15 legjobb WordPress tárhely Ausztráliában

legjobb wordpress-hosting-Ausztrália-2019


Ausztrália sok csoda helyszíne. Sok dologról híres, de amikor a webtárhelyről van szó, még csak nem is ér véget. Ha egy ausztráliai székhelyű házigazda üzemelteti a weboldalt, akkor az lassul, vagy akár meg is ölheti vállalkozását. Nem csoda, mert Ausztrália meglehetősen elszigetelten helyezkedik el a világ többi részétől, mivel a tenger alatti kábelek stabil kapcsolatot biztosítanak.

Természetes, hogy egy ausztrál web hosting vállalkozást szeretne támogatni, ha Ausztráliában él. Lehet, hogy ez nem a legjobb megoldás vállalkozásának. Nem engedheti meg magának, hogy annyira hiányzik a sebesség, hogy ügyfelei elforduljanak tőled. De világosabbá tétele érdekében, hogy miért nem jó választás az egyedül az ausztráliai alapú tárhely-üzlet. Olvassa tovább az alábbiakat.

Miért nem vágja le egy ausztrál házigazda?

Olyan korban élünk, amikor minden vezeték nélküli, bár az internet még mindig elsősorban a tenger alatti kábelektől függ. Ezek a kábelek összekötik a kontinenseket és a szigeteket, lehetővé téve számunkra a globális összeköttetést, amellyel ma élvezzük.

Minden videó, amelyet lejátszott játék, vagy cikk, amelyet elolvasta, a tenger alatti kábeleken keresztül érkezik, amelyek terabájtnyi adatot világítási sebességgel képesek továbbítani. Sajnos Ausztrália a kontinens, amely a legkevésbé kapcsolódik a világ többi részéhez.

Ausztráliára jelenleg 21 tengeralattjáró-kábel csatlakozik, de ezek közül 11 nem működik. Tehát tíznél maradunk, amelyek már régiek és továbbra is hajlamosak a károkra. Ha bármelyikük megsérül, komoly leállásokat okozhat. Nem számít, hogy ez egy nagyváros vagy az Ön vállalkozása – akkor nem lesz működőképes, ha a helytelen tengeralattjáró károkat okoz.

Hogyan befolyásolhatja a tengeralattjáró kábele az online üzleti vállalkozást

Ha az Amazon töltési sebessége csak egy másodperccel esne le, akkor az 1,6 milliárd dollárt veszíthet évente bevételként. Ugyanez a helyzet vonatkozik vállalkozására, ha webhelyén állásidő szenved. Sérti a megbízhatóságot, az ügyfelek bizalmát, nem is beszélve arról, hogy nem fog tudni eladni.

tengeralattjáró kábelek-Ausztrália

Forrás: submarinecablemap.com

Sőt, olyan módon befolyásolja ügyfeleit, amelyekről valószínűleg nem is tud tudnivalót. Nem fognak elmondani neked néhány dolgot, például:

 • Nem biztonságosak – Sok ember fejében valami on-line vásárlás továbbra is nagy kockázattal jár, mivel pénzt adsz ismeretlen személynek egy ismeretlen helyen. Ha egy pillanatra úgy érzik, hogy nem vagy megbízható, az rontja a hírnevét. A márkájának mindennek tükröznie kell a megbízhatóságot.
 • Az első benyomások fontosak – Az ügyfelek véleményének nagy része a márkájával való első interakció során alakul ki. Az első néhány másodperc, amelyet a webhelyen töltenek, befolyásolja az Ön márkájának látását. Ha webhelye túl lassú, elégedetlennek érzi magát, ami örökre ragaszkodni fog hozzájuk.
 • Az emberek nagyon gyorsan unatkoznak – Senki sem szereti várni, különösen akkor, ha nem pontosan tudják, mit várnak. Ha webhelye gyorsan betöltődik, örülnek a további böngészésnek. Ha nem, akkor második gondolat nélkül bezárják.

Hogyan befolyásolja a sebesség az Ön weboldalát?

Mindenki tudja, hogy olyan korban élünk, amikor az emberek türelmetlenebbek, mint valaha. Ha bármilyen információt szeretnének, azonnal hozzáférni szeretnének. Nem csak ezt, hanem a webhelyét is sebesség befolyásolja a SEO is. Az oldalak betöltő oldala önmagában önálló SEO tényező. A Google robotja pontosan méri, hogy az egyes oldalak betöltése milyen hosszú ideig tart.

A sebesség az online üzleti vállalkozások egyik legfontosabb tényezõje, és ha vállalkozása ausztrál webes tárhelyen fut, akkor lehet, hogy lassabb, mint amit elvisel. Valójában el fogja veszíteni az ügyfeleket, ha webhelye nem töltődik be kevesebb, mint 2 másodpercen belül. Az emberek türelmetlenek az online böngészés és vásárlás terén. Kattintásra kattintanak, ha webhelye nem töltődik be olyan gyorsan, ahogy várják.

Ha online vállalkozást működtet, és a világ többi részét is meg akarja célozni, nemcsak Ausztráliát, akkor szüksége van egy megfelelő tárhely-szolgáltatóra, amely segít megvalósításában. Ezért fogalmaztuk meg a legjobb terveket, amelyek segítenek vállalkozása nagy sebességű irányításában, még akkor is, ha ausztráliai székhelyű vagy Ausztrália a fő célpont.

Mennyire gyors legyen webhelye?

