Код на купона BlueHost – До 70% отстъпка + БЕЗПЛАТЕН домейн

код за купон на bluehost


В тази статия ще ви покажа как да активирате най-добрия код на купона BlueHost, за да получите максималната налична отстъпка. Не е необходимо да копирате и поставите промо код, просто щракнете върху връзката по-долу, за да получите до 70% отстъпка и безплатно име на домейн.

Ако искате да научите повече за BlueHost, препоръчвам ви да прочетете нашето ревю на BlueHost, където ще намерите информация за тяхната услуга, време за работа, ефективност и отзиви от BlueHost клиенти.

Contents

Разпродажба BlackHost Black Friday 2018

BlueHost-черно-петък-продажба на 2018 г.

60% отстъпка
продажбаРазпродажба на черен петък BlueHost: само за ограничено време BlueHost предлага до 60% OFF на всички споделени хостинг планове!

BlueHost-черно-петък-2018-60 изключване

BlueHost Черен петък 2018

Купони / отстъпки BlueHost с изтекъл срок на годност

Честит рожден ден BlueHost

60% отстъпка
продажбаРазпродажба за рожден ден BlueHost!!! BlueHost предлага до 60% OFF за всички споделени хостинг планове! Честит рожден ден BlueHost! Вземете хостинг акаунт днес!

Bluehost-60 изключване

Bluehost-рожден ден-продажба на 2018 г.

Новогодишна разпродажба BlueHost – 50% ОТСТЪПКА

50% OFF
SaleBlueHost ви пожелава честита Нова 2018 година с 50% отстъпка от техните споделени хостинг планове. Оферта за определено време! Действайте сега!

bluehost щастлива нова 2018 отстъпка

Сделка за кибер понеделник BlueHost – над 60% отстъпка при споделен хостинг

60% отстъпка
SaleBlueHost Cyber ​​Monday Deal – Вземете над 60% отстъпка от споделения хостинг само на 27 ноември. Включи се сега!

bluehost cyber понеделник 2017

Отстъпка за черен петък BlueHost – до 60% отстъпка

60% отстъпка
SaleBlueHost Black Friday Sale – Вземете до 60% отстъпка за споделен хостинг, 50% отстъпка при VPS хостинг, 40% отстъпка при облачен хостинг. Това е ограничено време! Действайте сега!

bluehost черен петък 2017

Честит рожден ден BlueHost! – Вземете 60% отстъпка

BlueHost празнува своя рожден ден с огромни отстъпки. Новите клиенти могат да получат до 60% отстъпка от всички хостинг планове, включително споделени, облачни, WooCommerce, VPS и специализирани сървъри. Ако търсите да закупите уеб хостинг на намалена цена, сега е вашият шанс да получите качествена уеб хостинг услуга от BlueHost.

честит код за купон на bluehost

60% отстъпка
Продажбата за рожден ден на SaleBlueHost ще ви даде до 60% отстъпка от избрания от вас хостинг план. Това е ограничена оферта за време, така че отидете вземете своя хостинг план, стига тази продажба да е активна.

До 60% отстъпки при BlueHost – няколко часа вляво

Краят на юни е 2017 г. и е време за огромни спестявания! Вземете тази невероятна отстъпка за лятна разпродажба в BlueHost:

Bluehost лятна промоция за продажба 2017

60% отстъпка
SaleWith тази лятна флаш продажба в BlueHost ще получите до 60% отстъпка за всеки споделен хостинг план, който закупите. Действайте бързо, защото промоцията ще изтече само след няколко часа!

Разпродажба на Cyber ​​понеделник BlueHost – до 70% отстъпка

bluehost cyber monday deal 2016

70% OFF
SaleПолучавайте до 70% отстъпка от ВСИЧКИ нови планове за споделен хостинг – само днес! Кибер понеделник Продажбите започват от 2,40 долара / месец. Не пропускайте този голям шанс да имате надежден хостинг за толкова ниска цена. Включи се сега!

Супер спестявания от Черен петък в BlueHost

bluehost черен петък сделки 2016

60% отстъпка
SaleOnly днес (Черен петък) можете да спестите повече от 60% върху всички нови планове за споделен хостинг в BlueHost. Започвайки само от $ 2.65 / месец.

Основният план започва от $ 2.65 месечно и позволява хостинг на 1 уебсайт. Ако търсите да създадете и хоствате множество уебсайтове, трябва да изберете Plus Plan, който започва от $ 3,65 месечно. Основният план е идеален за по-малки сайтове за електронна търговия. В момента този план предлага най-добрата стойност, започвайки само от $ 4,95 на месец.

bluehost black friday сподели планове 2016

Продажба на флаш в BlueHost – ограничено време!

bluehost талон 60 изключено ограничено време

60% отстъпка
SaleЗа много кратко време можете да закупите споделени планове BlueHost с голямо отстъпка. Вземете над 60% отстъпка от нови споделени хостинг планове.

