10 legjobb olcsó webtárhely-szolgáltató

legjobb web-hosting-2019


Annak érdekében, hogy más emberek megtekintsék webhelyét az interneten, szüksége van egy webes hostra. A web hosting szolgáltatók alapvetően azt teszik, hogy az Ön webhelyének fájljait tárolják webszervereken (nagy sebességű hálózathoz csatlakoztatott speciális számítógépek), és hozzáférést biztosítanak az Ön webhelyéhez, amikor a látogatók megadják a domain nevet a böngészőjükben..

A webtárhely mindennapi és változatos szolgáltatás, amely mindenki számára elérhető, aki webhelyet akar elindítani. A web hosting az ügyfelek rendelkezésére áll, különféle szolgáltatásokkal (lemezterület, sávszélesség, RAM, CPU) és kiegészítő host szolgáltatásokkal (biztonsági másolat, frissítés, domain név regisztráció stb.), Amelyek a tervhez tartoznak, ismétlődő havi vagy éves díj ellenében.

Az elmúlt néhány évben a tárhely iparág szolgáltatásai diverzifikálódtak, részben az új technológiák megjelenése, részben a változó fogyasztói igények, valamint a hosting szolgáltatók közötti verseny fokozódása miatt. Így speciálisabb tárhely-lehetőségek merültek fel (például a WordPressre optimalizált tárhely), és a leggyakrabban használt tárhely-tervek árai csökkentek.

A 10 legolcsóbb webtárhely-szolgáltató

Az olcsó tárhely piacán ebben az évben? Kiválasztottuk az Ön számára a legjobb olcsó tárhely-szolgáltatót.

Web Host
Legalacsonyabb ár
Pénzvisszafizetési
Ingyenes domain

1legjobb olcsó webtárhely2,75 USD / hónap45-Day
2legjobb olcsó webtárhely3,95 USD / hónap30 napos
3legjobb olcsó webtárhely3,99 USD / hónap90 napos
4legjobb olcsó webtárhely1,99 USD / hónap30 napos
5legjobb olcsó webtárhely3,99 USD / hónap30 napos
6legjobb olcsó webtárhely3,95 USD / hónap30 napos
7legjobb olcsó webtárhely3,15 USD / hónap30 napos
8legjobb olcsó webtárhelyHavonta 4,95 USD30 napos
9legjobb olcsó webtárhelyHavonta 5,00 USD30 napos
10legjobb olcsó webtárhelyHavonta 2,95 USD30 napos

Az az elképzelés, hogy a jó tárolásnak nem kell drágának lennie, lassan tétele lesz az iparágban. Valójában az általános tárhelyszolgáltatások valóban költségvetés-barát árakon érhetők el. E cikk alkalmazásában a legolcsóbb megosztott tárhely-tervre összpontosítunk, amelyek mindegyike elérhető a 10 fogadó cég amit fedezünk.

1. HostGator

Hostgator-best-olcsó-web-hosting

HostGator

A HostGator egy jól ismert név a tárhelyiparban, amely mindeközben minőségi tárhelyszolgáltatásokat tudott nyújtani, miközben alacsonyan tartotta a költségeket. A 2002 óta működő cég számos ipari díjat nyert, jelezve elkötelezettségét a minőség iránt.

A belépő szintű megosztott tárhely-tervek – a Hatchling – 3,45 dollárba kerülnek havonta, és tartalmazzák: nem megtermelt lemezterület és sávszélesség, tárhely 1 domain számára, azonnali biztonsági mentések, kötelezettségvállalási időszak nélkül, 45 napos pénz-visszafizetési garancia, Google AdWords és Yahoo / Bing hirdetési jóváírás (mindegyik 100 USD), korlátlan MySQL adatbázisok, 1 kattintásos WordPress telepítés, korlátlan e-mail fiókok, SSH hozzáférés, ImageMagick hozzáadva, audio-video streaming támogatott, SpamAssassin engedélyezése, Soholaunch webhely készítő szoftver, legújabb cPanel verzió, hotlink védelem, IP Deny Manager, e – kereskedelem képességek stb.