A webhely betöltési sebességének ipari szabványa 1,2 másodperc, de a legtöbb tárhely-szolgáltató sokkal jobb sebességet biztosít. Arra számíthat, hogy talál egy szolgáltatót, amely 181 milliszekundum és 841 milliszekundum közötti sebességet nyújt Önnek. Azt szeretné, ha webhelye töltési sebessége ezen jelzések között lesz, mert az olyan gyorsan töltődik be, ameddig a webhely látogatói azt várják.

Még ha Ausztráliában is tartózkodik, számos olyan hosting szolgáltatót találhat, amelyek szerverei a világ minden tájáról megtalálhatók. Ők biztosíthatják a szükséges sebességet, függetlenül attól, hogy hol található a webhely látogatója. Továbbá, ha felhő-tárhelyet választ, a dolgok még jobb lesz. A felhőtárhely még dinamikusabb, és eddiginél nagyobb sebességet és megbízhatóságot kínál.

A 15 legfontosabb WordPress tárhely-szolgáltató ausztrálok számára

Az alábbiakban megtalálja ezeket a tárhely-szolgáltatókat és terveiket. Mindegyiknek megvan a saját egyedi előnyeinek sorrendje az árazással. Meg fog lepődni, milyen fantasztikus terveket találhat, és milyen olcsón.

Nagyon sok webtárhelyet teszteltünk, és ezek mindegyike kick-ass, a maximális betöltési idő 800 milliszekundum.

 1. SiteGround
 2. A2Hosting
 3. Hostinger
 4. StableHost
 5. CloudWays
 6. WP tárhely
 7. DigitalPacific
 8. Panthur
 9. Alapvető
 10. Ventraip
 11. Bluehost
 12. HostGator
 13. Mozgásban
 14. GreenGeeks
 15. DreamHost

Tehát, minden további nélkül, menjünk hozzájuk!

1. SiteGround

Siteground-best-wordpress-hosting-Ausztrália

SiteGround

A SiteGround egyszerűen az egyik legjobb hosting szolgáltató a piacon. Szinte az összes webhelyünket a SiteGround szerverein tároljuk. Természetes, hogy elfogultak vagyunk feléjük, és egyszerűen azért, mert a sebesség és érték szempontjából jelenleg a legjobb ajánlatokkal rendelkeznek..

A SiteGround 800 000 domain nevet ad otthont, és még ennél is többre van szükségük. Teljesen megbízhatóak 99,98% -os üzemidővel, így webhelye mindig biztonságban van velük.

A szingapúri adatközpontban üzemeltettük teszthelyünket, és megvizsgáltuk, hogyan teljesítenek. Csodálatosan teljesítettek, webhelyünket 730 milliszekundumon belül betöltve. A SiteGround szerverrel rendelkezik a világ minden tájáról, és folyamatos üzemidőt és töltési sebességet is biztosít. Skálázható felhő-tárhelyük van, amely jól fog működni az Ön számára, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Ezenkívül a SiteGround teljes mértékben kezelt szolgáltatást kínál a WordpPress webhelyek számára. Elindíthatja webhelyét anélkül, hogy aggódnia kellene a szerver beállításai miatt.

Ezenkívül az Ön oldalán egy VIP ügyfélszolgálat áll majd rendelkezésére, amely segíthet a felmerülő problémák megoldásában. Az egyik tesztünk során 10 perces válaszidőt mutattak, és megkaptuk a várt választ. Ezenkívül az ügyfélszolgálat képviselője barátságos volt és jó angol nyelvet gyakorolt, ezért határozottan érdemes beszélgetni vele.

Ezek a tények magyarázatot adnak arra, hogy a SiteGround-et miért ajánlja mind a három legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer, például a Drupal, a WordPress és a Joomla. Ez egyszerűen végrehajtja azt, amit fizet. Nem számít a világ azon részén, ahol vagyunk, a SiteGround lefedte minket.

2. A2Hosting

A2Hosting-best-hosting-Ausztrália

A2Hosting

A A2Hosting még akkor is megkapja a szükséges sebességet, ha a világ végén van. Ez az egyik legcsodálatosabb tárhely-szolgáltató, amelyet találtunk, mert valóban óriási gyors és megbízható. A kezdők számára az üzemidő az egész évben 99,99% vagy 99,98%. A 100% nagyon ritka, tehát nem számíthat túl sokat, függetlenül attól, hogy melyik szolgáltatót nézi.

Az A2Hosting a piac kevés legnépszerűbb hosting márkájává vált, különösen akkor, ha a bolygónkról gondoskodunk. Jó zöld-zöld kemping jött létre, és most 100% -ban semleges széntartalmúak. Ez egy kevésbé biológiai lábnyom a Föld bolygón.

Kipróbáltuk a Swift tervet, amely havonta 6,95 AUD kerül, és minden szükséges szolgáltatást megadott nekünk. A gyors SSD, tárolás és a PHP7 biztosítja a WordPress legjobb működését. A társaságnak 3 adatközpontja van, amelyek különböző régiókban vannak elosztva; Ausztráliához legközelebb eső Szingapúrban. Természetesen teszteltük a szingapúri adatközpontot, és az eredmények érdekesek voltak. A pingok 329 milliszekundummal jöttek vissza, ami egyáltalán nem rossz. Ez szintén a világon átlag, amire számíthat, tehát az A2 Hosting nagyon megbízható a sebesség szempontjából. Valójában a leggyorsabban megosztott tárhely szolgáltatója, mivel az átlagnál 50% -kal gyorsabb.

