A legjobb korlátlan sávszélességű VPS-tárhely-szolgáltatók

legjobb korlátlan sávszélességű-VPS-hosting-2019


Manapság az emberek sokat lógnak az interneten, szórakozást keresnek, új dolgokat tanulnak vagy vásárolnak. Ezt minden olyan eszközön megteszik, amely hozzáfér az internethez, de elsősorban mobiltelefonokon és asztali számítógépeken. Az adatok folyamatosan áramlanak és minél gyorsabban áramlik, annál jobb. Az emberek utálják, amikor egy kép nem jelenik meg, vagy ha a videó tovább pufferel, és ez általában az alacsony sávszélességgel kapcsolatos.

Ha saját weboldalt szeretne létrehozni, és minőségi tartalmat szeretne biztosítani, akkor feltétlenül szüksége van egy megbízható VPS-tárhely-szolgáltatóra, sávszélességével, amely kielégíti a látogatókat. Ez az első dolog, amelyet a bloggereknek, az online boltoknak és a cégeknek meg kell keresniük a webhelyük létrehozása előtt. Nincs olyan helyzet, mint a korlátlan sávszélesség, csak az, hogy a web hosting szolgáltató nem pontosan meghatározta, hogy mekkora sávszélességet kap.

Korlátlanul azt jelentik, hogy az általuk biztosított sávszélesség valószínűleg megfelel az elvárásainak, mert még a felső határt sem fogja elérni. A VPS-szolgáltatók közötti különbségek jelentősek lehetnek, és a kiválasztás előtt tudnia kell a webhely zökkenőmentes működésének főbb követelményeit.

Annak érdekében, hogy a dolgok egyszerűbbek legyenek, végigvezeti Önt a különféle VPS típusokon, és azon okokon, amelyek miatt választhat korlátlan VPS-t. Ezután felhasználhatja ezeket az ismereteket az általunk felülvizsgált 3 VPS-tárhely-szolgáltató közül az egyik kiválasztására olyan sávszélességgel, amely leginkább az Ön vállalkozása számára megfelelő.

Hogyan válasszuk ki a VPS-t?

Amikor a VPS tárhelyet választja vállalkozása számára, elengedhetetlen néhány kutatás elvégzése. Először meg kell határoznia az Ön igényeit. Miután megtudta, mire van szüksége és mennyit hajlandó fizetni érte, továbbléphet és találhat néhány olyan céget, amely felajánlja azt, amire szüksége van. Mielőtt vásárolna, végezzen kutatást, kérdezzen a fórumokon vagy a közösségi médián, olvassa el az értékeléseket és elemezze azokat. Íme néhány szempont, amelyet figyelembe kell vennie, amikor a VPS-tervet és a tárhely szolgáltatót választja:

Menedzselt és nem kezelt VPS tervek

Nem kell megosztott tárhelyfelhasználóként foglalkoznia a szerver menedzsmentjével, de amikor a VPS tárhely-tervei vannak, ez teljesen más történet. A VPS terv teljes ellenőrzést biztosít Önnek, így tapasztalattal kell rendelkeznie a karbantartások végrehajtásában, a teljesítmény nyomon követésében és a szoftverfrissítésekben..

Kezdőként vagy olyanként, aki túl elfoglalt ahhoz, hogy kiszolgálókezeléssel foglalkozzon, csak egy választás van. Válasszon egy menedzselt VPS-tervet, amelyet ma egyre több szolgáltató kínál. Nagyobb árért a VPS tervet és egy megbízható szakértőt kap, aki elvégzi az összes feladatot. Ha VPS-re szeretne frissíteni, akkor nem kell többé profinak lennie.

Mennyibe kerül a VPS?

Az egyes vállalatok jó hírneve és a webtárhely-tervek árai egyaránt óriási szerepet játszanak annak eldöntésében, hogy melyiket választja a VPS tárolásához. A különféle VPS tervek széles skálájának specifikációitól és jellemzőitől függően az árak nagyban változhatnak.

Mivel azonban hatalmas verseny van a nagynevek között a webtárhely-iparban, megmondjuk Önnek, hogy egy VPS hosting csomag átlagosan mennyit fizet. Ha figyelembe vesszük a közepes hardver specifikációjú VPS-tárhely-tervet és esetleg néhány extrát, amelyekre a legtöbb webhely támaszkodhat, havonta 8–15 dollárba kerül. Ehhez az árkategóriához általában 20 GB lemezterületet és 1 GB RAM-ot kaphat.

