Kako pronaći kvalitetu davatelja usluga web hostinga

potražite kvalitetnog pružatelja usluga web hostinga


Prvi korak za pronalaženje odgovarajuće usluge web hostinga i registra domena za vaše web mjesto je istraživanje na Internetu pa ćete početi pitati prijatelje i čitati druge mrežne recenzije o više hosting kompanija i njihovih usluga, nakon čega ćete krenuti na hosting web stranice tvrtki i potražite daljnje detalje kao što su cijena, resursi, podrška i tako dalje.

Postoji najmanje 5 načina kako saznati je li kvaliteta određene web hosting usluge / tvrtke dovoljno dobra za vaš mrežni projekt:

Originalnost – kakav poslovni model primjenjuju?

Obično za uspjeh poduzeća mora biti originalno koliko god je moguće ponuditi kreativne i genijalne usluge ili proizvode predstavljene na drugačiji način i nisu identični kao ostali konkurenti, isti slučaj bi trebao biti dostupan i web hosting tvrtkama, ali neki od njih ne ‘ ne poštuju prvo pravilo i kopiraju cjelokupnu web stranicu konkurenata, ali i cjelokupnu infrastrukturu, cijene i pakete usluga, pokušavajući čak prevariti klijente i ukrasti im podatke o kartici i osobne podatke.

Ako vidite web hosting tvrtku koja ima originalnu web stranicu s neviđenim dizajnom, s prekrasnim bojama, posebnim animacijama, sjajnim izbornicima, widgetima, banerima i zanimljivim bočnim trakama, ikonama i tekstom, našli ste lijepu web hosting tvrtku koja dokazuje koliko je profesionalna je.

Originalnost je prvi korak jer pokazuje da li tim koji stoji iza hosting kompanije zaista zna učiniti ono što bi trebao znati, osim toga ako tražite i web programere da osim hostovanja i dodavanja imena domene izrade i vašu web lokaciju, njihova web stranica bi trebala biti stvarno profesionalna i jedinstvena.

Zašto biste koristili tvrtku za web usluge koja nema svoje ideje i nedostaje joj originalnosti?

Je li podrška korisna?

Već ste odabrali lijepo društvo koje ima originalnu web stranicu, ali trebali biste kontaktirati tim za podršku u vezi dodatnih informacija i čak izvršiti narudžbu, samo da biste provjerili kako osoba koja stoji iza računala reagira na vaša pitanja i koja je osoba.

Idealan tim za podršku trebao bi odgovoriti na vašu kartu, e-mail ili neku drugu vrstu zahtjeva gotovo vam odmah ponuditi cjelovite odgovore, ne ostavljajući da vitalne ili ne tako vitalne informacije nedostaju i, naravno, one bi trebale biti vrlo ljubazne i možda ponuditi druge komunikacijske kanale između ti i oni vole Skype ili telefonom.

Ponekad vaši problemi mogu biti pravi bol u guzici, ali ipak bi podrška trebala učiniti svoj posao jer su plaćeni, a vi također plaćate za proizvode ili usluge. U ovom slučaju, ako vidite da se tim za podršku bori s vašim problemom, pokušajte Googleu problem i možda mu predložite rješenja koja ste pronašli putem interneta ili mu možete predložiti da vaš problem pošalje šefu koji navodno bolje je kvalificiran da ga riješi.

Ako se čini da vaša podrška ne odgovara dovoljno brzo na vaše probleme ili čak nije ni na mreži ili uopće ne odgovara, izabrali ste pogrešnu tvrtku i trebali biste potražiti drugu, pogotovo ako nisu pristojni i ne pronađite odgovore na svoja pitanja ili rješenja za svoje probleme.

