts del proveïdor d’allotjament HostGator és també el temps de funcionament i l’assistència al client professional fiable. HostGator garanteix almenys el 99,99% del temps d’obtenció del vostre lloc web i fins i tot té una garantia de devolució de 45 dies com a assegurança de la qualitat i la fiabilitat del seu servei d’allotjament. També ofereix una configuració ràpida i gratuïta per al vostre lloc web, còpies de seguretat automàtiques i una atenció al client sense parar disponible dia i nit.

Resolucions de xarxa

Visita l’amfitrió »

solucions de xarxa d'allotjament de llocs web professionals per a adults

NetworkSolutions és un proveïdor d’allotjament d’allotjament prou únic que ofereix paquets d’allotjament compartits lleugerament diferents que la majoria d’altres proveïdors d’allotjament. L’aspecte més únic d’aquest particular proveïdor d’allotjament és que cada client té accés complet a un assessor tècnic professional que us pot ajudar amb coses importants de gestió de llocs web com accés FTP, transferència d’arxius i moltes altres coses..

Optar per obtenir allotjament a llarg termini per al vostre lloc web d’adults pot ajudar-vos a estalviar fons a llarg termini. NetworkSolutions ofereix paquets d’allotjament compartits a llarg termini durant tot l’any, i això significa que pagueu durant tot un any d’allotjament, però també podeu oferir allotjament a un preu ridículament baix. El paquet d’allotjament de webs compartit més bàsic que ofereix NetworkSolutions té un preu de 9,96 dòlars anuals. És molt més barat que qualsevol altre paquet d’allotjament web que ofereixen altres proveïdors d’allotjament.

També hi ha el paquet Professional Hosting i el paquet Professional Plus, que tot i que més preuat que el paquet bàsic d’allotjament, ofereixen algunes eines molt potents i útils per al vostre lloc web d’adults. Si bé el paquet bàsic d’allotjament compartit inclou 300 GB d’espai d’emmagatzematge, un nom de domini gratuït i eines gratuïtes d’exploració de programari maliciós, els paquets professionals ofereixen l’emmagatzematge i els dominis il·limitats, així com temps de càrrega ultra ràpids per al vostre lloc web d’adults amb l’ajuda del lliurament de contingut. xarxes.

Si voleu una opció d’allotjament compartit molt barata que inclogui unes especificacions tècniques molt impressionants, NetworkSolutions és una de les millors opcions disponibles al mercat. També ofereix un servei d’atenció al client professional i útil que us està disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana per si teniu problemes o problemes amb el vostre lloc web d’adults o els serveis d’allotjament..

Avís: eHost, HostClear i IdeaHost ja no accepten nous clients!

eHost

el millor proveïdor d'allotjament de llocs web per a adults

Quant a proveïdors d’allotjament compartit de pressupost econòmic, eHost és un dels millors. És l’opció perfecta per a tu si vols reduir les despeses d’allotjament, encara que aconsegueixes un servei d’allotjament ben fiable i fiable per al lloc web d’adults. Amb un preu de només 2,75 dòlars mensuals que no té cap tipus de comissió i contracte secret, a la vegada que us proporciona un domini gratuït que podeu utilitzar per al vostre lloc web d’adults sempre que utilitzeu els seus serveis d’allotjament, eHost és realment el següent. proveïdor d’allotjament si teniu diners en efectiu.

Un dels majors avantatges i punts forts de eHost són les diverses eines i funcions que proporciona que us permeten configurar fàcilment i ràpidament els llocs web de WordPress. Inclou un creador de llocs per arrossegar i deixar anar molt fàcilment amb milers de diferents plantilles úniques disponibles per al seu ús. Aquestes funcions combinades amb l’assistent de configuració del bloc fan que la configuració del vostre primer lloc web per a adults sigui una tasca molt senzilla. El creador de llocs arrossegar i deixar anar és especialment útil i important per a creadors de llocs web principiants que no tinguin coneixement i experiència de codificació.

Guanyar diners amb el vostre lloc web d’adults també és fàcil amb eHost a causa d’unes funcions molt útils que proporciona. No només tindreu accés complet a moltes guies que us ensenyen i us informen sobre màrqueting en línia, sinó que mitjançant l’administrador cPanel podreu configurar fàcilment la vostra pròpia botiga en línia o model de subscripció per al vostre lloc web per a adults. També podeu integrar carros de compra i PayPal al vostre lloc web d’adults.

L’assistència al client professional i fiable és un dels aspectes clau per a qualsevol proveïdor d’allotjament. eHost us ofereix un centre d’ajuda en línia amb unes capacitats molt àmplies, així com una disponibilitat al dia 24 hores, 7 dies a la setmana, atenció al client mitjançant correu electrònic, entrades d’assistència, xat i telèfon. També hi ha alguns tutorials molt educatius disponibles per a tots els clients que tenen un programa pas a pas dissenyat per ajudar-vos en tots els aspectes relacionats amb la creació i manteniment de llocs web..

