20 legjobb olcsó tárhely több domainhez és webhelyhez

legjobb web-hosting-multiple-domain-honlapok


Mindig kihívást jelent egy jó web hosting szolgáltatás megtalálása az Ön webhelyére. Még nehezebb egy megbízható tárhely-szolgáltatót megtalálni megfizethető áron. Ebben a cikkben megmutatom a legjobb olcsó hosting cégeket, amelyek több domain és webhely tárolására szolgálnak.

Mielőtt elmész a részletekbe, és elmagyaráznám, hogyan kell egy jó szolgáltatót választani, el szeretném adni neked a 3 legfontosabb tárhely-szolgáltatót, amelyet számos webhely tárolására használok: HostGator, BlueHost és InMotion Hosting. Több mint 5 éve vagyok ezeknek a házigazdáknak a kliense, és több mint elégedett vagyok az általuk nyújtott szolgáltatással és támogatással. Ezért javasolom számukra több domain és webhely tárolását.

Ha csak most kezd el, és webhelyet szeretne létrehozni, akkor válasszon egy megosztott gazdagépet. Ez a fajta tárhely-terv a kezdők számára a legjobb, nagyszerű módja annak, hogy megtanulják, hogyan működik a webhely, a webtárhely és a domain név működik, és nem fog sokat fizetni. Valójában a megosztott tárhely ára havonta 1-10 dollár, a szerződés időtartamától függően. Ha úgy dönt, hogy legalább 12 hónapig fizet előre, a tárhely költsége csökken, míg a havi fizetés a legdrágább.

Az alábbiakban néhány tippet adok neked arról, hogyan lehet gyorsan létrehozni egy vagy több weboldalt anélkül, hogy fejlesztő vagy webdesignőr lenne. Számos eszköz használható, amelyek megkönnyítik a munkáját, és ingyenes, vagy része a hostolási tervnek. Használhat webhely-készítőt webhelyének megtervezéséhez, vagy telepítheti a WordPress programot, ha blogra vagy több szolgáltatásban gazdag és dinamikus webhelyre van szüksége.

Ha csak webhelyet tervez létrehozni, akkor még mindig fontolóra kell vennie egy olyan webhely kiválasztását, amely több domain-tárhelyet kínál, mivel hamarosan meggondolhatja magát egy másik webhely felépítésén. Ha olyan tervet választ, amely csak egy domain tárolását teszi lehetővé, akkor frissítenie kell vagy meg kell vásárolnia egy új tervet. Míg több domain tárhely-elrendezésével hozzáadhat annyi domaint, amelyre szüksége van, és annyi webhelyet közzétehet, amire szüksége van.

Webtárhely-terv kiválasztásakor az ár nem prioritás, hanem az online támogatás, a megbízhatóság és a szolgáltatások a legfontosabbak. Az ár természetesen a következő lesz a listán, és érdekelnie kell, hogy mekkora összeget költesz a webtárhelyre. Az alábbiakban segítséget nyújt Önnek egy megbízható tárhely-társaság megtalálásában, nagy támogatással és a szükséges szolgáltatásokkal, a megfizethető áron..

20+ olcsó tárhely több domain számára

Röviden: Itt vannak a legjobb tárhely-szolgáltatók, amelyeket több domain tárolására ajánlom:

Vállalat
Promóciós ár

1 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

HostGator

3,95 USD / hónap
2 legjobb több domain tárolása

Bluehost

Havonta 5,95 USD
3 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

InMotion tárhely

Havonta 5,99 USD
4 a legjobb tárhely több domain számára

iPage

1,99 USD / hónap
5 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

A2Hosting

Havonta 4,90 USD
6 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

SiteGround

Havonta 5,95 USD
7 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

Hostinger

Havonta 4,84 USD
8 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

Hajrá apu

Havonta 4,99 USD
9 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

Kövér tehén

3,15 USD / hónap
10 professzionális webtárhely több domainhez tartozó webhelyek számára

DreamHost

7,95 USD / hónap
11 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

HostMonster

Havonta 6,95 USD
12 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

NameCheap

Havonta 2,88 USD
13 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

JustHost

Havonta 6,95 USD
14 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

InterServer

Havonta 5,00 USD
15 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

WebHostingHub

Havonta 6,99 USD
16 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

GreenGeeks

Havonta 2,95 USD
17 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

LunarPages

3,95 USD / hónap
18 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

HostPapa

3,95 USD / hónap
19 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

NetworkSolutions

Havonta 9,96 USD
20 legjobb olcsó tárhely több webhelyre

JaguarPC

Havonta 14,97 USD

A legtöbb alább felsorolt ​​vállalat egy ingyenes domént kínál, valamint korlátlan domain üzemeltetését is lehetővé teszi.

AMD tárhely részletesebb áttekintést nyújt az egyes webtárhely-szolgáltatókról, amelyek több vagy korlátlan webhely-tárhely-szolgáltatást kínálnak.

1. HostGator

Hostgator legjobb utas-host többszörös honlapok

HostGator

A HostGator kedvelt magánszemélyek és kisvállalkozások számára költségvetéssel. Ha megosztott tárhely-fiókkal indul, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a Baby tervet, amely korlátlan domaineket engedélyez. A terv havi ára 3,95 USD-tól kezdődően, és élvezheti a nem mérhető sávszélességet és a lemezterületet, egy ingyenes SSL tanúsítványt, egy kattintással történő telepítést és a cPanel vezérlőpultját..

Ha WordPress tárhelyet keres több domainhez. A HostGator fedezte Önt! Annak ellenére, hogy nem kínálnak korlátlan domain tárolást ezekkel a tervekkel, továbbra is lehetővé teszik, hogy 2 domain nevet tároljon a standard tervvel és 3 domain nevet a Business WordPress tárhely tervével..

Előfordulhat, hogy az egy domainek tárhelyéről a több domain domainre szeretne váltani, ám a jelenlegi gazdagépen ez a lehetőség nem érhető el elfogadható áron. Amit áttehetsz egy másik gazdagépre, például a HostGatorra, amely ingyenes migrációs szolgáltatást kínál kifejezetten az ilyen típusú helyzetekre.

Szolgáltatásaikat 45 napos pénz-visszatérítési garanciával és 99,9% -os munkaidő-ígérettel garantálják. Nagyvonalúak a biztonsági mentésekkel is, heti helyszíni biztonsági mentéseket, 24 órás hálózati megfigyelést kínálnak annak érdekében, hogy minden a csúcsteljesítményen működjön, és 24 órás támogatást kínálnak élő csevegés, telefon és e-mail útján..

