15 millors proveïdors d’allotjament web Java

best-java-hosting-provider-2019


En aquest article, revisarem els serveis d’allotjament web Java que us poden proporcionar el valor més preu. Aquest serà un gran recurs per als desenvolupadors que busquen plans d’allotjament poderosos en què puguin confiar plenament. Podreu conèixer els noms més importants de la indústria i les funcions, suport i maquinari que ofereixen.

A continuació, explicarem què és Java, per què la gent la utilitza i alguns fets interessants. A la segona meitat del nostre article, revisarem 15 millors proveïdors d’allotjament web Java al nostre parer Assenyalarem algunes de les característiques clau de cada proveïdor i els serveis en què són especialment útils. Sense més detalls, comencem!

Què és Java i per què hauríeu d’utilitzar-lo??

Java és un dels llenguatges de programació més populars. El concepte principal de Java és que no requereix que escrigueu codis numèrics en absolut. Podeu escriure un programa sencer només amb les paraules angleses com a comandes. Això també significa que és molt més fàcil per als usuaris escriure i llegir el llenguatge en comparació amb altres llenguatges de programació.

Com que hem de parlar segons les regles de la gramàtica, els programadors Java també han de seguir un conjunt de regles mentre escriuen el programa. És el que anomenem sintaxi. Per descomptat, el conjunt d’ordres escrits per l’usuari no és la forma final del programa. Abans que estigui llest per executar-lo, Java ha de traduir-lo a codis numèrics perquè la màquina el pugui processar.

La història de Java

proveïdors de best-java-hostingLa primera versió de Java va ser el resultat d’un projecte del 1991 i el seu primer nom va ser Oak. James Gosling era el líder de l’equip de Sun Microsystems i tenia un roure al seu despatx, així és com es va anomenar el llenguatge. A mesura que continuaven treballant-hi, canviaren de nom primer a Green, després finalment a Java. La idea principal de Java era desenvolupar un mètode per proporcionar televisió interactiva a l’audiència. Tot i això, va resultar que l’idioma era massa avançat per a la indústria de la televisió per cable digital en aquell moment.

La primera versió de Java va sortir el 1996 i la van començar a utilitzar a Internet. Es va convertir en una eina que la gent feia interactiva per a la seva pàgina web afegint animacions a les pàgines. Java va ser distribuït per Sun Microsystems fins al 2010, quan Oracle va adquirir l’empresa. Des de la primera publicació de Java es van produir nombroses actualitzacions, i la darrera és la Java SE 10. Avui en dia, és tan popular que bàsicament no podeu tocar un tema d’informàtica i no escoltar res sobre Java..

Per això hauríeu d’utilitzar Java

A Sun Microsystems i més endavant a Oracle sempre es van centrar en uns quants principis clau. Volien crear una cosa agradable, portàtil, estructurada i segura. Com a resultat, la primera i la següent versió de Java van satisfer totes aquestes idees i van atraure encara més usuaris cada vegada a aquest llenguatge de programació. Els principals motius pels quals heu d’utilitzar Java són els següents:

 • És fiable – Els errors comesos pel programador porten, òbviament, errors. Tot i això, es poden reduir aquests errors mitjançant la millora del llenguatge de programació. Java va decidir afegir la programació orientada a objectes a l’equació, la qual cosa va donar resultats molt millors.
 • Seguretat de primer nivell – Un dels plans del desenvolupador amb Java era fer-lo popular entre els usuaris de dispositius mòbils. Si voleu que Java funcioni en dispositius mòbils, heu de permetre’ls enviar i rebre dades a través de les xarxes. Aquest tipus de processos requereixen seguretat de primera qualitat per tal que no es puguin filtrar. Com a resultat, Java va acabar sent un dels llenguatges de programació més segurs del món.
 • No depèn de la plataforma – Podeu executar Java en qualsevol dispositiu, inclosos dispositius tant grans com petits, que el converteixen en un llenguatge de programació completament portàtil. Es pot instal·lar en qualsevol sistema operatiu; Java no depèn en absolut del programari o de l’entorn del maquinari.
 • Idioma agradable per als principiants – Java es basa principalment en el llenguatge de programació C ++. Per descomptat, C ++ és molt més complicat que Java, però encara és realment potent. Volien crear una cosa que conservi i milloren encara més els punts forts del C ++, tot i que encara és fàcil d’utilitzar.