Как да използвате този код на купона BlueHost?

Етап 1: Кликнете върху връзката за промоция по-долу, за да активирате отстъпката.

Стъпка 2: Изберете хостинг плана, който отговаря на вашите нужди.

bluehost кодове за отстъпки

Стъпка 3: Попълнете личните си данни и изберете опция за плащане, за да завършите поръчката си.

Купони BlueHost – Как да получите най-добрата сделка?

Активирайки купона BlueHost с помощта на горепосочения бутон, ще получите различни отстъпки за различни хостинг планове. Ако търсите да купите един от споделените планове, ще можете да получите следните отстъпки:

 • Месечната цена за основния план ще бъде само $ 3.49 вместо $ 7.99, това е 56% отстъпка.
 • Месечната цена за план Plus ще струва $ 5,95 вместо $ 10,99, това е 45% отстъпка.
 • Месечната цена на Pro плана ще бъде $ 13.95 вместо $ 23.99, спестявайки повече от 41%.

Всички горепосочени отстъпки се предлагат с тригодишните абонаментни планове.

При специални случаи като Черен петък, Кибер понеделник, Ден на независимостта или други празници можете да спестите още повече, понякога 90% отстъпка от редовната цена. Ние гарантираме, че ще получите максималната налична отстъпка, когато посетите BlueHost чрез промо тази връзка.

За да получите възможно най-добрата сделка, препоръчвам да закупите хостинг план за период от 36 месеца. По този начин вие не само ще получите максималната отстъпка, но и ще бъдете сигурни срещу промените в цените. Хостинг компаниите понякога повишават цените си, но тези промени няма да засегнат съществуващата сметка, ще се прилагат само за нови клиенти.

За BlueHost – Добър ли е доставчик на услуги за уеб хостинг?

BlueHost е един от най-добрите хостинг доставчици за малък бизнес. Компанията е основана през 1996 г. от Мат Хийтън. Нашите тестове и личен опит можете да намерите в този преглед на BlueHost.

Използвам BlueHost от 2009 г. за хостинг на личен като малък бизнес за приятели и клиенти. Винаги съм препоръчвал BlueHost, тъй като те осигуряват страхотно обслужване, експертна поддръжка и добър ъптайм. Те наистина знаят как да настроят своите сървъри, как да ги поддържат и как да се грижат за своите клиенти. Това се доказва от факта, че BlueHost работи повече от 20 години. Сега BlueHost е собственост на EIG, компания, която притежава и други големи хостинг марки.

BlueHost присъства в много други сайтове за преглед на хостинг и е препоръчан от WordPress.org като най-добрият уеб хост за тази страхотна CMS и блог платформа. Компанията е домакин на над 2 милиона уебсайта, като половината от тях са изградени с WordPress. Ако досега не сте чували за този инструмент, предлагам да прочетете нашето ръководство, което включва стъпка по стъпка урок за това как да създадете уебсайт с WordPress.

Предимства, които ще получите с BlueHost

Без значение кой хостинг план сте избрали, BlueHost ще ви осигури отлично обслужване и поддръжка. Ако търсите надеждна споделена хостинг услуга, BlueHost трябва да бъде сред най-добрите ви избори. 3 споделени хостинг планове са достъпни (използвайки нашия промо код) и включват много страхотни функции.

Всички споделени акаунти включват безплатен домейн по ваш избор. Нито един от тези споделени акаунти няма ограничение за прехвърлените месечни данни.

Основният план е най-евтиният и е предназначен за хостинг на един уебсайт. Този план позволява паркиране до 5 домейна и създаване на до 25 поддомейни. Електронните акаунти са ограничени до 5 с максимално съхранение на имейл от 100 MB на акаунт.

Планът Plus е най-популярният споделен план, който е идеален за малък бизнес. Той позволява хостинг до 10 уебсайта и 100 имейл акаунта с 500 MB съхранение на имейл всеки. Този план включва ваучер за маркетинг в размер на $ 150, който може да се използва за реклама на вашия сайт в Google и Bing. Включен е и глобален CDN, който помага за ускоряване на вашия сайт (CDN = Мрежа за доставка на съдържание).

