Kako stvoriti internetsku trgovinu s WordPressom?

kako stvoriti internetsku trgovinu s wordpressom


U 2016. godini prodaja e-trgovine u Sjedinjenim Državama dosegla je 396 milijardi dolara, a do 2020. godine očekuje se da će tržište e-trgovine porasti na nevjerojatnih 684 milijarde dolara. Jasno, ovo je bolji trenutak nego bilo koji drugi za realizaciju ideje o online trgovini koju ste oduvijek stavili na stražnji plamenik.

Uz današnji raznovrstan skup rješenja i alata za e-trgovinu, proces pokretanja internetske trgovine znatno je pojednostavljen do točke u kojoj čak i prvi korisnici mogu pokušati s minimalnim naporom.

Gradite na WordPressu

Ovisno o vašem pristupu stvaranju internetske trgovine, možda ćete se suočiti s izborom između dvije mogućnosti: traženja integriranog rješenja platforme za e-trgovinu, gdje se većina tehničkih i hosting aspekata već rješava uz redovitu mjesečnu naknadu (npr. Weebly ili Volusion), ili odabir platforme za domaćin s povećanom fleksibilnošću i potpunom kontrolom nad svim aspektima vaše web trgovine. Ako niste ljubitelj mjesečnih obveza i nedostatka pune fleksibilnosti, najbolje je kladiti rješenje za e-trgovinu koje hostira sam..

Kao svenamjenski sustav za upravljanje sadržajem, WordPress ima mogućnost napajanja bilo koje vrste web stranica, a to uključuje i web lokacije eCommerce..

Ako ste prije koristili WordPress – bilo za blog ili drugu vrstu web stranice – vjerojatno ste svjesni njegovih mnogih prednosti. WordPress je sveprisutan na webu i predstavlja CMS za izbor mnogih web stranica. Bilo da se njegove prednosti analiziraju sa SEO perspektive, upotrebljivosti ili fleksibilnosti, WordPress dobro napreduje u svim tim kategorijama.

WordPress je izgrađen s obzirom na potrošnju sadržaja (tekst, slike, videozapisi, slike itd.). Ali što je s e-trgovinom? Ima li WordPress sve što je potrebno za rješavanje specifične stvarnosti web lokacija e-trgovine?

Glavna značajka bilo koje internetske trgovine jest platni zid koji stoji između ponuđenih proizvoda / usluga i potrošača. Ali druge značajke kao što su pristupnici plaćanja, obrada narudžbi, upravljanje zalihama, izračun cijene otpreme, katalozi proizvoda, kuponi za popust, recenzije proizvoda itd. Također su značajke koje će vam možda trebati za pokretanje internetske trgovine.

Koju košaru odabrati?

WordPress ne dolazi izvan okvira s tim značajkama, no te značajke možete dobiti pomoću dodataka. Ovo je mjesto gdje su košarice korisne za dodavanje funkcionalnosti e-trgovine na svoju web lokaciju.

Kao besplatni dodatak za košaricu s otvorenim kodom koji je izričito izgrađen za WordPress, WooCommerce će vam pomoći da unovčite postojeću WordPress web lokaciju ili izgradite prilagođenu internetsku trgovinu.

Evo nekoliko najvećih prednosti odabira WooCommerce-a za izradu internetske trgovine:

 • Izvrsno za bilo koju veličinu: WooCommerce je pogodan za bilo koji mali ili veliki internetski dućan, koji omogućuje glatko iskustvo kupnje bez obzira na veličinu trgovine.
 • Mobilnim uređajima: Uz sve veći broj kupaca mobilnih uređaja, optimizacija vaše internetske trgovine koja nudi izvanredno iskustvo kupovine i za kupce orijentirane na mobilne uređaje još je jedna od prednosti WooCommercea i aspekta koji tražilice sigurno neće proći nezapaženo.
 • Pogodno za bilo koji profil: WooCommerce olakšava prodaju bilo kojeg proizvoda – digitalnog ili fizičkog. Kalkulator otpreme i poreza možete dodati zahvaljujući podršci za geo-lokaciju WooCommerce.
 • Izgrađeno s obzirom na SEO: WooCommerce koristi se od svojih najboljih SEO praksi.
 • Mogućnosti plaćanja bez plaćanja: Postoji pet ugrađenih pristupnika plaćanja (Direktni bankovni prijenos, Ček plaćanja, Isplata gotovine, PayPal i Pojednostavljivanje trgovine za SAD) i još nekoliko dostupnih kao proširenja (Amazonska plaćanja, Stripe, Autorize.net itd.).
 • Mnogo glavnih značajki i proširenja: Možete imati koristi od dugog popisa osnovnih značajki (upravljanje zalihama, nekoliko opcija za naplatu, opcije isporuke, popusti i kuponi itd.) I proširenja (Dodaci za prodaju prilagođenih proizvoda, WooSubscription za prodaju proizvoda i usluga s pretplatom, WooCommerce rezervacije za raspoređivanje internetskih termina, itd.), što vam omogućuje gotovo bezbrojne mogućnosti prilagođavanja kupovinskog iskustva klijenta.
 • Dizajn u izobilju: WooCommerce nije samo vrlo funkcionalan, već je i izvrsna platforma koja će zadiviti vaše kupce dizajnom ljekovitih očiju. Bez obzira želite li integrirati WooCommerce s WordPress temom ili odabirete besplatni ili premium WooTheme, gotovo da nema ograničenja u onome što možete postići.