Proveïdors d’allotjament web i Java

Encara que Java compta amb la majoria de proveïdors d’allotjament web en l’actualitat, molts no ho inclouen als seus paquets d’allotjament compartits. Pot ser que hagueu d’anar a buscar un VPS o fins i tot un pla de servidor dedicat i tots dos costos són més que un pla d’allotjament compartit. Un cop trobeu el pla d’allotjament web que s’adapti al màxim a les vostres necessitats, en molt poc temps podreu configurar el vostre lloc web basat en Java..

Si una empresa d’allotjament web ofereix Java al seu paquet, significa bàsicament que obté un servei d’allotjament regular amb totes les aplicacions Java necessàries disponibles. Encara que trobeu un proveïdor que admet Java en els seus plans d’allotjament web compartit, és molt millor anar a l’opció VPS. Qualsevol desenvolupador experimentat us pot dir que les aplicacions Java solen requerir molts recursos.

En lloc de dubtar entre l’allotjament compartit i el VPS, preferiu portar-lo al següent nivell i escollir un VPS o un allotjament dedicat. Com que parlem d’un llenguatge de programació molt popular, hi ha una gran demanda de plans d’allotjament Java potents. Podeu trigar molt a triar si no teniu els proveïdors d’allotjament web més potents revisats en un mateix lloc.

Afortunadament, hem revisat detingudament 15 millors proveïdors d’allotjament Java aquí al nostre article. Seguiu llegint i us ajudarem a decidir quina s’adapta més a les vostres necessitats! Però abans de entrar en detalls, aquí es mostra la llista completa de les millors empreses de hosting Java:

 1. InMotion Hosting: des de 29,19 dòlars el mes
 2. BlueHost: des de 19,99 $ / mes
 3. HostGator: des de 29,95 dòlars el mes
 4. A2Hosting: des de 5 dòlars al mes
 5. InterServer: a partir de 6 dòlars el mes
 6. iPage: des de 19,99 $ / mes
 7. LiquidWeb: des de $ 59 / mes
 8. SiteGround: des de $ 269 / mes
 9. FatCow: a partir de 19,99 dòlars el mes
 10. DreamHost: des de 13,75 $ / mes
 11. Hostinger: des de 8,16 dòlars al mes
 12. Hosting TMD: des de 19,97 dòlars el mes
 13. Host1Plus: des de 15 dòlars al mes
 14. GreenGeeks: des de 39,95 dòlars el mes
 15. FastComet: des de 59,95 dòlars al mes

Anem a veure en detall cada proveïdor d’allotjament Java:

1. Allotjament InMotion

Immotion-best-java-hostingL’allotjament amb InMotion no té un conjunt específic de plans disponibles estrictament per a l’allotjament Java, però podeu triar-ne un dels seus potents plans d’allotjament VPS. Només admeten Java amb els seus tres plans VPS disponibles, de manera que podeu oblidar els seus plans d’allotjament compartits o dedicats. Per començar, podeu triar el pla VPS-1000 que només costa 29,19 dòlars al mes. Disposa de 4 GB de RAM, emmagatzematge de 75 GB, ample de banda de 4TB i SSL gratuït.

Tot i que teniu alguns extres junts amb Java, com Tomcat i JPS, no podreu sol·licitar l’assistència tècnica sobre aquestes coses. No obstant això, tenen una gran experiència en les altres parts del servei d’allotjament web i podeu contactar amb ells en qualsevol moment. En signar un dels seus plans VPS, també obtindreu cPanel per a la gestió del servidor.

InMotion garanteix que esteu completament protegit contra els atacs de DDoS. L’alt rendiment està garantit per l’últim maquinari, inclosos els discs durs SSD. Les dades del lloc web i de l’aplicació poden acabar danyades o perdudes en cas que es produeixi un problema, però és per això que s’inventen còpies de seguretat. InMotion proporciona còpies de seguretat i instantànies gratuïtes, que us permeten tornar en el temps i recuperar les vostres dades quan vulgueu.

Podeu crear instantànies un cop al dia, cosa que es recomana sobretot abans de fer canvis al servidor o al lloc web. Les còpies de seguretat gratuïtes són automàtiques i creen una còpia de les dades aproximadament cada dia. Aquest proveïdor us ofereix 90 dies per provar un dels seus plans, que té molt de temps per decidir si voleu o no el servei.

