Legjobb tárhely a WordPress webhelyek számára 5000 napi látogatóval

legjobb wordpress-hosting-5000-napi látogatók


Jó tárhely-tervet keres az Ön webhelyének igényeihez? Ha a webhelyed van, amely WordPress-t használ, akkor a megfelelő cikket olvassa. Itt a WordPress webhelyek három legjobb tárhely-tervéről beszélünk, amelyek napi 5000 látogatója van.

Mint láthatja, ez a cikk nem a kezdő webhelyek számára szól, amelyeknek sokkal kevesebb látogatója van. Ha még csak most kezdődik, akkor a legjobb, ha más forrásokat is megnéz olyan hostolási tervekkel kapcsolatban, amelyek jól illeszkednek a kisebb webhelyekhez.

Most az első dolog, amit tudnunk kell, az, hogy milyen típusú tárhely megy a legjobban egy olyan webhelyen, amelynek napi 5000 látogatója van?

 1. Mozgásban – VPS 1000HA-S
 2. HostGator – Snappy 4000 VPS
 3. BlueHost – Továbbfejlesztett VPS

Ideális tárhelyszolgáltatás nagy forgalmú WordPress-webhelyhez

Számos online tárhely-szolgáltatás létezik, amelyek közül választhat. Például itt csak néhány van: megosztott tárhely, VPS tárhely, dedikált tárhely, felügyelt WP tárhely, viszonteladói tárhely és más verziók is.

A legnépszerűbb tárhelyszolgáltatást, amelyet a legtöbb ember szereti, megosztott tárhelynek hívják. Minden hosting cég kínálja ezt a szolgáltatást. De ez megfelel-e az Ön igényeinek? A rövid válasz NEM. Olvassa tovább, hogy megtudja, miért van ez a helyzet.

A megosztott tárhely jó azoknak a kisebb webhelyeknek, amelyeknek nincs túl sok napi látogatója. Ha kb. 5000 napi látogatást látogat a webhelyén, akkor a megosztott tárhely aligha fogja megbirkózni vele. Ennek oka az a folyamat, amelyet a megosztott tárhely használ a weboldal kezelésére.

Alapvetően minden olyan webhely, amely megosztott tárhelyet használ, korlátozott erőforrásokat használ fel. Ennek oka az, hogy egy megosztott tárolt webhely az a rendelkezésre álló erőforrások megosztása más webhelyekkel ugyanazon a webkiszolgálón. Egyszerűen fogalmazva: a rendelkezésre álló erőforrásokat felosztják egyetlen webszerver felhasználói között. És emiatt nehéz egy webhely 5000 napi látogatóját kezelni.

De most, hogy tudod, miért nem jó a megosztott tárhely (egy nagyobb webhelynél), melyik tárhelyszolgáltatást kell választania? Sok választás lehet, de a legjobbat nevezzük VPS tárolásnak. Most meglátjuk, miért:

mi-is-VPS-hosting-wordpress

Mi a VPS tárhely??

A VPS a Virtual Private Server kifejezést jelenti. A név önmagáért beszél: alapvetően van saját privát virtuális szervere, amelyet csak a webhelyére használhat. Nem kell megosztania az erőforrásokat másokkal, mint a tárhely előző verziójával.

De ez azt jelenti, hogy van egy teljes szervere magának? Nem, ez nem működik így. A VPS tárhelyével alapvetően te béreljen a szerver egy részét csak magának. Egy WP webhelyhez, amelynek napi 5000 látogatója van, ez minden, amire szüksége van.

A dedikált tárhely adja az egész szervert személyes használatra. De ezen a ponton nincs szükséged ilyen forrásokra. A VPS elég. Később meglátja miért.

Megemlítettem, hogy a WP webhelyek három legjobb tárhely-tervéről fogunk beszélni, amelyek 5000 napi látogatót jelentenek. A terv mindhárom VPS-üzemeltetési szolgáltatást fog kezelni. 3 különféle vállalat számára 1-et fedünk le, hogy jó esélyt kapjon a megfelelő jelölt kiválasztására az Ön igényei szerint.

