5 najboljih eHost alternativa

najbolje-ehost-alternative


eHost je bio pružatelj web hostinga; poslovao je između 1996. i 2017. Prekinut je nakon ponovnog pokretanja i svi postojeći kupci su se proširili na različite tvrtke.

Ako tražite najbolje eHost alternative, samo nastavite čitati, jer ćemo ih pregledati 5 u ovom članku. Budući da većina blogera i vlasnika web lokacija traži najbolju vrijednost koja se nudi, fokusirat ćemo se na usluge zajedničkog hostinga na razini ulaznice i spomenut ćemo samo one najnaprednije, poput reseller hostinga, VPS hostinga ili namjenskog poslužitelja hostinga.

1. Hosting InMotion

INMOTION-hosting-najbolji-ehost-alternativa

InMotion u vlasništvu zaposlenika posluje od 2001. godine i trenutno upravlja s više od 300.000 imena domena. Nudi poslovni hosting, WordPress hosting, reseller hosting, VPS hosting i namjenski poslužitelj hosting.

Zašto preporučujemo InMotion:

 • besplatno ime domene + SSL
 • neograničena pohrana i propusnost za zajedničke hosting pakete
 • cPanel
 • 7/24 korisnička podrška
 • 90-dnevna garancija povrata novca
 • najjeftinija ponuda dostupna je od 6,39 USD mjesečno

Poslovni hosting i WordPress hosting

Usluga hostinga ulazne razine usluge InMotion naziva se Business Hosting i pruža vam gore spomenuto neograničeno spremanje i propusnost, plus besplatno ime domene u sva 3 paketa:

 1. lansiranje: Ovaj paket pogodan je za do dvije web stranice, pruža vam web stranicu za izradu web stranica i reklamni kredit. Počinje od 6,39 USD mjesečno.
 2. Vlast: Srednji paket može biti dom do 6 web stranica i pruža 2 puta više resursa poslužitelja od prvog. Sadrži i veći set marketinških alata za početnu cijenu od 8,49 USD / mjesečno.
 3. profesionalac: Pro paket vam omogućuje dodavanje neograničenog broja web stranica i dolazi s 4 puta više resursa i podrškom na profesionalnoj razini. Počinje od 14,71 USD mjesečno.

WordPress povezan hosting posebno je namijenjena onim kupcima koji žele pokrenuti WordPress. Ponuda se temelji na zajedničkom hostingu, ali je dodano i nekoliko WP usluga, poput unaprijed instaliranog softvera WordPress, besplatnih tema i automatske izrade sigurnosnih kopija, neobavezna automatska ažuriranja. Iza donjih prikazanih 6 paketa postoji veća snaga, a upotreba propusne širine je također neograničena:

 1. WP-1000S: Najmanji paket za jednu web stranicu s do 20 000 posjetitelja mjesečno. Dolazi s 40 GB prostora za pohranu za 7,26 USD mjesečno.
 2. WP-2000: Ovaj hosting paket može poslužiti dvije web stranice s do 50 000 ukupnih posjetitelja mjesečno. Uključeno je i 80 GB prostora za pohranu, kao i besplatna licenca Jetpack Personal (vrijednost od 39 USD godišnje). Ponuda počinje od 11,38 USD mjesečno.
 3. WP-3000S: Ovaj je paket opet malo veći, a određen je za najviše 3 stranice s do 125.000 ukupnih mjesečnih posjetitelja. Uključeno je spremište od 120 GB, plus gore navedena Jetpack Personal licenca. Početna cijena: 11,38 USD mjesečno.
 4. WP-4000S: Četvrti paket može poslužiti do 6 web stranica s do 300 000 ukupnih posjetitelja mjesečno. Ovoj ponudi je dodano još imovine, uključujući pohranu od 160 GB, besplatnu IP adresu i licencu Jetpack Professional, u vrijednosti od 299 USD godišnje. Paket počinje od 31,10 USD mjesečno.
 5. WP-5000S: Ovaj paket može biti dom do 10 web stranica s do 600.000 ukupnih posjetitelja mjesečno. Sadrži iste resurse kao i četvrti paket, ali pohrana je povećana na 200 GB. Njegova početna cijena je 62,24 USD mjesečno
 6. WP-6000S: Najveći WordPress hosting paket može poslužiti do 20 web stranica s do 1.200.000 ukupnih mjesečnih posjetitelja, a također ima iste prednosti kao i prethodna dva paketa. Ovoj ponudi je dodano malo veće, 240 GB prostora za pohranu i ona je dostupna od 119,28 USD mjesečno.