Планът Business Pro е чудесен за хостинг на малък онлайн магазин. Този план осигурява по-висока производителност и не ограничава броя на хостваните уебсайтове и имейл акаунта. Глобалният CDN също е включен в този план, както и 300 $ маркетингов кредит. Както може би знаете, уебсайтът за електронна търговия се нуждае от SSL за обработка на плащания онлайн. SSL сертификатите могат да бъдат инсталирани само на сайтове, които имат специален IP адрес. С Pro план ще получите безплатно SSL сертификат и посветен IP.

Ако търсите да закупите виртуален частен сървър или специален хостинг, BlueHost има решения и за вас. Чрез използването на нашия промо код BlueHost ще можете да получите 50% отстъпка от плащането си за първия месец и 16%, ако решите да платите предварително за една година.

Ако вашият уебсайт е насочен към глобална аудитория и се нуждаете от решение, което да осигури еднакво изживяване при сърфиране за всички ваши потребители, облачният хостинг е най-добрият ви залог. В BlueHost ще можете да избирате от 3 облачни хостинг плана. Отстъпката, достъпна чрез нашия уебсайт, ще ви позволи да спестите до 36% при облачен хостинг.

Защо трябва да използвате BlueHost?

BlueHost има дълга и проследима история в хостинг бизнеса. Топ ревюта и купон сайтове, блогъри, ИТ специалисти и клиенти препоръчват тази компания; ето няколко предимства, защо трябва да помислите за избора на BlueHost за вашия уебсайт:

 • BlueHost използва cPanel за управление на хостинг акаунта. Това е лесен за използване контролен панел, който има много функции за управление на вашите имейли, домейни, уебсайтове, CMS инсталации и други. С cPanel можете лесно да инсталирате желаната от вас CMS във вашия домейн. Можете да избирате от широк спектър от софтуер като WordPress, Drupal, Joomla, Magento eCommerce, PrestaShop и други.
 • С BlueHost можете да осигурите растежа на бизнеса си. Докато други доставчици на хостинг услуги ще ви предлагат само споделени хостинг планове, в BlueHost можете лесно да надстроите или понижите плановете. Надстройте до VPS или посветен, ако имате нужда от повече хостинг мощност само с няколко кликвания.
 • Силно обучения и ориентиран към клиента екип за поддръжка гарантира, че проблемът ви ще бъде отстранен навреме. Те са на разположение 24/7 чрез билети по телефон, чат и имейл. Изберете поддръжния канал, който е по-удобен за вас, ще получите същия най-добър отговор. Ако искате да измисляте нещата по свой начин, предлагам да разгледате тяхната база знания. Този раздел включва много статии и видео уроци за това как да използвате контролния панел и как да настроите уебсайт.
 • Въпреки че не можете да получите пробен акаунт с BlueHost, но ще получите 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че ако получите възстановяване в рамките на 30 дни, ако решите да прекратите хостинг акаунта си. Моля, проверете правилата за възстановяване на средства от BlueHost преди да купите.

Много уебсайтове избягват да говорят за негативни аспекти, когато преглеждат услуга или продукт. Нищо не е перфектно, така че BlueHost също има своите недостатъци.

 • Като недостатък мога да спомена само едно нещо. BlueHost не е най-евтиният хостинг доставчик. Има и други компании като eHost или iPage, където ще можете да закупите споделен хостинг план за под 2 долара на месец. Но качеството идва на цена и вероятно това е причината BlueHost да струва повече от конкуренцията.

Заключение – BlueHost подходящ ли е за вас?

Нашият опит с BlueHost е много положителен. Ако търсите надеждна и рентабилна хостинг компания, която може да осигури постоянна услуга за вашия бизнес, BlueHost е много добър избор. С BlueHost и вашия уебсайт, както и вашият бизнес ще може да се развива. Използвайте нашия купон BlueHost, за да получите най-добрата цена.

Кодове на купони BlueHost с изтекъл срок на годност

По-долу са изброени всички купони BlueHost с изтекъл срок на годност:

Обратно към училище – BlueHost Специална отстъпка

Това е ограничено време, което ви дава огромни отстъпки от споделените хостинг планове на BlueHost!

Bluehost обратно към училището код за купон за отстъпка

За да получите тази отстъпка, просто кликнете върху изображението или бутона за талон по-долу. Тази отстъпка не изисква никакъв код на купон, просто следвайте връзките по-долу, за да активирате отстъпката и да спестите от вашата BlueHost покупка.

bluehost обратно към училище специална отстъпка

Ден на паметта Ограничена отстъпка от BlueHost – 60% отстъпка

60% отстъпка
продажбаДен на паметта Разпродажба през уикенда! Тази оферта е достъпна само за ограничено време: от 27 май до 31 май *

* Отстъпка за деня на паметта: от 12:00 ч. (MT) в петък, 27 май, до 23:59 ч. (MT) във вторник, 31 май.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map