Még több funkcióval kapcsolatban megnézheti a HostGator magasabb szintű tárhelyterveit (Baby and Business), vagy választhatja a VPS, dedikált, felhőalapú vagy viszonteladói tárhelyi terveket..

Függetlenül attól, hogy blogot vagy e-kereskedelmi webhelyet szeretne-e tárolni, a HostGator költségvetés-barát tárhelycsomagjai biztosítják az összes olyan tárhely-szolgáltatást, amelyet webhelyének a csúcsteljesítményhez kell működtetnie. – olvassa el a HostGator áttekintését

2. BlueHost

bluehost legjobb webtárhelyA BlueHost a WordPress webhelyek kiemelt tárhely-szolgáltatója, amelyet a tárhely ipar elismert minőségi tárhely-szolgáltatóként. Mindenféle hosting szolgáltatást nyújtanak, de a megosztott és a WordPressre optimalizált tárhely-tervek a legnépszerűbb ajánlatok.

A legolcsóbb megosztott tárhely-tervük az Alapcsomag, amely havonta 2,75 dollárba kerül. Ez a terv magában foglalja 1 webhely tárolását, 50 GB webhelyet, nem mért sávszélességet, 1 ingyenes domaint, 5 e-mail fiókot és 100 MB tárolót minden fiókhoz. Ha teljesen korlátlan megosztott tárhely-tervet keres, a BlueHost két további megosztott tárhely-tervet készít, amelyek kielégítik az Ön igényeit. Az összes megosztott tárhely-tervhez ingyenes automatikus biztonsági másolatok tartoznak, a cPanelrel együtt, a CloudFlare beépítve a fiókjába, SSH hozzáférés.

Ha valaha is frissítenie kell VPS-re vagy dedikált tervre, akkor egyetlen kattintással megteheti, mivel a BlueHost hostolási tervei az egyszerű méretezhetőség szempontjából készültek.

A hosting társaság megosztott tárhely-terveinek másik fontos jellemzője az erőforrás-védelmi mechanizmus, amely megakadályozza a webhelyeket, hogy túlzott erőforrásokat használhassanak az ugyanazon a szerveren üzemeltetett más webhelyek kárára. Így az erőforrásokat túlfelhasználó webhelyeket átmenetileg elkülönített rendszerekhez rendelik a szomszédos webhelyek teljesítményének védelme érdekében. – olvassa el a BlueHost áttekintést

3. InMotion tárhely

inmotion legjobb web hostingA web hosting 2001 óta az InMotion Hosting szolgáltatásait elsősorban üzleti és vállalati felhasználóknak célozza. Még a megosztott tárhelyterveiket márkajelzéssel látják el, mint a legfejlettebb szolgáltatásokat nyújtó üzleti hosting terveket.

Az InMotion Hosting legolcsóbb tárhelycsomagja a Launch terv, mely havonta 5,99 dollárba kerül. Kicsit drágább, mint a cikkünkben szereplő korábbi két tárhelyszolgáltató legolcsóbb csomagoknál, de olyan funkciókkal vannak ellátva, amelyek kielégítik az üzleti igényeket is. Ezért a Launch terv tartalmazza: ingyenes SSD meghajtókat, ingyenes domain nevet, ingyenes adatmentéseket, SSH hozzáférést, korlátlan lemezterületet és havi átutalásokat, 2 webhelyet egy fiókon, 250 USD ingyenes hirdetési jóváírást, BoldGrid weboldal készítőt, WP-CLI engedélyezést, Google Alkalmazások integrációja, üzleti osztályú hardver, cPanel vezérlőpult, WordPress, Joomla vagy PrestaShop telepítve, SpamSafe Email, 1 kattintásos telepítő stb..

90 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk minden üzleti tervvel, mint szolgáltatásuk minőségének garanciáját.