2. BlueHost

bluehost-best-java-hostingUn altre versàtil proveïdor d’allotjament web que proporciona plans de primer nivell per a empreses i particulars. A BlueHost, podeu trobar almenys tres opcions per a cada tipus de servei d’allotjament web, incloent-hi allotjament compartit, núvol, dedicat o VPS. D’aquests, només els seus VPS i els seus plans dedicats admeten Java i pàgines web basades en JSP.

Per als principiants, el pla VPS estàndard per 19,99 dòlars al mes pot ser una bona idea. El pla més recomanat per BlueHost és el segon pla VPS millorat que costa 29,99 dòlars mensuals. Tot i que els tres plans ofereixen moltes funcions útils, heu d’assegurar-vos que el pla d’allotjament ofereix un rendiment suficient per a les vostres necessitats. Si necessiteu una cosa encara més forta que aquestes tres, també podeu anar a un servidor dedicat.

Des del pla VPS més barat al servidor dedicat més car, els costos difereixen igualment. Podeu obtenir un servidor dedicat per només 79,99 dòlars al mes, mentre que el pla VPS Ultimate costa 59,99 dòlars. Si visiteu la base de coneixement de BlueHost i llegiu les instruccions, podeu configurar ràpidament Java en tres senzills passos. Acabareu amb la versió 1.8 de Java, l’última versió de codi obert.

Amb els seus plans VPS, també obté una versió millorada del tauler de control de cPanel i algunes eines addicionals que faciliten la gestió del VPS i el control WHM. Disposen d’un equip de suport professional al qual es pot arribar en qualsevol moment. Podeu trucar-los si teniu algun problema o si voleu ajuda amb tasques relacionades amb el vostre servidor o lloc web. En total, BlueHost és totalment Java i és molt recomanable per a qualsevol desenvolupador o propietari del lloc web.

3. HostGator

hostgator-best-java-hostingHostGator és una de les empreses més grans i amb més publicitat ara mateix en el sector de l’allotjament web. També proporcionen tota mena de plans d’allotjament web i noms de domini. Les persones utilitzen àmpliament els seus serveis per crear blogs, llocs web de cartera, botigues en línia i altres llocs web d’empresa. Proporcionen solucions potents per a allotjament de Java, donant suport a Tomcat en tots els seus plans dedicats o VPS d’allotjament web.

A HostGator, hi ha disponibles servidors basats en Windows i en Linux. Si sou un usuari de Linux, podreu afegir Tomcat al tauler de control de cPanel. En cas que trieu Windows, aleshores, tindreu un tauler de control Plesk que també és compatible amb Tomcat. El seu equip no pot proporcionar cap suport per configurar les aplicacions Java, de manera que us correspongui.

Tanmateix, poden instal·lar la versió 5.5 o la 7 de Tomcat, i també podeu sol·licitar Tomcat per telèfon o xat. Aquest servei és completament gratuït. Amb cadascun dels seus plans VPS, obteniu 2 adreces IP dedicades, mentre que els plans de servidor dedicats inclouen 3-5 adreces IP IPv4 dedicades. Podeu tenir accés root per al servidor si voleu instal·lar scripts o aplicacions.

Si teniu algun problema, podeu contactar amb el servei d’assistència premiat en qualsevol moment. Es poden contactar via telèfon, bitllet o xat. HostGator també té una bona llista de vídeos tutorials on podeu trobar la solució per a molts dels vostres problemes immediatament. No hi ha cap manera que les vostres dades es perdin, ja que creen còpies de seguretat automàtiques setmanals que hi són sempre per als casos d’emergència.

4. Hosting A2

a2hosting-best-java-hostingNo importa si voleu un lloc web per a ús personal o per a tota una empresa; A2 Hosting segur que té un pla d’allotjament web que s’adapti a les vostres necessitats. No només tenen les habituals dedicades, VPS i opcions d’allotjament compartides, sinó que també podeu triar entre tones de solucions específiques de programari. Només heu d’escollir el programari que necessiteu per a la vostra feina i us mostraran els plans d’allotjament web adequats per a la vostra feina.

Per exemple, tenen tres opcions diferents per a allotjament de Java a preus assequibles. El seu paquet d’entrada costa 5 dòlars al mes, el pla intermedi és de 10 dòlars al mes, mentre que només podeu obtenir el pla Elite per només 15 dòlars. Si voleu el millor rendiment per al valor, heu de triar el pla mitjà que us permet 30 GB d’espai d’emmagatzematge, transferència de 2 TB i 1 GB de memòria RAM.