Fontos, hogy vannak sikerült tervezi, mert így az összes kiszolgálókezelést (háttérmunka) a vállalat végzi. Ilyen módon nem kell sok műszaki ismerettel rendelkeznie ahhoz, hogy webhelyét üzemeltesse.

Anélkül, hogy mást kellene mondanunk, lépjünk tovább, és beszéljünk az első jelöltünkről, az InMotion tárhelyről:

1. InMotion tárhely

inmotion-best-hosting-wordpress-5000-látogatók

InMotion tárhely

Az InMotion vezető webtárhely-szolgáltató, amely számos tárhely-képességet kínál. De ebben a cikkben csak azt látjuk, hogy milyen VPS-tárhelyet kínál.

Csakúgy, mint a legtöbb más társaság, az InMotion három különféle kezelt VPS-tárhely-tervet is elérhetővé tesz. Először felsorolom néhány olyan funkciót, amelyek szerepelnek, függetlenül attól, hogy melyik tervet választja:

 • cPanel – ez az ipari szabvány kezelőpanel, amelyet egy webhely tárolására használnak. Jó tudni, hogy az InMotion vele együtt működik, így nem kell aggódnia a webhely bonyolult kezelése miatt.
 • Támogatás számos olyan webalkalmazáshoz, mint a WordPress és a Magento. Ez nagyszerű hír, mert WP-alapú webhelyed van.
 • Nincs állásidő a weboldalátvitel során. Mivel webhelye több ezer látogatóval rendelkezik, ezért fontos odafigyelni.
 • Minden szerver SSD meghajtói. Ez rendkívül fontos, amikor a web hostingról beszélünk, függetlenül annak típusától. Az SSD tárolás akár 10 és 20-szor gyorsabb is, mint a hagyományos HDD-tárolás. Ha a gyors töltési időket kívánja, keressen egy webhelyet, aki ezt a szolgáltatást kínálja.
 • Optimalizált WordPress konfigurációk a nagyobb forgalomhoz és a webhely jobb teljesítményéhez.

Vessünk egy pillantást az általuk kínált VPS-tervekre:

VPS – 1000HA-S: Ez az InMotion első és legolcsóbb VPS-tárhely-terve. Az ár havi 27,99 USD, ha 2 évig fizet. Havonta 39,99 dollárba kerül. Mit kapsz ennek az árnak? Hadd mondjam el, hogy sok szolgáltatás és forrás található ebben a csomagban. De dolgozzunk egy kicsit:

 • Először: 75 GB SSD tárhelyet kap csak a webhelyére.
 • A gyors és hatékony futtatás érdekében 4 GB RAM-ot és 4 TB sávszélességet biztosítanak. Ez a sávszélesség könnyen lehetővé teszi, hogy 5000 napi látogatóval dolgozzon.
 • Biztonsági okokból ingyenes SSL tanúsítvány is szerepel.
 • Ingyenes domain név, ha legalább 6 hónappal fizet előre.
 • Korlátlan e-mail fiók.
 • 3 dedikált IP-cím.
 • Korlátlan webhelyek támogatása.

A második és harmadik terv még több erőforrást fog biztosítani, de 5000 napi látogató számára ez több mint elég.

2. HostGator

Hostgator-best-wordpress-hosting-nagy forgalmú-5000

HostGator

A HostGator egy amerikai cég, amely nemzetközi szinten is ismert hostolási szolgáltatásaival. Magukat olcsó hosting szolgáltatóként kínálják, nagyszerű szolgáltatásokkal. És ez teljesen igaz. Nagyon versenyképes árakat kínálnak számos olyan hosting tervhez (különösen a megosztott tárhelyhez), amelyek hasznos szolgáltatásokkal rendelkeznek.

