Sådan starter du en WordPress-blog på HostGator?


Oprettelse af din personlige blog er en fantastisk måde at dele din lidenskab på, og også en god måde at begynde at tjene penge online. I denne artikel viser vi dig, hvordan du starter din egen blog. For at starte en blog skal du også tilmelde dig en pålidelig webhostingudbyder.

Årsagen til, at det er meget lettere at oprette en WordPress-blog gennem en hosting-udbyder, er fordi det kun kræver et par minutter af din tid at oprette en hostingplan, et domænenavn og en WordPress-blog i samme proces.

Denne gang vil vi vælge HostGator til at lede dig gennem hele tilmeldingsprocessen. HostGator er et af de største navne i webhostingbranchen lige nu og betjener millioner af brugere med forskellige typer hostingplaner.

Da en personlig blog ikke kræver så mange ressourcer som andre typer websteder, kræver den dig lidt til ingen investering for at få en optimal hostingplan. Når du kører en blog, kan du lære meget undervejs.

Du får en masse erfaring i ting som at tiltrække trafik, danne værdifulde forhold til andre bloggere, drive en virksomhed og styre websteder. I dag kan stort set alle starte en blog uden at vide en enkelt ting om webstedsopbygning. Hvis du vil oprette din egen WordPress-blog med HostGator, skal du bare gennemgå disse 7 enkle trin:

Trin 1 – Vælg en hostingudbyder

Først skal du besøge HostGators officielle websted. Som vi nævnte, vil en af ​​de billigste planer være mere end nok til din WordPress-blog. Vælg Webhosting fra de tilgængelige indstillinger i menuen, og det omdirigerer dig til deres delte hostingplaner.

Eller bare klik på knappen ‘Kom godt i gang!’, Der fører dig til den samme side. Der er tre forskellige delte hostingplaner tilgængelige, som du kan se på billedet herunder:

Den mest basale er Hatchling-planen, efterfulgt af Baby- og forretningsplanerne. Hvis det ikke er dit hovedmål at starte en online forretning, skal du vælge mellem Hatchling- og Baby-planerne.

Dit valg afhænger af, hvor mange domænenavne du vil bruge. Mens Hatchling-planen giver dig mulighed for kun at bruge et domæne, giver Baby-planen dig mulighed for at bruge ubegrænsede domæner på den samme konto.

Hvis dit sind summer af ideer, kan du måske starte med flere websteder på én gang. Denne vejledning kan også hjælpe dig med det. bare sørg for at vælge Baby-planen i stedet for Hatchling.

Men hvis en WordPress-blog er det eneste sted, du vil starte lige nu, vil du være i orden med Hatchling-planen. Hvis du er en helt nybegynder, anbefaler vi bestemt den billigste plan for dig. Du bliver nødt til at lære en ting eller to, inden du vælger en mere kraftfuld plan. Når du har besluttet, hvilken der skal vælges, skal du klikke på knappen ‘Tilmeld dig nu’ lige under pakken.

Trin 2 – Tilføj dit domænenavn

Når du har klikket på knappen ‘Tilmeld dig nu’, skal du udfylde et par tilmeldingsformularer. Den første side i HostGator ordre-guiden vil være en formular til registrering af domænenavne.

Hvis du endnu ikke har et domæne, skal du klikke på indstillingen ‘Registrer et nyt domæne’ og indtaste et iøjnefaldende domæne i det. Det vil være den URL, som folk skal indtaste i deres browsere for at finde dit websted.

Prøv at komme med noget kort og let at huske.

Folk navngiver normalt deres websteder efter deres navn, deres brand eller den type indhold, de vil dele. Vælg derefter en populær udvidelse, og formularen vil kontrollere domænenes tilgængelighed. Den mest populære er .com og det gør også dit domæne lettere at huske. To forskellige webstedsejere kan naturligvis ikke bruge det samme domænenavn.

Det er undertiden svært at komme med et navn, der ikke allerede er taget, så det kan tage noget tid, før du finder det rigtige. Domænenavne faktureres årligt, og de fleste af dem koster $ 12,95 pr. År. HostGator tilføjer denne pris til summen i slutningen af ​​processen.

OPDATERING: Nu kan du få et domænenavn GRATIS registreret af HostGator med hver nye hostingpakke!

Trin 3 – Vælg en hostingpakke

For at gå videre til den næste form, ser du et par rullemenuer, hvor du kan vælge en HostGator-plan og tidsperioden for dit abonnement. Du kan altid få rabatter ved at vælge en længere periode. Det afhænger kun af, hvor meget du er villig til at betale på forhånd.

Den 36 måneders faktureringscyklus er den største, og den leveres også med den største rabat. Imidlertid er planerne ganske overkommelige, selvom du tilmelder dig 1 eller 2 år.

