5 legjobb választható online áruház-készítő eszköz

legjobb online store-építők 2019


A webhely elindítása valami eladás szándékával hatalmas lépésnek és nagyon bonyolultnak tűnhet, de bízz bennem, ha meghallgatja, amit mondok, ezt nagyon rövid idő alatt megteheti, és a legtöbb Fontos, hogy jól csináld.

Vállalat
Ár -tól
Próbálja meg

1Wix áruház építő17,00 USD / hóINGYENES
2weebly áruház építő8,00 USD / hóINGYENES
3vibrációs áruház építőjeHavonta 15,00 USDINGYENES
4nagykereskedelmi üzlet építője29,95 USD / hónapINGYENES
5webáruház-készítőHavonta 12,99 USDINGYENES

Ha van egy vállalkozása, és vállalkozását ki akarja terjeszteni az internetre, és egy nagyobb piacra szeretne kiterjedni, meg kell találnia a legjobb eszközt, amely segít az online áruház építésében, ahogyan azt elképzelte. Természetesen lehetőség van szakember felvételére is, aki ezt megteszi Önnek, de ha nincs nagy költségvetése, vagy egyszerűen csak pénzt akar megtakarítani, és megtanulja, hogyan kell ezt önmagában elvégezni, akkor ezt megteheti. Csak ki kell választania az Ön számára megfelelő áruház-készítő eszközt, és azonnal elindulhat. Mielőtt azonban kiválasztja azt az üzletépítő eszközt, amelyet az online áruház tervezéséhez használ, alaposan át kell gondolni az igényeit és követelményeit. Ez azt jelenti, hogy bizonyos dolgokra kell összpontosítania és mindegyiket figyelembe kell vennie, így kiválaszthatja az Ön számára a legjobb áruház-készítő eszközt. Segíteni fogok ebben, majd beszélek a kedvenc és véleményem szerint a legjobb üzletépítő eszközökről.

Hogyan válasszuk ki a Store Builder eszközt?

Az első, a weboldal tervezéséhez használandó eszköz kiválasztása az első, de egyben a legfontosabb lépés, amelyet meg kell tennie, ha szeretne ellenőrizni, hogy az online áruház vizuálisan vonzó, ugyanakkor vonzó és hatékony. Tehát, mielőtt bármilyen eszközzel megkezdené webhelyének tervezését, gondolkodjon el azon, amire szüksége van, és mit kínál az építő az Ön számára.

A termék és a készlet mérete

Az első tényező, amelyet figyelembe kell vennie, a termék jellege. Ha online áruház létrehozására gondol, akkor már tudnia kell, hogy milyen típusú terméket kíván eladni. Ez jelentősen befolyásolja a döntését, amikor a bolt-építőt veszi igénybe, mivel egyes platformok jobbak, mint mások fizikai termékek eladására, míg mások jobbak digitális termékek eladására..

Egy másik fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni, a készlet mérete. Ha fizikai termékeket árusít, és nagy mennyiségű árut szeretne eladni, akkor olyan platformot kell találnia, amely kielégíti az Ön igényeit.

Költségvetés és ár

Nagyon fontos előre megtervezni a költségvetést, ha nem akar több pénzt költeni, mint amennyit képes kezelni. Annak ellenére, hogy úgy gondolja, hogy elég nagy költségvetéssel rendelkezik, minden lehetséges költséget figyelembe kell vennie.

Javaslatom az, hogy keressen olyan üzletépítő eszközöket és platformokat, amelyek havonta fizetnek, és kerülje el azokat az építőket, amelyek az Ön eladásainak százalékát veszik igénybe. Kis százaléknak tűnhet, de ha sok árut mozgat, akkor ez sokat jelent. 

Tervezés

Keressen egy üzletépítő eszközt, amely lehetővé teszi a legnagyobb szabadságot és rugalmasságot a tervezés során. Ne feledje, hogy ez az Ön weboldala, és valószínűleg pontos elképzelése van arról, hogy az online áruház hogyan néz ki. Vonzó és látványos formatervezés létrehozása valóban segíthet értékesítésében, és új vevőket is vonzhat.

Funkcionális és testreszabási lehetőségek

Gondoskodnod kell arról, hogy az online áruház teljesen működőképes legyen, és hogy minden funkció, amelyet fel szeretne venni, olyan varázslatos módon működik. Keresse meg azt a platformot, amely lehetővé teszi a webhely testreszabását, amennyit csak akar.

A legtöbb üzletépítő eszköz alapvető alapvető funkcionalitással rendelkezik, és erős tulajdonságokkal rendelkezik. Annak ellenére, hogy ez rendkívül fontos, egyszerűen nem elegendő, főleg ha üzlete nagyszerűen működik, és növekedni kezd. Ebben az esetben hozzá kell adnia néhány új funkciót vállalkozásának bővítéséhez, és ezért fontos a testreszabási lehetőségek.