A HostGator-ot sok első alkalommal választották az egyszerű felhasználói felületükhöz, amelyhez webhely-készítő eszköz tartozik, amellyel a webhely-létrehozási élményt elkészítik, és amely ingyenes témákhoz és előre elkészített sablonokhoz való hozzáféréssel rendelkezik. És ha bármilyen nyílt forrású szkriptet kell telepítenie, akkor egyetlen kattintással azonnal telepíthet több mint 75 szkriptet.

Kezdő lépések a HostGator használatával »

2. BlueHost

Bluehost-best-tárhely-multiple-wordpress-blogok

Bluehost

A BlueHost egy jól ismert és elismert web hosting cég. Több mint két évtized óta foglalkoznak a web hosting vállalkozással és világszerte több mint 2 millió webhelyet üzemeltetnek. A BlueHost a WordPress.org által 2005 óta ajánlott tárhely.

A BlueHost a hostolási tervek és lehetőségek széles skáláját kínálja. Az alapterv havonta 3,95 USD-tól kezdődik, ez azonban csak egy webhelyre korlátozódik. Az e-mail funkciók szintén korlátozottak ezzel a tervvel, és a webhelyterület 50 GB-ra van állítva.

Ha több webhelyet szeretne tárolni, akkor válassza a Plusz tervet, amely havonta 5,95 dollárral kezdődik. Ez a terv azonban tartalmaz egy ingyenes domain nevet, nem korlátozza az e-mail funkciókat, a sávszélességet és a webhelyterületet, és korlátlan webhelyeket és kiegészítő domaineket tesz lehetővé.

A BlueHost rendelkezik egy kattintással történő telepítési eszközzel is, amely mindössze néhány kattintással megkönnyíti a WordPress vagy más CMS telepítését..

Segítségre van szüksége a BlueHost képzett házigazdáitól telefonon, csevegőn vagy e-mailben. Támogatásuk elérhető a nap 24 órájában, plusz egy robusztus súgóközpontot tartalmaz, amely hasznos útmutatókkal, video oktatóanyagokkal és még sok mindenrel rendelkezik.

Tehát, ha megbízható webhelyet keres, hogy néhány WordPress webhelyet vagy blogot beállítson, akkor a BlueHost-nak a listájának tetején kell lennie..

Kezdje el a BlueHost használatát »

3. InMotion tárhely

inmotion-best-tárhely-többszörös honlapok

InMotion tárhely

Az InMotion Hosting vezető szerepet játszik az üzleti tárhely területén. Különböző típusú webtárhely-terveket kínálnak, több domain tárolását is ideértve. Minden tervhez tartozik az SSD tárolás, ami webhelyének töltését akár 20-szor gyorsabbá teszi.

Indítási tervük havonta 3,99 dollártól indul, korlátlan lemezterülettel és sávszélességgel, ingyenes domainvel jár, de csak 2 webhelyet enged meg. Ha ennél többre van szüksége, akkor fontolóra kell vennie az energiatervet, amely havonta 5,99 dollárra kezdődik. Ez a terv nagyobb teljesítményt nyújt. Az energiaterv korlátozása legfeljebb 6 tárolt webhely.

A Pro terv a megfelelő választás, ha a legjobb teljesítményt szeretné, akár négyszer gyorsabb a Launch tervhez képest, és nem akarja korlátozni a fogadható webhelyek számát.

Az 1-cick telepítő minden fiókkal elérhető; Több mint 400 alkalmazás közül választhat, köztük a WordPress, a Joomla, a Magento, a Drupal és még sokan mások.

Az InMotion hetente automatikusan biztonsági másolatot készít webhelyeiről. Ez a szolgáltatás minden csomaghoz ingyenes.

Az SSH Access minden tervvel elérhető.

Ha webhelyét a WordPress segítségével készíti, akkor érdemes kipróbálni a BoldGrid, a sokoldalú WordPress webhely-készítőt, amely csak az InMotion tárhely-fiókján keresztül érhető el. A BoldGridről többet megtudhat a felülvizsgálatunkban.

Online támogatás esetén kapcsolatba léphet az InMotion Hosting szolgáltatással élő csevegésük segítségével, felhívhatják őket telefonon, a Skype segítségével, vagy e-mailben küldhetik el nekik. Nagyon segítőkészek!

Ha egy másik társaságból érkezik, ahol már több weboldala van, akkor kérheti az InMotion Hosting webhelyének ingyenes migrációját. Gyorsan átviszik fájljait, e-mailjeit, adatbázisait, beállításait és domain nyilvántartásait, minimálisra csökkentve az állásidőt.

Az InMotion Hosting valamivel drágább, mint a versenytársak, de jó választás azok számára, akik a teljesítmény és a megbízhatóság érdekében törekszenek. A vásárlást 90 napos pénz-visszafizetési garancia garantálja.

Kezdje el az InMotion tárhelyet »

4. iPage.com

Ipage-best-olcsó-hosting-multiple-domain

iPage.com

Az iPage az egyik legjobb olcsó webtárhely-szolgáltató, amelyet mi és más webhelyek ajánlunk. Az alapvető terv elnevezésű több domain tárhely-tervük ideális azoknak a felhasználók számára, akik költségvetés alapján több webhelyet akarnak létrehozni.

A havi 1,99 USD-tól kezdve létrehozhat és tárolhat annyi kis és közepes méretű webhelyet, amennyit csak igényel, anélkül, hogy külön fizetne az adatátvitelért vagy az internetes tárolásért. Valójában az iPage nem korlátozza a használt webterületet vagy sávszélességet.

Mindegyik fiókhoz ingyenes domain nevet is kínálnak. A feliratkozáskor ingyen regisztrálhat egy vadonatúj domaint, vagy ha már van domainje, mutathatja azt a hostfiókjára. A tervhez tartozik egy ingyenes drag and drop weboldal készítő is, ahol több ezer ingyenes sablon közül választhat.

Ha a WordPress programot kívánja használni webhelyének felépítéséhez, akkor az 1-kattintásos telepítési eszköz segítségével néhány perc alatt beállíthatja webhelyét. Ha a WordPress nem a kedvenc szoftvere, telepítheti a Joomla, Drupal vagy más nyílt forráskódú szoftvert.

Ha bármilyen technikai problémát tapasztal a tárhely-fiókjával kapcsolatban, valami nem működik, vagy egyszerűen nem tudja kitalálni, hogyan lehet bizonyos dolgokat végrehajtani; bármikor támaszkodhat online támogatásra, amely elérhető 24×7. Jól képzett személyzetük telefonon, e-mailben vagy élő csevegésen fog segíteni.