Cijena, trošak obnove, skrivene pristojbe

Jedan od najvažnijih motiva za odabir dobre web hosting usluge / tvrtke je cijena koja je ponekad čak i glavni razlog, jer ljudi odabiru web tvrtke s lošim timom podrške i bez originalnosti samo zato što su jeftini, ali oni to ne shvaćaju. njihovo će vlastito poslovanje biti na isti način: jeftino, bez originalnosti i s lošom podrškom. Dakle, bez kvalitete.

Ako je cijena preniska, većinu vremena trebali biste vidjeti da je nešto čudno i trebali biste dodatno istražiti kako biste saznali razlog cijene ili ga izbjegavajte jer vam stvarno ne treba..

Morate pronaći odgovarajuću mješavinu između svih pet elemenata koji definiraju kvalitetu, tako da biste trebali paziti barem na to da tvrtka koja pruža usluge domaćina koja ima prosječnu cijenu, prosječnu originalnost i profesionalnost, prosječni tim za podršku napravi prosječno održavanje u odnosu na svoje usluge i ima prosječnu kvalitetu. Nije dobro da jedan od njih bude niži od prosjeka, a drugi viši, trebali biste se držati na istoj razini za svih pet elemenata.

Redovno održavaju svoje poslužitelje?

Nakon što postavite svoj proračun i pronađete tvrtku s odgovarajućim i profesionalnim timom za podršku i originalnošću, trebali biste vidjeti koliko često odabrana tvrtka izvršava operacije održavanja i nadogradnju svojih poslužitelja i usluga.

Trebate paziti jer neke tvrtke koriste razlog “Održavanja” svaki put kada postoje problemi pa tehnički njihovi resursi nisu dovoljno dobri. U ovom slučaju, neke od njih nude vam više besplatnih značajki, što znači da žele da zaboravite na probleme koje su upravo imali, ali čak i ako prihvatite ove besplatne značajke, možda ćete imati problema s njima zbog tehničkih problema i tada će vaša web stranica biti izvan mreže, zbog čega gubite klijente, prihode, posjetitelje i tako dalje.

Što je s izvedbom? & Uptime?

Posljednji element je kvaliteta usluga, pa biste trebali paziti na ping, usporavanje, i produženje rada, ali isto tako trebali biste znati da će vam originalnost zajedno s podrškom, cijenama i održavanjem ponuditi kvalitetu. Pravo pitanje je koja vrsta kvalitete? Dobar ili loš? Za to je potrebno slijediti gore navedene savjete i trikove, a vi stvarno trebate napraviti istraživanje i, na kraju, završno izvješće o svim tvrtkama koje pružaju web hosting zajedno s njihovim cijenama, kvalitetom, podrškom i drugim važnim elementima. Možete čak kreirati tablicu u Excelu ili nekom drugom sličnom softveru i usporediti svaku tvrtku i označiti važne stvari koje ste pronašli za svaku podebljanjem ili promjenom boje fonta u na primjer crvenu. Također je dobra praksa da ne odaberete web hosting tvrtku samo nakon jednog jedinog pregleda ili savjeta, pravilno ćete odabrati mudrije ako ste čuli i pročitali više recenzija i različitih preporuka.

Ne zaboravite na stvari vezane za zdrav razum, kao što su istinske cijene, uljudna i društvena komunikacija, a dobro rješenje za svaki mogući problem s tvrtkom koja se bavi web domaćinima je registrirati sve što kažu, bilo kopiranjem e-mailova, chat poruka, Skypea i Yahoo poruke i karte u dokumentu ili čak za snimanje Skypea i telefonskih poziva. Isto tako, trebali biste spremiti račune, ugovore i druge dokumente koje ste napravili.

Na kraju, ako stvarno imate velikih problema sa odabranom tvrtkom, trebali biste otići vlastima i pokušati pronaći najbolje prikladno rješenje za vas.

Društvo
Promo cijena

1pouzdan hosting cpanel hosting2,75 dolara mjesečno
2kvalitetan hosting hosting1,99 dolara mjesečno
3visoke kvalitete davatelja usluga hostinga2,99 dolara mjesečno
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map