A Hosting A2, el rendiment sempre està garantit, cosa que significa que les aplicacions i llocs web basats en Java funcionaran més ràpidament que el vent. Tot i que ara és un estàndard entre els proveïdors d’allotjament web, A2 Hosting també s’esforça per mantenir el seu temps de vida superior al 99,9%. Els seus plans VPS inclouen una eina anomenada Webuzo que té cura de la seva configuració Java amb un sol clic.

En cas que surti una nova versió de Java, rebeu un missatge de correu electrònic immediatament amb un enllaç que us permet aplicar l’actualització. Una altra cosa beneficiosa per a un desenvolupador és que A2 Hosting us ofereix accés root als seus servidors. Això significa que podeu gestionar els fitxers del servidor en qualsevol moment. I només van ser algunes de les grans quantitats d’extres que ofereix el proveïdor.

5. InterServer

intersector-best-java-hostingA InterServer, podeu triar entre 16 plans d’allotjament VPS diferents segons la quantitat de nuclis de CPU, emmagatzematge, RAM i transferència que vulgueu utilitzar. Aquests plans estan disponibles per a Linux i Windows, a més d’una diferència significativa en els dos preus. Per exemple, el primer pla per a Linux costa 6 dòlars al mes, mentre que per a Windows és de 10 dòlars al mes. InterServer admet centenars de programari, inclòs Java amb eines i contenidors addicionals.

Obteniu moltes funcions amb un pla InterServer, però si voleu afegir-ne més, podeu comprar-les una a una a la seva secció d’actualitzacions. Després d’haver comprat allà, els extres que hagueu seleccionat estaran actius en 15 minuts. També proporcionen un tauler de control agradable per a principiants juntament amb el paquet. Quan es tracta d’assistència al client, tenen un equip d’experts premiat. Podeu trucar-los sempre que tingueu cap problema o simplement desitgeu obtenir algun consell sobre el vostre lloc web o lloc web.

Amb la interfície de gestió d’InterServer, podeu gestionar les instantànies lliurement i sol·licitar una còpia de seguretat de manera que les vostres dades es puguin mantenir segures. Han posat en marxa un potent sistema que manté la seva vida útil per sobre del 99,9%, convertint InterServer en un proveïdor absolutament fiable. En cas que tingueu algun temps d’inactivitat, retornen immediatament els vostres diners. A més de Java, admeten molts altres llenguatges de programació que poden resultar útils per als desenvolupadors. Molts d’ells ja estaran instal·lats un cop s’uneixi a un dels seus plans. També obteniu accés root al servidor, el que significa que podeu afegir programari d’instal·lació i configuració quan vulgueu.

6. iPage

ipage-best-java-hostingSegurament, aquesta és una de les millors ofertes que podeu trobar al web, ja que iPage no només proporciona plans assequibles, sinó que també es reconeix com un dels millors proveïdors d’allotjament Java de la indústria. Per descomptat, com la majoria de proveïdors basats en Java, aquest també admet el llenguatge de programació amb potents VPS i plans d’allotjament dedicats. A més, obteniu scripts JSP preinstal·lats de manera que podreu centrar-vos en el vostre treball el més aviat possible.

Hi ha moltes revisions d’usuaris fins al moment que lloen iPage com una de les millors opcions per a llocs web i aplicacions basades en Java. Sempre podeu provar el seu pla VPS bàsic per 19,99 dòlars mensuals i veure com funciona el seu servei i, a continuació, adaptar-lo al pla que s’adapti perfectament a les vostres necessitats. Inclou amb una CPU de 1 nucli, 1 GB de RAM i 40 GB d’espai de disc i ample de banda d’1TB. Els tres plans VPS inclouen un tauler de control cPanel, assistència gestionada i també podeu sol·licitar l’accés arrel del servidor en qualsevol moment.

Els seus baixos costos us poden confondre, però iPage té una gran reputació quan es tracta del rendiment de l’allotjament web. Si necessiteu més que els plans VPS més forts, podeu anar a buscar un pla dedicat. El pla d’arrencada només costa 119,99 dòlars mensuals amb una CPU de 2 nuclis, 4 GB de RAM, 500 GB d’espai en disc i amplada de banda de 5 TB. Tant el VPS com els plans dedicats són altament flexibles i disposen de tones de funcions que us poden ajudar a créixer. Els plans d’iPage poden augmentar-se cada vegada que sentiu com el vostre lloc web o l’aplicació necessita més força.

