SSSR pregled – Osigurajte svoju web stranicu SSL certifikatom

ssl com pregled


Kad se osjetljivi podaci poput podataka o kreditnoj kartici, lozinke, korisnička imena i drugih privatnih podataka šalju putem interneta, SSL (Secure Sockets Layer) koristi se kao način zaštite i šifriranja privatnih podataka. Web stranice koje koriste SSL certifikate sadrže URL HTTPS u URL-u svoje web stranice kao i simbol lokota.

SSL.com je vodeće tijelo u SSL certifikatima i ovaj pregled SSSR-a pružit će koristan pregled digitalnih certifikata koje možete kupiti od njih, značajki koje dolaze uz te certifikate i ostalih aspekata njihovih usluga, uključujući poznavanje korisničke podrške..

Osigurajte svoju web stranicu SSSS-om!

SSL.com Pregled poduzeća

Sjedište tvrtke SSL.com ima u Houstonu, Teksas, SAD, a osnovan je 2002. godine. Na njega se oslanjaju organizacije i vlade u više od 120 zemalja. SSL.com pruža digitalne certifikate za širok raspon slučajeva upotrebe, uključujući SSL / TSL poslužiteljske certifikate, potpisivanje koda za potpis dokumenta i S / MIME certifikate e-pošte. Oni su sa certifikatom s 5 zvjezdica s izvanrednom podrškom koja se proteže i izvan izdavanja certifikata, uključujući i podršku u vezi s instaliranjem i konfiguracijom..

U ovom ćemo recenziji SSL.com usredotočiti se na vrste SSL certifikata koje nudi ova tvrtka i značajke koje su s ovim proizvodima standardno..

SSL.com Planovi & cijena

Oni na tržištu za SSL certifikate imaju 7 ponavljanja SSL certifikata koje mogu izabrati. Pogledajmo u kojem je slučaju svaki certifikat namijenjen posluživanju i koliko se očekuje da plaćate za godišnje planove ili planove s dužim trajanjem.

ssl com planira cijene

Osnovni SSL

Osnovni SSL certifikat izdaje se za jedno, potpuno kvalificirano ime domene (npr. Domain.com ili mail.domain.com) koristeći namjensku IP adresu. Može se koristiti na više poslužitelja istovremeno. Nakon uspješne provjere valjanosti, SSL certifikat se izdaje u roku od 5 minuta. Osnovni SSL osigurat će i www. verziju domene (www.domain.com ili www.mail.domain.com) i možete je kupiti u trajanju do 5 godina, a u tom slučaju očekuje se 183,75 USD (36,75 USD godišnje). Ako kupite Basic SSL u trajanju od 1 godine, cijena je 49 USD godišnje. Osnovni SSL certifikat također uključuje neograničeno ponovno izdavanje ako se bilo što dogodi s vašim SSL certifikatom tijekom njegovog trajanja.

Certifikat dolazi s jamstvom od 10.000 USD, podržava potpisivanje 2048+ Bit certifikata i koristi SHA2 algoritam hashing.

Premium SSL

SSL.com’s SSL Premium kreiran je kako bi zadovoljio potrebe manjih poduzeća, osigurat će do 3 poddomene koje dijele ime primarne domene, podržava Microsoft Exchange Autodiscover uslugu, može se koristiti na više poslužitelja istovremeno i neograničen je ponovno izdavanje i privatni ključevi. Premium SSL certifikat uključuje garanciju od 10.000 USD.

Otkupna cijena u trajanju do 5 godina iznosi ukupno 371,25 USD (74,25 USD godišnje), što je ušteda od 25% u odnosu na cijenu od 99 USD / god ako je kupite samo jednu godinu.

SSL visoke pouzdanosti

Ovaj SSL certifikat visoke sigurnosti omogućava vam da se naziv vaše tvrtke pojavi u pojedinostima vašeg SSL certifikata. Pruža zaštitu za potpuno kvalificirano ime domene, uključujući i njegovu inačicu www, a ima iste značajke kao Premium SSL.