Mindent egybevetve, ha olcsó oldatot keres több domain és webhely tárolására, az iPage használatával nincs kompromisszuma. Ráadásul 30 napos pénz-visszafizetési garanciával védve vagy. Mit veszíthet??

Kezdje el az iPage.com használatát »

5. A2Hosting

A2Hosting-best-Többtartományos-hosting-tervek

A2Hosting

Az A2Hosting szilárd választás minden olyan webhely számára, amely előnyös a kiváló rendelkezésre állás, a sebesség és a teljesítmény szempontjából. A tárhely-tervek változatos választéka ajánlja az A2-t, mint host minden webhely számára, a kicsi és a népszerű, nagy forgalmú webhelyek között. A Windows és a Linux hostolási lehetőségei, valamint a menedzselt és nem kezelt hostolási lehetőségek mind szerepelnek a tárhelyszolgáltatások között.

Mivel több webhely-tárhelyről beszélünk, az A2-nél erre a célra elindítható terv a Swift terv havi 4,90 dollárért. Ha a Windows verziót veszi figyelembe, az ár havi 5,88 dollárra növekszik, de továbbra is versenyképes az iparág hasonló kínálatához képest..

A Swift csomag áráért több WordPress webhelyet tárolhat a WordPress számára optimalizált számlán cPanel, ingyenes SSD és SSL, valamint bármikor pénzvisszatérítéssel, amely a megosztott tervekre is vonatkozik. A WordPress több webhelyének kezelt tárhelybeállítási lehetőségei 19,48 USD-tól kezdődnek. Ezek a tervek tartalmazzák az automatikus biztonsági mentéseket, a webhely felépítését, az ingyenes CDN-t, a Free Jetpack személyes licencet és akár 20-szor gyorsabb tárhelyet.

A Windows és a Linux opcióival megbízhatóbb terveket találhat a VPS és a dedikált szerver szintjeiben, amelyek között szerepel SSL és SSD, valamint bármikor pénz-visszatérítési garancia..

Az A2Hostingnak fel kell lépnie a listájába a megbízható és eredményes többhelyes tárhely érdekében, amely kiváló rendelkezésre állási idővel, pénz-visszatérítési politikával, szilárd biztonsági funkciókkal és támogatással rendelkezik. Néhány terv kissé drágább, ám a tervekhez tartozó szolgáltatások és ingyenes játékok pótolják az áremelkedést.

Kezdje el az A2Hosting alkalmazást »

6. SiteGround

Siteground-best-tárhely-multiple-wordpress-honlapok

SiteGround

A SiteGround egy népszerű hosting cég, amelyet a WordPress ajánlott bőséges WordPress-tárhely-terveihez. Platformjuk világszerte szolgálja a piacokat, és az iparban elismertek a jól kidolgozott hosting megoldásaik miatt.

Több webhely-tárhely esetében a SiteGround Grow Big megosztott terve a megfelelő hely a kezdéshez. Ez a terv havi 5,95 dollárt fizet a szerződés első futamideje alatt, és akár 25 000 havi látogatásra is alkalmas..

A szolgáltatási kategóriát figyelemre méltó tulajdonságok közé tartozik az SSD tárolás, a cPanel és az SSH, az ingyenes SSL és a HTTP / 2, a Cloudflare CDN, a napi automatikus biztonsági mentések és a GDPR-előírásoknak való megfelelés az EU piacaira. Az e szint GoGeek-terve PCI-kompatibilis.

A megosztott GoGeek-csomag optimalizált WordPress-ekvivalens költségei megegyeznek, és alapvetõ tulajdonságai megegyeznek, azonban ez a terv a WordPress számára is finomított, olyan funkciókkal, mint WP-CLI, automatikus WP-frissítések, WordPress-szakaszolás, SuperCacher 3 szintû gyorsítótárazás és napi biztonsági mentések.

Azok a vállalkozások vagy fejlesztők, amelyeknek a terveken túlmutató igényeik vannak, speciális tárhely-megoldásokat találnak felhőalapú tárhelyen, dedikált szerverek és viszonteladói lehetőségek között. Azok, akik vállalati szintű követelményekkel rendelkeznek, testreszabott megoldásokat kérhetnek.

Ingyenes áttelepítés, 24 órás támogatás, 30 napos pénz-visszatérítés, ingyenes webhely-készítő, ingyenes biztonsági mentések és SSD tárolás, valamint a cPanel és az SSH hozzáférés az összes tervhez standard.

Annak ellenére, hogy a SiteGround önmagában foglalkozik informatikai szakemberek, ügynökségek és vállalkozások számára, szolgáltatásaik tartalmazzák az újszülöttek terveit is. Egyes tervek lehetővé teszik, hogy válassza ki az adatközpont helyét, amely a legközelebb áll az Ön és a látogatói számára.

Reméljük, hogy a több webhely legnépszerűbb házigazdáinak szinte kimerítő áttekintése segít Önnek megtalálni az összes igényt kielégítő házigazdát..

Kezdő lépések a SiteGround használatával »

7. Hostinger

hostinger-best-tárhely-többszörös honlapok

Hostinger

A Hostinger hosszú múltra tekint vissza a webtárhely területén, 2004-ben alakult. A cég arra koncentrál, hogy széles tárhely-terveket biztosítson a különféle igényekhez. Legolcsóbb csomagjuk (Single Shared Hosting) havi 2,15 dolláron kezdődik, amely lehetővé teszi egyetlen webhely tárolását.

Ha egy webhelyen több webhelyet szeretne tárolni, akkor kiválaszthatja a többi tervüket. A prémium megosztott tárhely-terv havi 4,84 USD-tól kezdődik, és tökéletesen használható korlátlan webhelyek és domainek tárolására. Kétszer annyi feldolgozási kapacitással és memóriával rendelkezik, mint az egységes tervnél. Ez a terv heti biztonsági mentéseket is tartalmaz.

Több energiát választhat a Business Shared Hosting tervhez, amely a prémium csomag összes előnyeivel és néhány kiváló extrával együtt jár. Ez a terv napi mentéssel, ingyenes SSL tanúsítvánnyal, valamint négyszer több feldolgozási energiával és memóriával rendelkezik.