Remélem, hogy most már megérti, hogy néhány fontos dologra kell összpontosítania, amikor az online áruház építő eszközét választja. Ennek ellenére számos lehetőség létezik, és a legjobb választás még akkor sem könnyű, ha tudja, mire van szüksége. Ezért választottam öt üzletépítő eszközt, amelyek személy szerint véleményem szerint a legjobbak, és szinte bármit meg tudnak kezelni, amit rájuk dobhat.

Wix.com

Próbálja ki most ingyen »

wix com legjobb online áruház-építő

A listánkban szereplő első weboldalépítő platform szintén az egyik legnépszerűbb. A Wix-et sok vállalat használja, és nem csak üzletépítő eszköz. Valójában amellett, hogy létrehoz egy e – kereskedelemmel foglalkozó weboldalt, ez egy nagyszerű fényképfelvételek, tervezők, zenészek stb.

A Wix könnyű használni?

A Wix több mint 500 gyönyörű sablont kínál Önnek, amelyek közül sok kifejezetten az e-kereskedelem számára készült. Ez egy nagyon egyszerű és egyértelmű platform, amelyet tiszta drag and drop bolt-készítő eszköznek tekintnek, ami azt jelenti, hogy nem kell tudnia, hogyan kell kódolni, vagy hatalmas műszaki tapasztalattal rendelkezik annak használatához, és hozzon létre lenyűgöző webhelyet vele . A Wix lehetővé teszi mind fizikai, mind digitális árucikkek eladását, tehát bármi is legyen vállalkozása, a Wix használata a megfelelő választás.

A Wix.com szolgáltatásai

A Wix azon építőplatformok egyike, amelyek igazán lenyűgöző és átfogó szolgáltatásokkal rendelkeznek. Például felhasználhatja termék galériáit a termékek megfelelő megjelenítéséhez, és akár minden egyes termékhez is létrehozhat termékoldalt. A Wix által kínált legfontosabb szolgáltatások között az e-kereskedelem sablonokkal történő testreszabható kialakítása a legfontosabb számodra, ha online boltot szeretne létrehozni..

Egy másik nagyszerű szolgáltatás, amelyet használhat, egy kedvezménykód-készítő, és szállítási számításokat vagy adószámításokat is tartalmazhat. Bekapcsolhatja az automatikus e-mailes értesítéseket ügyfelei számára és a hírlevél eszközöit.

Ha úgy dönt, hogy online áruházát a Wix használatával tervezi, akkor 12 különféle fizetési processzort kínál ügyfelének, köztük a PayPal, a Stripe és a Square, mint a legnépszerűbbek. Ezenkívül ne feledje, hogy a Wix nem számít fel tranzakciós díjakat, így a saját nyereségét Önnek kell megőriznie.

A Wix lehetővé teszi egy mobilra reagáló áruház létrehozását, és számos alkalmazás közül választhat, amikor weblapját készíti. Számos olyan e-kereskedelem, marketing és üzleti alkalmazás található, amelyek elősegítik az ügyfelek számára vonzóbb környezet megteremtését.

Weebly.com

Próbálja ki most ingyen »

weebly legjobb áruház-készítő eszköz

A Weebly egy újabb csodálatos weboldal-készítő eszköz, és határozottan az egyik legjobb ma elérhető drag and drop-építő. Ez is az egyik legegyszerűbb üzletépítő. Nem kell megtanulnia, hogyan kell vele dolgozni, az egész nagyon egyszerű, és mivel ilyen nagyszerű e-kereskedelem-építő, jelenleg kb. 450 000 online üzlet használja a Weebly-t.

Weebly sebesség és egyszerűség

Mivel a Weebly minden webhelyet tárol, amelyet a platformon építettek, ez lehetővé teszi számukra, hogy gyorsabb terhelési sebességet kínálhassanak ügyfeleiknek. Ezenkívül nem kell annyira aggódnia a biztonság miatt, mint más építőkkel szemben, mivel a Weebly gondoskodik a spamerek és a hackerek elleni biztonságról..

Az építési folyamat során percek alatt elkészítheti online áruházát. Sok esetben a weboldal-készítők drag and drop-jainál szükség van bizonyos tanulásra, mielőtt úgy tervezheti meg webhelyét, ahogy elképzelte. A Weebly esetében ez más és minden pontosan úgy működik, mint amire számíthat. Ezenkívül a Weebly-vel épített online áruházak mobilbarátak és érzékeny kialakításúak.