Most átnézzük az általuk elérhetővé tett VPS tárhelyet. Csakúgy, mint korábbi jelöltünk, az InMotion, a HostGator 3 különálló VPS-tárhely-tervvel is rendelkezik. De ebben a társaságban mi fedezzük fel mi második a tervnek kínálnia kell (nem az első). A második terv a legjobb, ha az árazásra és a szolgáltatásokra tekintünk, vagyis a 3 terv közül a leginkább ésszerű.

Ezt a tervet hívják Snappy 4000 és ez az, amit maga a HostGator ajánlott. Megvásárolhatja havi 39,95 USD díj ellenében. Mit ad ez az ár? Látni fogjuk lent:

 • Az összes adat tárolására a webhelyén (webhelyein) 165 GB SSD tárhelyet biztosít.
 • Minden kérés gyors és hatékony feldolgozásához 2 CPU-mag és 4 GB-os RAM is megtalálható a csomagban.
 • Napi 5000 látogató számára nagy sávszélességre is szükség van, amelyet ez a terv ad: 2 TB sávszélességhez.
 • 2 IP-cím is ide kerül.
 • Teljes root hozzáférés a MySQL, PHP, Perl, Python és Ruby támogatásával.
 • VPS tűzfal és DDoS védelem.
 • Teljes testreszabhatóság a cPanel segítségével a webhelykezeléshez.
 • Egy kattintással telepíthető különféle webes alkalmazásokhoz, például a WordPresshez és más tartalomkezelő rendszerekhez (CMS). Ez egy praktikus lehetőség, mivel a WordPress-t használja a webhelyén.
 • Automatikus heti biztonsági mentések, amelyeket a házigazda készít annak biztosítására, hogy webhelye biztonságos legyen, ha bármi történik.

Mint mondtam, ez a VPS terv a legnépszerűbb terv a HostGator ajánlatában. Megnézheti a másik kettőt, ha szeretné, de a Snappy 4000-nek gondoskodnia kell minden igényéről.

3. BlueHost

Bluehost-best-hosting-wordpress-site-nagy forgalmú

Bluehost

A Bluehost az egyik legjelentősebb szereplő a web hosting üzletben. Webhelyek millióit üzemelteti egyikük szolgáltatásával. Csakúgy, mint sok versenytársa, a Bluehost sokféle internetes tárhelyet is elérhetővé tesz, amelyek közül a legnépszerűbb a megosztott tárhely.

De a Vhost hosting a Bluehost is nagyon népszerű. Hogy miért tudjuk, nézzük meg, mit kínálnak. Csakúgy, mint a listán szereplő 2 másik választásunk, a Bluehost 3 különféle VPS-tárhely-tervezéssel is rendelkezik. Az egyiket, amelyet ellenőrizni fogunk, a második hívják Továbbfejlesztett.

Ez a terv 29,99 dollárba kerül havonta, és lehetővé teszi mindazok felhasználását, amelyek szükségesek egy kb. 5000 napi látogatóval rendelkező webhely kezeléséhez. Például az összes következő jogosultságot kapja:

 • 60 GB SSD tárhely.
 • 2 processzormag 4 GB szabad RAM-mal a kiszolgálón lévő összes kérés feldolgozására.
 • 2 TB sávszélességet adnak, hogy egyszerre 5000 napi látogatóval dolgozzon.
 • A csomagba egy egész évre szóló 1 ingyenes domain is hozzáadódik.
 • 2 IP cím.
 • Ingyenes SSL tanúsítvány a webhely biztonságához.
 • 24/7 támogatás. A Bluehost támogatása hatékonyságáról és gyorsaságáról ismert. Ha ez valamire van szüksége, akkor a Bluehost nem fog csalódást okozni.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Következtetés

Most, hogy elértük cikkünk végét, jó ötlettel kell rendelkeznie arról, hogy a WP webhelyén 5000 napi látogatóval milyen típusú tárhely alkalmazható legjobban..

A fennmaradó egyetlen lépés az, hogy válasszon egy VPS-tárhely-tervet a listánkból. Nem számít, melyiket választja, nem szabad elbuknia. Mindhárom jelöltünk a legkiválóbb VPS-házigazdák, amelyeket világszerte több millió ember használ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map