Megfizethető felhőtárhely is elérhető a Hostingernél. 3 különböző felhőtervet kínálnak, amelyek még több energiát kínálnak, mint a megosztott tervek, ugyanakkora egyszerűséggel. Az indítási terv havi 15,90 USD-tól kezdődik, és lehetővé teszi több webhely tárolását. Ez a terv magában foglal egy dedikált IP-t, 40 GB webhelyet, 2000 GB sávszélességet, 3 GB RAM memóriát, 2 CPU magot és még sok minden mást.

Ha a webhelyet WordPress vagy más CMS segítségével készíti, a Hostinger segítségével gyorsan beállíthatja. Az egy kattintással történő telepítési eszköz lehetővé teszi a WordPress webhely gyors és egyszerű elérését.

A társaság 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát kínál közös megtervezéseire, míg a felhőalapú terveknek van egy külön üzemidő-felügyeleti csoportja, amely ügyfeleiknek a lehető legjobb eredményeket nyújtja..

A VPS és a dedikált tervek szintén kaphatók a Hostingernél.

Összességében a Hostinger nagyszerű lehetőség több webhely tárolására és több domain kezelésére. Teljesítményük, jellemzőik és árképzésük nagyon versenyképes.

Kezdje el a Hostinger használatát »

8. GoDaddy

GoDaddy-olcsó-hosting-multiple-domain

Hajrá apu

Noha felismerheti, hogy népszerű domain regisztrátorként működik, a GoDaddy egy globális webtárhely-szolgáltató is, amely az iparágvezető betöltési idővel, 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával és 24/7 amerikai alapú támogatással rendelkezik..

A több domain tárolása havonta 4,99 USD-tól kezdődik, a Deluxe megosztott tárhely-tervvel, amely valójában korlátlan webhelyek számára biztosít tárhelyet. Ez a terv korlátlan más funkciókban, például a tárolásban, az aldomainekben és a sávszélességben, amely nem mérve.

A Windows és a Linux tervek közötti választás olyasvalami, amelyet sok költségvetési házigazdánál nem talál meg, főleg nem a megosztott tárhelynél. Ráadásul a Windows-tervek ára megegyezik a Linux-csomagok áraival, ami szintén egyedi, mivel a legtöbb host, amely mindkettőt kínálja, gyakran drágítja a Windows-terveket..

Mivel a GoDaddy a legnagyobb domainregisztrátor, ingyenes domain nevet kínálnak minden éves tervükkel, tehát ha egy domain regisztrálására és a GoDaddy számára házigazdaként szeretne szolgálni, akkor kihasználhatja ezt a promóciót..

A Linux tervekben ingyenes cPanel található, míg a Windows terveket Odin Plesk vezérlőpulttal kínálják, amelyek mindkettő prémium vezérlőpanel opciók.

Néhány GoDaddy kezelt WordPress tárhely-terv szintén alkalmas több domain tárolására, és a terv, amely lehetővé teszi a legtöbb domain üzemeltetését, a fejlesztői terv, amely havonta 13,99 USD, amely öt webhely tárhelyét tartalmazza..

Ingyenes napi biztonsági mentések, egy kattintással történő migrációs eszköz, egyszerű webhely-készítő előre elkészített sablonokkal, 30 napos pénz-visszafizetési garancia, valamint a frissítésre szánt VPS és dedikált szerverek mind elérhetők a GoDaddy-n.

Kezdő lépések a GoDaddy használatával »

9. FatCow

FatCow-olcsó-hosting-korlátlan domain

Kövér tehén

Ha nem ismeri a webtárhelyet, és elkészíti első webhelyét, akkor a FatCow minden bizonnyal egy lehetőség, amelyet érdemes megnéznie. A kezdők igényeire összpontosítanak, és barátságos platformjuk arra törekszik, hogy a tárhely mindenki számára érthető legyen.

A FatCow kivágja azt a technológiai zsargont, amelyet gyakran lát a fogadó oldalakon, és vidám gazdálkodással összefüggésben magyarázza minden tervét. Legnépszerűbb tervük az Original FatCow terv, amely egy megosztott tárhely-terv, amely lehetővé teszi korlátlan domain-ek tárolását a fiókjában.

A szerződés első évében ingyenes domain nevet kap. A belépő szintű terv további szolgáltatásai közé tartozik a weboldal készítője, ingyenes hirdetési jóváírás a Google-on és a Bingben, PayPal-integráció, megosztott SSL, 24/7-es támogatás, spamszűrés, napi szerver biztonsági másolat, 30 napos pénz-visszatérítés.

Ez a terv az első ciklusra havi 4.08 dollárt indít. Gondolhatja, hogy ez az egyetlen terv, amelyet a FatCow kínál, mivel nem reklámozzák erőteljesen más terveiket, de a tárhelykatalógukba beletartozik a WordPress tárhely is két tervvel, egy Starter és Essential tervvel, amely az alapvető hosting tervre épül, több VPS tervek és dedikált szerverek.

A két WordPress terv közül a Starter terv természetesen olcsóbb, 3,75 dollárral / hó, de az Essential terv SSD alapú szuper sebességű infrastruktúrával, Deluxe biztonsági csomaggal és szakértői támogatással jár. Ez a terv havi 6,95 dollárral kezdődik. Mindkét terv lehetővé teszi az ingyenes domain regisztrációt, és mindkettő előre telepített témákat és bővítményeket tartalmaz.

Ha a tárhelyigénye továbbra is minimális, mégis szem előtt tartja a növekedést, akkor kiválaszthatja a legolcsóbb megosztott tárhely-tervet a FatCow-ban, és amikor eljön az idő, válthat másik tervre.

Kezdő lépések a FatCow használatával »

10. DreamHost

Dreamhost-többszörös honlapok-hosting

DreamHost

A DreamHost egy másik veterán a tárhely-üzletben. A cég 1997 óta működik, és ma több mint 400 ezer ügyfelet szolgál ki, szervereken több mint 1,5 millió webhelyet tárolva. Ezen webhelyek fele a WordPress rendszeren fut. A WordPress és a WooCommerce optimalizált terveiknek köszönhetően egyre több ügyfelet érnek el.

A WordPress tárhely mellett a DreamHost különböző tárhely-terveket kínál különféle igényekhez. Egyszerű megosztott terveket kínálnak, amelyek lehetővé teszik több / korlátlan webhely és domain tárolását. Megosztott korlátlan terveik havonta 7,95 dollárra indulnak, és tartalmaznak egy ingyenes domaint, e-mail tárolást, SSL tanúsítványt és korlátlan tárhelyet és forgalmat. Ez a terv havi kifizetésekre is rendelkezésre áll.

