5 legjobb tárhely a nagy forgalmú webhelyek számára

legjobb web-hosting-nagy forgalmú-honlapok 2019


Ha van olyan webhelye, amely sok forgalmat generál, akkor mindenképpen nyugodtan szeretnie kell, ha megbízható internetes fogadóval rendelkezik. Az internetes hostnak képesnek kell lennie arra, hogy fenntartsák a nagy forgalmat, és gondoskodnia kell arról, hogy ne tapasztaljon leállást. Nagy forgalom mellett ez sokba kerülhet.

Ezért nem is szabad megfontolnia a megosztott tárhely használatát, ha nagyon nagy a forgalom. Az egyetlen választás az, hogy VPS tervvel vagy dedikált szerverrel jár-e. Ebben a cikkben bemutatom azokat a legjobb tárhely-szolgáltatókat, amelyek nagy VPS-tervekkel rendelkeznek a nagy forgalmú webhelyek számára. Mielőtt odamennénk, szeretnék részletesen megvitatni a VPS terveit, hogy megértse, miért van szüksége a VPS tárhelyére.

Mi a VPS (virtuális magánszerver)?

A virtuális magánszerver egy olyan típusú tárhely, amely alapvetően valami a dedikált szerverek és a megosztott szerverek között. Ez kissé új típusú tárhely, de egyre népszerűbb, mivel számos előnye van, és képes fedezni a többi tárhelytípus legjobb tulajdonságait..

A VPS legnagyobb előnye abban rejlik, hogy a magánélettel rendelkezik, mint egy dedikált szervernél, ami azt jelenti, hogy az Ön webhelye az egyetlen a szerveren, mert nem osztja meg az operációs rendszerét senkivel. Ez azt jelenti, hogy saját operációs rendszerrel, lemezterülettel és sávszélességgel is rendelkezik, ami valószínűleg a legfontosabb dolog, ha nagy forgalmú webhelyed van.

A VPS tárhelyének másik nagyszerűsége a testreszabási lehetőségek. Mivel saját operációs rendszerrel rendelkezik, a kiszolgálón lévő összes alkalmazás saját példányai is vannak, mint például az Apache, a MySQL és a PHP, de a szolgáltatások bármelyikét testreszabhatja az egyedi igényeinek is..

A VPS tárolásával rendelkezésére áll olyan RAM mennyiség, amelyet bármikor felhasználhat, és mivel nem oszt meg szervert más webhelyekkel, Ön az egyetlen, aki a teljes RAM-ot képes használni. A VPS tárhely sokkal olcsóbb, mint a dedikált tárhely, de ennek ellenére sok előnye van. Támogatja a nagy forgalmat, és biztonságos választás, ha megbízható tárhely-tervet akar. Ennek ellenére továbbra is problémákat okozhat a VPS tárolása. Ezért nagyon fontos, hogy okos döntést hozzon, amikor kiválasztja a házigazdát, és megfelelő kutatást végez a fogadó cégről. Segítek abban, hogy ezt megtegye a következő bekezdésben, ahol fontos dolgokról beszélek, amelyeket figyelembe kell vennie egy internetes házigazda kiválasztásakor.

Hogyan válasszunk tárhelyet a nagy forgalmú webhelyek számára?

Most már tudja, hogy VPS-tárhelyet szeretne, de még mindig el kell döntenie, melyik gazdagép a legjobb az Ön számára. Nagyon sok a verseny a web hosting világában, ami azt jelenti, hogy rengeteg lehetősége van. Annak ellenére, hogy ez jó dolog, rémálom is lehet. Tudom, hogy nagyon sok problémám volt, amikor emiatt választanom kellett, és a megfelelő kutatás elvégzése sok időbe telt. Ezért fogom megvitatni veled néhány kedvenc internetes házigazdámat, miután elmondtam neked, hogy mihez kell figyelni, amikor kiválaszt egy internetes házigazdat.