7. LiquidWeb

liquidweb-best-java-hostingLiquidWeb està creat per a desenvolupadors i empreses que necessiten una potent solució d’allotjament de Java que no necessàriament és barata. El preu més elevat també significa que el seu equip està preparat per ajudar-vos amb tot per facilitar la vostra feina. Hi ha una àmplia gamma de funcions i programari compatible en tots els seus plans d’allotjament. LiquidWeb és molt recomanable per a aquells que volen treballar perfectament en llocs web complexos basats en Java.

Tenen un equip tècnic d’assistència útil que està preparat per ajudar-vos a solucionar problemes. També podeu contactar amb ells si no esteu segurs de quin dels seus plans d’allotjament web s’adapti al màxim a les vostres necessitats. Alimentaran els vostres llocs web i aplicacions amb l’últim maquinari, emmagatzemant les vostres dades en discs durs SSD d’alta velocitat. No importa si el vostre lloc web es basa en Java o en un altre llenguatge de programació, els visitants experimentaran els mateixos temps de càrrega a alta velocitat.

El rendiment més destacat proporcionat per LiquidWeb us ajudarà a avançar-vos a la vostra competició i a millorar molt els vostres rànquings de SEO. Podeu triar entre cinc plans d’allotjament dedicats i VPS que garanteixen un bon rendiment per a llocs web i aplicacions Java. Si us permeten, podeu canviar a un pla més potent o demanar una solució personalitzada que s’adapti perfectament al vostre negoci.

Els preus dels seus plans VPS al núvol comencen a partir de 59 dòlars mensuals, que li proporciona SSD de 40 GB, 2 GB de RAM, 5 TB d’ample de banda i una CPU de 2 nuclis. Si voleu un servidor dedicat, podeu obtenir-ne un fins a 199 dòlars mensuals amb CPU de 4 nuclis de CPU Intel Xeon, 16 GB de RAM, SSD de 500 GB i amplada de banda de 5 TB. Per descomptat, cPanel i Plesk estan inclosos en tots els plans.

8. SiteGround

siteground-best-java-hostingSiteGround és conegut com un dels proveïdors d’allotjament web més versàtils ara mateix. Tenen solucions potents per a empreses, desenvolupadors i persones també. Tanmateix, quan es tracta d’allotjament de Java, aquesta és una de les empreses que ofereix la menor quantitat d’opcions. Si voleu que Java s’inclogui al paquet, heu de triar un dels plans del servidor dedicat.

Un cop us registreu a un dels vostres plans dedicats, us donaran accés root i podreu configurar completament Java per al vostre treball. No hi haurà eines, scripts o res similars preinstal·lats. A més, si voleu que el seu equip d’assistència tècnica us ajudi amb Java, haureu de pagar un preu addicional per al servei. Els seus plans d’allotjament costen més que el pla mitjà d’allotjament Java en el mercat, fins i tot si no necessiteu els seus serveis addicionals.

Val la pena? Si voleu un servei d’allotjament web fiable que proporcioni al vostre lloc web un rendiment més destacat, segur que sí. No estan centrats en l’allotjament de Java, però, tot i així, us permeten instal·lar tot el que vulgueu. A més, obteniu una gran quantitat de funcions. Els seus plans d’allotjament web es basen en l’últim maquinari.

En cas que tingueu algun problema relacionat amb el servei d’allotjament o el vostre lloc web, podeu contactar amb ells en qualsevol moment mitjançant telèfon, correu electrònic o xat. La seva entrada dedicada costa 269 dòlars al mes i obté una CPU Intel Xeon de 4 nuclis, una memòria RAM DDR3 de 16 GB, un SSD de 480 GB i una amplada de banda de 10 TB..

9. FatCow

fatcow-best-java-hostingFatCow és popular entre tot tipus de negocis i particulars, però també entre aquells que volen un allotjament de confiança de Java. No ofereixen plans d’allotjament web específicament optimitzats per a Java, però és un dels llenguatges de programació compatibles amb els seus VPS i els seus plans dedicats. De fet, tindreu JSP preinstal·lada al servidor un cop us registreu a una de les dues alternatives, de manera que podreu començar a treballar ràpidament a la vostra primera aplicació.