A Weebly.com jellemzői

Az e-kereskedelem számára fontos webhelyek számára a Weebly sok mindent kínál. A termékbemutatás elképesztő, és a Weebly lehetővé teszi, hogy minden egyes termékhez termékoldalt hozzon létre. Felvehet több képet, több termékváltozatot, értékesítési lehetőséget, termékleírást és a közösségi média megosztási gombjait.

Egy nagyon hasznos és érdekes funkcióval felveheti a bevásárlókosárot – amikor valaki elhagyja az üzletét anélkül, hogy kitöltené a bevásárlókosár listáját és megnézte volna, emlékeztetőt kap e-mailben.

Számos lehetőség közül választhat, amikor a szállítási és az adóbeállításokat illeti, de ezek attól is függnek, hogy a vállalkozása hol található. Felvehet kuponkódokat, ajándékkártya termékeket, és nyomon tudja követni, hogy milyen cikkek vannak raktáron.

A fizetési lehetőségeket illetően a Weebly néhány más e-kereskedelmi platformhoz képest nem kínál olyan sok lehetőséget. 4 fizetési lehetőséget kínálnak (PayPal, Stripe, Square és Authorize.net), amelyek több mint elegendőek, és rengeteg talajt fednek le..

Volusion

Próbálja ki most ingyen »

A legjobb online áruház-építő

A Volusion az utóbbi években sokat nőtt, és az egyik legnépszerűbb e-kereskedelem-platform szolgáltatóvá és üzletépítő eszközré vált. Számos előnye van ennek a platformnak a használatával, és nem fogja megbánni a választását, ha a Volusion segítségével megy weboldalának online kereskedelem létrehozására. Ez egy felhőalapú e-kereskedelmi platform, amely rendelkezik a legfontosabb szolgáltatásokkal és funkciókkal, amelyekre a lehető legjobb webáruház fejlesztéséhez szüksége lehet..

A Volusion által nyújtott szoftver lehetővé teszi, hogy túl sok gond nélkül hozzon létre online áruházát, és nagyon felhasználóbarát. Ugyanakkor nem olyan egyszerű használni, mint más építőipari eszközöket, ezért át kell néznie egy olyan útmutatót, amelyet az irányítópulton talál. Ha az online áruházat úgy akarja elkészíteni, ahogy elképzelte, el kell követnie az utasításokat. Például, ha olyan üzletet szeretne létrehozni, amely letölthető digitális termékeket fog eladni, akkor a beállításához többlépcsős eljárást kell végrehajtania..

Volusion szolgáltatások és témák

A Volusion számos hasznos funkcióval rendelkezik, és az Amazon és az eBay integrációja feltétlenül kiemelkedik. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa. Például, ha elkészíti online áruházát, annyi terméket tud hozzáadni, amennyit csak akar, korlátozás nélkül. Készíthet ajándékkártyákat, kedvezményes kuponokat, napi ajánlatokat és még sok más dolgot, amelyek elősegítik az új ügyfelek vonzását és a már megvásárolt ügyfelek megtartását. Az előbbit különféle hűségjutalom-programok felhasználásával teheti meg, ami egy újabb nagyszerű lehetőség a Volusion használatához.

Számos olyan téma közül választhat, amelyek közül választhat, ha a weboldal készítőjével jár, de meg kell jegyeznem, hogy ezeknek a témáknak csak egy része ingyenes. Másrészt, nincsenek olyan tranzakciós díjak, amelyek befolyásolhatják nyereségét.

Volusion ügyfélszolgálat

Az egyik dolog, amely a Volusion számára kiemelkedik az ilyen heves verseny között, az ügyfélszolgálat. Folyamatos támogatást nyújtanak, nappali vagy éjszakai bármikor, és telefonon vagy e-mailben kapcsolatba léphetnek velük. Beszélhet velük az online csevegésben is, amelyet ügyfeleik számára készítettek.

BigCommerce

Próbálja ki most ingyen »

bigcommerce legjobb online áruház-építő

Olyan sok üzletépítő mellett, hogy nem könnyű kiválasztani a legjobbat. Nos, a BigCommerce határozottan megérdemel egy esélyt, és miután kipróbáltam, őszintén elmondhatom, hogy biztosan megérdemel egy helyet a listámon. Ha igen, akkor nem lesz az egyetlen. Valójában több mint 100 000 online áruház használja a BigCommerce-t, amely manapság a világ egyik legnépszerűbb és leggyorsabban növekvő weboldalépítő platformja.

BigCommerce Könnyű használat és méretezhetőség

Annak ellenére, hogy számos szolgáltatás és lehetőség közül választhat, ha a BigCommerce szolgáltatást használja, ez egy nagyon egyszerű üzletépítő, amelyhez nincs szükség technológiai ismeretekre vagy szakértelemre. Természetesen, mivel számos lehetőség létezik, például az adóbeállításokban, esetenként túlterhelteknek érzi magát.