Selvom menuen ‘Pakketype’ viser den hostingplan, du oprindeligt valgte som standard, kan du altid skifte til en anden pakke, hvis du skifter mening. Vælg Hatchling-planen, hvis du vil køre en enkelt blog.

Det koster kun $ 48 pr. År, hvis du abonnerer på 3 år, hvilket er en $ 150 i alt. Hvis du går ind på 1-årig mulighed, koster det dig $ 66 i stedet. Ekstraudstyret er ikke inkluderet i prisen, så hvis du ønsker domænefortrolighed eller et nyt domænenavn, skal du betale for dem separat.

Jeg anbefaler, at du tjekker min HostGator-kuponside, for der kan du finde nogle rigtig gode kuponkoder, som du kan bruge til at få endnu lavere priser.

Som du kan se, er der to ekstra tomme felter til dit brugernavn og en sikkerhedskode-kode. Med dette brugernavn kan du åbne kontrolpanelet på din HostGator-konto. Sørg for at skrive din pinkode et sted, eller gem den i et dokument. Hvis du glemmer dine loginoplysninger, kommer det helt sikkert godt.

Trin 4 – Personlige oplysninger til fakturering

Dette er den formular, hvor du har brug for at indtaste dine faktureringsoplysninger. Som med de fleste lignende former online, er der masser af tomme felter, du skal udfylde. I den første række giver du personlige oplysninger såsom e-mail, navn, firma, telefon, placering og så videre.

I den anden række kan du vælge en betalingsmetode og derefter udfylde dit kreditkort eller PayPal-oplysninger i overensstemmelse hermed.

Trin 5 – Ekstra tilbudt af HostGator

Du kan vælge mellem masser af ekstramateriale, alt efter dine behov. Disse kan forbedre visse aspekter af dit websted. Lige øverst på listen har du muligheden for at få Domain Privacy Protection for kun $ 9,95 pr. År.

Dette er bestemt en af ​​de mest nyttige funktioner, da det hjælper med at beskytte din identitet på Internettet. Dine personlige kontaktoplysninger vil blive skjult, så ingen kan kontrollere det gennem dit domæne.

Uden domænebeskyttelse er det stort set nogen, der kan udføre et WHOIS-opslag på dit domænenavn, der afslører dine personlige oplysninger. Der er mange websteder på Internettet, der leverer WHOIS-opslag som en service.

Da domæner altid er synlige, kan de kopiere dem til et af disse websteder for at kontrollere, hvem der har registreret det bestemte domæne. Domænesikkerhedsbeskyttelse sikrer, at disse WHOIS-opslag ikke returnerer oplysninger om din identitet.

Uden beskyttelse kan folk også finde ud af dit navn, placering, e-mail og telefonnummer. Det er masser af personlige oplysninger, som du helt sikkert ikke ønsker at dele med hele verden. Domænesikkerhedsbeskyttelse ændrer disse detaljer fuldstændigt, så ingen af ​​dem er relateret til ejeren. Lad os vise dig et eksempel:

Uden domænesikkerhedsbeskyttelse

Med beskyttelse af domænesikkerhed

 • Domæneadministrator
 • ID # 35595, postboks24
 • Nobby Beach
 • AU
 • E-mail til beskyttelse af privatlivets fred
 • Virksomhedens telefonnummer

Den anden mulighed på listen er Site Backup, som koster $ 19,95 pr. År. Dette sikrer, at dine data sikkerhedskopieres hver dag ved at gemme dem på skyen. Årsagen til, at vi varmt anbefaler denne, er, fordi du til enhver tid kan støde på et uventet problem, der kan forårsage tab af data.

Det kan være et resultat af en ulykke, men dit websted kan også blive inficeret af malware. Som det siges, er det bedre sikkert end undskyld. Med regelmæssige sikkerhedskopier kan du sikre dig, at dine webstedsdata kan gendannes fuldt ud. Backuptjenesten leveres af CodeGuard, et af de mest kraftfulde backupserviceselskaber lige nu.

Den tredje på listen er SiteLock, der giver yderligere sikkerhed til dit websted og sikrer høj ydeevne. Da det kun koster $ 1,67 pr. Måned, vil vi anbefale det bare baseret på den lave pris.

Dog beskytter det faktisk dit websted mod alle former for malware, mens dine besøgende på webstedet vil være mere end tilfredse med din sidehastighed. SiteLock scanner hele dit websted for skadelige trusler hver dag og forhindrer også ondsindet trafik. Ifølge HostGator, hvis du opsummerer alle de funktioner, du får med SiteLock, viser det sig, at du får en sikkerhedssoftware på $ 99 mod et lavt månedligt gebyr.