Minden DreamHost tervhez tartozik egy könnyen használható kezelőpanel. Nem a cPanel-t használják, hanem a saját, testreszabott vezérlőpanelt, amelyet a platformjukon a kezdetektől (22 év felett) használtak. .

A 100% -os üzemidő garancia nehéz ígéret, mivel a legtöbb versenytársa csak 99,9% -os üzemidő garanciát kínál. A DreamHost ingyenes egynapos jóváírást kínál minden leállási órára vagy megszakított szolgáltatásra. Nagyon jó üzlet, ha kérdezel tőlem.

A DreamHost díjnyertes, amerikai székhelyű támogatási osztályával rendelkezik, amely éjjel-nappal elérhető.

A 97 napos pénz-visszafizetési garancia szintén nagyon egyedi ajánlat az iparban. Legközelebbi versenytársuk az InMotion Hosting, amely 90 napos ajánlatot kínál.

Sok más szolgáltatás érhető el, köztük egy kattintással elérhető WordPress (és más szkriptek) telepítője, ingyenes SSL a Let’s Encrypt használatával, SSD tárolás az összes szerverükön a jobb teljesítmény érdekében, a PHP 7+ és a Python, a Perl, a Rails támogatása és még sok más.

Tehát, ha több webhelyet szeretne üzemeltetni, és megbízható tárhelyre van szüksége, plusz lehet, hogy havonta fizetnie kell a tárhelyért, a DreamHost jó választás lehet Önnek..

Kezdje el a DreamHost használatát »

11. HostMonster

HostMonster-jó-korlátlan honlapok-hosting

HostMonster

Egy másik több domain internetes host, amelyet megnézhet, a HostMonster. A költségvetési házigazda és a felhasználóbarát tárhely kategóriába is tartoznak, és a webhelyükön azonnal hirdetésre kerülő terv az alapvető megosztott tárhely-terv, amely 4,95 dollár / hónap kezdődik..

Ez az alapterv azonban nem foglalja magában a több domain tárolását, ezért érdemes megnéznie a Plusz tervet, amely lehetővé teszi 10 domain tárolását ugyanazon a számlán, vagy a Premium tervet, amely korlátlan domain tárolást kínál. A szerződés első időtartamára mindkét terv ára 6,95 dollár / hónap, de a Plusz terv magasabb áron megújul..

A szokásos ingyenes domain név, a 30 napos pénz-visszatérítés, az 1-kattintásos telepítések, az ingyenes webhely-készítő, a hirdetési jóváírások és a napi 24 órás támogatás szintén a tervek részét képezik..

Ha valaha is frissítenie kell, akkor számos felhőtechnológiára épülő VPS-tervet talál, amelyek root hozzáférést és cPanel vezérlőpanelt kínálnak, valamint számos dedikált szervert tükrözött tárolóval, továbbfejlesztett gyorsítótárazással és továbbfejlesztett cPanelrel.

Sajnos a HostMonsternek nincs rendelkezésre állási garanciája, és noha a költségvetési házigazdák általában nem hirdetik meg, különösen a megosztott terveikkel, a HostMonster ezt nem tartalmazza a magasabb szintű tárhelyterveken. Ehelyett ízléstelen pénz-visszatérítési garanciát kínálnak ezekkel a tervekkel, így fiókját törölheti, ha nem elégedett.

A WordPressre optimalizált tárhely szintén hiányzik a HostMonster portfóliójában, tehát ha speciális tárhelyet szeretne a WordPress webhelyén, javasoljuk, hogy válasszon a cikkben felsorolt ​​többi olyan szolgáltatót, amelyek a WordPress tárhelyet kínálják.

Kezdő lépések a HostMonster használatával »

12. NameCheap

Namecheap-olcsó-korlátlan website-domén-hosting

NameCheap

Ha valaha is vásárolt domainnevet korábban, akkor feltétlenül találkozott a NameCheap-tal. Elsődleges szolgáltatásuk, kétségtelenül a domain regisztráció, ám web hostingot is kínálnak.

Valójában a NameCheap mindenféle tárhelyet kínál a megosztott és a dedikált szerverek között. Jó hír azoknak, akik több domain nevet engedélyező tárhelyet keresnek, hogy a NameCheap minden megosztott terve ezzel együtt jár.

A Csillagjegy-terv, amely ebben a kategóriában a legolcsóbb, 2,88 dollár / hó, lehetővé teszi, hogy akár 3 webhelyet üzemeltessen, míg a többi terv nem korlátozza az egy fiókban tárolható domainek számát..

A NameCheap 100% -ban rendelkezésre áll SLA-t kínál, ami egyszerűen azt jelenti, hogy amíg a webhely nem működik, jóváírják a számláját. Egy másik garancia, amelyet a NameCheap kínál, a szokásos 30 napos pénz-visszatérítés és a napi 24 órás támogatás.

A cPanel és a WordPress minden csomagban megtalálható, így akár 50 ingyenes pozitív SSL-tanúsítvány is elérhető egy évre.

Azokat, akik webhelyüket WordPress segítségével szeretnék létrehozni, érdekli a NameCheap WordPress tárhely, amely egy nagy teljesítményű felhőplatformon épül fel, és lehetővé teszi, hogy percek alatt készen álljon a közzétételre. Ebben a kategóriában van egyetlen WP-terv, az EasyWP havi 8,88 dollár / hó / webhely kezdve.

Mint már említettük, a NameCheap a tárhely-tervek teljes spektrumát kínálja, tehát ha érdekli a domain viszonteladása, a VPS-tervek vagy a dedikált szerverek, akkor ezen kategóriák mindegyikében talál.

Kezdje el a NameCheap használatával »

13. JustHost

justhost megfizethető-Többtartományos-hosting

JustHost

A JustHost egy másik könnyű webgazda, amely árainak és funkcióinak szempontjából hasonló a HostMonster és a FatCow szempontjából. A megosztott tárhely szintén itt plusz tervet kínál akár 10 webhely tárolására és egy Prime tervet korlátlan webhely-tárhely biztosítására.

Mindkét terv ára 6,95 dollár / hónap, de a Prime terv drágább, mivel magasabb megújulással jár.

Minden tervhez ingyenes domain tartozik, ingyenes webhely-készítővel, 1 kattintással történő telepítéssel és 24 órás támogatással. 200 dollár hirdetési hitelt kínálnak azok számára is, akik hirdetni akarják webhelyüket a Google-ban és a Bingben. A cPanel az a vezérlőpult, amelyet ezek a tervek tartalmaznak, és ha arra gondol, hogy valamit a webhelyén értékesít, akkor egyetlen kattintással hozzáadhat különféle bevásárlókosár-megoldásokat..

