10 legjobb JSP webtárhely-szolgáltató (Java szerver oldalak)

legjobb jsp-web-hosting


Mivel egyre növekszik a fejlesztők és a weboldaltulajdonosok iránti igény a megbízható JSP webtárhely-szolgáltatás iránt, úgy döntöttünk, hogy felsoroljuk a piacon jelenleg működő legjobb JSP-tárhely-szolgáltatók listáját. Az Internet böngészése közben gyorsan megtudhatja, hogy nem minden szolgáltató kínál Java-tárhelyet. Ez továbbra sem olyan népszerű, mint egy tipikus WordPress, Joomla vagy Drupal optimalizált terv.

Még azok között is, amelyek támogatják a JSP-t, rengeteg szolgáltató kínál csúcsminőségű hosting szolgáltatást, és még sokan másoknak, akikre nem javasoljuk, hogy iratkozzon fel. Ha csak belebotlik e cikkbe, és nem tudja, mi a Java vagy a JSP valójában, rövid leírást fogunk adni, hogy világossá tegyük a dolgokat..

Mi a JSP??

A JavaScript és a Java szintén zavaró lehet azok számára, akik nem ismerik a programozási nyelveket. Ez a téma csak a Java programozási nyelvről szól, egy rendkívül népszerű és hatékony nyílt forrású számítástechnikai platformról. Manapság nagyon sok webhely és alkalmazás található az interneten, amelyek csak akkor futtathatók, ha a Java számítógépre telepítve van..

A Java mindenféle számítógéphez, játékkonzolhoz, szerverhez és okostelefonhoz tervezték, lehetővé téve számukra hatékony alkalmazások futtatását. A JSP a Java Server Pages rövidítése. El tudod képzelni, mint egy másik ASP.NET vagy PHP, és csak akkor kell egy webszerverre, hogy el tudja kezdeni vele dolgozni. A Jetty és az Apache Tomcat a legnépszerűbb telepíthető webszerverek közül néhány.

Az emberek sokféle módon használják a JSP-t. A JSP használatával további funkciókat is fejleszthet webhelye számára. Ha az emberek új kosarat, fórumot, foglalási rendszert vagy hasonlót szeretnének hozzáadni a webhelyükhöz, akkor ezt a PHP-vel vagy a JSP-vel csinálják. Ez lehetővé teszi teljes XML vagy HTML alapú weblapok létrehozását, ha van elegendő tapasztalata a Java programozási nyelvben.

A JSP nem csak könnyű megtanulni és használni, de kiváló eszköz mindenkinek, aki a weboldalakat a semmiből kívánja felépíteni. Jelenleg számtalan webhely található az interneten, amelyek útmutatókat kínálnak az adott programozási nyelv megtanulásához. Ha ön egy weboldalt szeretne létrehozni és karbantartani, akkor érdemes megtanulnia a Java-t. Nem is említve, hogy ez nagyszerű karrierlehetőséget jelent, mivel nagy igény mutatkozik a Java programozókra.

A tökéletes JSP tárhely-terv megkeresése

A JSP tárhelyszolgáltatók átfogó listája segíthet megtalálni a tökéletes webtárhely-tervet webhelyeire és alkalmazásaira. Csak azokat a vállalatokat mutatjuk be, amelyek megfizethető áron biztosítják a magas teljesítményt, és ezek többsége kezdőbarát is. A Java segítségével nagy teljesítményű és egyedi webhelyeket építhet, különösen, ha nagy tapasztalattal rendelkezik a nyelv használatában.

Ha azonban nincs meg a webhely-szolgáltató által biztosított szükséges erőforrások, akkor alapvetően pazarolja az idejét. Mire kell törekednie, egy olyan szolgáltató, amely csúcskategóriás kiszolgálókat üzemeltet, és egy ügyfél-támogatási csapatot, amelyre mindig támaszkodhat.

Néhányan arra törekszenek, hogy a JSP szkripteket és további hasznos szoftvereket telepítsenek a kiszolgálóra, ezáltal értékes időt takarítva meg. A legtöbb webtárhely-szolgáltató nem támogatja a Java-t megosztott tárhelycsomagjaikban, ami teljesen rendben van, mivel a JSP általában ennél több erőforrást igényel. Most nézzük meg, hogy mit kínál a következő szolgáltatók mindegyikének a JSP tárhelyén!