Og den sidste er søgemaskinsynlighed, som kan hjælpe dig med hurtigt at komme til toppen af ​​listen over søgemaskiner for $ 14.99 pr. År. Med dette værktøj vil det være meget lettere at komme til første side på en Google, Yahoo! eller Bing-søgning. Det giver dig ikke kun en overflod af SEO-værktøjer, som du kan bruge på dit websted, men du får også en dejlig e-bog, der hjælper dig med at lære mere om emnet.

Nu benægter vi ikke det faktum, at du kan få alle disse funktioner separat ved at downloade WordPress-plugins. Der er utallige alternativer til rådighed for hver enkelt. Så du kan bare lade alle de ekstra funktioner være markeret, installere WordPress og begynde at tilføje plugins.

Det er kun et spørgsmål om præference. Vi mener stadig, at det er den bedste mulighed at få alle disse tjenester fra din hostingudbyder. Da de alle er forbundet med en enkelt udbyder, vil det være meget lettere at få hjælp, hvis du sidder fast med en af ​​denne software.

Trin 6 – Gennemgå dine ordredetaljer

På dette tidspunkt er du næsten færdig med oprettelsen af ​​konto. Det eneste, der er tilbage, er at gennemgå dine ordredetaljer og tilføje nogle sidste hånd, hvis der stadig mangler noget. Hvis du endnu ikke er helt sikker på, om blogging er til dig, er der ingen grund til at bekymre dig.

Du kan betragte det som en lang prøveperiode, da HostGator tilbyder en 45-dages pengene-tilbage-garanti for dem, der ikke længere ønsker deres tjenester. De fleste af de andre udbydere refunderer dine penge kun inden for 30 dage.

Ved at tilmelde dig en af ​​deres planer, betaler du for selve planen, domæneregistreringen (hvis du ikke allerede har en) og de ekstraudstyr, du vælger fra listen Yderligere tjenester.

Hvis du er tilfreds med resultatet af din tilmeldingsproces, så kig på HostGator servicevilkår. Som sædvanligt er der afkrydsningsfeltet “Jeg har læst og accepterer Servicevilkårene”.

Klik på det, og klik derefter på knappen “Checkout Now!”. Det er alt hvad du skal gøre på HostGators officielle side, nu kan du åbne din e-mail-indbakke. E-mails skal straks ankomme med nogle links og vigtige oplysninger.

Det vigtigste link er det til login-siden, der fører til dit admin-kontrolpanel og den adgangskode, du skal bruge der. Vi anbefaler dig at opbevare e-mailen, selvom du tror, ​​at du vil kunne huske adgangskoden i fremtiden.

HostGator kundesupport

Hvis du har spørgsmål, kan du spørge HostGator kundesupport via e-mail, live chat og telefon. De er tilgængelige døgnet rundt med hurtige responstider, og du behøver ikke engang at betale et ekstra for hjælp.

Deres live chat svarer normalt inden for et par minutter. Ifølge anmeldelserne betragtes deres teknologiske supportteam som en af ​​de bedste i branchen. Hvis du har et problem, der skal løses, skal du kun logge ind på dit hosting-dashboard og søge i deres vidensbase.

Da de fleste problemer, som du kan møde med en hostingudbyder, er ret almindelige, har du en stor chance for at finde en artikel- eller videotutorial, der løser dit problem. Du kan bruge søgningen til at finde svaret hurtigere.

Der er næsten 700 artikler og omkring 500 videotutorials tilgængelige i HostGator-videnbasen. Det mest interessante ved deres kundesupport er, at hvis du har noget problem med deres service, CEO for HostGator, tager Adam Farrar det fulde ansvar for det.

Når du skriver din billet, har du valget mellem at sende den direkte til ham, og han vil svare personligt. Hvis du ikke ønsker at stole på deres vidensbase, kan du altid kontakte deres team gennem en af ​​kanalerne og stille dine spørgsmål der. De er klar til at give dig detaljerede instruktioner, selv om noget så enkelt som at migrere din WordPress fra en vært til en anden.

Trin 7 – Tid til installation af WordPress

Som det sidste trin viser vi dig, hvordan du installerer WordPress med HostGator. WordPress er ikke kun det mest kraftfulde CMS lige nu, men også det mest populære valg for bloggere. Det startede som en blogging-platform, og da de voksede popularitet, begyndte folk at udvikle nye temaer og plugins, der gjorde det muligt for brugere at køre forskellige typer websteder.

Nu er der enorme virksomheder og online virksomheder, der kører deres websteder på CMS. Besøg hovedsiden af ​​HostGator, og klik derefter på indstillingerne for kunde-login øverst på siden.