Sávszélesség

Ez az első dolog, amelyet meg kell vizsgálnia, ha van olyan webhelye, ahol sok forgalom van, mert a sávszélesség egy olyan mérték, amely megmondja, hogy hány bájtot szolgálsz fel egy adott időszakban. Az alacsony forgalmú webhely esetén a sávszélesség alacsony lehet, de mivel nagy forgalmú webhelyed van, a sávszélesség-követelményeknek magasabbnak kell lenniük.

Vásárlói vélemények

Készítsen néhány kutatást a használni kívánt internetes gazdagépről, és ellenőrizze a felhasználói áttekintést, mivel ez az általuk nyújtott szolgáltatás fontos mutatója. Tudnia kell azonban, hogy sok vállalat embereket foglalkoztat, hogy pozitív visszajelzéseket és véleményeket nyújtsanak számukra, ezért legalább jóval többet olvassa el, ha a megfelelő képet szeretné kapni..

Megbízhatóság

Mivel van egy olyan webhelye, amely sok forgalommal rendelkezik, ellenőriznie kell, hogy az internetes fogadó megbízható-e, és nagyszerű az üzemideje. Tudnia kell, hogy az üzemidő 99% -ánál kevesebbet nem érdemes megfontolni. Bármilyen leállási idő nagyon sokba kerül, főleg azért, mert sok forgalmat generál.

Ügyfélszolgálat

Olyan internetes házigazdára van szüksége, amely nagyszerű ügyfélszolgálatot nyújt, különösen mivel nagy forgalmú weboldala van, és bármit, ami rosszul történik, a lehető legrövidebb időn belül meg kell oldani. Ezért van szüksége egy 24 órás ügyfélszolgálatra, és különféle lehetőségekre van szüksége, ezért keressen házigazdákat, amelyek telefonos támogatást, e-mail támogatást és élő csevegést kínálnak online.

Árak és visszatérítések

Természetesen mindig okos olcsóbb megoldást keresni, ha megtalálja azt, amely tartalmazza az összes szükséges dolgot. Legyen óvatos, amikor megnézi az árat. Nem akarod megbízhatatlan internetes gazdagépet választani, csak azért, mert olcsóbb lehetőségekkel rendelkezik, amikor a VPS-tervekről van szó. Egy másik dolog, amit meg kell keresni, a visszatérítési politika. Győződjön meg arról, hogy internetes fogadója visszatérítést nyújt, ha nem elégedett semmivel, és meg akarja változtatni az internetes gazdagépet.

Legjobb lehetőségek nagy forgalmú webhelyek tárolására

Most mindent lefedtem, amelyet tudnia kell, amikor döntést hoz. Még mindig fennáll a probléma, hogy túl sok lehetőség van. A web hosting területén nagy a verseny, és sok időbe telik, ha olyan sok vállalat kutatására kerül sor. Ezért választottam 5 olyan internetes fogadó céget, amelyek alkalmasak a nagy forgalmú webhelyek fogadására. Az alábbiakban megosztom veled a tapasztalataimat.

1. HostGator

Látogasson el a webhelyre »

Hostgator-best-hosting-nagy forgalmú-honlapokA HostGator mindössze néhány év alatt nagy vonzerőt és hírnevet szerzett, és ma a világ egyik legnépszerűbb internetes házigazdaja. Valójában több mint 5.000.000 domaint tárolnak! Megnyerték ezt a fajta sikert megfizethető áraik és kiváló hosting szolgáltatásuknak köszönhetően.

VPS tárhely

A HostGatornak három VPS-terve van, amelyeket megszerezhet:

 • Snappy 2000 – 2 GB RAM, 12 GB lemezterület, 1,5 TB havi adatátvitel. Havonta 79,95 dollárra kerül, de ha három évre elkötelezi magát, akkor havi 19,95 dollárért kaphatja meg.
 • Snappy 4000 – 4 GB RAM, 165 GB tárhely és 2 TB havi adatátvitel havonta 119,95 USD-tól. Ha aláír egy hároméves tervet, akkor havi 29,95 dollárért kaphatja meg.
 • Snappy 8000 – 8 GB RAM, 240 GB lemezterület és 3 TB havi adatátvitel havonta 149,95 USD. Ha hároméves szerződést köt, akkor 39,95 dollárért havonta szerezheti meg.