Hagyományos és felhőalapú tervek

Sok szolgáltató népszerűsíti felhőalapú VPS-tervüket, mégsem mindenki tudja, hogy különböznek a hagyományos VPS-től. Tisztítsuk meg ezt a két különféle típust azáltal, hogy megmutatjuk, honnan származik mindegyikük forrásaiból és hogyan működnek.

 • A hagyományos VPS amikor a szervert részekre osztják – mivel mindenkinek nincs szüksége teljes szerverre a webhelyén, az erőforrások pazarlás lenne. Tehát, ha feliratkozik egy hagyományos VPS-tervre, alapvetően kiszolgáló kisebb részét bérelte a szolgáltató adatközpontjában. Számos VPS-fiók létezik egyetlen kiszolgálón belül, amelyek minden felhasználó számára meghatározzák a saját tárhelyet, sávszélességet és memóriakorlátot.
 • A Felhő alapú VPS a szolgáltatás egy kicsit bonyolultabb. Ebben a rendszerben több fizikai szerver fel van osztva virtuális részekre, amelyeket összekapcsolnak. Minden egyes számla felhőkiszolgálón fut, amely több fizikai kiszolgálóhoz kapcsolódik és felhasználja erőforrásaikat.

Mivel az egyenletben több szerver is jelen van – nem csak egy, az erőforrásokat korlátozó szerver – egy felhőalapú VPS sokkal több erőforrást tud biztosítani, mint egy hagyományos. Ha további forrásokra van szüksége, akkor azonnal frissíthet, miközben webhelye nem szenved semmilyen állásidőt.

Vevőszolgálat

Tegyük fel, hogy megtalálta a VPS tárhely-tervét a tökéletes erőforrásokkal és szolgáltatásokkal. Kiemelkedő üzletnek tűnhet, de van egy dolog, amit nem szabad elfelejteni: annak biztosítása, hogy a vállalat megbízható ügyfélszolgálatot nyújtson. Nincs semmi rosszabb, mint olyan problémákba ütközni, amelyeket nem tud megoldani, és senkivel sem kapcsolatba lépni.

Ki kell választania egy szolgáltatót, amelynek pozitív visszajelzése van a műszaki támogatásáról. Szakemberekből álló csapatnak kell lennie, amely 24 órás és hétfőn elérhető több különböző csatornán. Ha webhelye nem működik megfelelően hosszú ideig, akkor forgalma csökkenhet.

A vállalkozások több ezer dollárt veszítenek ilyen esetekben. Kipróbálhat egy host szolgáltatót is, és kipróbálhatja a műszaki támogatást, mivel sokuk pénz-visszafizetési garanciát kínál, ha ügyfeleik nem elégedettek.

Miért válassza a Korlátlan sávszélességű VPS-t?

Először is, mi a pontosan a sávszélesség? Az Ön webhelyének hálózati sávszélessége határozza meg az adatok mennyiségét, amelyet idővel feltölthetnek és letölthetnek a webhelyére. A korlátlan sávszélességű VPS-terv kiválasztásával az Ön weboldala hatalmas forgalmat képes kezelni, és sok látogató tölti le az Ön weboldalait és fájljait egyidejűleg.

Ha az Ön webhelyén a forgalom növekedése miatt sávszélesség korlátozódik, ez azt jelenti, hogy jelenleg több ember nem látogathatja meg az Ön webhelyét. Nem fog betölteni, és webhelye akár összeomolhat. Másrészt drága frissíteni egy erősebb VPS-tervre, amikor vállalkozása növekszik. Ez nem csak az előzőnél költségesebb, de a többi specifikáció akár meg is haladhatja az Ön igényeit.

Ennek fényében elengedhetetlen, hogy előfizetjen egy korlátlan VPS-tárhely-tervre a növekvő vállalkozások számára. Egy bizonyos ponton mindig olyan ügyfelek töltenek be, akik a sávszélesség korlátozása miatt nem látogathatják meg az Ön weboldalát, ami a potenciális ügyfelek és a bevétel hatalmas csökkenéséhez vezet.

A korlátozott sávszélesség néha alacsony teljesítményt is jelent, ha nagy a forgalom. Csökkentnie kell a webhelyen található tartalmak, például a képek, a design elemek vagy a videók minőségét, hogy tömörítsék.

Minél kevesebb adatot kell letölteni a látogatók számára, annál gyorsabb a webhely, és többen csatlakozhatnak egyszerre. A korlátlan sávszélességű VPS opció választásával azonban nincs oka aggódni.

A legjobb VPS tárhelyszolgáltatók korlátlan sávszélességgel

Az alábbiakban áttekintést talál a 3 legfontosabb VPS-tárhely-szolgáltatóról, akik korlátlan sávszélességet kínálnak.