Az A2Hosting még csodálatos ügyfélszolgálatot is kínál. Az, hogy milyen típusú tapasztalatokat szerez egy internetes gazdagépről, fontosabb, mint a betöltési sebesség. Az A2 rengeteg segítőkész, amerikai székhelyű támogatói képviselővel rendelkezik. Elérheti őket velük a telefonon, chat-en, e-mailben vagy jegykezelő rendszeren keresztül.

Ennek ellenére, ha a közönség Ausztráliában található, akkor az A2 tárhely valószínűleg nem a legjobb választás az Ön számára. Rengeteg ausztráliai alapú tárhely-szolgáltató kínál jobb sebességet a kontinensen. Ha azonban a közönség az egész világon elterjedt, akkor az A2Hosting mindenképpen érdemes kipróbálni.

3. Hostinger

hostinger-olcsó-hosting-Ausztrália

Hostinger

A Hostinger jobban meghökkent bennünket, mint bármelyik más otthoni szolgáltató, egyszerűen azért, mert alacsony áron nyújtanak kiváló minőséget. Betöltési idejük folyamatosan 384 milliszekundum, ami elég elképesztő. Ez jól szolgálja a közönséget, és minden bizonnyal megkapja azokat a nagyon szükséges konverziókat. A Hostinger még következetesebbé és megbízhatóbbá teszi az a tény, hogy felhő technológiákat használnak.

A felhőtárhely használatával elfelejtheti a leállásokat, a forgalom túlterhelését vagy a következetlen terhelési sebességeket. Ez elpusztíthatatlan építészetének köszönhető. Ha az egyik kiszolgáló hibásan működik, vagy túlterheli a forgalmat, egy másik csak a helyére kerül, garantálva ezzel a teljes teljesítményt. Kezdheti az egyedülálló megosztott tárhely tervet, akár havi 0,80 dollárért is, vagy egy átfogóbb tervvel indulhat, havonta 3,49 dollár és 7,95 dollár. Ha felhő-tárhelyet szeretne használni, akkor sokkal hatékonyabb szolgáltatást fog kapni, több biztonsági funkcióval, de havi 15,90 dollárba kerül. Kapsz egy SSL-igazolást, hozzáférést a gyorsítótár-kezelőhöz, a CloudFlare integrációt a biztonság érdekében és még sok minden mást. A felhő-tárhely-tervvel 2 CPU-magot, 40 GB-os SSD-tárolót és 3 GB RAM-ot kap. Ön is kap egy ingyenes webhely-készítőt és domain nevet a tervbe, tehát ez nagyon jó üzlet.

Végül a Hostinger ügyfélszolgálata is következetes. Mindenféle pozitív megjegyzést találtunk a fórumok tárhelyén, és tapasztalataink is nagyon kielégítőek voltak. A Hostinger ügyfélszolgálati munkatársa 10 percet vett igénybe, hogy reagáljon hozzánk élő csevegés közben, és rengeteg hasznos információt adott nekünk. Tudékony és sokat mondhatott arról, hogy miként tudjuk kihozni a tervünket. Szóval véleményünk szerint a tízből tízből áll.

Ha nagyon kicsivel szeretné elindítani webhelyét, de minőségi szolgáltatást szeretne kapni, akkor a Hostinger a tökéletes megoldást kínál Önnek.

4. StableHost

stablehost-szakmai-wordpress-hosting-ausztrálok

StableHost

Amit mi tetszett a StableHost kapcsán, nem a szolgáltatásuk minőségéről szól, hanem az erkölcsről. Szinte minden ott működő szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy becsapja ügyfeleit, eladja nekik egy tervet, majd eladja őket. Elég gyakran nem tesznek meg mindent, ami a minőségi szolgáltatás nyújtásához szükséges. Ezért igazán értékeljük, ha egy host szolgáltató valóban előzetes és őszinte. Ők a legritkábbak.

A StableHost mindent tartalmaz, amire szüksége van egy gyors weboldal futtatásához. Minden tervvel korlátlan lemezterületet és sávszélességet kap, teljes CPU-magokkal és nagyszerű támogató csoporttal a hátulján. A tesztelés során azt találtuk, hogy szerverük üzemideje az egész évben 99,97%, és a betöltési idő állandóan 500 milliszekundum körül van. Valóban volt értelme ezt a társaságot StableHost-nak nevezni. Teljesítményük határozottan stabil egész évben.

Bárhol a világon lehet, és az Ön webhelye megtartja az 500 milliszekundum terhelési sebességet, bármi is legyen. Ez nem veszít el egyetlen látogatót sem ezzel a sebességgel, az biztos.

A StableHost rendelkezik VPS-vel és dedikált tárhelyszolgáltatásokkal is. Ezenkívül, ha nem akarja túl sokat gondolkodni a WordPress webhelyén, akkor megkísérelheti őket kezelni az Ön számára. Csak a webhely tartalmát és néhány dolgot kell kezelnie a vezérlőpulton. Ez egy nagyszerű választás abban az esetben, ha időt és energiát szeretne kímélni és befektetni vállalkozása növekedésébe.

Ha a legegyszerűbb megosztott tárhely-tervet választja, akkor ez csak 3,50 dollárba kerül havonta. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha egyszerű blogot vagy webhelyet szeretne üzemeltetni, amelyben nincs sok erőforrás-igény. Ha azonban e-kereskedelmi webhelyre vagy valami nagyobbra lép, akkor szüksége lesz egy vállalati szintű tervre, amely havi 28,50 dollárba kerül. Annak ellenére, hogy ez sokkal több, mint amire számíthatott, megkap minden eszközt és támogatást, amelyre online üzleti vállalkozás működtetéséhez szüksége van.