Reseller Hosting, VPS hosting i namjenski poslužnik hosting

Hosting prodavača InMotiona pokreću 3 zajednička hostinga i 3 VPS hosting paketa. Najmanji počinje od 15,39 USD mjesečno i pruža 80 GB prostora, 800 GB propusnog opsega, besplatnu namjensku IP adresu i neograničene cPanel instance za vaše klijente..

VPS paketi dostupni su u upravljanoj i upravljanoj verziji. Najmanji paket sadrži 4 GB RAM-a, 75 GB SSD prostora za pohranu i 4 TB propusnosti. Neupravljana verzija započinje od 21,04 USD mjesečno i daje vam dodatne 3 besplatne IP adrese, dok je upravljana verzija dostupna od 29,19 USD mjesečno.

Namjenski poslužitelj hosting paketi su još robusniji, najmanji je dostupan od 105,69 dolara mjesečno. Omogućuje vam 3.4 GHz 4C / 4T CPU, 8 GB RAM-a, 500 GB SSD-a ili 1 TB klasičnog prostora za pohranu, 6 TB propusnosti, 2 sata upravljanja i 5 besplatnih IP adresa.

2. HostGator

Hostgator-najbolji-ehost-alternativa

HostGator osnovan je 2002. godine u sobi za spavaonice i od tada je stabilan član industrije hostinga. Danas njime upravlja Grupa Endurance International. Tvrtka pruža web hosting, cloud hosting, WordPress hosting, reseller hosting, VPS hosting i namjenski server hosting pakete.

Zašto preporučujemo HostGator:

 • neograničeno korištenje propusne širine
 • besplatno SSL certificiranje
 • Podrška 7/24
 • 45-dnevna garancija povrata novca
 • najjeftinija ponuda dostupna je od 2,75 USD mjesečno

Web hosting, cloud hosting i WordPress hosting

HostGator stvorio je prilično jednostavne planove za web hosting, početni, neograničeni i drugi s dodacima:

 1. Hatchling plan: Ovaj paket namijenjen je jednoj web stranici i započinje od 2,75 USD mjesečno.
 2. Plan za bebe: Ovaj paket može biti dom neograničenog broja web stranica i dostupan je od 3,95 USD mjesečno.
 3. Poslovni plan: Najveći paket nudi besplatnu nadogradnju na Pozitivan SSL certifikat, besplatnu namjensku IP adresu i SEO paket u vrijednosti od 50 USD godišnje. Ova ponuda dostupna je od 5,95 USD mjesečno.

Prema HostGator-u, to je Cloud hosting paketi su 2 puta brži, zbog boljeg predmemoriranja i servera. U ovoj ponudi su i 3 paketa:

 1. Hatchling Cloud: Dolazi s 2 GB RAM-a, 2 jezgre CPU-a i na njega možete dodati jednu web stranicu. Paket počinje od 4,95 dolara mjesečno.
 2. Baby Cloud: Ovom paketu možete dodati neograničen broj web stranica, a on vam daje 4 GB memorije i 4 CPU jezgre za početnu cijenu od 7,95 USD / mjesečno.
 3. Poslovni oblak: ovaj se paket odnosi i na neograničen broj web stranica, ali vam daje više snage. 6 GB RAM-a, 6 jezgara procesora, besplatna nadogradnja na pozitivni SSL, besplatna namjenska IP adresa i SEO paket uključeni su i za početnu cijenu od 9,95 USD / mjesečno.