Certifikat košta 242 USD za 5 godina (48,40 USD godišnje) ili 69 USD ako ga kupite iz godine u godinu.

Wildcard SSL

Wildcard SSL dizajniran je za zaštitu korijenske domene i bilo kojeg broja poddomena jednim rješenjem i zahtijeva provjeru organizacije.

Ovaj je certifikat odličan za hosting i virtualne hostove jer se može koristiti na neograničenim IP adresama s višestrukim, istodobnim privatnim ključevima i poput Basic SSL certifikata, može se koristiti istodobno na više poslužitelja.

Jamstvo koje dolazi uz ovaj certifikat iznosi 1.250.000 USD. Ovaj se certifikat može kupiti u trajanju do 5 godina, a košta 1,121,25 USD (224,25 USD godišnje), što će vam omogućiti da uštedite 25% za razliku od kupnje u trajanju od samo 1 godine, što košta 299 USD.

SAN / UCC SSL

Ovaj je certifikat stvoren kako bi zadovoljio potrebe kupaca poduzeća i radi s raznim Microsoft Exchange uslugama.

Jedan UCC / SAN certifikat pružit će sigurnost za više domena (do 2.000 jedinstvenih domena i / ili poddomena) na zajedničkoj IP adresi.

SAN / UCC certifikat dolazi s neograničenim licencama za poslužitelj i neograničenim ponovnim izdavanjem i parovima ključeva. Jamstvo osiguranja za ovaj plan iznosi 1.250.000 USD.

Kupnja UCC / SAN certifikata u trajanju od 5 godina prodavat će se za 131,60 USD godišnje (ili 177 USD ako je odabrano trajanje 1 godina) ili 708 USD naplaćenih svakih 5 godina. To uključuje SAN certifikat za 3 non-wildcard domene. Svaka dodatna neotkrivena domena vratit će vam 196 USD. Ako se odlučite dodati zamjensku domenu, to će vas koštati 645 dolara.

EV SSL

Ako tražite najveću dostupnu provjeru valjanosti, SSLovov certifikat za produženu validaciju poduzeća (EV) pruža sigurnost identiteta vodećeg u industriji. Kako bi vam se izdao EV SSL, vaša tvrtka temeljito je provjerena izvan standardnih metoda provjere domene. Ova vrsta SSL certifikata automatski omogućava zelenu adresnu traku, a detalji certifikata prikazat će vaše podatke o organizaciji.

EV SSL certifikat osigurava potpuno kvalificirano ime domene, uključujući www varijantu te domene, može se koristiti na više poslužitelja u isto vrijeme, možete neograničeno ponovno izdavanje tijekom njegovog životnog vijeka, a dolazi s jamstvom od 2 000 000 USD.

Ovaj certifikat možete kupiti u trajanju do dvije godine, što košta ukupno 479 USD (239,50 USD godišnje) ili ga možete kupiti u trajanju od jedne godine, što košta 299 USD.

EV UCC / SAN SSL

EV UCC / SAN SSL nudi SSL zaštitu s više mjesta s najvećim osiguravanjem, što će omogućiti da se u adresnoj traci pojavljuju zelena traka i naziv vaše tvrtke. Prikladno je za poduzeća koja žele osigurati više web lokacija i domena.

Ovaj je certifikat prikladan za osiguravanje potpuno kvalificiranih imena domena, a košta 638,40 USD za prve 3 domene (206,40 USD svaka domena nakon 3.) ako ga kupite dvije godine (1 godina košta 399 USD / god za prve 3 domene, 129 USD svaka domena nakon 3. ).

Besplatni SSL

SSL.com ima i besplatni SSL certifikat, koji je u osnovi 90-dnevna probna verzija Basic SSL certifikata. Ovo će vam dati dovoljno vremena da vidite prednosti SSL certifikata u akciji (bolji SEO, veće stope konverzije, bolja sigurnost, poslovna vjerodostojnost itd.).