További információkért nézze meg a StableHost hivatalos weboldalát.

5. Felhők

cloudways kezelésű-cloud-hosting-Ausztrália

CloudWays

Csak Ausztráliában található hosting szolgáltatók

Ha a közönség Ausztráliában található, akkor természetes, hogy a legjobban teljesít, ha egy ausztrál hosting szolgáltatót használ. Így biztosíthatja, hogy az összes adat a lehető leggyorsabban megérkezzen ausztrál látogatóinak.

A fent említett host szolgáltatók meglehetősen egyszerűen megtalálhatók, mivel globális közönség számára vonzóak. De sokkal nehezebb megtalálni ausztrál hosting szolgáltatókat, amelyek minőségi szolgáltatást nyújtanak. Ezért teszteltük az Ön számára a három legfontosabb ausztrál hosting szolgáltatót.

6. WP tárhely

wphosting-best-wordpress-hosting-Ausztrália

WP tárhely

A WP Hosting, amint a neve is jelzi, elsősorban a magas színvonalú WordPress tárhelyszolgáltatásokra összpontosít. Ha egy teljes funkcionalitású csomagot szeretne, amely a CMS-hez van optimalizálva, akkor feltétlenül nézd meg a tervüket. A WP Hosting jelenleg a legnépszerűbb ausztráliai székhelyű szolgáltató. A WordPress felhasználók számára valóban hasznossá teszik szolgáltatásaikat az, hogy napi biztonsági mentéseket, egy kattintással telepíthető szkripteket és legmagasabb szintű biztonságot nyújtanak ügyfeleik számára..

Mivel a társaság Ausztráliában megalakult, kényelmes volt számukra, hogy ott helyezzék el fő adatközpontjukat. Jelenleg óriási igény mutatkozik a minőségi webtárhely számára az egész kontinensen, és a WP Hosting azonnal megragadta a lehetőséget. A biztonság az egyik erős lakosztályuk. Megakadályozzák a kiszolgálók leállását az infrastruktúra 24/7 figyelésével. Ezenkívül a napi biztonsági másolat készítésével gondoskodnak arról, hogy az Ön adatai ne veszjenek el.

A Google már nagy prioritást tulajdonít azoknak a webhelyeknek, amelyek rendelkeznek SSL tanúsítvánnyal, és a WP Hosting ezt jól ismeri. SSL tanúsítványokat kínálnak a csomagokkal együtt, valamint egy extra spamszűrő szoftvert kínálnak, amely megakadályozza, hogy a felhasználók felesleges tartalmat generáljanak az Ön webhelyén. Ha ellátogat a WP Hosting szolgáltatásba, és rákattint a WordPress tárhely szakaszára, láthatja, hogy három különféle tervet kínálnak: indítási, üzleti és vállalati. Nem számít, melyiket választja, korlátlan adatátvitelt, napi biztonsági másolatot és DDoS védelmet kap.

Az első terv 5 GB-os SSD-t ad, amely akár 20 GB-ra is méretezhető, ha a vállalati tervet választja. Az SSD meghajtók és a korlátlan adatátvitel kombinációja biztosítja a weboldal gyors betöltési idejét. Regisztrálhat a három dedikált szerverbeállítás egyikére is. Itt az árak a kívánt kiegészítő funkcióktól függően változhatnak. Felvehet egy vezérlőpanelt, biztonsági másolatot és a Total Care szolgáltatást minden egyes dedikált tervhez.

A Total Care csomag prémium támogatást, szerver figyelést, magas szintű biztonságot és tűzfal konfigurációt nyújt Önnek. A WP Hosting megbízható ügyfélszolgálati munkatársakkal rendelkezik, akikkel élő chat, telefon és e-mail útján érhető el.

7. DigitalPacific

digitális-óceáni-domén-hosting-Ausztrália

DigitalPacific

A DigitalPacific olyan társaság, amely mindenféle szolgáltatást kínál a tárhelyhez és a weboldalakhoz kapcsolódóan. Ide tartoznak a VPS, a megosztott és dedikált szerverek, a domain regisztráció, a viszonteladói tárhely, az SSL tanúsítványok és a kiegészítő szolgáltatások széles köre. Ha teljes körű megoldást akar webtárhely-igényeire, akkor feltétlenül nézd meg a DigitalPacific szolgáltatást. Az összes tárhely-csomagot a legfejlettebb Dell szerverekkel futtatja, és több mint elégedett lesz a pénzéért kapott értékkel..

Csak azokat a funkciókat és alkalmazásokat kínálják, amelyek valóban működnek. Például a felhasználók megkapják a cPanel alkalmazást, a legnépszerűbb és felhasználóbarát kezelőpanelt és a Softaculous alkalmazást. Ez utóbbi lehetővé teszi a webhely leghasznosabb alkalmazásának megtalálását és telepítését az egy kattintás módszerrel. A DigitalPacificnál a rutin az, hogy minden kliens számára biztonsági másolatot készítsen napi háromszor. Ha valami nem megfelelő a webhely adataival, bármikor visszatérhet az előzőleg mentett verzióhoz.

A vállalat 99,99% -os rendelkezésre állást biztosít a VPS, a felhő és a dedikált tárhelycsomagok számára. Ha el szeretné indítani saját e-kereskedelmi webhelyét, forgalmat generálni és termékeket online eladni, akkor az átlagon felüli üzemidő sokat profitál majd Önnek. Ha inkább feliratkozik valamelyik viszonteladójára vagy megosztott tárhelycsomagjára, akkor nem kell aggódnia. 99,9% -os üzemidőt garantálnak az alacsonyabb szintű tervekhez, ami szintén nagyszerű.