Mivel teljes körű szolgáltatást nyújtó hosting cég, az InMotion a rendelkezésre álló tárhelycsomagok teljes spektrumát kínálja a megosztott tárhelytől a WordPress optimalizált tárhelyig és akár a viszonteladói tárhelyig. – olvassa el az InMotion Hosting áttekintést

4. iPage.com

ipage legjobb webtárhelyA megfizethető tárhelyről alig van verseny a iPage-val. Ez valószínűleg a jelenleg elérhető legjobb költségkeret-tárhely, havonta 1,99 USD promóciós áron. Kíváncsi lehet, vajon van-e valamilyen anyag mögött ez a vonzó ár, ám az iPage egy megosztott tárhelyszolgáltatást kínál, amely tele van csodálatos funkciókkal.

Tehát itt van az, amit az iPage-nál 1,99 dollárért kaphat havonta: korlátlan lemezterület, korlátlan e-mail fiókok, méretezhető sávszélesség, korlátlan domainnevek használata megengedett, korlátlan MySQL adatbázisok, ingyenes domain regisztráció egy évre, vDeck vezérlőpult, mobilra optimalizált webhelykészítő, 1 -kattintson a WordPress telepítőjére, tartalomkezelő rendszerekre (Joomla !, Drupal, WordPress), több száz sablonra és témára, fotógaléria, webhelyforgalmi jelentések stb..

A marketing szempontjából az iPage 100 dollárt kap a Yahoo / Bing hirdetésekért, és további 100 dollárt a Google AdWords számára, egy ingyenes telefonszámot (csak az USA-ban) és a SEO marketing eszközökhöz való hozzáférést..

Ha e-kereskedelem képességeket szeretne hozzáadni a webhelyéhez, az iPage számos bevásárlókocsit (AgoraCart, OpenCart, ZenCart, PrestaShop, OSCommerce stb.), Egyszerű kattintással telepíthető programokat és a PayPal integrációját kínálja..

Ezen a korlátlan megosztott tárhely-terveken kívül frissíthet más tárhely-tervekre, beleértve a WordPress tárhelyet, a VPS-t és a dedikált tárhelyet. – olvassa el az iPage áttekintésünket

5. JustHost

justhost legjobb webtárhelyA tárolásnak nem kell bonyolultnak lennie, és a JustHost igyekszik ezt bizonyítani. A társaságot 2008-ban alapították, majd később a Endurance International Csoport megvásárolta.

A JustHost viszonylag új jövevény az iparágban, de elég hosszú ideje létezett ahhoz, hogy jeleket szerezzen. Közös tárhelyterveik célja, hogy teljes tárhely-funkcionalitást biztosítsanak még a szűk költségvetéssel rendelkező magánszemélyek vagy vállalatok számára is.

A legolcsóbb tárhely-csomag, a Basic, elérhető 3,75 dollárért / hónap, és a következő funkciókat sorolja fel: 50 GB lemezterület, 1 webhely tárolása, mérés nélküli sávszélesség, 1 ingyenes domain név, 5 e-mail fiók, mindegyik 100 MB tárhelyével. A JustHost 3 különféle e-mail megoldást, cPanel vezérlőpanelt, Secure Shell hozzáférést, hotlink védelmet, SpamAssassin védelmet, webhely statisztikákat stb. Kínál. Az e-kereskedelem funkcionalitása a tervvel kínált bevásárlókocsikkal és az 1 kattintásos telepítéssel is elérhető..

A JustHost megfizethető tárhely-terveket nyújt nemcsak megosztott tárhelyterveikkel, hanem a VPS-en és a dedikált tárolási szinteken is. – olvassa el a JustHost áttekintést

6. FatCow

fatcow legjobb webtárhelyA FatCow már tíz éve nyújt hostolási szolgáltatásokat, és szolgáltatásuk elsősorban az, hogy egyszerű és olcsó tárhelyszolgáltatásokat kínálnak, amelyeket még a műszaki kérdésekben kevésbé jártasok is könnyen kezelhetnek. Weboldaluk egész koncepciója arra irányul, hogy a tárhelyszolgáltatások bárki számára elérhetőek legyenek, még a nem szakemberek számára is.

A FatCow legolcsóbb terve 49 $ / év, és „oodles” (korlátlan) lemezterülettel és sávszélességgel, korlátlan e-mail címekkel, ingyenes domain névvel, terheléselosztott szerver architektúrával, napi biztonsági mentésekkel, bevásárlókocsival, SSL biztonságos szerverrel, SEO eszközökkel, PayPal integráció, alkalmazástelepítő varázslók, point and click site building eszközök, hirdetési jóváírás, felhőtárolás és 24 × 7 támogatás.