Značajke SSL.com & Vrijednost

SSL.com prikazuje skup značajki koje su standardne za sve SSL.com certifikate:

 • Kompatibilnost s 99% svih preglednika;
 • Simbol lokota i domena “https”;
 • 256-bitna SHA2 https AES enkripcija;
 • Udovoljavanje zahtjevima sukladnosti HIPAA i PCI;
 • Besplatno neograničeno ponovno izdavanje certifikata tijekom radnog vijeka certifikata;
 • Potpuna podrška za mobilne uređaje;
 • 30-dnevno jamstvo za povrat novca bez presedana;
 • Besplatno SSL.com Site Seal;
 • 24/7 podrška za e-poštu, telefon i chat;
 • Korisnički račun računa.

SSL.com pečat stranice koji se aktivira sa svim SSL certifikatima signalizira kupcima ili posjetiteljima da je vaša web lokacija sigurna, što će povećati stopu zadržavanja i pretvorbe posjetitelja. SSL certifikat također će poboljšati ljestvici na vašoj web lokaciji.

Nisu svi davatelji digitalnih certifikata podržavaju ponovno tiskanje neograničenog vijeka trajanja ili nude podršku za instaliranje ili konfiguriranje certifikata. SSL.com također ima prednost što je ugledna i prepoznatljiva marka.

Korisnička podrška na SSL.com

ssl com online korisnička podrška

Korisničku podršku možete kontaktirati na tri kanala – telefonom, sustavom karata i chatom uživo. Svi su kanali otvoreni 24 sata dnevno.

Kupci SSL-a istakli su korisničku podršku tvrtke kao izvanrednu, stručnu i vrlo korisnu.

Web stranica tvrtke održava i bazu znanja koja pomaže korisnicima da pronađu odgovore na osnovna i napredna pitanja o SSL certifikatima, njihovoj instalaciji i konfiguraciji..

Osim toga, korisnici imaju mogućnost postavljanja pitanja ili rješenja na SSL.com IT Security Q&Web-lokacija zajednice koja je besplatna za svakog posjetitelja.

prozodija & Protiv SSL.com

Budući da je SSL.com takav autoritet u pejzažu digitalnih certifikata, teško se natjecati protiv njega ili pronaći grešku u svojim uslugama. Ipak, pogledajmo prednosti i nedostatke SSL.com-a:

prozodija

 • Brza i učinkovita podrška;
 • Više vrsta SSL certifikata;
 • 30-dnevno jamstvo za povrat novca bez pitanja;
 • Jednostavno korištenje sučelja.

kontra

 • Više cijene od onih koje naplaćuju neki konkurenti.

SSL.com je malo skuplje od nekih njegovih konkurenata, ali SSL.com nudi puno zvona i zvižduka s njihovim uslugama, uključujući najbolju podršku u klasi koju kupci visoko preporučuju. Budući da su u poslu već duže od mnogih svojih konkurenata, SSL.com je ujedno i više etablirana i pouzdana marka.

SSL.com Pregled zaključka

SSL.com omogućuje prelazak na “https” ostvariv u nekoliko jednostavnih koraka. Oni liniju velikog broja SSL certifikata trebaju odgovoriti na potrebe različitih kupaca iz malih poduzeća koja trebaju osigurati jedno potpuno kvalificirano ime domene do velikih poduzeća koja trebaju SSL zaštitu na više mjesta. Izdavanje odabranog certifikata događa se u roku od nekoliko minuta nakon uspješne provjere ili potvrde.

Uz mantru “HTTPS posvuda”, Google odlučno prelazi na eru sigurnih internetskih komunikacija i prvo označava web mjesta koja i dalje prihvaćaju lozinke i podatke o kreditnoj kartici putem HTTP-a kao nesigurne. Ako želite biti u skladu sa sigurnosnim promjenama koje je uveo Google, HTTPS s jednim od SSL.comovih digitalnih potvrda osigurat će da su vaše domene zaštićene.

Nabavite SSL / TSL certifikat odmah!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map