Nagyon sok ideje van kipróbálni a megosztott és viszonteladói terveket, mivel 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak ezekre a csomagokra. Ha azonban fel akar iratkozni a felhőbe, a VPS-be vagy a dedikált tárhelyszolgáltatásokba, akkor szem előtt kell tartania, hogy csak 10 napos pénz-visszatérítési periódussal rendelkezik. A DigitalPacific hasznos szakemberekkel rendelkezik, amelyek jegyekkel, e-mailen és telefonon keresztül érhetők el. Még akkor is, ha nem küldnek vissza üzenetet azonnal, akkor határozottan 3 órán belül megkapja a választ.

8. Panthur

panthur-ausztrál-web-hosting-cég

Panthur

Ha olcsó, mégis megbízható ausztrál web hosting szolgáltatót keres, akkor próbálja ki a Panthur alkalmazást. Ajánljuk ezt az alternatívát kezdőknek és a tech-hozzáértésű felhasználók számára is. Sokat fektettek a legfejlettebb hardverbe, ideértve az SSD tárolómeghajtókat is, amelyek biztosítják a gyors adatáramlást. Ezen felül a Panthur garantálja a DDoS védelmet és a CloudFare CDN-t minden ügyfelük számára. Ha fel szeretne jelentkezni valamelyik tervükhöz, de már rendelkezik másutt üzemeltetett webhellyel, nem kell aggódnia.

Panthur továbbítja webhelyének adatait a szerverükre, és nem kell fizetnie egy fillért. Arra törekszenek, hogy szerverük működőképességét 99,9% felett tartsák, ügyelve arra, hogy a kiszolgálóikon üzemeltetett e-kereskedelmi webhelyek csak csekély mértékben szenvedjenek bevételt, vagy akár veszteséget szenvedjenek. A szolgáltató nagylelkűen lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy annyi e-mail fiókot és SQL adatbázist hozzanak létre, amennyit csak akarnak. Az egyetlen korlátozás, amellyel szembe kell néznie, az SSD tárhely mérete lesz. Mint sok más versenytársa, a Panthur cPanel licencet és rengeteg alkalmazást is megad, amelyeket egyetlen kattintással telepíthet.

Számos eszközt kínálnak, amelyek megkönnyítik a webhelykezelést és a testreszabást. A Panthur magas szintű biztonságot nyújt webhelyein, ha elválasztja a kiszolgálón lévő többi felhasználót a CloudLinux segítségével. Amíg webhelye növekszik, folyamatosan ellenőrzi azt a rosszindulatú programoktól és védi a DDoS támadások ellen. Továbbá, az SSH root hozzáféréssel telepítheti a munkához szükséges szoftvert.

Ha valami rosszra fordul, bármikor visszatérhet az egyik biztonsági másolathoz, amelyet ingyenesen létrehozhat. Nem kell költenie a pénzt egy SSL-tanúsítványra, mivel a Panthur minden felhasználó számára ingyenesen kioszt egy tanúsítványt. Ha segítségre van szüksége, jegyekkel, e-mailen és telefonon bármikor felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatával. Különböző telefonszámok érhetők el Ausztráliában, Új-Zélandon, és egy telefonszám elérhető, amely elérhető az összes többi országban, így a helyétől függően gyorsan felkeresheti őket a telefonra..

9. Fontos

kulcsfontosságú üzleti-hosting-Ausztrália

Alapvető

A Crucial azon ausztrál web hosting cégek egyike, amelyek a régióban nagyon népszerűek. Kiemelkednek azzal, hogy nagysebességű szolgáltatást nyújtanak és átlagon felüli ügyfél-támogatási élményt nyújtanak. A Crucial fő célja az ausztrál vállalkozások növekedésének elősegítése, és valójában sok nagyvállalat elégedett szolgáltatásaival. Hatékony megosztott tárhelycsomagot kínálnak, amely 50 GB tárhelyet, 10 domainnevet, korlátlan e-mail fiókot és korlátlan adatátvitelt kínál, csak havi 19,90 dollárért..

Bizonyos erőforrások korlátozásával a Crucial gondoskodik arról, hogy webhelye zökkenőmentesen működjön, anélkül, hogy a teljesítmény következetlen lenne. Ezek a korlátozások egyszerűen nem engedik meg, hogy a kiszolgálón lévő többi felhasználó bármilyen módon befolyásolja az Ön webhelyét. Ez teszi a Crucial az egyik jobb alternatívává a megosztott tárhely területén. Sok más társaság kiszervezi szervereit, és a felhasználók végül lelassítják egymást, amikor forgalmi növekedés tapasztalható.

A Crucial sokat fektetett szerverük sebességének javításához. Az ügyfelek véleménye szerint web hosting csomagok több mint elegendő forrást biztosítanak a weboldaltulajdonosok számára, akik nemzetközivé akarnak válni. Eddig több mint 50 000 webhelyet szolgálnak fel, és a webhelyek száma nap mint nap növekszik. Ha Ön olyan üzleti tulajdonos, aki online akar lépni és elkezdi eladni ausztrál emberek számára, akkor biztosan elégedett lesz a környéken található 2 ms átlag ping-tal. Az egyik dolog, amely még mindig kissé lecsökkenti a sebességet, az, hogy a Crucial jelenleg PHP5 és 6-at használ.