1. A2 tárhely

A2Hosting-best-jsp-web-hostingAz A2 Hosting azon szolgáltatók egyike, amelyet most a weben a legtöbb top listában láthat. Tárhely-terveik rendkívül népszerűek a bloggerek, fejlesztők, webmesterek és mindenféle vállalkozás körében. Ráadásul JSP tárhelyet is kínálnak. Ahhoz azonban, hogy a JSP-t futtassa a szerveren, a VPS-t vagy egy dedikált tárhelyi tervet kell választania.

Az A2 Hostingban három hatalmas terv érhető el a Java-optimalizált tárhely számára. Ezek a fejlesztőbarát, nagy sebességű VPS-tervek is megfizethetőek. A belépési VPS-terv havi 5,00 dollárba kerül, 20 GB-os tárolással, 1-magos CPU-val, 2 TB átvitellel és 512 RAM-mal. Az A2 Hosting egy különleges ajánlatot is kínál Önnek: bármikor visszatérítheti pénzét, ha nem elégedett a szolgáltatással, nincs határidő.

Ha a három terv egyike sem felel meg az Ön igényeinek, nem kell aggódnia. A kívánt CPU, RAM, tárhely és sávszélesség beállításával összeállíthatja saját tervét. Még akkor is, ha már kiválasztotta az egyik csomagot, akkor addig hagyják változtatni, amíg a tökéletes tervvel nem jár. A specifikációk mellett választhat egy cPanel licencet is, amely a rendelkezésre álló számos elérhető Linux verzió és szerver hely egyike..

Az A2 Hosting nagyszerű tulajdonsága, hogy root hozzáférést kap a kiszolgálóhoz, azaz szabadon hozzáférhet és módosíthat a fájlokat. A dedikált szerverekkel kapcsolatban akár 99,59 USD-t is megszerezhet egy tervvel. Ez magában foglalja a 8 GB RAM-ot, 2×500 GB tárolóhelyet, 10 TB átvitelt és 2 magos CPU-t.

2. iPage

Ipage-olcsó-JSP web-hostingHa megbízható JSP-tárhely-megoldásra van szüksége, akkor soha nem tévedhet el az iPage használatával. A legtöbb nagy szolgáltatóhoz hasonlóan rájöttek, hogy a Java támogatása a megosztott tárhelyen nem a legnagyobb ötlet. Mint általában, csak a dedikált és a VPS tárhely-terveik kompatibilisek a Java-val. Még időt takaríthat meg, ha előre telepíti a JSP szkripteket a kiszolgálóra. Három különböző terv érhető el a VPS szekcióban.

Az alapterv kiválasztásával havonta 19,99 dollárért kap egy 1 magos CPU-t, 1 GB RAM-ot, 40 GB tárhelyet és 1 TB sávszélességet. Az optimális tervük a legerősebb, míg az üzleti terv a legnépszerűbb, mivel olyan erőforrásokat kínál, amelyek elegendőek a legtöbb igény kielégítéséhez. A terv mindegyike a következő extrákat tartalmazza: ingyenes domain regisztráció egy évre, cPanel és root hozzáférés a szerverhez.

A JSP webhelyének növekedésével végül elkezdi a források túlzott felhasználását, és erõteljesebb tervet kér. Ebben az esetben válthat a tervek között, vagy javíthatja a terv egyes részeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy webhelye hibátlanul működik-e. Ez a rugalmasság nélkülözhetetlen, ha a jövőben gondoskodni szeretne webhelyének igényeiről.

Az iPage rendkívül hatékony ügyfélszolgálati csoporttal rendelkezik, amely készen áll a problémák megoldására. Ha nem elégedett a szolgáltatással, akkor visszatérítheti pénzét azáltal, hogy lemondja a tervet az első 30 napon belül. Az iPage legolcsóbb dedikált tárhelyi tervét Startupnak hívják, és havonta 119,99 dollárba kerül. Az árért kap egy 2 magos CPU-t, 4 GB RAM-ot, 500 GB tárhelyet, 6 TB sávszélességet és nagyjából ugyanazokat az extrákat, amelyeket a VPS-tervhez kap..