La incorporació a un pla d’allotjament de FatCow comporta molts beneficis. Obteniu cPanel que us permet gestionar fàcilment el vostre lloc web i el pla d’allotjament i l’accés root al servidor. En cas que el vostre lloc web requereixi més potència, podeu augmentar el rendiment immediatament. A més d’aquests, hi ha molts scripts preinstal·lats, funcions útils per al vostre cPanel, dominis il·limitats, comptes FTP i bases de dades MySQL.

Com és habitual, començareu el pla amb un registre de domini gratuït. Tenen un equip d’assistència preparat per respondre les vostres preguntes i solucionar els vostres problemes les 24 hores del dia que els usuaris estan satisfets fins ara. El pla Bàsic VPS amb una CPU d’un nucli, 1 GB de RAM, 40 GB d’emmagatzematge i una amplada de banda de 1 TB només costa 19,99 dòlars al mes.

Si preferiu triar un servidor dedicat, podeu anar al seu pla d’inici per import de 119,99 dòlars al mes amb una CPU de 2 nuclis, 4 GB de RAM i 500 GB d’emmagatzematge i un ample de banda de 5 TB. Aquest és molt recomanable per a empreses petites, però en ràpid creixement, que necessiten un pla fiable a llarg termini. Podeu provar el seu servei i, si no esteu satisfets, podreu recuperar els vostres diners el primer mes.

10. DreamHost

dreamhost-best-java-hostingUna gran varietat d’empreses i particulars trien DreamHost quan cerquen allotjament web d’alta qualitat per al seu lloc web. El seu servei es basa en l’última tecnologia de maquinari i programari, que li permet tenir una experiència perfecta treballant al vostre lloc web de Java. Segons ha afirmat DreamHost, Java surt preinstal·lat a tots els servidors.

Tanmateix, si voleu que totes les funcions estiguin disponibles, haureu de configurar-les escollint un dels vostres plans dedicats o VPS. Podeu configurar Servlets Java en plans dedicats i VPS, mentre que JSP i Tomcat només funcionaran en plans dedicats. Cada pla DreamHost us ofereix una gran quantitat de funcions i eines que us poden ajudar a accedir en línia de manera ràpida i eficaç.

Emmagatzemen totes les dades del lloc web i de l’aplicació en discs durs SSD, mantenint el rendiment al màxim nivell possible. Hi ha 4 plans VPS diferents per triar. El seu pla bàsic costa només 13,75 dòlars al mes, que és sens dubte un dels plans VPS més barats que podeu trobar. El paquet inclou 1 GB de memòria RAM, 30 GB d’emmagatzematge, amplada de banda il·limitada i dominis.

Amb els plans VPS, obteniu un panell de control, una memòria RAM i un emmagatzematge fàcils d’iniciar, que es poden ampliar en qualsevol moment i amb un clic SSL. Si necessiteu un servidor dedicat, els seus preus comencen a partir de 169 dòlars al mes. Els seus plans dedicats inclouen protecció DDoS, accés complet a l’arrel, emmagatzematge RAID 1, supervisió del servidor i molt més. Com que DreamHost confia molt en els seus serveis, garanteixen un temps de vida 100%. Els seus plans d’allotjament VPS estan preparats per alimentar llocs web i aplicacions de totes les mides.

11. Hostinger

hostinger-best-java-hostingHostinger segurament es troba entre els proveïdors d’allotjament web que ofereixen plans potents per a preus barats. Si voleu ser rendibles, heu de plantejar-vos registrar-vos en un dels vostres plans compartits o VPS. Tanmateix, tingueu en compte que només els seus plans VPS admeten Java Applets o JSP, mentre que els seus plans compartits només admeten JavaScript. Tot i així, tindreu moltes opcions tenint en compte que Hostinger ofereix 6 plans d’allotjament VPS diferents.

Cadascun dels plans està dissenyat per oferir-vos el valor màxim del preu. Els seus plans VPS es basen en servidors Linux i us proporcionen un arrel complet SSH com un servidor dedicat. Si ho compareu amb els preus d’allotjament web més compartits del web, resulta que Hostinger té gairebé els mateixos preus fixats per als seus plans VPS. El primer pla només costa 8,16 dòlars al mes i inclou 20GB SSD, 1 GB de RAM, CPU de 2,4 GHz i amplada de banda de 1 TB..