WordPress hosting paketi su i dalje brži od klasičnog zajedničkog hostinga, a ako već imate WP stranicu, profesionalci HostGator besplatno će vam ih donijeti u novu pohranu. Dostupna su 3 paketa:

 1. Starter plan: Prikladno je za 1 mjesto do 100 000 posjeta mjesečno i dolazi s 1 GB rezervnog prostora za početnu cijenu od 5,95 USD / mjesečno.
 2. Standardni plan: U ovom paketu su resursi udvostručeni; Navedena je za posluživanje do 2 web mjesta do 200.000 ukupnih mjesečnih posjetitelja. Daje vam 2 GB rezervnog prostora za pohranu i započinje od 7,95 USD mjesečno.
 3. Poslovni plan: U ovaj paket možete dodati do 3 stranice i poslužiti do 500 000 posjetitelja mjesečno. Spremnik sigurnosne kopije je 3 GB, a početna cijena je 9,95 USD mjesečno u ovoj ponudi.

Reseller Hosting, VPS hosting i namjenski poslužnik hosting

Hosting prodavača paketi su dostupni u 3 verzije i svi vam pružaju besplatni SSL, a možete dodati i neograničen broj imena domena. Najjeftiniji paket, Aluminij kreće od 19,95 USD / mjesečno i nudi vam 60 GB prostora za pohranu s propusnošću od 600 GB.

VPS hosting cijene su također jasne i lako razumljive. Možete dobiti svoj vlastiti virtualni poslužitelj komad već od 29,95 USD mjesečno. Za ovaj iznos možete kupiti najmanji VPS paket, zvan Snappy 2000 i imati pogodnosti od 2 GB RAM-a, 2 jezgre CPU-a, 120 GB prostora za pohranu i 1,5 TB propusne širine..

Hostgator je Namjenski poslužitelj hosting usluga također dolazi s 3 paketa, gdje se najmanji zove Value Server i dostupan je od 119 USD mjesečno. Omogućuje Intel Xeon D procesor s 4 jezgre i 8 navoja, 8 GB RAM-a, 1 TB za pohranu i neograničenom upotrebom propusne širine. Možete odabrati Linux ili Windows za svoj poslužiteljski operativni sustav.

3. SiteGround

SiteGround-najbolji-ehost-alternativa

SiteGround je 2004. osnovalo nekoliko bugarskih studenata i od tada je tvrtka postala jedan od najvećih igrača u industriji web hostinga. Danas poslužuje više od 1.700.000 imena domena.

Tvrtka ima svestran asortiman proizvoda, uključujući web hosting, cloud hosting, reseller hosting, Enterprise hosting i namjenski poslužnik hosting. Postoji nekoliko paketa vezanih uz WordPress i WooCommerce, pokriti ćemo ih zajedno s paketima za web hosting.

Zašto preporučujemo SiteGround:

 • jednostavna instalacija CMS-a
 • besplatni SSL
 • neograničena upotreba propusnosti u zajedničkim hosting planovima
 • 24/7 podrška
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • najjeftinija ponuda dostupna je od 3,95 USD mjesečno

Web hosting, WordPress hosting, WooCommerce hosting

Pozvan je zajednički hosting na ulaznoj razini Web hosting u SiteGroundu, a iste usluge koriste WordPress i WooCommerce hosting. Potonji nude iste resurse i iste cijene pa ćemo zajedno pregledati sve 3 usluge.

Postoje 3 web hostinga (WordPress hosting, WooCommerce hosting) paketa:

 1. Startup: ovaj paket namijenjen je jednoj web stranici do 10.000 posjetitelja mjesečno. Dolazi s 10 GB prostora i nekoliko dodataka, uključujući besplatne dnevne sigurnosne kopije i cPanel. Počinje od 3,95 dolara mjesečno.
 2. GrowBig: Ovaj paket već može primiti više od jedne web stranice, do 25.000 ukupnih mjesečnih posjetitelja. Prostor za pohranu od 20 GB, besplatna obnova iz sigurnosnih kopija, prioritetna podrška i proširena predmemorija. Paket je dostupan od 5,95 dolara mjesečno.
 3. GoGeek: U ovoj ponudi možete dobiti veći prostor za pohranu, 30 GB i putem svojih web mjesta možete opskrbiti do 100 000 ukupnih mjesečnih posjetitelja. Paket uključuje nekoliko geek usluga, poput vruće račune na poslužitelju, GIT repo ili WordPress ili Joomla inscenacije. Počinje od 11,95 USD mjesečno.