Sokkal jobb lenne, ha a PHP7-re váltanak, de valószínűleg a közeljövőben fog megtörténni, mivel a verseny azt igényli. A lényeges a környezettel is törődik, és amennyire csak lehetséges, csökkenti szén-dioxid-lábnyomukat. Nagyra értékelik Ausztrália természetes szépségét, tehát ez egy másik dolog, amelybe sok pénzt fektetnek be. Összességében a Crucial egy tisztességes webtárhely-szolgáltató, különösen, ha a célközönség ausztráliai emberek.

10. Ventraip

ventraip-australia-web-hosting

Ventraip

A Ventraip egy megbízható ausztrál cég, amely közel évtizedes tapasztalattal rendelkezik az iparban. 2010-ben alakult, és a régió egyik legmegbízhatóbb tárhelyszolgáltatójává vált, különféle nagy teljesítményű csomagokat kínálva. Használhatja domainregisztrátorként, feliratkozhat valamelyik viszonteladói tervükre, vagy megkeresheti megosztott vagy VPS csomagjait. Számos lehetőség közül választhat. Mint láthatja a főoldalon, a Ventraip 100% -ban ausztrál hosting szolgáltatónak tekinti magát, ami igaz.

Az emberek azért választják ezt a szolgáltatót elsősorban azért, mert elég erősen menedzselt VPS-tárhely-alternatívákat kínálnak. Megosztott tárhely-csomagjaik különösen jók a WordPress és a Magento felhasználók számára, mivel ezeket a két CMS-t teljesen optimalizálták. Számos népszerű szoftver közül választhat, amelyek egyetlen kattintással telepíthetők. Fő céljuk, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtsanak tapasztalatlan felhasználók számára, akik üzleti vagy személyes webhelyüket szeretnék online elérni.

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatban rendkívül sok pozitív vélemény van. Szervereik inkább a WordPress-re vannak optimalizálva, de ez nem számít, hogy a szolgáltatás csak a kisebb webhelyek javát szolgálja. Ha nagyobb online boltot szeretne indítani, és hatalmas forgalmat szeretne generálni, akkor nem fog semmiféle teljesítmény-problémát tapasztalnia. A Ventraip sikeres rekordja annak, hogy szerver üzemidejét átlagosan 99,9% felett tartja. Ha feliratkozik a Ventraip egyik hosting csomagjára, akkor nem kell külön megvásárolnia az SSL-t.

A szolgáltató ingyenes SSL tanúsítványokat oszt ki mindenki számára, aki regisztrál a terveihez. Nagyon komolyan foglalkoznak az adatok biztonságával, órás biztonsági másolatot készítenek. Ha valami rosszul fordul, azonnal visszatérhet webhelyének egy órás verziójához, és onnan folytathatja. Webhelyed villámgyorsan jelenik meg a korlátlan sávszélességgel és a Samsung SSD meghajtókkal. A 30 helyett a Ventraip 45 napot biztosít a szolgáltatás és a szolgáltatások kipróbálásához. Ha nem elégedett, akkor bármikor visszatérítheti pénzét ebben az időkereten belül.

Egyéb nagyszerű hosting megoldások ausztrálok számára

Az összes fent említett webhely jól alkalmazható webhelye működtetésére, ám érdemes lehet más funkciókat, vagy jobb árakat. Azok a szolgáltatók, amelyeket itt említek, valamivel olcsóbbak és néhány egyedi jellemzővel rendelkeznek. Bár alacsonyabb áraik vannak, szolgáltatásuk továbbra is kiváló minőségű.

11. BlueHost

Bluehost-Ausztrália-wordpress-tárhely-szolgáltató

Bluehost

A kis weboldaltulajdonosok és bloggerek mind a BlueHost mögött állnak, mert ez az egyik legolcsóbb webszolgáltató az interneten. A BlueHost a WordPress által javasolt egyik szolgáltató is, így nem tévedhet el azzal, hogy WP-webhelyet szerverein tárolja. Jelenleg 2 millió webhelyet tárolnak a szerverükön, és biztos lehet benne, hogy még mindig mindig úton vannak.

Most, hogy a BlueHost frissítette szerver architektúráját, és néhány hónapon belül megduplázta teljesítményét. A BlueHost szervereinek 99,99% -os üzemideje és 600 milliszekundum betöltési sebessége van. Ez kétszer olyan gyors, mint az ipari szabvány, és akkor is élvezheti azt, ha Ausztráliában lakik.

A BlueHost ügyfélszolgálata úgy tűnik, hogy a legtöbb felhasználó számára kielégítő, az általunk olvasott fórumbejegyzések és vásárlói vélemények szerint. Nagyon kevés panasz érkezett a lassú válaszok körül, de minden tárhely-szolgáltató időről időre megcsúszik. 18 percet vártunk, hogy megkapjuk a választ egy ügyfélszolgálattól, amikor először felvetettük a kapcsolatot velük. Ez nem szupergyors, de tisztességes. Megfelelően válaszoltak kérdéseinkre, és segítettek bennünket a kisebb változtatásokon a vezérlőpulton.

A BlueHost esetében valószínűleg a legjobb dolog az, hogy minőségi szolgáltatásaikat őrülten alacsony bevezető áron kaphatják meg. Csak havi 2,95 dollárba kerül.

12. HostGator

Hostgator nagyhatalmú-web-hosting-Ausztrália

HostGator

Ha akár egy tárhelyszolgáltatót is megkeresett, akkor a HostGator nem lesz olyan, amely elvonja a figyelmét. Ez az egyik legnagyobb internetes hosting cég, több mint 9 millió tárolt webhellyel. Valószínűleg a legnagyobb marketing költségvetéssel bírnak, és ez valóban azt mutatja, ha csak a YouTube videóit böngészi; hirdetéseik nagyon gyakran jelennek meg.