Podeu escalar-la fins a 8 GB de RAM, 160 GB de SSD, amplada de banda de 6 TB i CPU de 14,4 GHz, que costa 65,56 dòlars al mes. Aquests són preus immillorables i cada pla us ofereix tones de funcions útils. El seu equip d’assistència sempre hi és quan necessiteu ajuda, tot intentant el possible, fins i tot si us heu inscrit en un pla no gestionat. Tot el relacionat amb la seva infraestructura i el servei d’allotjament web es pot sol·licitar 24 hores al dia, per xat en directe. Hostinger s’assegura que podeu restaurar les vostres dades sempre que sigui necessari, permetent-vos crear i gestionar còpies de seguretat mitjançant el vostre cPanel.

12. Hosting TMD

tmdhosting-best-java-hostingA TMD Hosting, podeu trobar algunes opcions per a tot tipus de solucions d’allotjament web a preus assequibles. Si voleu un proveïdor d’allotjament Java fiable, no podreu equivocar-vos amb aquest problema. Només cal que trieu el pla que proporciona recursos suficients per al vostre lloc web i podreu començar a treballar amb Java. Els seus plans d’allotjament TMD que beneficien majoritàriament als usuaris de Java són les seves solucions d’allotjament VPS.

Si trieu un pla VPS, obteniu allotjament virtual Tomcat que funciona en discs durs SSD. A més, les dades seran emmagatzemades en un entorn separat als seus servidors, de manera que el vostre lloc web funciona a la velocitat dels llamps. Podeu triar entre cinc plans VPS diferents segons el rendiment que desitgeu. A mesura que el lloc web creix, és possible que comenceu a utilitzar massa els recursos. Aquest problema es pot solucionar fàcilment, ja que permeten passar al següent pla en qualsevol moment.

Amb tots els plans VPS, rebeu un nom de domini de forma gratuïta. TMD Hosting està especialitzat en plans VPS completament gestionats, el que significa que no us haureu de preocupar de les actualitzacions ni de qualsevol altra cosa tècnica inclosa en el paquet. Com a molts dels seus competidors, aquest proveïdor també us ofereix el tauler de control de cPanel un cop us registreu. Quan es tracta de seguretat de dades, podeu configurar les còpies de seguretat per si mateix o bé demanar-ho al seu equip d’assistència.

A TDM Hosting, podeu obtenir un VPS fins a 19,97 dòlars al mes amb SSD de 40 GB, amplada de banda de 3 TB, CPU de 2 nuclis, 2 GB de memòria RAM DDR4 i moltes funcions útils..

13. Host1Plus

host1plus-best-java-hostingTot i que Host1Plus no es considera com un dels majors noms de la indústria d’allotjament web, té alguns plans realment potents. Un cop comenceu a utilitzar els seus serveis, us adonareu de quina quantitat se centren a proporcionar un allotjament web de funcions completes i fiable. Entre els seus extres, també ofereixen allotjament de Java assequible amb els seus plans VPS.

Si voleu allotjament de confiança de Java mentre estalvieu diners, haureu de triar un dels seus plans a llarg termini. Podeu obtenir un petit descompte, fins i tot si trieu un pla VPS per a més de 3 mesos. Si decidiu mantenir-vos amb el servei durant 24 mesos, podreu obtenir el descompte màxim del 20%. Els seus paquets VPS comencen amb el pla Amber que costa només 15,00 dòlars al mes.

Això inclou una CPU de 2 nuclis, 2 GB de memòria RAM i 40 GB d’espai de disc i ample de banda d’1 TB. Els seus plans VPS es poden ampliar al pla d’Or, que costa 66,00 dòlars al mes, o també podeu crear el vostre propi pla d’allotjament web personalitzat. Totes les empreses tenen necessitats diferents, només heu de fer clic a l’opció Xatejar ara i elaborar el nou pla amb el seu personal.

Tanmateix, mai no podreu equivocar-vos amb el seu pla de bronze, que és el seu pla més popular ara mateix. Ofereix una CPU de 2 nuclis, 4 GB de RAM, 60 GB d’espai de disc i amplada de banda d’1 TB. Normalment és suficient per a les empreses i sempre es pot escalar si voleu. Host1Plus us permet fer un seguiment dels recursos que utilitzeu i obtenir alertes en cas que aneu pressionant els límits.