1. BlueHost

Bluehost legjobb korlátlan sávszélességű-VPS hostingA BlueHost az egyik legnagyobb név a Linux tárhelyszolgáltatásokról. Linux VPS-terveik 2013 óta elérhetők, és sok pozitív visszajelzést szereztek az évek során. A BlueHost szolgáltatásban csak olyan host csomagok találhatók, amelyek a legújabb felhő technológiákon alapulnak, mint például a KVM és az OpenStack.

Mivel minden terv teljes értékű és megfizethető, mindenféle vállalkozás számára a kedvenc választásuk. A BlueHost tudja, hogy webhelyének a lehető leggyorsabban fel kell készülnie és működnie kell, ezért a feliratkozás pillanatában beállították a korlátlan VPS szervert. Fejlesztették a cPanel admin felületet hasznos eszközökkel a WHM vezérléshez, a szerver menedzsmenthez és a CentOS hozzáféréshez.

A BlueHost csak teljesen menedzselt VPS szolgáltatásokat kínál, ami azt jelenti, hogy a szerver menedzseléséért felelnek. Csapatuk mindent, mint például a szerverfrissítéseket, az üzemidőt és a biztonságot gondoskodik. Ráadásul készen állnak arra, hogy ingyenesen megválaszolja a műszaki kérdéseit. Nem számít, hogy melyik hostolási tervet választja, adatait védjük a DDoS támadások és spam ellen.

Ha a forgalom növekszik az Ön webhelyén, frissítheti VPS-tervének specifikációit, és ez nem okoz leállást. A BlueHost egy hatékony ügyfél-támogatási csoporttal rendelkezik, amely mindenben segíthet a szerverkezeléssel és a Linuxmal kapcsolatban. Bármikor felveheti velük a kapcsolatot e-mailben, élő csevegésen és telefonon is.

Három VPS-tervük elérhető, garantált SSD tárolással a megnövelt energiafogyasztás érdekében. A standard terv havi 19,99 dollárba kerül, 30 GB-os tárhellyel, 2 GB RAM-mal és IP-címmel. Aztán ott van az Enhanced terv, amely a legelterjedtebb terv 29,99 dollárért, a 60 GB tároló, 4 GB RAM és két IP cím specifikációival..

A harmadik, 59,99 dollárért, a CPU-magokat 4-re frissíti, és 120 GB tárhelyet, 8 GB RAM-ot és 2 IP-címet biztosít Önnek. Minden korlátlan VPS-tervvel egyetlen domaint és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kap.

2. GoDaddy

GoDaddy-best-korlátlan sávszélességet VPS hostingA GoDaddy valószínűleg a legnépszerűbb cég a domain névregisztrátorok között, ám hatalmas névvel is vált webtárhely-szolgáltatóként. Kiváló minőségű web hosting szolgáltatásokat nyújtanak, különösen, ha a VPS-csomagokról van szó. Most megmutatjuk Önnek, hogy miért a GoDaddy az egyik legnagyobb szolgáltató, ha korlátlan sávszélességre van szüksége.

Ha feliratkozik valamelyik tervükre, rengeteg operációs rendszert használhat, köztük a CentOS 6 és 7, a Fedora, a Windows és az Ubuntu. Mivel nem minden weboldaltulajdonos csatlakozik ugyanolyan műszaki ismeretekkel, a VPS-t három különféle módon kezelheti:

 • Ha szakértő a szerver menedzsment területén, akkor választhatja az önállóan kezelt szolgáltatást, amely parancssori és RDP hozzáférést biztosít (Remote Desktop Protocol).
 • Azok számára, akik még nem tapasztaltak, ott van egy felügyelt szolgáltatás, ahol a felhasználók az admin kezelőpaneljén (cPanel vagy Plesk) dolgozhatnak, miközben az összes megfigyelés, javítás és biztonsági mentés elvégzésével gondoskodnak.
 • Teljesen kezelt szolgáltatásuk azt jelenti, hogy Önnek semmilyen kötelezettsége nincs, a GoDaddy kiszolgálói adminisztrátorai gondoskodnak minden feladatról

A GoDaddy sokat fektetett a prémium hardverbe, így minden szerver webhely egy szempillantás alatt betöltődik. Jelenleg 9 adatközpont elérhető a világ minden tájáról. Ügyfélszolgálati csapatuk nagyon hasznos, és készen állnak a nap 24 órájában, a problémák megoldására és a kérdések megválaszolására.