Cloud hosting, reseller hosting, Enterprise hosting, namjenski poslužnik hosting

Cloud hosting Pokreću ga potpuno upravljani poslužitelji i jedinice za SSD pohranu dodane SiteGround, dnevne sigurnosne kopije i besplatna mreža za isporuku sadržaja na njega. U ovoj se ponudi nalaze 4 paketa, a najjeftiniji počinje od 80 dolara mjesečno. Omogućuje 2 jezgre CPU-a, 4 GB RAM-a, 40 GB prostora za pohranu i 5 TB propusnosti.

Enterprise hosting je kreirana za Enterprise klijente i nema pakete. Odabirom ove usluge dodijelit će vam se upravitelj računa. On ili ona će vam pomoći reći tvrtki vaše točne potrebe i ponudit će se rješenje za njihovo rješavanje. Ovo je najfleksibilniji način savršenog rješenja za pohranu.

Namjenski poslužitelj hosting poslužuju se na 3 različite lokacije podataka. SiteGround ima centre podataka u SAD-u, Europi i Aziji. Cijene su različite; poslužitelji podataka za SAD i Europu značajno su jeftiniji od azijskih, pa ćemo pokriti prve.

Najjeftiniji paket namjenskog poslužitelja zove se Entry Server i dostupan je od cijene od 269 USD mjesečno. Omogućuje vam Intel Xeon X3 procesor s 4 jezgre i 8 navoja, 16 GB RAM-a, 480 GB SSD memorije i 10 TB propusnosti.

4. A2Hosting

a2hosting-najbolji-ehost-alternativa

A2Hosting je nezavisno djeluje web hosting tvrtka od 2001. godine koja ima podatkovne centre širom svijeta, također u SAD-u, Europi i Aziji. Nudi Dijeljeni hosting, VPS hosting, Reseller Hosting i Namjenski poslužitelj.

Zašto preporučujemo A2Hosting:

 • neograničena pohrana i propusnost u zajedničkim hosting planovima
 • Windows i Linux hosting – Plesk / cPanel
 • 24/7 podrška
 • bilo koje jamstvo povrata novca
 • najjeftinija ponuda dostupna je od 3,92 USD mjesečno

Dijeljeni hosting i reseller hosting

I Zajednički i Reseller hosting dostupan je u verzijama za Linux i Windows. Resursi su isti iza njih, razlikuju se samo sredstva koja se odnose na operativni sustav. Na primjer, Linux paketi dolaze s cPanelom dok Windows paketi dolaze s Pleskom. Postoje 3 zajednička hosting paketa:

 1. Lite: Ovaj je paket prikladan za jedno web mjesto s do 5 baza podataka. Počinje od 3,92 USD mjesečno (Linux) i 4,90 USD mjesečno (Windows).
 2. Brz: Možete dodati neograničen broj web stranica za ovu pohranu, a možete dobiti i 2 puta više resursa poslužitelja. Njegova početna cijena je 4,90 USD mjesečno (Linux) i 5,88 USD mjesečno (Windows).
 3. turbina: Ovaj paket sadrži ista sredstva kao Swift, ali je također dobio i A2 Site Accelerator. Sadrži poslužiteljska i predmemorirajuća rješenja tako da vaša web lokacija može biti do 20 puta brža. Započinje od 9,31 USD mjesečno (Linux) i 10,78 USD mjesečno (Windows).

Hosting prodavača dobio 4 paketa; najmanja vam omogućuje pohranu od 30 GB, prijenos 400 GB, 40 korisničkih računa i upravljačku ploču WHM. Ona počinje od 13,19 USD mjesečno u Linuxu i 14,51 USD mjesečno u verziji sustava Windows.