Ha kinövi a megosztott tárhely-tervet a FatCow-nál, akkor könnyedén válthat VPS-re vagy dedikált tervre, anélkül, hogy felmerülne aggodalom vagy meg kellene akadnia a másik gazdagépre való áttérés problémáit..

Függetlenül attól, hogy először weboldalt készít, vagy már rendelkezik a webhely létrehozásához szükséges készségekkel, a FatCow egyszerűsége lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen kezelje az összes tárhelyhez kapcsolódó feladatot. – olvassa el a FatCow áttekintést

7. HostMonster

hostmonster legjobb web hostingA HostMonster 2005 óta nyújt hosting szolgáltatásokat. Megosztott, VPS és dedikált tárhelyet kínál számos, a különféle igények kielégítésére kialakított hosting csomagban..

A legolcsóbb tárhely-csomag, az alapcsomag havi 4,95 dollárral kezdődik, és ugyanazzal a kínálattal jár a lemezterület, a sávszélesség és az e-mail tekintetében, amelyeket a BlueHost Basic csomag és a JustHost csomag kínál (1 domain tárolása, nem mérhető sávszélesség, 50 GB lemezterület) , 5 e-mail cím és 100 MB tárhely mindegyik számára). Ingyenes domain név, cPanel vezérlőpult, ingyenes webhely készítő, 1 kattintással elérhető WordPress telepítés, 100 USD Yahoo / Bing és 100 USD Google AdWords jóváírás is rendelkezésre áll..

A HostMonsternél a MOJO piactéren hozzáférhet 100 nyílt forráskódú beépülő modulhoz, témához és alkalmazáshoz, és egyetlen kattintással telepíthet mindent, amire szüksége van..

Ha a belépő szintű megosztott tárhely-terv nem elegendő az Ön webhelyéhez, akkor van két másik megosztott tárhely-opció is, amelyet kipróbálhat, vagy választhat VPS-t vagy dedikált tervet. – olvassa el a HostMonster áttekintést

eHost.com

Figyelem: Az eHost.com már nem fogad új ügyfeleket!

ehost legjobb webtárhely

Az eHost 1998 óta jelen van a web hosting helyszínen, így jelentős tapasztalattal rendelkeznek a web hosting szolgáltatások nyújtásában. Az általuk kínált szolgáltatásban gazdag megosztott tárhely-tervnek köszönhetően platformjuk több mint egymillió webhelyet üzemeltet, zseb-barát áron.

A vállalat az egyszerűségre összpontosít, és arra törekszik, hogy vonzza azokat az ügyfeleket, akik megfizethető megosztott tárhely-tervet keresnek kis- és közepes méretű webhelyek fogadására. Ezért egy, korlátlan megosztott tárhely-tervet kínálnak, amely havi 2,75 dollárba kerül.

A szolgáltatások szempontjából az eHost megosztott tárhely-terve korlátlan tárhelyet, korlátlan sávszélességet, korlátlan tartományokat enged, korlátlan e-mail fiókot és korlátlan MySQL adatbázist tartalmaz. Egy ingyenes domain név is szerepel a tervben.

Ezen kívül a cég a cPanel-t is kínálja, válogatott bevásárlókocsikkal, több ezer sablonnal rendelkező drag and drop webhely-készítőt, PayPal-integrációt, kiegyensúlyozott kiszolgálókat, webhely-elemző szoftvert, 24×7-es támogatást kínál minden csatornán (telefon, e-mail, chat), vírusellenőrzés stb.

A marketing szempontjából bonyolult módon kihasználhatja az online marketing útmutatásokat és a Yahoo / Bing fizetett hirdetéseihez kínált 100 dolláros jóváírást, mind a tervében. – olvassa el az eHost áttekintést

HostClear

Figyelem: A HostClear már nem fogad új ügyfeleket!

hostclear legjobb webtárhelyA HostClear csak egy megosztott tárhely szolgáltatója, amelynek összpontosít egyetlen egységes, mindent átfogó tárhely-terv felkínálása blogjára, webhelyére vagy kis e-kereskedelmi webhelyére..