Vevőszolgálat

A HostGator valóban fantasztikus ügyfélszolgálatot nyújt, és már kapott néhány díjat az ügyfeleknek nyújtott magas szintű támogatásért. Bármelyik napszakban, ideértve az ünnepeket is, élő csevegéssel és telefonon kaphat segítséget. Nincsenek prémium támogatások a magas fizetésű ügyfelek számára, de ha figyelembe vesszük a szokásos ügyfélszolgálatuk kiválóságát, ez valójában egyáltalán nem jelent problémát..

Megbízhatóság

A HostGator garantálja az üzemidő 99,9% -át, ami nagyon fontos az Ön számára, ha sok forgalom van a webhelyén. Legmagasabb szintű adatközpontokkal rendelkeznek, amelyeket a legmagasabb szintű szerver hardver támogat. A HostGator fantasztikus figyelőrendszerrel is rendelkezik. Ez azért is fontos, mert lehetővé teszi számukra a kiszolgálók átvizsgálását és az állapotfrissítés megszerzését, amely automatikusan kiváltó figyelmeztető rendszert generál, amely figyelmeztetéseket küld a technikusoknak, ha bármilyen probléma van a kiszolgálóval.

2. BlueHost

Látogasson el a webhelyre »

Bluehost-olcsó-hosting-nagy forgalmú-honlapokEz egy internetes házigazda, amely valószínűleg a legmegtisztelőbb mindegyik közül, annak ellenére, hogy kemény verseny. Ez egy olyan társaság, amely a WordPress.org egyik legfontosabb választási lehetősége, és 5 különféle hostolási tervvel rendelkezik, amelyek közül választhat, az Ön igényeitől függően. Beszélünk a VPS-tárhely-tervekről, amelyeket az Ön nagy forgalmú webhelyére kínálnak.

VPS tárhely

Az első dolog, amit tudnia kell az a tény, hogy a BlueHostnak nincs VPS-tervezete Windows-ra, csak a Linuxra, ami valóban csalódást okoz. Ha azonban Linuxot használ, akkor 4 különféle lehetőség közül választhat – Standard, Enhanced, Premium és Ultimate. Az árak az első hónapban 14,99 és 59,99 dollár között mozognak, de utána 29,99 és 119,99 dollár közötti tartományba kerülnek. Ezek nagyon rendes árak, és számukra 2 CPU-magot kap az első két tervhez, a 3 és 4 pedig a drágább kettőhöz. A tárolástól függően a tervetől függően 30 GB és 120 GB között lehet. A RAM 2 GB-tól 8 GB-ig terjed, és a sávszélesség korlátlan az összes tárhely-tervhez. A standard terv egy IP-címet fog kapni, míg a többi terv két IP-címet fog kapni.

Vevőszolgálat

Nagyszerű tapasztalataim voltak a BlueHost ügyfélszolgálatával kapcsolatban, bár vannak vegyes vélemények is. Úgy értem, vannak pozitív és negatív vélemények is, tehát azt hiszem, hogy minden egyes esetre vonatkozik. Tudnia kell azonban, hogy a BlueHost 24 órás ügyfélszolgálatot nyújt telefonjain, élő csevegésén és e-mailjein.

Biztonság

A BlueHost egyik legerősebb előnye a biztonság. Három rétegű levélszemét-megelőzést kap, de ez nem az egyetlen. Ez a webgazda nagy védelmet nyújt a beérkező levelek számára, és lehetőséget ad arra, hogy megakadályozza a webhely hozzáférését és a feketelistára adott IP-címeket.