Azonban az ügyfelek megszerzése nem csak a HostGator jót tesz. A cég szilárd tárhelyszolgáltatást is kínál számos előnnyel. Kezdetnek a Cloud Hosting szolgáltatást kínálnak, amely sokkal stabilabb és sokkal gyorsabb, mint egy egyszerű megosztott tárhelyszolgáltatás. Ez biztosítja, hogy még ha Ausztráliában is tartózkodik, a webhely folyamatos 560 milliszekundum sebességgel töltődik be. Ez elég gyors egy online áruház működtetéséhez és új ügyfelek megszerzéséhez. Ráadásul 100% -os üzemideje lesz; elsősorban azért, mert a felhőtároló architektúra nagyon robusztus. Még akkor is, ha egy szerver meghibásodik, azt egyszerűen kicserélik egy másikra, és a show folytatódik. Annak biztosítása érdekében, hogy webhelye látogatója megkapja a maximális sebességet, a legközelebbi szerverről tölti be.

Támogatásuk szintén tisztességes, bár kissé következetlen. Pozitív tapasztalatunk volt velük, és csak körülbelül 14 percet vártunk, hogy megkapjuk a választ. Néhány fórumbejegyzés szerint a HostGator ügynökei lógtak. Nincs olyan ügyfélszolgálat, amely nem tesz hibát, tehát kissé elfogadható. Határozottan vannak olyan hosting szolgáltatók, amelyek jobb ügyfél-támogatási szolgáltatást kínálnak.

A HostGator kezelőpanelje az egyik leginkább felhasználóbarát platform, amelyet a host szolgáltatóknál láttunk. Egyszerű kattintással történő telepítést, számos alkalmazásintegrációt, ingyenes webhely-készítőt és még sok másot kínál.

Ha úgy gondolja, hogy a HostGator felhő-tárhely-tervezete kielégíti az Ön igényeit, örömmel veszi tudomásul, hogy havi 5 dollárba kerül.!

13. InMotion tárhely

inmotion-hosting-business-ausztrál-web-hosting

InMotion tárhely

A tárhelyszolgáltatók áttekintésekor az egyik prioritásunk annak megfigyelése, hogy mennyire megbízhatóak, mennyire előre és becsületesek a tárhelyszolgáltató. Végül olyan szolgáltatással fog dolgozni, amelyet az emberek nyújtanak, és a legjobb, ha válogatott azokkal az emberekkel, akikkel együtt dolgozik. Különbséget tesznek a szolgáltatás minőségében, ezért utalhatunk az InMotion iránt.

Az InMotion már több mint 10 éve működik, több mint 400 000 domain számára biztosít otthont. Ezenkívül van egy ragyogó eredménye. Iparágban vezető ügyfélszolgálat. Az InMotion úgy hirdet, hogy a bolygó egyik legbarátságosabb embere a hátán van. Ez egy nyilatkozat, amelyet 2 percen belül meg tudunk erősíteni. Ilyen hosszú időbe telt, hogy elérjük az ügyfélszolgálatot, és tájékozott és jól megírt választ kapjunk. Az emberek minősége valóban ragyogott.

De a nagyszerű ügyfélszolgálat nem az InMotion lényege. Erős architektúrájukkal és kiváló minőségű hosting szolgáltatással is rendelkeznek. Átlagos üzemideje 99,98%, ami csak 38 perc leállási időt jelent az egész évben. Ez érthető, de van olyan felhő-tárhely-szolgáltatása is, amelynek nulla állásideje van. Ezt is választhatja, mert extra sebességgel és extrákkal fog járni.

A töltési sebességről az InMotion csodálatosan képes, és 660-800 milliszekundumon belül betölt egy weboldalt. Egész évben ezt a sebességet fogják nyújtani, amely lehetővé teszi webhelye zökkenőmentes működését, függetlenül attól, hogy a világ mely részén jelenik meg.

Legegyszerűbb lehetősége az, ha egy megosztott tárhely-tervvel jár, amely havonta 4,89 dollárba kerül. Nagyon nagy teljesítményű, és számos prémium funkciót is nyújt Önnek. A kezdőknek kap egy prémium Sucuri WordPress bővítményt, amely havonta 240 dollárba kerülne. Ez egy teljes biztonsági szolgáltatás, amely megvédi Önt a megsértésektől, a DDoS támadásoktól és a rosszindulatú programoktól. Ingyenes automatizált biztonsági másolatot is kap, amelyet senki sem kínál ingyenesen. A legtöbb tárhely-szolgáltató éves vagy havi díjat számít fel érte. Tehát sokkal többet érhet el a megvásárolt egyszerű, olcsó InMotion tárhely-tervvel.

Ha kipróbálni szeretné, hogyan működik az InMotion az Ön számára, vagy szeretne többet megtudni szolgáltatásaik teljes skálájáról, nézd meg hivatalos webhelyüket.

14. GreenGeeks

greengeeks-környezetbarát-ausztrál-host

GreenGeeks

Környezetvédelmi szempontból fenntartható tárhelymegoldásokkal kapcsolatban egyetlen cég sem végez jó munkát, mint a GreenGeeks. Az adatközpontok nemcsak teljesen nap- és szélenergiával működnek, hanem kiemelkedő ügyfélszolgálatot is kínálnak. 99,99% -os rendelkezésre állást és 100% -os ügyfél-elégedettséget ígérnek. De vajon van-e mindent, amire szükségük van, hogy megmutassák??