A WordPress optimalizált tárhely nem található szolgáltatásaiban, de VPS-t és dedikált szervereket kínálnak azok számára, akik frissíteni szeretnének, vagy robusztusabb tárhelycsomagot igényelnek.

Annak ellenére, hogy nem számszerűsítve, a JustHost magas rendelkezésre állást ígér és proaktív megközelítést alkalmaz a leállásokkal kapcsolatos problémák megelőzésére, a hálózatot a nap 24 órájában. Ezen garancia mellett szokásos 30 napos pénz-visszatérítési garanciát, 24 órás telefonos és e-mail támogatást, valamint azt a garanciát kínálják, hogy amikor kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal, kérdéseit egy valós személy oldja meg..

A JustHost nem bámulatos, nem izgalmas internetes házigazda, amely könnyen használható és vonzó kezdőknek, akiknek szükségesek az alapvető eszközökre és támogatásra egy vagy több webhely költségvetés elindításához szükséges.

Kezdje el a JustHost használatával »

14. InterServer

interserver-hosting-többszörös honlapok-azonos számlára

InterServer

Az InterServer magántulajdonban van és üzemelteti saját adatközpontjait, és különféle igényekhez tárhely-megoldásokat kínál, minden árpontra tervezve. Biztosítanak megosztott, felhőt & VPS, dedikált szerverek és helymeghatározás.

Az InterServer standard webtárhely-csomagja havonta 5 dollárra kezdődik, és tele van olyan funkciókkal, beleértve a korlátlan domain tárhelyet is, ha több webhelyet szeretne üzemeltetni. Korlátlan tárolást és adatátvitelt is tartalmaz.

Ez a csomag SSD gyorsítótár-kiszolgálókkal, heti biztonsági másolatokkal, 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával, ár-zár garanciával, 24 órás támogatással és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ingyenes SSL, cPanel, WordPress optimalizálás szintén része a tervnek.

Más internetes házigazdáktól eltérően az InterServer lehetővé teszi a havi számlázás kiválasztását ahelyett, hogy több éven keresztül fizetne. Ha azonban elkötelezi magát, kedvezményeket élvezhet.

Ha szüksége van ASP.NET webtárhelyre, ugyanazokat a szolgáltatásokat élvezheti ugyanolyan áron, mint a szokásos web hosting csomag.

Az InterServer nem kínál ingyenes domain regisztrációt, de kedvezményes áron (1,99 USD) regisztrálhat egy domaint..

A VPS tervek és a dedikált szerverek konfigurálhatók, vagyis kiválaszthatja a CPU-t, a tárolást, az átvitelt, az operációs rendszert, a vezérlőpanelt stb., Vagy választhat az előre konfigurált lehetőségekkel is.

Ez a házigazda egyeztetési elhelyezést is kínál azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem akarják kiszolgálóikat házon belül tartani. A kategória összes terve 24 órás biometrikus hozzáféréssel rendelkezik a szerverekhez, 100% -os rendelkezésre állás garanciával és 24 órás támogatással.

Két évtizedes tapasztalatra szorulva az InterServer megbízható tárhely, többféle tervvel, a spektrum egészén, amelynek feltétlenül a radaron kell lennie.

Kezdje el az InterServer használatát »

15. WebHostingHub

webhostinghub-olcsó-multiple-blogs-tárhely

WebHostingHub

A WebHostingHub egy zöld webtárhely, amely a megosztott tárhelyre szakosodott, és több domain-tárhelyet kínál minden tervükhöz. Kezdőorientált, funkciókban gazdag terveik megfelelő választást kínálnak minden egyéni vagy kisvállalkozás számára, megbízható tárhely keresése érdekében.

A Spark indítótervük kivételével, amelyet legfeljebb 2 webhely tárolására terveztek, a másik két megosztott csomag korlátlan domain tárhelyet tartalmaz. Minden terv, beleértve a Spark-ot, ingyenes domain regisztrációt, ingyenes SSL-t, korlátlan tárolási és sávszélességet, valamint hirdetési jóváírást kínál.

További figyelemre méltó tulajdonságok az ingyenes SSD minden csomaggal, a cPanel és az SSH hozzáférés, a prémium weboldal készítő, a leállás nélküli weboldalátvitel. A Nitro és a Dynamo tervekkel még adatközpontot is választhat. Amióta annyira magabiztosak szolgáltatásai iránt, hogy akár 90 napos pénz-visszatérítési garanciát is tartalmaznak minden tervhez.

A WHH által kínált három megosztott terv testreszabható speciális célokra, például ha blogot szeretne tárolni, egyszerűen egyetlen kattintással telepítheti a WordPress programot, és választhat az ingyenes, testreszabható témák közül. Hasonlóképpen, ha kicsi e-kereskedelmi webhelyre van szüksége, akkor számos e-kereskedelem eszközt használhat, mint például egy kattintás nélküli bevásárló kosár (PrestaShop, Magento, OpenCart), és webhelyét biztonságos SSL-ekkel biztosíthatja..

A WHH kiválóan alkalmas kis és közepes méretű személyes és üzleti webhelyek tárolására, de nem a nagy, forgalomvezérelt webhelyek számára. Azonban ha a korábbi kategóriába tartozik, akkor webhelye élvezni fogja az SSD továbbfejlesztett teljesítményét, 99,9% -os rendelkezésre állását és nagyszerű szolgáltatásait, amelyek lefedik a webhely összes igényét.

Kezdő lépések a WebHostingHub használatával »

16. GreenGeeks

greengeeks-top-korlátlan website-hosting

GreenGeeks

A GreenGeeks az egyik vezető zöldenergia-webgazda, amelynek tárhelyszolgáltatása megosztott, viszonteladó, VPS és dedikált szerverekre terjed ki. PCI-kompatibilis tárhelyet kínálnak, és akár több adatközpontból is választhatnak (Phoenix, Chicago, Toronto, Montreal és Amszterdam).

Az egyetlen megosztott tárhely-terveik egy all-inclusive csomag, amelynek havonta 3,95 dollár kezdődik. Bár a kategória egyedülálló, ez a terv korlátlan domaineket engedélyez 1 fiókra. Szintén korlátlan az SSD webtér és az adatátvitel.