3. BlueHost

Bluehost megbízható-jsp-hostingA kifejezetten JPS-re optimalizált webtárhely-tervek nagyon ritkák, de könnyen beszerezhetnek egy VPS-t vagy dedikált szervert, amely támogatja. A BlueHost az egyik szolgáltató, amely ezt a megközelítést alkalmazza. Erős VPS-t és dedikált terveket nyújtanak, amelyek teljesen készen állnak a JPS-re. Ugyanazt az eredményt érheti el, mint egy tipikus Java-optimalizált terv esetén, miközben más szoftverek is támogatottak.

Az értékelések alapján azok a felhasználók, akik JSP tárhely szolgáltatóiként a BlueHostot választották, több mint elégedettek a szolgáltatással. Számtalan olyan webhely van, amelyeket a vállalat működtet, és amelyek virágzik és folyamatosan generálnak forgalmat. Vagy VPS-t vagy dedikált tárhely-tervet választ; a Java három egyszerű lépésben állíthatja be. Ezt megteheti úgy, hogy bejelentkezik a kiszolgálóra, egy egyszerű paranccsal, majd az Enter megnyomásával. Az összes útmutatás elérhető a webhelyen.

Ilyen módon aktiválhatja a Java 1.5-et. Számos más változat is elérhető, csak külön parancsot kell használni mindegyikükhöz. Ha érdekli a VPS tárhely-tervei, három különféle lehetőség közül választhat. A legnépszerűbb terv itt az Enhanced, amely tartalmaz 2 magos CPU-t, 60 GB-os SSD-t, 4 GB-ot és korlátlan sávszélességet, csak havi 19,99 USD-ért..

A BlueHost VPS terveihez 1 ingyenes domain, ingyenes SSL és továbbfejlesztett cPanel felület tartozik. Ha dedikált tervet akarsz, akkor a legjobb választás még egyszer a továbbfejlesztett terv, amely ezúttal 99,99 dollárba kerül. Az árért 4 magos CPU-t, 1 TB tárhelyet, 8 GB RAM-ot és 10 TB sávszélességet kapsz. Ha nem elégedett a szolgáltatással, az első 30 napban visszatérítheti pénzét.

4. InMotion tárhely

inmotion-szakmai-jsp-hostingAz InMotion tárhely a mindenki számára legmegfelelőbb megoldás, amely erős webtárhely-csomagokat kínál nagy és kis vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is. Ha azonban azt akarja, hogy a Java bekerüljön a tervbe, akkor nincs annyi lehetősége. A VSP és a dedikált szerverek az egyetlen JSP-barát terv, amelyet a vállalat nyújt. Végül is, ha Java-alapú webhelyeket vagy alkalmazásokat szeretne, valami hasonló megosztott tervhez hasonlóan nem lenne elég.

Az emberek nagyon elégedettek az InMotion által nyújtott technikai támogatással, dicsérték a csapat szakértelmét. A Java esetében azonban nincsenek képzettek az alkalmazásokban, amelyekkel az emberek általában dolgoznak. Ezért ha egy feladat közepén áll, és elakad, akkor lehet, hogy segítségre van szüksége harmadik féltől. Ha ez nem kérdés az Ön számára, akkor az InMotion minden bizonnyal a legjobb választás.

Az indító VPS-terv havi 29,19 dollárba kerül, 4 GB RAM-mal, 75 GB tárhelyen és 4 TB sávszélességgel. Ingyenes SSL, dedikált IP-k, ingyenes domain név és cPanel admin felület egyaránt szerepelnek VPS-tervükben. Mivel webhelye SSD meghajtókon fog futni, egyáltalán nem kell aggódnia a sebesség miatt. Most, amint rájöttél, a CPU-t nem említettük a tervben. Ennek oka az, hogy meghatározhatja a szükséges CPU-magok mennyiségét, maximális sebességet biztosítva a JSP-alkalmazásokhoz.

Az InMotion Hosting szolgáltatásban a technikai támogató csoport mindig készen áll a problémák megoldására és a kérdések megválaszolására. Skype, élő chat vagy telefonon keresztül elérheti őket. 90 nap alatt visszatérítést nyújtanak Önnek, ha nem elégedett a csomaggal.