3. InMotion tárhely

Látogasson el a webhelyre »

inmotion-business-hosting-nagy forgalmú-sitesAz InMotion valóban a web hosting világ egyik óriása. 2001 óta működnek és ez a tapasztalat sokat jelent, mert tudják, hogyan lehet a leggyorsabb módon kezelni a közös kérdéseket.

VPS tárhely

Az InMotion háromféle VPS-tervet kínál – VPS-1000s, VPS-2000s és VPS-3000s. A VPS-1000s havi 29,99 dollárba kerül, 4 GB RAM-mal, 60 GB tárhelyen, 2 TB sávszélességgel és két IP-címmel rendelkezik. A VPS-2000-ek ára 49,99 USD / hó, 6 GB RAM-ot, 130 GB tárhelyet, 3 TB sávszélességet és két IP-címet biztosít. A VPS-3000s ára 74,99 USD havonta, 8 GB RAM-ot, 200 GB tárhelyet, 4 TB-ot és három IP-címet biztosít Önnek..

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat ezen web hosting cég egyik legerősebb igénye. Állandó, minden körű szolgáltatást nyújtanak. Felveheti velük a kapcsolatot telefonon, az élő csevegésben és e-mailben. Rendkívül barátságos személyzetük van, aki elkötelezett amellett, hogy segít megtalálni a lehető legjobb módszert bármilyen esetleges problémája megoldására.

Valójában valószínűleg képesek lesznek még a legbonyolultabb problémákat is megoldani, mert fejlett támogatással is rendelkeznek. Az InMotion másik nagyszerű dolga a kiterjedt közösségük, amely szintén mindig készen áll arra, hogy bármikor segítsen. Van egy fórum, ahol megtalálhatja a válaszokat, valamint számos útmutatót és online tanfolyamot, amelyek elérhetők a hivatalos weboldalon.

Megbízhatóság

Az InMotion 99,9% -kal csökkenti az üzemidőt, ezt személyesen teszteltem az elmúlt évben a nagy forgalmú webhelyemmel. Mint már említettem, ez nagyon fontos, mivel minden leállás komoly károkat okozhat webhelye hírnevének és jövedelmének. Az InMotion eltörhető memóriát és dedikált memóriát is biztosít, ami egy jó tulajdonság, amely elválasztja őket a legtöbb többi internetes gazdagéptől.

4. InterServer

Látogasson el a webhelyre »

interserver megfizethető magas forgalomtól website-hostingAz InterServer 1999 óta foglalkozik a web hosting üzlettel, és az egyik leggyorsabban növekvő webtárhely, amelynek két adatközpontja van, ahonnan kiemelkedő szolgáltatást nyújtanak. Nagyon jó vevői elégedettséggel és jó hírű üzleti etikával is rendelkeznek.

VPS tárhely

Az InterServer elképesztő rendszerrel rendelkezik az ügyfelek számára ideális VPN-terv meghatározásához. Testreszabott VPS-terveket kínálnak, amelyeket ügyfeleik maguk választhatnak meg. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan megkapja azt, amire szüksége van a sokféle lehetőség közül. Nagyszerű tapasztalataim vannak az InterServer kapcsán, és szeretem az ilyen skálázhatóságot, amelyet ügyfeleik számára kínálnak. Kétféle VPS-terv létezik: Linux alapú, amely 6 dollárba kerül havonta, és Windows alapú, 10 dollárra havonta. Természetesen ezek az árak azoknak a legalapvetőbb terveknek, amelyek 25 GB helyet, 1024 MB memóriát és 1 TB adatátvitelt eredményeznek. Most itt válnak érdekessé a dolgok. Felvehet egy vagy még több szeletet (akár 16-ig) a VPS-tárhely-tervhez, és minden hozzáadott szelet egy újabb sorozatot ad a korábban említett szolgáltatásoknak. Ezenkívül minden szelet 6 dollárral növeli az Ön által fizetett árat Linux esetén, vagy 10 dollárral a Windowsért.