14. GreenGeeks

greengeeks-best-java-hostingGreenGeeks és l’empresa d’allotjament web que alimenta tots els llocs web i aplicacions amb energia eòlica. Si voleu un pla d’allotjament fort per al vostre lloc web basat en Java i protegeu l’entorn alhora, sens dubte heu de consultar què han d’oferir. L’energia verda no només és excel·lent per a la seva comercialització, sinó que la mateixa idea també pot augmentar el trànsit.

Amb la seva garantia de devolució de 30 dies, tindreu molt temps per esbrinar si els seus serveis són prou bons o no. Quan es tracta de plans VPS i de servidors dedicats, tindreu moltes opcions. Hi ha 5 plans VPS diferents per triar, a partir del pla d’1 GB de RAM que costa 39,95 dòlars. Aquest inclou un emmagatzematge SSD de 25 GB, amplada de banda d’1 TB i una CPU de 4 nuclis.

Si trieu un pla VPS de GreenGeeks, obteniu el popular panell de control cPanel amb WHM, còpies de seguretat nocturnes i migració gratuïta en cas que ja tingueu un lloc web. La seva prestació ràpida garanteix que, un cop registrats al pla, estarà en marxa en un minut. Si voleu un servidor dedicat, podeu triar entre 4 plans.

El preu del seu servidor d’entrada és de només 169 dòlars al mes amb Intel Atom 330, 2 GB DDR3, 500 GB SATA, transferència de 10 TB i 5 adreces IP. Si no esteu segurs de quin servidor dedicat s’adapti al màxim a les vostres necessitats, sempre podeu contactar amb els seus experts via telèfon o xat i sol·licitar-li algun suggeriment. En cas que necessiteu actualitzar el vostre servidor dedicat o VPS, ho podeu fer en qualsevol moment.

15. FastComet

fastcomet-best-java-hostingFastComet té una gran reputació com un dels proveïdors d’allotjament web més fiables i amables per als principiants. Està preparat per proporcionar un rendiment més destacat als vostres llocs web i aplicacions basats en Java. De fet, s’estan esforçant per millorar cada any i les ressenyes dels usuaris parlen per si soles. Ara mateix, tenen més de 10.000 clients satisfets a 70 països. No només són excel·lents per alimentar llocs web, sinó que també podeu registrar noms de domini utilitzant el seu lloc.

A FastComet, podeu triar entre dues opcions de còpia de seguretat. Podeu crear còpies de seguretat setmanalment o diàriament per assegurar les vostres dades. Segons el proveïdor i tones de comentaris dels usuaris, mantenen el seu funcionament del servidor per sobre del 99,99%, cosa que resulta força impressionant si ho compareu amb altres proveïdors. Sens dubte, això és excel·lent per a qualsevol persona que vulgui iniciar un lloc web d’empresa amb un dels seus plans.

FastComet també ofereix cPanel, la millor eina per gestionar els vostres dominis, hosting i comptes. Simplement podeu descarregar l’aplicació per a telèfons i controlar completament el servei d’allotjament web des de qualsevol lloc. Disposen d’un fort equip d’atenció al client que està preparat per respondre ràpidament en qualsevol moment. Podeu contactar amb ells mitjançant xat en directe, telèfon, sistema de bitllets i correu electrònic.

El seu pla VPS en núvol més barat costa 59,95 dòlars al mes i inclou una CPU de 2,50 GHz, 2 GB de memòria RAM, 50 GB SSD i 2TB d’ample de banda. Aleshores, si comenceu a quedar-vos sense recursos, podeu actualitzar a través de 3 nivells més. Si voleu un servidor dedicat, podeu provar el seu primer pla que costa 139 dòlars al mes. Inclou una CPU Intel Xeon de 4 nuclis, 8 GB de RAM, 160 GB SSD i amplada de banda de 5 TB. Per descomptat, també inclouen cPanel al paquet.

Conclusió

Realment espero, a partir d’aquests empreses de hosting Java més importants heu pogut trobar almenys un que s’adapti a les vostres necessitats i pressupost. Si teniu experiència amb algunes d’aquestes empreses que figuren en aquesta pàgina o qualsevol altre proveïdor d’allotjament Java i voleu compartir els vostres comentaris, deixeu un comentari a continuació.

Deixeu també un comentari a continuació, si teniu cap pregunta sobre aquests proveïdors.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map