5. SiteGround

Siteground-best-java-server-lapok-hostingA SiteGround kényelmes választás azok számára, akik csak olcsó, mégis megbízható szolgáltatást akarnak. Ha helyesen szeretné beállítani a Java-t és létrehozni egy JSP-webhelyet, azt javasoljuk, hogy válasszon egyet a dedikált szerverterveikről. Ne feledje, hogy ne csak a dedikált tárhely-terveket válasszon, mert nem mindegyik ad root hozzáférést.

Ha azt szeretné, hogy valódi JSP tárhely-csomag legyen, akkor feltétlenül szüksége van root hozzáférésre a szerverhez. Miután kiválasztotta a megfelelő tervet, Önnek mindent meg kell telepítenie a JSP-hez. A SiteGround egyike annak a sok szolgáltatónak, amelyek nem nyújtanak segítséget a Java vonatkozásában. Ez nemcsak a telepítési folyamatra, hanem az ügyfélszolgálatra is vonatkozik.

Ha külön fizet, akkor van valamiféle Java segítség. Ez sok felhasználó számára hátrányt jelenthet, de a tapasztaltabb fejlesztők jól fogják megbirkózni a SiteGround-lal. A dedikált szerverek szakaszban három prémium menedzselt gép közül választhat. Az első, az Entry Server nevű Intel Xeon E3 processzor 4 maggal, 16 GB DDR3 memóriával, 480 GB SSD meghajtóval és 10 TB sávszélességgel kap, csak havi 269,99 dollárért..

A regisztráció előtt feltétlenül válassza ki azt a adatközpontot, amely a legközelebb van a régiójához. Az egyik oka annak, hogy a SiteGround ilyen széles körben elismert szolgáltató, az erős ügyfélszolgálat. Jegyek, élő csevegés vagy telefonon keresztül bármikor megoldhatják a problémáikat, vagy tanácsokat adhatnak Önnek.

6. FatCow

FatCow költségvetésű-JSP web-hostingA FatCow jelenleg nemcsak nagy név a webtárhely-szolgáltatók körében, hanem egy erős megoldás a JSP tárolására is. A szélenergiával működtetik adatközpontjaikat, biztonságban tartva a környezetet, és időközben adva néhány hatékony tárhely-tervet. Bár egyikük sem kifejezetten a Java számára lett optimalizálva, a VPS vagy a dedikált terv közül választhat.

Nagyszerű, hogy a FatCow gondoskodik arról, hogy a JSP szkript már telepítve legyen a kiszolgálóra, amikor elkezdi használni, ezáltal értékes időt takaríthat meg. Most nézzük meg megfizethető VPS-tervüket. Három lehetőség közül választhat, kezdve az alapcsomaggal, amely havi 19,99 dollárba kerül, egymagos processzorral, 1 GB RAM-mal, 40 GB tárhelyen és 1 TB sávszélességgel. Minden VPS terv tartalmaz egy ingyenes IP-címet, felhasználóbarát cPanel-t, ingyenes domain- és szervergyökér-hozzáférést a teljes irányítás érdekében.

A FatCow felhőszolgáltatások sokféle rugalmasságot biztosítanak, lehetővé téve, hogy bármikor átválthassa a tervét erősebbre. Mivel lehetővé teszik, hogy egy pillanat alatt megváltoztassa a terveket, az Ön webhelyén egyáltalán nem lesz leállás. A Startup dedikált tervük 2 magos processzorral, 4 GB RAM-mal, 500 GB tárhelyen és 5 TB sávszélességgel érkezik, havonta 119,99 USD áron..

Ha a FatCow-ot választja web hosting szolgáltatóvá, hatalmas mennyiségű funkciót és szoftvert kap. Minden felhasználó korlátlan adatbázisokat, FTP-fiókokat, tartományokat és aldomaineket hozhat létre. Ezen felül széles körű cPanel-kiegészítőket és egyéb hasznos eszközöket kap a vezérlőpulton kívül.

7. LiquidWeb

liquidweb-best-jsp-tárhely-szolgáltatóHa erősebb JSP tárhely-terveket keres, amelyek szintén drágábbak, akkor feltétlenül válassza a LiquidWeb lehetőséget. Ennek a szolgáltatónak általában olyan típusú web hosting tervei vannak, amelyek olyan vállalkozásokat céloznak meg, amelyek többet akarnak befektetni egy web hosting tervbe, és ezzel nagyobb értéket szereznek belőle. Egy másik nagy dolog velük az, hogy ügyfélszolgálati csoportjuk kész arra, hogy több segítséget nyújtson, mint az iparág átlagos szolgáltatója.