En lille boks dukker op, hvor du kan vælge, hvordan du vil logge ind. Det vil tilbyde to alternativer: Portalen Login og Gator Login indstillingen. Den første giver dig adgang til HostGator-kundeportalen, hvorimod den sidstnævnte er, hvor du kan bruge deres webstedsbygger.

Hvad du har brug for lige nu er kundeportalen, hvor du kan få adgang til din konto. Knappen omdirigerer dig til en login-side, der beder om din e-mail-adresse og adgangskode.

Det er den samme e-mail-adresse, hvor du fik HostGator-velkomst-e-mails. En af disse e-mails indeholdt også din kontoadgangskode, som vi nævnte i det forrige trin. Når du logger ind, vil du være i stand til at skifte mellem faner som ‘Min konto’, ‘Hosting’, ‘Fakturering’ og så videre.

Gå nu til fanen Hosting. Du vil se, at der er mange muligheder tilgængelige i admin-området med ikoner, der vises for hver af dem.

Sikkerhedskopiindstillinger, SEO-værktøjer, WordPress-temaer, SiteLock og nogle andre nyttige funktioner kan fås her. Da vi vil installere WordPress nu, skal du ramme ikonet ‘Kom i gang med WordPress’.

IMG

Det åbner en ‘Install WordPress’-formular i QuickInstall, hvor du kan udfylde nogle vigtige oplysninger til dit nye websted. Til venstre er der en menu med tonsvis af software tilgængelig opdelt i mange forskellige kategorier, som du også kan installere, hvis du vil. Der vil også være en kort beskrivelse af WordPress og en ‘Installer nu!’ -Knap under formularen.

IMG

Afsnittet ‘Application URL’ er det sted, hvor du kan indstille domænenavnet til din blog. Der er også et tomt felt efter skråstregskiltet, men du behøver ikke at skrive noget der. Klik på afkrydsningsfeltet “Aktivér automatiske opgraderinger”, hvis du ikke ønsker at opgradere WordPress manuelt. Hvis en ny WordPress-version kommer ud, skyldes det normalt, at den forrige version havde nogle sikkerhedsproblemer.

Ved at aktivere automatiske opgraderinger kan du garantere, at dit websted ikke udsættes for malware. Resten af ​​formen er temmelig ligetil og beder om grundlæggende oplysninger som din e-mail, blogtitel, admin-bruger og dit for- og efternavn. Til blogtitlen indtaster folk typisk domænenavnet på deres websted, mens brugernavnet kan være det samme som dit hostingkonto brugernavn.

Der er dog et admin-brugernavn, som du bestemt bør undgå: ‘admin’. Dette er, hvad folk normalt vælger som brugernavn, og det er også det nemmeste mål for hackere. Gør i det mindste dit brugernavn sværere at finde ud af. Jo mere unikt dit brugernavn er, jo bedre. Hvis hvert felt i formularen udfyldes korrekt, skal du trykke på linket ‘Installer nu!’ Nedenfor.

IMG

En statuslinje vises, der viser hvor meget der er tilbage, indtil din WordPress-installation er færdig. Når den når 100%, vises der en ‘Tillykke!’ Meddelelse. Det viser dig et link, der fører dig direkte til din WordPress login skærm.

Ligesom efter din HostGator-tilmelding, vil du modtage en e-mail med dine loginoplysninger. Disse detaljer er også inkluderet i velkomstbeskeden. Du får som standard et tilfældigt genereret kodeord, men det tager kun et par minutter at ændre det.

Installationsprogrammet installerer ikke kun WordPress for dig, men tilføjer også WP Super Cache, et kraftfuldt plugin, der sikrer ydeevne til din blog. Du behøver ikke engang at konfigurere plugin, da det som standard kører på anbefalede indstillinger.

Du kan ændre indstillingerne eller deaktivere hele plugin, når du vil. Det kan fås adgang til det ligesom ethvert andet plugin via WordPress Dashboard.

Mere information om WP Super Cache kan findes på WordPress.org. URL’en til din WordPress login-skærm vil se sådan ud: http://yourdomain.com/wp-admin. Du tilføjer bare / wp-admin efter udvidelsen af ​​dit domænenavn, og det skal fungere.

Resumé

Det er alt, hvad det kræver for at tilmelde dig en HostGator-hostingplan, registrere et domæne og oprette dit websted! Hvis du er en af ​​disse mennesker, der regelmæssigt surfer på Internettet, vil dette overhovedet ikke være et problem for dig.

Det kræver bogstaveligt talt ingen erfaring med webdesign eller andre tekniske forhold. Når du logger ind på din WordPress og din hosting-konto, vil du være i stand til at opdage tusinder af nyttige værktøjer, der kan hjælpe dig med at oprette en fuldt udstyret blog, som folk vil elske at besøge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map