IdeaHost

ideahost pla d’allotjament de llocs web d’adults barats

L’atractiu principal amb el proveïdor d’allotjament IdeaHost és el seu enfocament en la simplicitat i l’assequibilitat. El seu únic paquet d’allotjament compartit té un preu de només 2,99 dòlars mensuals, cosa que el converteix en una de les opcions més barates del mercat d’allotjament. Aquest paquet d’allotjament inclou una amplada de banda il·limitada i no modificada, una capacitat d’emmagatzematge il·limitada i un domini gratuït que s’ha d’utilitzar.

La configuració del vostre lloc web des de zero es facilita amb l’ajuda de les eines i funcions que IdeaHost us proporciona. El creador de llocs d’arrossegament i desplegament potent i fàcil d’utilitzar és especialment important, però també hi ha assistents de configuració per a blocs i galeries d’imatges. També podeu utilitzar una de les mil plantilles gratuïtes disponibles per accelerar encara més la creació del vostre lloc web.

Hi ha suport i integració complets per a plataformes de llocs web com WordPress, Joomla i molts altres. També hi ha funcions de màrqueting i botigues en línia que us permeten configurar fàcilment botigues en línia amb carretes de la compra al vostre lloc web. L’eina d’administració de cPanel també inclou diverses funcions d’optimització de màrqueting i motorització de cerca molt útils per ajudar el vostre lloc web d’adults a situar-se el més alt possible als motors de cerca..

L’assistència al client professional i útil estarà disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Podeu demanar ajuda o enviar preguntes i consultes mitjançant correu electrònic, xat o fins i tot a través del telèfon. El centre d’ajuda que proporciona IdeaHost és molt útil i hi ha tutorials informatius detallats pas a pas sobre gairebé tots els temes relacionats amb la creació de llocs web i altres temes..

HostClear

allotjament de llocs web d’adults amb pressupost hostclear

HostClear és una altra gran opció d’allotjament de llocs web amb un preu barat de 2,99 dòlars mensuals, així com una gran quantitat de funcions i eines útils i útils que us poden ajudar a iniciar-vos en el vostre lloc web per a adults. El paquet d’allotjament compartit d’aquest proveïdor d’allotjament particular proporciona una amplada de banda i un espai d’emmagatzematge il·limitats i sense modificar. Una cosa fantàstica és que també obteniu dominis il·limitats i bases de dades MySQL il·limitades, fins i tot amb el paquet bàsic d’allotjament compartit, funcions que fan que aquest proveïdor d’allotjament sigui únic i sigui molt rendible per a aquells que busquen opcions d’allotjament de pressupost..

La infraestructura del proveïdor d’allotjament HostClear és de primera qualitat que garanteix un rendiment màxim i un temps de permanència ininterromput per al vostre lloc web adult. Aquesta empresa d’allotjament utilitza tecnologia de classe mundial i ofereix els panells de control d’allotjament web més nous, així com eines integrades que permeten el seguiment de la xarxa i l’informació de trànsit de les 24 hores del dia a l’hora d’estadístiques de visitants del lloc web..

Podreu configurar fàcilment i ràpidament el vostre propi lloc web d’adults des de zero mitjançant la gran eina gratuïta del creador de llocs arrossegar i deixar anar que inclou el paquet d’allotjament compartit d’HostClear. També obtindreu un nom de domini personalitzat i un assistent per a la configuració del bloc en cas que ho necessiteu. La creació del vostre propi lloc web per a adults és encara més fàcil amb els milers de diferents plantilles de lloc web exclusives que podeu utilitzar.

Entre les funcions addicionals s’inclouen opcions de correu web com els respostes automàtics, la possibilitat de reenviar-se automàticament per correu electrònic, així com els verificadors de virus i els filtres de correu brossa. També hi ha funcions relacionades amb el màrqueting, com la botiga en línia de cPanel, la integració de PayPal, la possibilitat de configurar un carretó de la compra al vostre lloc web per a adults i molt més. I si sou un principiant total pel que fa al màrqueting de llocs web, podeu llegir algunes de les moltes guies informatives i educatives de màrqueting en línia que HostClear us ofereix..

Conclusió

Ara que us heu familiaritzat amb l’allotjament compartit i ara que heu après els aspectes més importants a tenir en compte a l’hora de triar un paquet d’allotjament compartit per al vostre lloc web d’adults, és el moment de prendre una decisió. Garantim que el proveïdor d’allotjament que escolliu entre els cinc que hem mostrat en aquest article, no es penedirà d’aquesta decisió.

No oblideu considerar atentament què ofereix cada proveïdor d’allotjament, per comparar funcions, eines, servei al client amb el preu del paquet d’allotjament per obtenir el màxim rendiment del vostre pressupost d’allotjament. Us desitgem tota la bona sort en el vostre viatge cap a la creació d’un lloc web d’adults amb molt d’èxit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map