VPS hosting i namjenski poslužnik hosting

Linux VPS usluga je dostupna u različitim verzijama. Najmanji neupravljan paket nudi vam korijenski pristup, 20 GB prostora za pohranu, 2 TB prijenosa, 512 MB RAM-a i 1 CPU jezgra za početnu cijenu od 5 USD / mjesečno. Linux upravljani paket je snažniji, najmanji dolazi s pohranom od 75 GB, 2 TB prijenosa, 4 GB RAM-a i 4 vCPU-a za početnu cijenu od 32,99 USD mjesečno.

Windows VPS dostupan je samo u upravljanoj verziji, a najmanji paket kreće se od 36,29 USD mjesečno. Sadrži 6 GB RAM-a, 100 GB prostora za pohranu, 3 TB prijenosa, 6 vCPU-a i Plesk.

Namjenski poslužitelj hosting je također svestran, postoji takozvana ponuda Semi-Dedicated Server već od 9,31 USD mjesečno, ali nije pravi poslužitelj. Prvi pravi paket namjenskog poslužitelja nudi vam 2 × 500 GB spremišta, 10 TB prijenosa, 8 GB RAM-a i 2 CPU jezgre. Počinje od 99,59 USD mjesečno u neupravljanoj verziji i 141,09 USD mjesečno u upravljanoj verziji. Potonji se može kupiti s opcijskim pristupom korijenu.

5. Hostinger

hostinger-najbolji-ehost-alternativa

Hostinger je još jedna američka tvrtka u industriji web hostinga i poznata je po super povoljnim cijenama. Najjeftinija ponuda dostupna je od 0,80 USD mjesečno; stoga nije čudo što tvrtka ima preko 29 milijuna korisnika.

Zašto preporučujemo Hostinger:

 • 24/7 podrška
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • najjeftinija ponuda dostupna je od 0,80 USD mjesečno

Web hosting i cloud hosting

Paketi web hostinga za hosting vrlo su jednostavni i razumljivi. Postoje 3:

 1. Jednokratni hosting: Paket je pogodan za jednu web stranicu i njemu možete dodijeliti jedan račun e-pošte. Upotreba propusnosti od 100 GB također je uključena za početnu cijenu od 0,80 USD / mjesečno.
 2. Premium Dijeljeni hosting: Srednji paket može poslužiti neograničen broj web stranica, a možete dobiti i neograničen broj računa za poštu. 2 puta više resursa servera i tjedne sigurnosne kopije također su uključene. Počinje od 3,49 dolara mjesečno.
 3. Poslovni zajednički hosting: Najveći paket ima sve prednosti kao Premium, a također su dodani i besplatni SSL certifikat, dnevno sigurnosno kopiranje i 4 puta više resursa. Počinje od 7,95 dolara mjesečno.

Postoje 3 robusnija Cloud hosting paketi u liniji proizvoda; oni vam daju više snage od jednostavnijih paketa za web hosting. Najmanji Cloud Hosting plan zove se Cloud Startup i počinje od 15,90 USD mjesečno. Pruža namjensku IP adresu, 40 GB prostora za pohranu, 2 TB propusnosti, 3 GB RAM-a i 2 CPU jezgre.

VPS hosting

Budući da Hostinger ne nudi posvećene poslužitelje, najsavremenija vrsta hostinga je VPS hosting. Možete odabrati 6 VPS paketa, a najslabiji počinje od 4,99 USD mjesečno.

Omogućuje vam 1 GB memorije, 2,4 GHz CPU-a, 20 GB prostora za pohranu i 1 TB propusnosti.

Zaključak

Došli ste do kraja ovog članka. Obuhvatili smo najbolje eHost alternative i usredotočili se na najprikladnije tipove hostinga za blogere i vlasnike web stranica. Sada možete odabrati svog omiljenog pružatelja usluga i njegov najbolji paket, koji će imati dugog i dobrog i pouzdanog domaćina.

Ne oklijevajte s kupnjom dužeg razdoblja, godišnji ili polugodišnji planovi često imaju povoljnije cijene. Nakon što je spremište spremno, možete se usredotočiti na svoj blog ili posao!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map