Legjobb korlátlan VPS-tárhely-terveket nyújtanak, az árak havonta 27,99 dollártól egészen 49,99 dollárig terjednek. Még az első elég nagy teljesítményű 2 GB RAM-mal és 40 GB lemezterülettel. Ez méretezhető egy óriási 8 GB RAM és 240 GB tárhelyig. Ezenkívül egyéves SSL-tanúsítványt és 3 dedikált IP-t kap a VPS-tervükkel együtt.

3. eUKHost

eukhost legjobb korlátlan sávszélességű-VPS hostingAz eUKHost 2001-ben kezdte el nyújtani a web hosting szolgáltatásokat, és most óriási ügyfélkörrel rendelkezik, több mint 40 000 webmester és több mint 160 000 domain mellett. Az Egyesült Királyságban az iparág vezető szolgáltatói között vannak, kiemelkedő, korlátlan VPS-tervvel.

Ezek a VPS-tervek teljes mértékben menedzselt, azaz az eUKHost gondoskodik a frissítésekről, a konfigurációról, a szoftver- és alkalmazástelepítésekről, valamint a kiszolgálók biztonságáról. Miután feliratkozott valamelyik tervükre, választhat egy Plesk vagy cPanel felületről adminisztrátori központként. Miután megkapta a fizetést, a VPS-fiókja átlagosan a következő 3-4 órában lesz üzemkész és működik.

A korlátlan VPS-sel egy hasznos ügyfél-támogatási csoportot is kapsz, amely 24 órán keresztül elérhetővé válik csevegésen, telefonon és e-mailben. Az eUKHost garantálja, hogy 15-20 perc alatt válaszol az e-mailre. Teljes adminisztrátori hozzáférést biztosítanak Önnek, amely lehetővé teszi az egyedi alkalmazások alkalmazását a VPS-n.

Nincs szükség arra, hogy azonnal megvásárolja a korlátlan VPS-tervüket, 30 napig kipróbálhatja, majd visszafizetheti pénzét. Az eUKHost garantálja a 100% -os üzemidőt, és még ha kiszolgálóhiba is bekövetkezik, azonnal cselekszik. Most nézzük meg korlátlan VPS-terveink árait és specifikációit.

4 különböző VPS-tervük van. A Starter terv havi 12,99 fontba kerül, 2 processzormaggal, 3 GB RAM-mal és 60 GB tárhellyel. Legkelendőbb terveik a Standard VPS 4 processzormaggal, 6 GB RAM-mal, 120 GB tárolóhellyel és ingyenes domain SSL-vel havonta 19,99 fontért. A legerőteljesebb terv az Enterprise 6 CPU-maggal, 16 GB RAM-mal, 480 GB lemezterülettel és Domain Wildcard SSL-vel havonta 33,99 £ -ért..

Minden ingyenes csomaghoz 2 ingyenes dedikált IP-t kap. Mind a négy terv csúcskategóriás hardverekre épül, beleértve a legújabb Intel Xeon processzorokat, SSD meghajtókat és DDR4 memóriát.

Következtetés

Most, hogy többet tud a három legnagyobb VPS webtárhely-szolgáltatóról, könnyebbé válik egy olyan vállalkozás kiválasztása, amely leginkább az üzleti vállalkozásának felel meg. Ha erősebb megoldást szeretne, de a vállalata még nem áll készen a felhőalapú tervre vagy egy dedikált szerverre, akkor nem hibázhat a korlátlan VPS-tervvel.

A VPS rugalmassága nagyon hasonlít egy dedikált szerverhez, mégsem igényel ilyen nagy költségvetést. Másrészt a megosztott tárhely-tervek nagyszerűek az indulók számára. De amint vállalkozása növekedni kezd, gyorsan elérheti a felső határértékeket, és felteheti magát, hogy több erőforrással kell frissítenie a webtárhely-tervet. Mivel a korlátlan VPS-tárhely-terv sokáig képes kezelni a sok forgalmat, a felhasználók többsége számára ez a legnépszerűbb választás.

Miközben a tökéletes VPS szolgáltatót keresi, az első dolog, amit figyelembe kell venni, a teljesítmény jellemzői. Ezután javasoljuk, hogy vessen egy pillantást a merevlemezre, a sávszélességre, a CPU-re és a RAM-ra, amelyet mind a dedikált, mind a VPS tervek biztosítanak, hogy összehasonlítást végezzen, és eldöntse, melyik a jobb a célhoz..

Ha egy korlátlan VPS-tervet választ, amely leginkább az Ön webhelyére illeszkedik, biztosítja a zökkenőmentes böngészési élményt a látogatók számára, miközben egy erőteljes web hosting szolgáltatást kínál megfizethető áron..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map