Mint a többi megosztott tárhely-tervben, amelyet ebben a cikkben tárgyalunk, ez is az alapokkal jár: weboldal készítő, ingyenes transzfer szolgáltatás, 99,9% -os rendelkezésre állás, 24 órás technikai támogatás és 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

A terv különlegessége azonban az e-kereskedelem képessége, nevezetesen a PCI-megfelelés, az ingyenes SSL tanúsítvány és az ingyenes Let’s Encrypt helyettesítő SSL. Az e-kereskedelemmel foglalkozó üzlete biztonságos és megfelel az iparági követelményeknek a fizetés feldolgozására vonatkozóan.

Ugyanez a csomag a WordPress optimalizált verziójában is elérhető, egy kattintással telepítve a WordPress programot, automatikus frissítéseket, fokozott biztonságot, szakértői támogatást, WP-CLI-t, CDN-megvalósítást és napi biztonsági másolatokat..

Noha a GreenGeeks csodálatos megosztott tervet kínál, a VPS tárhelykategóriájuk a legtöbb terveket kínálja, az árak 39,95 dollár / havonta kezdődnek. Dedikált szerverek is vannak jelen, az árak havonta 169 USD-tól kezdődnek. Több viszonteladói csomagot is kínálnak, amelyek ára 19,95 dollár / hónap és 59,95 dollár / hónap között lehet.

Ha a környezetbarát tárhely fontos az Ön számára, és szeretne egy skálázható tárhely-megoldásokat kínáló tapasztalattal rendelkező szolgáltatót, akkor a GreenGeeks egy biztonságos választás, függetlenül attól, hogy megosztott tárhely-megoldást vagy több prémium lehetőséget keres.

Kezdje el a GreenGeeks használatát »

17. LunarPages

Lunarpages-hosting-többszörös honlapok-on-server

LunarPages

Mint csúcskategóriás hosting megoldások szolgáltatója, a LunarPages szolgáltatásait fejlesztők, vállalkozások és ügynökségek felé továbbadja. Ez nem kezdőknek vagy kezdőknek szóló tárhely, hanem jobban szolgálja azokat, akiknek speciális tárhely-megoldásokra van szükségük, amelyek megfelelnek az összetett méretezhetőségi és teljesítménykövetelményeknek.

A több domain tárhelyi tervei havonta 3,95 dollártól indulnak, ami az alapvető Linux hosting csomag ára. A személyes megosztott tárhely-tervnek egy Windows verziója is van, amely havi 9,95 dollárba kerül. Mindkét terv korlátlan tárhelyet és ingyenes domaint kínál, de míg a Windows csomag ingyenesen tartalmazza a Plesket, a Linux terv havonta 2 USD extra díj ellenében elérhetővé teszi..

Az üzleti megosztott tárhely megoldások a spektrum drágább végén vannak, a tervek havi 22,95 dollárra kezdődnek. Méretezhető felhő VPS-tárhely, privát felhő-tárhely, Windows és Linux dedikált szerverek, valamint a fejlesztői viszonteladói tervek azok a másik tárhelyi lehetőségek, amelyek közül választhat.

Azok a vásárlók, akiknek személyre szabott tárhely-megoldásokat igényelnek, választhatják a privát felhő-tárhely lehetőséget, amely lehetővé teszi mindazok kiválasztását, amelyek a szükséges forrásoktól a kívánt operációs rendszer típusáig terjednek..

A PCI-kompatibilis tárhely itt is elérhető, ami sok iparágban követelmény. Az itt elérhető egyéb hostolási szolgáltatások közé tartozik az SSD tárolás, az ingyenes domain regisztráció, a 99,9% -os rendelkezésre állás, a hirdetési jóváírások, a 24 órás támogatás és a hálózat megfigyelése, a 30 napos pénz-visszatérítés, a weebly weboldal készítője, DDoS védelem stb..

A LunarPages tárolása nem olcsó, de prémium hosting márka, amely kielégíti a csúcsminőségű és megbízható terveket igénylő csúcskategóriás ügyfelek igényeit..

Kezdje el a LunarPages használatát »

18. HostPapa

Hostpapa-olcsó-Többtartományos-hosting

HostPapa

A HostPapa egy intelligens internetes házigazda, amely extra mérföldnyire teszi lehetővé szolgáltatásainak mindenki számára elérhetővé tételét, nem csak az árak szempontjából, hanem a használhatóság szempontjából is. Több domain tárolása havonta 3,95 USD-től elérhető, a Business megosztott tárhely-tervvel együtt, amely szintén korlátlan tárolási és sávszélességgel jár.

A HostPapa megosztott, VPS, WordPress és viszonteladói csomagjait olyan magánszemélyek és kisvállalkozások számára tervezték, akik online akarni lépni, de vagy hiányoznak ehhez hozzáértő képességeik, vagy nincs nagy költségvetésük. Szerencsére a HostPapa használatával nem kell sem egy, sem több weboldalt megszereznie online.

Az egyes tervek tulajdonságai világosan meg vannak határozva és magyarázva, így láthatja, hogy mit keresel pénzével. A HostPapa terveiben szintén szerepel néhány olyan szolgáltatás, amelyet elvár egy jó internetes házigazdától, például ingyenes domain név, 99,9% -os rendelkezésre állás, sitebuilder eszköz, WordPress-kész webhely stb..

A HostPapa által kínált extrák a webhely növekedésére és védelmére koncentrálnak, így néhány tervük SSD továbbfejlesztett teljesítményt nyújt, a SiteLock védelem, amely automatikusan megkeresi a webhelyet malware ellen, prémium szintű Wildcard SSL, automatikus biztonsági mentés és visszaállítás.

Ha van meglévő domainje vagy webhelye, de elégedetlen a jelenlegi hostdal, akkor kihasználhatja a HostPapa ingyenes transzfer szolgáltatását..

A WordPress optimalizált csomagjai szintén több domain vagy korlátlan domain tárhelyet kínálnak bizonyos tervekkel. Ebben a kategóriában az árak 3,95 dollártól kezdődnek, és optimális WordPress élményt kínálnak, amely a teljesítményre és a biztonságra összpontosít a továbbfejlesztett tartalom gyorsítótárazás, CDN, fejlett tűzfal, automatikus WordPress biztonsági mentések, valamint az automatikus észlelés és a rosszindulatú programok eltávolítása révén..

Kezdje el a HostPapa használatát »

19. NetworkSolutions

networksolutions-multiple-domain-hosting

Hálózati megoldások

Amint a neve is sugallja, a Network Solutions különféle webes megoldási szolgáltatásokat nyújt, a domain regisztrációtól, a biztonságtól, az online marketingtől a web hostingig. Kétféle tárhelyet kínálnak – megosztott és VPS.