A LiquidWeb tervek számos funkcióval rendelkeznek, miközben számos szoftver támogatást is kapnak, beleértve a Java támogatást is. Az egyik tervük kiválasztásával mindent megszerezhet, amelyre szükség van a csúcskategóriás JSP-alapú webhelyek és alkalmazások fejlesztéséhez. Mielőtt választana, kérjük, vegye fel a kapcsolatot műszaki támogatási csoportjával, mert tanácsot ad arra, hogy melyik tervüket válasszon igényeinek megfelelően..

Webhelyét a legmodernebb hardver fogja táplálni, beleértve az SSD merevlemezeket is, amelyek biztosítják a villámsebességet. Nem számít, melyik platformot vagy programozási nyelvet használja webhelyének fejlesztéséhez, tervük kétségtelenül biztosítja az oldalak gyors betöltési idejét. Ez azt is jelenti, hogy a LiquidWeb könnyen előkészítheti Önt a legmagasabb SEO rangsorhoz, lehetővé téve a versenytársak számára.

Ha VPS-tervre van szüksége a LiquidWeb-nél, akkor kipróbálhatja első csomagját, amely havi 59 dollárba kerül. 2 GB RAM-ot, 2 magos CPU-t, 40 GB tárhelyet és 5 TB sávszélességet biztosít. Kipróbálhatja a dedikált szervereket is, ahol az első terv havi 199 dollárba kerül, és 4 magos Intel Xeonnal, 500 GB tárolóval, 16 GB RAM-mal és 5 TB sávszélességgel érkezik. A cPanel és a Plesk licencei szintén szerepelnek a csomagokban.

8. InterServer

interserver minőségű-jsp-hostingAz InterServernél azok a webtárhely-tervek, amelyek a legtöbb szolgáltatást, teljesítményt és rugalmasságot biztosítják Önnek, a Cloud VPS tervük. A VPS szakaszban választhat a Linux vagy a Windows felhő beállításáról. Miután kiválasztotta az operációs rendszert, 16 különböző szint közül választhat. Van a legalapvetőbb terv, amely 1 CPU-magot, 1 GB RAM-ot, 25 GB-os tárolást és 1 TB átvitelt biztosít 6,00 dollárért Linuxra és havonta 10,00 dollárra a Windows számára.

Villámgyors JSP tárhelyet biztosítanak Önnek, a legújabb hardverekkel, beleértve az SSD merevlemezeket, táplálják a webhelyet és az alkalmazásokat. Ha webhelye átnyomja a szolgáltatás határait, akkor további forrásokat kérhet és azonnal megszerezheti, leállás nélkül. Az InterServer használatával általában nem tapasztalhat sok leállást, mivel ezek következetesen 99,9% felett tartják a szerver működési idejét.

A VPS-tervek biztosítják az adatok biztonságát is, mivel minden felhasználó rendszeres biztonsági másolatot és pillanatfelvételt kap. Az InterServer root hozzáférést biztosít a kiszolgálóhoz, lehetővé téve a teljes irányítást a használni kívánt szoftver felett. A szolgáltató gondoskodik arról, hogy rengeteg rendkívül népszerű szkript legyen előre telepítve a kiszolgálóra, és ez magában foglalja a Java-t is.

Valójában lehetővé teszik a teljes funkcionalitású JSP tárhely beállítását a legmagasabb szintű Java alkalmazások létrehozásához szükséges összes szoftverrel. Összességében az InterServer egyértelműen jó választás a kezdő Java fejlesztők számára, megfizethető árakkal és nagy rugalmassággal. Noha egyáltalán nincs pénz-visszafizetési garancia, a legtöbb felhasználó több mint elégedett szolgáltatással.

9. HostGator

Hostgator prémium-JSP web-hostingHa megbízható és hatékony JSP-tárhely-szolgáltatót szeretne, akkor nem kell sokáig keresnie a HostGator megtalálásához. Ez a cég az egyik legnagyobb név a web hosting iparban. A bloggerektől kezdve a nagyvállalatokig mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő tervet a szolgáltatónál. Ha a JSP-t Tomcat és szervlet tárolóval kívánja beállítani, akkor rengeteg tervvel rendelkezik a VPS-en és a dedikált szakaszon, amelyek mindegyiket támogatják.