Kiválaszthatja azt is, hogy havonta vagy évente fizeti-e a VPS-tervét. Ha úgy dönt, hogy egy éves tervet szerez, 10% árengedményt kap. Természetesen pénzvisszafizetési garanciát kap, amely 30 napig tart, a választott VPS tervvel függetlenül.

Fontos szolgáltatások

Ennek a webes hostnak rendkívül erős szerverei vannak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy garantálják a 100% -os teljesítményidőt és a 99,9% -os hálózati rendelkezésre állást.

Az InterServernek van egy nagyszerű és egyszerű eszköze, amellyel könnyedén és technikai ismeretek nélkül kezelheti a tárhelytervet.

Ügyfélszolgálat esetén ez a házigazda igazán barátságos személyzettel rendelkezik, amely szintén rendkívül profi és 24 órán keresztül elérhető. Felveheti velük a kapcsolatot telefonon, e-mailben és az élő csevegésben.

5. GreenGeeks

Látogasson el a webhelyre »

greengeeks-prémium tárhely-nagy forgalmú-web-oldalakEz egy viszonylag új cég, ám biztosan sokat növekedtek 2006 óta, amikor megalapították. Ennek oka az, hogy egyértelműen megkülönböztetik a többi web hosting szolgáltatótól – zöld web hosting szolgáltatást nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy környezetbarát társaság, amely kiszolgálóik szénkibocsátásának ellensúlyozására törekszik.

VPS tárhely

Ez a cég 5 különböző VPS-tárhely-tervet kínál:

 • 39,95 USD / hó – Ez a VPS terv 1 GB RAM-ot, 25 GB tárhelyet és 1 TB sávszélességet biztosít.
 • 59,95 USD / hónap – Ez a VPS-terv 2 GB RAM-ot, 50 GB tárhelyet és 1,5 TB sávszélességet biztosít Önnek..
 • 79,95 USD / hónap – Ez a VPS-terv 3 GB RAM-ot, 75 GB tárhelyet és 2 TB sávszélességet biztosít Önnek..
 • 99,95 USD / hó – Ez a VPS-terv 4 GB RAM-ot, 100 GB tárhelyet és 2,5 TB sávszélességet biztosít Önnek..
 • 159,95 USD / hónap – Ez a VPS-terv 5 GB RAM-ot, 125 GB tárhelyet és 3 TB sávszélességet biztosít Önnek..

Minden elérhető VPS-tervvel 2 IP-címet is kap, és bármikor megváltoztathatja a használt tervet. Ezenkívül van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, ha bármilyen okból meg akarja változtatni a tárhely szolgáltatót.

üzemidő

A GreenGeeks azt állítja, hogy 99,9% -os szolgáltatást nyújtanak rendelkezésre állással, és a tapasztalataim alapján ez teljesen igaz. Nagy teljesítményű szerverekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra ilyen magas rendelkezésre állás fenntartását, ugyanakkor lehetővé teszi számukra, hogy minden ügyfél számára nagy sebességet biztosítsanak.

Vevőszolgálat

A GreenGeeksnek nagyszerű technikus csapata van, amely segít bármilyen kérdés kezelésében. Bármikor felveheti a kapcsolatot vendégszeretes ügyfélszolgálatával, mivel 24 órás támogatást nyújtanak telefonon, e-mailben és az élő csevegés során. Számos online oktatóprogram található a webhelyükön, amelyek segítséget nyújtanak bizonyos problémák megoldásában anélkül, hogy a támogatással kapcsolatba lépnének.

Következtetés

Számos olyan webtárhely szolgáltató cég foglalkozik, amely kielégíti a nagy forgalmú webhely igényeit, és mindenképpen el kell végeznie a saját kutatását, csak hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem hagyott ki valami jobb lehetőséget. Tapasztalataim szerint azonban ezek a legjobb webtárhelyek, ha megbízható és hatékony VPS-terveket keresnek a webhely és a generált forgalom kezelésére.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map