A megosztott tárolási szint három tervvel rendelkezik, több domain tárolással, ingyenes domain névvel és malware szkenneléssel. Az indulási terv havi 8,94 dollárba kerül, és az összes többi megosztott terv erre épül, olyan extra funkciókkal, mint a korlátlan lemezterület, az automatikus rosszindulatú programok eltávolítása és a hacke megelőzése, valamint az SSL.

A WS for Entrepreneurs csomag kivételével a NetworkSolution WordPress összes többi terve lehetővé teszi a több domain tárolását. Az igény szerinti felhőalapú biztonsági mentés, az SSL és a többoldalú felügyelet minden tervben megtalálható. A több WordPress webhely tárhelyének ára havi 12,55 USD-tól kezdődik.

Azok számára, akiknek több erőforrásra és biztonságra van szükségük, mint amit a megosztott vagy a WordPress csomagok biztosítanak, a NetSolnak két VPS-terve van, amelyek ellenőrzik ezeket a pontokat.

A NetSol garantálja az üzemidő 99,9% -át, 24 órás ügyfélszolgálatot, valamint a technikai tanácsadó kiegészítő hozzáférését..

A NetSol felhasználói felülete nem különösebben felhasználóbarát, így a kezdőknek nehezebb idő lehet vele.

Ha ebben a cikkben ellenőrizte a többi webtárhely árazását, akkor valószínűleg észrevett egy feltűnő árkülönbséget a NetSol árainak és a hasonló tervek árainak a különféle gazdagépeken között. Ennek egyik oka az, hogy a többi webtárhelytől eltérően a NetSol nem kínál promóciós bevezető árakat a tervükkel, ám a többi házigazda megújítási arányához viszonyítva a NetSol még drágább, bár terveikben hiányoznak mások által kínált szolgáltatások..

Kezdje el a NetworkSolutions használatát »

20. JaguarPC

jaguarpc kezelt multiplex-domain-hosting

Januar PC

A JaguarPC az egyik legrégebbi tárhely-szolgáltató, több mint 20 éve működik. A cég különféle tárhely-terveket kínál, mint például megosztott, viszonteladó, felhő VPS és dedikált. A JaguarPC több mint 500 000 domain tárolását kínálja, és adatközpontokkal rendelkezik Atlanta, Chicago, Huston és az Egyesült Királyság területén..

A „Lite”, a legolcsóbb hostolási terv, amely 3,96 dollár / hónap kezdődik, lehetővé teszi egyetlen webhely tárolását. Ha több webhelyet szeretne üzemeltetni, akkor frissítenie kell a „Pro” tervet, amely akár 3 webhelyet is lehetővé tesz. Ezt a tervet félig elkülönített tárhely-tervként reklámozzák, amelynek 3 elosztott CPU-magja van.

A megosztott tárhelyterveiknek vannak bizonyos korlátozásai a versenyhez képest. Korlátlan webhely-tárhely csak a VPS-en vagy dedikált terveken engedélyezett.

A „VPS Standard” egy kezelt terv, amely tartalmazza a WHM / cPanel programot, és nincs korlátozva a tárolt webhelyek és domainok számára.

A JaguarPC segítséget nyújt webhelye áthelyezésében a szerverükhöz. Ha váltja az internetes hostot, és fiókját a JaguarPC-re szeretné helyezni, akkor ezt ingyen fogja megtenni.

Több mint 450 alkalmazás érhető el a vállalat egyetlen kattintással történő telepítési eszközén keresztül. Ez megkönnyíti a WordPress, Drupal, Joomla, Magento vagy más nyílt forráskódú szoftverek telepítését a webhelyre.

Kezdő lépések a JaguarPC-vel »

Tippek a több domain egyszerű kezeléséhez

Ha csak néhány domain van, akkor nem nagyon nehéz nyomon követni a megújítási dátumokat és a regisztrátorokat. Ha azonban több tíz vagy száz domain névvel rendelkezik, meg kell találnia a módját az egyes tartományok minimális erőfeszítéssel történő kezelésére, megújítására és nyomon követésére. Az alábbiakban néhány tippet adok neked a domainek kezelésére.

Használjon olyan tartománykezelő eszközt, amely lehetővé teszi a regisztráció dátumának, lejárati dátumának, IP-címének, névszerverének, regisztrátorának és egyebek nyomon követését. Itt található egy ingyenes és kereskedelmi szoftver, amely segíthet Önnek:

A domain regisztrálásakor használjon egy e-mail címet, amelyet naponta ellenőrizni fog. A domain regisztrátorokat a törvény előírja, hogy értesítést küldjenek a domain állapotáról. Általában e-mail címet kap 30, 7-kor és egy nappal azelőtt, hogy a domain lejár. Ha naponta ellenőrzi e-mailjét, akkor nem fog hiányozni a megújításról.

Állítsa a megújításokat automatikus üzemmódra. Ilyen módon nem kell minden egyes domain megújítást manuálisan feldolgoznia. Győződjön meg arról, hogy elegendő pénz van-e a bankszámláján vagy a PayPalon, így a fizetés feldolgozásra kerül, és nem veszíti el domainjét.

Győződjön meg arról, hogy a különböző regisztrátorokban különböző felhasználói nevekkel és erős jelszavakkal rendelkezik, amelyeket nem egy másik webhelyen használ. Ez nagyon fontos, mivel a domain lopás egyre népszerűbb. Bár a domain regisztrátor hatalmas erőfeszítéseket tesz az ügyfelek domainjének biztosítása érdekében, előfordulhat, hogy jogosulatlan személy fér hozzá a fiókjához. Valószínűleg nem akarja elveszíteni értékes domainjeit.

Mindent összecsomagolva

A fentiekben megmutattam a legjobb hosting cégeket, amelyek lehetővé teszik több domain és webhely tárolását. Természetesen több domaint is üzemeltethet VPS-fiókban, de ez sokkal többet fog fizetni. A virtuális magánszerver terv havonta 20 dollárral kezdődik, de ha menedzselt szolgáltatásra van szüksége, ez az ár növekszik. A virtuális szerver megbízhatóbb, és nagyobb biztonságot, valamint nagyobb tárhely-teljesítményt nyújt, de további költségekkel. Tehát ha olcsó megoldásra van szüksége webhelye üzemeltetéséhez, akkor javasoljuk a fent említett vállalatokat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map