Ahelyett, hogy elosztanák tárhelyszolgáltatásaikat a több tárhely-tervben, egyetlen megosztott tárhely-tervet kínálnak, amelynek havi ára 2,99 USD. Az általuk kínált tárhely és sávszélesség nincs mérve, és lehetővé teszik korlátlan domainek tárolását a fiókjában, valamint korlátlan adatbázisokat.

Kínálják az iparági szabványos cPanel vezérlőpanelt, a bevásárlókocsik választékát, a PayPal integrációt, a webhely forgalmi jelentési eszközét, az ingyenes marketing jóváírást, a vírus ellenőrző eszközöket, a webhely készítőjét, személyre szabott domain nevet, a blog beállító varázslóját, a több ezer sablonhoz való hozzáférést. stb.

A HostClear egyetlen hátránya, hogy nincs lehetősége váltani a VPS-re vagy a dedikált tervekre, amikor a webhely túllépi a megosztott tárhelyi tervet. Ez egy hátrány, hogy bármely olyan szolgáltatóval szembesül, amely csak megosztott tárhely-terveket kínál (például az eHost). Ezért, ha nem tervezi túl sok webhelyének bővítését, vagy nem számít a webhely gyors növekedésére, akkor választhatja a HostClear megosztott tárhelycsomagját. Ha azonban tervezi webhelyének fejlesztését és egyre több látogató vonzását, akkor választania kell egy hosting szolgáltatót, amely a hostolási tervek teljes spektrumát kínálja. – olvassa el a HostClear áttekintést

IdeaHost

Figyelem: Az IdeaHost már nem fogad új ügyfeleket!

ideahost legjobb web hostingCsakúgy, mint a HostClear, az IdeaHost szintén megosztott tárhelyű hosting cég, tehát a HostClear-ban említett ugyanazok az ajánlások érvényesek az IdeaHost-ra is.

Az IdeHost megosztott tárhely-terve szintén nem mérhető terv (nem méretezett lemezterület és sávszélesség, korlátlan domain nevek és MySQL adatbázisok), és a cPanel-rel együtt szállítva. A csomag tartalmaz egy ingyenes domain nevet (1 évre), ingyenes webhely készítőt (legfeljebb 6 oldal), valamint hozzáférést biztosít a sablonokhoz és a beállító varázslókhoz (blog, fotógaléria). Lehetősége van arra, hogy több bevásárlókocsit válasszon, hogy hozzáadjon néhány e-kereskedelem-képességet a webhelyéhez, és integrálja a PayPal-t fizetési módszerként..

Ha webhelyének népszerűsítésére törekszik, az IdeaHost hozzáférést biztosít az online marketing útmutatókhoz, és 100 dolláros hirdetési jóváírást (Yahoo / Bing) hoz be, hogy webhelyét forgalmazhassa..

Az ügyfélszolgálat minden csatornán elérhető (e-mail, csevegés, telefon), 24 × 7. – olvassa el az IdeaHost áttekintést

Következtetés

A tárhely iparágban bőven van megfizethető megosztott tárhely-tervek, és a legtöbb fogadó cég korlátlan terveket kínál arzenáljával, amelyekkel webhelyét felépítheti, népszerűsítheti és biztonságban tarthatja anélkül, hogy pénzügyi terhet jelentene Önnek vagy vállalkozásának..

Előfordulhat, hogy hasonlóságok mutatkoznak a cikk és a hosting cégek által kínált formatervezés és szolgáltatások között. Ennek egyik oka az, hogy egyes vállalatok ugyanabban az anyavállalatban csak különböző márkák (pl. A BlueHost, az IdeaHost és a HostClear a Endurance International Group tulajdonában vannak), másik oka az, hogy a tárhelyiparban vannak bizonyos minőségi szabványok, amelyeket jó hírű host szolgáltatók kapnak. összhangban (pl. cPanel biztosítása).

Kiemelt kép: Freepik.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map