A BigCommerce másik nagy előnye a méretezhetőség. Ez azt jelenti, hogy a BigCommerce-t használhatja, függetlenül az online áruház méretétől. Továbbá, ha vállalkozása az idő múlásával sokat növekszik, akkor mindig bővítheti és frissítheti azokat a funkciókat, amelyekre Önnek esetleg nem volt szüksége, amikor elindultál.

A BigCommerce nem kínál ingyenes tervet, mint más üzletépítők, ám 15 napos próbaverziót kínálnak. Természetesen nem számítanak fel tranzakciós díjat, ami nagyon fontos az éppen induló emberek számára.

BigCommerce szolgáltatások és témák

A BigCommerce lehetővé teszi, hogy termékeit oly sok részletben ismertesse, és képeket és videókat is felhasználhat termékeinek megjelenítésére. Különböző kosárfunkciók is vannak, amelyeket használhat, és különféle fizetési lehetőségek (hitelkártyák, PayPal, Authorize.net stb.).

Fizikai és digitális termékeket is eladhat; létrehozhat kuponkódokat, ajándékkártyákat, használhatja a különféle szállítási beállításokat, valamint az adóbeállításokat, és nyomon tudja követni a készletét.

Az egyik dolog, amely kiemelkedik a BigCommerce-nál, az a tény, hogy harmadik féltől származó boltot kínálnak. Ezeknek a témáknak egy része ingyenes, mások prémiumok, és meg kell fizetni, de ez az üzletépítő határozottan megadja a legnagyobb választást és oly sok lehetőséget.

Webs.com

Próbálja ki most ingyen »

webs com legjobb online áruház-készítő eszköz

A Webs.com az egyik hosszú távú webhely-készítő, amely 2001 óta működik, és folyamatosan fejlődik, harcol az új versenytársakkal, mint például a Weebly és a Wix, és lépést tart velük. Valójában eddig több mint 55 millió weboldalt hoztak létre a webes weboldalakkal, és ez a mai napig az egyik legnépszerűbb üzletépítő eszköz.

A Webs.com használata egyszerű?

A Webs az egyik legegyszerűbb weboldal-készítő, amelyet megtalálhat. Ezek egy WYSIWYG (amit látsz, amit kapsz) építő eszköz. Ez azt jelenti, hogy az egész helyet közvetlenül előtted tervezi meg, és amit építés közben látsz, valójában ugyanaz, ami akkor jelenik meg, ha kész. Választhat a normál és a speciális oldalak között, de mindkettő nagyon egyszerűen használható és érthető. Még a normál és a speciális oldalakat is kombinálhatja, tehát sok rugalmasság áll rendelkezésére, amikor online webáruházat épít a Web-ekkel.

A Webs.com szolgáltatásai

A Web minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre bármilyen online áruháznak szüksége lehet, például termékképek, árak, leírások beillesztésére. Beállíthat különféle adóbeállítási lehetőségeket és különféle szállítási beállításokat. Készíthet különféle termékverziókat (ugyanaz a termék különböző színben, méretben stb.).

Számos kütyü felvehető webhelyére, amelyek lehetővé teszik az online áruház további testreszabását. Választhat harmadik féltől származó kütyüket is, ha úgy érzi, hogy további előnyöket élvezhetnek velük.

Ez is egy teljesen barátságos és rugalmas weboldalkészítő, amely lehetővé teszi webhelyének megosztását a különféle közösségi hálózatokon. Számos olyan SEO eszköz is segít, amely optimalizálja webhelyét a Google és más keresőmotorok számára. A fizetési lehetőségekről a PayPal és a Google Checkout is használható. Ha azonban úgy dönt, hogy az Etsy áruházat integrálja a webhelyre, akkor több fizetési lehetőséget is használhat.

Következtetés

Amint azt már a koldulásban elmondtuk, a megfelelő áruházépítő eszköz kiválasztása az egyik legfontosabb lépés, amelyet meg kell tennie, hogy vállalkozását kibővítse a korlátlan piacra, azaz az Internetre. Az online áruház létrehozása nem könnyű, de ha tudja, mire van szüksége, és mit kell keresnie, akkor nem kell, hogy nehéz legyen.

Remélem, hogy tanácsom segíthet megtalálni a lehető legjobb üzletépítő eszközt, amely képes lesz kielégíteni az Ön igényeit, és ily módon jobban javítani vállalkozásánál, mint amennyire lehetséges. Az öt áruház-készítő eszköz egyikének használata, amiről ebben a cikkben beszéltem, okos választás.
Kiemelt kép: A Freepik tervezte

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map