Nos, kiderül, hogy igen. A GreenGeeks átlagos üzemideje 99,91% -kal rendelkezik egy év alatt. A tesztek során nem látottunk leállást, és bízunk benne, hogy bármely más felhasználó sem szenvedne leállástól. A webhely betöltési sebessége azonban nem olyan elbűvölő, mint a GreenGeek szolgáltatásának minden másja. 600 milliszekundum és 1000 milliszekundum között mozog, ami továbbra is az iparág átlagán belül van, de néhány tárhelyszolgáltató jobban teljesít.

A GreenGeeksnek sok jó ember van, aki ügyfeleit minőségi ügyfélszolgálattal szolgálja ki. A tesztelésnél nem vett igénybe többet, mint 17 percet, hogy az egyik ügyfélszolgálatunktól választ kapjunk. Tudékony volt, válaszolt a kérdéseinkre, és elvégezte azokat a beállításokat, amelyeket megkérünk. Sőt, még barátságosabb volt, mint amire számítottunk, tehát egyetlen dolog kivételével nem sokkal panaszkodni lehet.

Úgy tűnik, hogy a GreenGeeks ügyfélszolgálati csoportjait nem angol anyanyelvűeknek bocsátják ki, mert ez sok pénzt takaríthat meg. A látott számos helyesírási hiba erős utalást adott nekünk. Ez megmagyarázhatja azt is, hogy a GreenGeeks hogyan képes ilyen gyors válaszokat adni. Könnyű kezelni egy nagy felhasználói bázist, számos ügyfél-ügynökkel állva.

Ha egy problémát önmagában szeretne megoldani, akkor rendelkezésére áll minden szükséges információ. A GreenGeeks tudásbázisa jól megalapozott. Meg fogja találni a válaszokat a leggyakoribb kérdésekre.

A GreenGeeks számos freebies-szel is javítja az üzletet. Díjmentes domain nevet, ingyenes webhely-vándorlást, ingyenes alkalmazásokat, ingyenes biztonsági másolatot, ingyenes SSL-tanúsítványt, CloudFlare CDN-t és még sok minden mást kap. Nagyon egyszerűen sok pénzt fog megtakarítani. A GreenGeek Ecosite Starter terve havi 3,95 dollárba kerül, ami rendkívül megfizethető szolgáltatást jelent.

További információkért tekintse meg a GreenGeeks hivatalos weboldalát.

15. DreamHost

DreamHost gyors-secure-australia-web-hosting

DreamHost

A DreamHost egy igazi dinoszaurusz a webtárhely-iparban, és több mint 1,5 millió webhelynek ad otthont. A társaságot 1996-ban alapították csak néhány egyetemi hallgató a kaliforniai Claremont Főiskolán. De annak ellenére, hogy régi, még mindig él és rúg.

A kezdők számára a DreamHost üzemideje több, mint tisztességes, de néha kissé remegő. Néhány hónapban ez 100%, de néhány hónapban 99,75% -ra esik le, ami nem rossz, de észrevehető. Ez egész évben nagyon kevés állásidőt eredményez, ami valószínűleg nem okoz kárt az üzleti vállalkozásának.

Ahol a DreamHost valóban kiemelkedik, az az oldal betöltési ideje. Webhelyének betöltése 778 és 560 milliszekundum között van, ami elég elképesztő. Ez a töltési idő Ausztráliában is várható.

Az egyik dolog, amelyet igazán szeretünk, az a tény, hogy a DreamHost valóban korlátlan sávszélességet kínál. A legtöbb tárhely-szolgáltató csak hamis ígéreteket tesz erről, és csak akkor tudja, ha elolvassa az apró leveleket. A DreamHost azonban elhagyta az útját, és megszabadította felhasználóit az ilyen korlátozásoktól.

Amikor az emberekkel való együttműködésről van szó, a DreamHost ismeri a dolgát. Sok barátságos ügyfélszolgálati munkatárssal rendelkezik, akik elég jól tájékozottak, és nincs probléma 5 percen belül részletes válaszokat adni. A tesztünk gyors és élvezetes volt, ezért teljes szívvel ajánlhatjuk őket. A DreamHost ügyfélszolgálatát csevegéssel, de telefonon keresztül nem érheti el. A DreamHost nagyon könnyen elérhető, mind a használhatóság, mind az ár szempontjából. Havonta 2,59 dollárral kezdheti el használni a megosztott kezdő tervet, amely teljes támogatást nyújt Önnek egyetlen webhely számára. Vannak kiterjedtebb tervek, például a Megosztott Korlátlan terv, amely korlátlan számú webhelyet kínál havonta csak 7,95 dollárért. Ha kipróbálni szeretné, még sok minden található meg a hivatalos webhelyen.

A DreamHost még szén-semleges is, ami nagy dolog mondani a tárhely szolgáltatója számára. Ez a társaság egy őrült 29 298 tonna üvegházgázt semlegesített. Tehát a DreamHost szilárd üzleti választás és környezetbarát megoldás is.

További információ a DreamHostról és annak terveiről a hivatalos weboldalon található.

Következtetés

Nincs ok arra, hogy vállalkozását a földtani helyzete visszatartsa. Még akkor is, ha Ausztráliában van lakása, korlátozások nélkül könnyedén futtathat nagy sebességű webhelyet. Most 15 lehetőség közül választhat, és lehetővé teszi számukra, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki az új online üzleti vállalkozásodból.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map