Što je PCI sukladnost? Što biste trebali znati o PCI sukladnosti kao vlasnik internetske trgovine?

Kojeg domaćina odabrati za WooCommerce?

bluehost preporučuje hosting hostinga

Većim dijelom potrebe za internetskom trgovinom za hostingom vrlo su različite od potreba obične web stranice ili bloga. Vrsta hostinga koju odaberete oblikuje se od faktora poput veličine vaše internetske trgovine, prometa koji dobiva i prirode podataka o kupcima s kojima upravljate..

Kada je riječ o e-trgovini, trebate prebaciti svoje mišljenje s tradicionalnih planova zajedničkog hostinga na rješenja optimizirana za e-trgovinu i VPS planove. (Obavezno pročitajte: Zašto ne biste trebali koristiti zajednički hosting za internetsku trgovinu?)

Ako imate veliku trgovinu, s tisućama proizvoda, VPS hosting hosting plan će uzeti u obzir posebne zahtjeve (velika dostupnost, dodatni resursi, veća sigurnost, bolje performanse, skalabilnost itd.) Vašoj trgovini možda trebati isporučiti najbolje iskustvo kupovine za vaše klijente.

Kao WordPress podržani hosting pružatelj usluga BlueHost nudi svojim klijentima četiri VPS hosting planova – Standardni, Poboljšani, Premium i Ultimate – koji su izgrađeni od temelja na cloud tehnologiji, tako da možete uživati ​​u većoj kontroli, povećanoj fleksibilnosti i više snage za svoje mjesto.

Ovisno o odabranom planu, možete dobiti do 4 CPU jezgre, 240 GB SAN pohrane, 8 GB RAM-a, 4 TB propusnosti, 1 besplatno ime domene, 2 IP adrese i 24/7 podršku. Ovi VPS planovi također dolaze s uključenim cPanel, dinamičnim resursima (mogućnost dodavanja dodatnih resursa u pokretu), SSH pristupom s dopuštenjem korijena, SSL-om i mnogim drugim značajkama za zaista transformativno gostovanje.

Troškovi za VPS planove u BlueHost kreću se između 19,99 USD mjesečno za ulazni plan VPS i 59,99 USD mjesečno za Ultimate plan.

Manje internetske trgovine s manjim prometom također mogu imati koristi od BlueHost-ovih planova optimiziranih za WooCommerce koji dolaze s unaprijed instaliranom WooCommerce, namjenskom linijom za podršku, 1 besplatnim nazivom domene, nesmetanim prostorom i širinom pojasa, SpamExpertsom, privatnosti domena i SiteBackup Pro u nekim planovima, SSL certifikat, namjenski IP i marketinške ponude uključene u sve planove. WooCommerce optimizirani hosting planovi počinju od samo 11,95 USD mjesečno.

Kreirajte svoju web-trgovinu odmah!

Postavite svoju WooCommerce internetsku trgovinu pomoću BlueHosta i započnite s prodajom već danas!

Započni sada! – 13,99 USD / mjesečno »

BlueHost nije baš ono što tražite? Pogledajte naš popis najboljih 5 preporučenih pružatelja usluga WooCommerce hostinga za dodatne mogućnosti.

Zaključak

Ako vam mogućnost prilagođavanja i potpune kontrole nad svim aspektima vaše internetske trgovine zvuči kao da je nešto na vašem putu, WooCommerce je prava platforma za vas. Ako WooCommerce koristi SEO prednost i funkcionalnost WordPressa, možete lako iskoristiti te prednosti dodavanja komponente e-trgovine na već postojeću WordPress web stranicu ili čak kreirati internetsku trgovinu ispočetka..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map