A dedikált tárhelyről a Java-alapú webhelyet Linux vagy Windows alapú rendszeren is futtathatja. A HostGator belépő szintű VPS-terve csak 29,95 dollárba kerül havonta, és rengeteg funkcióval rendelkezik. A műszaki adatok 2 GB RAM-ot, 2 magos CPU-t, 120 GB tárhelyet és 1,5 TB sávszélességet tartalmaznak. Ahelyett, hogy kényszerítené a Java-hoz kapcsolódó mindent egyedileg a kiszolgálóra telepítésére, a HostGator szívességet fog tenni Önnek.

Telepítik a Tomcat 7-et vagy 5.5-et a Plesk vezérlőpulton keresztül, attól függően, hogy a választott hirdetése nem kér pennyet. Ha más változatot szeretne, akkor csak vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatával, és ez nem jelent problémát. Alapvetően ez az összes JSP-támogatás, amelyet ez a szolgáltató kínál, mert nem fogja tudni ügyfélszolgálatot szerezni a Java-val kapcsolatos feladatok elvégzéséhez.

Ha dedikált szervert szeretne, akkor a Value Server-tervét 119,00 dollárért vásárolhatja meg. Ez 4 magos Intel Xeon-ot, 8 GB RAM-ot, 1 TB tárhelyet és nem mérhető sávszélességet biztosít.

10. HostPapa

Hostpapa-olcsó-java-server-lapok-hostingA HostPapa közismert tény, hogy az egyik legnépszerűbb választás a kisvállalkozások és a webhelytulajdonosok körében, akik éppen most kezdik létrehozni online jelenlétüket. Abban az esetben, ha éppen indul, az egyik VPS-tárhely-tervezésük több mint elegendő lesz a JSP-alapú webhelyekhez vagy alkalmazásokhoz. Hardverük és szolgáltatásuk szempontjából évről évre javulnak, és a weboldalon dicsőítő áttekintések is észrevették.

A HostPapa webhelyén adatait rendszeres biztonsági másolatok biztosítják, függetlenül attól, hogy melyik tervet választja. Statisztikáik szerint szerverük üzemideje folyamatosan meghaladja a 99,99% -ot. Ez nagyban jótékony hatással van az online vállalkozásokra, mert akár néhány percnyi kiszolgáló állásidő alatt is elveszíthetnek pénzt. Minden HostPapa VPS tervvel kapsz egy cPanel-et és WHM-et, valamint az egyszerű webtárhely-kezelést. Ezenkívül gyökér szintű SSH hozzáférést biztosít a szerverhez, ami mindig sokat segít, ha Java alapú webhelyeket és alkalmazásokat futtat.

A HostPapa-nál testreszabhatja a tárhelycsomagot úgy, hogy mindig biztosítsa a szükséges teljesítményt. Készen állnak arra, hogy minden hasznos kiegészítőt biztosítsanak az Ön webhelyén a Softaculous segítségével. Ez a könyvtár hozzáférést biztosít több mint 400 alkalmazáshoz. Ha segítségre van szüksége, számíthat a díjnyertes támogatásukra. Telefonon, chat-en és e-mailben elérhető négy nyelven.

Ha csak most kezdődik a JSP-vel, érdemes kipróbálni a Plus VPS tervet. Csak 19,99 dollárba kerül, és a szolgáltatások sokasága mellett 4 maggal, 1,5 GB RAM-mal, 50 GB tárolóval és 1 TB átvitellel kap CPU-t..

Következtetés

A Java alkalmazás használatával történő webalkalmazás elkészítéséhez számos JSP tárhelyi lehetőség közül választhat, a tárhely igényeitől és a költségvetéstől függően. A fenti listában bemutattuk a legjobb JSP-hosting cégeket. Noha ezek a tárhely-szolgáltatók nem kínálnak Java-optimalizált tárhelyet, néhány szerverükön megengedik a Java használatát.

Remélem, ez a cikk segített kiválasztani egy megbízható JSP tárhely szolgáltatót. Ha van tapasztalata a fent felsorolt ​​vagy más JSP web hosting társaságokkal, kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben. Nagyra értékeljük a megjegyzéseket és visszajelzéseket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map