Er HostGator Web Hosting hurtig?

hostgator-hurtig-web-hosting


Hvad er et af de vigtigste aspekter ved en hostingudbyder, som du vil bruge i fremtiden? Hastighed, selvfølgelig!

Når alt kommer til alt ønsker alle, der ejer et websted (eller mere), at det skal indlæses hurtigt og arbejde problemfrit for enhver besøgende. Der er en god grund bag denne tænkning: En stor procentdel af mennesker vil forlade et websted, hvis det ikke indlæses på mindre end 2-3 sekunder.

Så hvis du er ejeren af ​​et websted, eller du planlægger at lancere et websted, er det meget vigtigt at være opmærksom på indlæsningshastigheder i din nye vært. På denne måde vil webstedet vokse i popularitet hurtigere og lettere.

Men du spørger måske dig selv: Hvilket webhostingfirma er kendt for at være hurtigt? Det er et godt spørgsmål! I denne artikel diskuterer vi svaret.

Mere præcist vil vi tale om en hostingudbyder, der er en verdensomspændende brugt tjeneste. Det kaldes HostGator.

Et hovedemne med denne artikel er at fortælle dig, hvorfor HostGator er en hurtig service, og hvilken hostingplan der er bedst til at få det hurtigste websted.

Om HostGator

HostGator er et amerikansk firma. Det blev grundlagt af Brent Oxley i 2002 med sit første kontor i Florida. Der er gået nogen tid siden virksomhedens første udgivelse. Hvordan stables det i dag mod konkurrencen?

Vi kan med sikkerhed sige, at HostGator er blandt de 10 bedste webhosts over hele kloden. Hvorfor? For siden 2002 er hundretusinder af kunder vokset til at elske de tjenester, de leverer.

Det betyder, at hundretusinder af websteder er vært ved hjælp af en af ​​HostGators tjenester.

En hovedårsag til, at så mange mennesker valgte denne udbyder frem for andre, er prisfastsættelsen. For eksempel koster hver hosting-pakke, du kan finde på deres officielle hjemmeside, meget mindre end hvad andre virksomheder har at tilbyde.

Men at være billig er ikke alt. Hvem vil trods alt have en billig service, der ikke får jobbet gjort? Heldigvis er HostGator ikke sådan en vært. Hver plan, de tilbyder, er topklasse. De inkluderer alle de nødvendige funktioner i henhold til den valgte pakke (vi får se mere om dette senere).

Men nu, hvor du ved, hvorfor HostGator er så populær, er det tid til at se, om de er så hurtige, som du gerne vil have dem til at være:

Er HostGator hurtig?

Det korte svar er: Ja, HostGator er bestemt en hurtig webhostetjeneste. Okay, jeg ved, at du vil have flere detaljer, så lad os flytte en og tale om noget bevis:

SSD-lagre

hostgator-hurtige-servereDen første ting, vi skal nævne, når vi taler om webstedshastigheder, er den hardware, HostGator leverer sine kunder. Du vil være glad for at vide, at hver enkelt hostingplan tilbyder gratis SSD-lagerplads.

Hvorfor er dette så vigtigt, at det skal nævnes? Nå, SSD-drev er meget hurtigere end traditionelle, traditionelle spindrev (HDD). Men hvor meget hurtigere?

I de fleste tilfælde udsender en SSD de krævede oplysninger til den besøgende skærm op til 10 gange hurtigere end et normalt HDD-drev. Hvis det drev, som virksomheden bruger, er et kvalitetsprodukt (som det er), kan dette antal gå op til 20x hurtigere.

Forestil dig det! I stedet for at vente 10 sekunder på, at en side indlæses, vil din bruger f.eks. Se indholdet på mindre end 1 sekund på hans / hendes skærm.

En SSD er så vigtig. Derfor bruger HostGator det som en base for enhver hostingplan, de stiller til rådighed.

Lav tæthed på servere

Et andet must-omtale-aspekt, der gør HostGator så hurtig, er den lave tæthed på deres servere. Jeg siger hvad det betyder lige nu. Først skal du vide, at dette aspekt mest gælder for dem, der arbejder med delte hostingplaner. Men da de fleste mennesker bruger disse typer tjenester, er der en stor chance for, at du også er blandt dem.

Når du tilmelder dig en delt hostingplan, betyder det, at du gør det del ressourcerne på en enkelt server med andre websteder. På grund af dette vil ressourcerne blive delt mellem alle brugere af en enkelt server.

Lad os sige, at serveren har 100 GB lagerplads (kun et eksempel). Hvis der er 10 brugere på denne server, vil hver bruger have ca. 10 GB plads til deres websted. Men antallet kan meget svinge, fordi nogle websteder kræver flere ressourcer end andre. Pointen er, at du vil dele ressourcer med andre brugere.

Men fordi HostGator har servere med lav tæthed, vil du dele disse ressourcer med langt mindre brugere, end du ville gjort hos andre virksomheder. På denne måde modtager dit websted mere behandlingskraft, opbevaring og andre bonusser, der er nødvendige for at vedligeholde det.

Og fordi du får mere af alt (specifikt RAM og serverkraft), indlæses dit websted meget hurtigt, uanset hvor kompliceret det er.

Hurtige servere

Som et tredje bevis vil jeg give dig nogle hastighedsteststatistikker om HostGator. Du kan se, at et websted, vi kører på HostGators delte server, indlæses med et øjeblik. Dette er et WordPress-sted, der er fyldt med masser af billeder, scripts og modtager også anstændig daglig trafik.

hostgator-speed-test

En test udført med Pingdom fra London (UK) kl. 13:30 lokal tid gav følgende resultater:

 • Præstationsklasse: 81 point
 • Indlæsningstid: 2,87 sekunder
 • Sidestørrelse: 390 KB
 • Antal anmodninger: 29

HostGators datacentre er placeret i USA. Så at gøre denne test fra et europæisk land gør det endnu sværere at få en god score.

Med alt dette i tankerne skal du bemærke, at HostGator formåede at indlæse webstedet på mindre end 2 sekunder. Dette er en imponerende bedrift.

Denne præstation taler let om en stor hosting-udbyder, der sætter en stor indsats i at bringe hurtige lastehastigheder.

Vi har kørt testen få minutter senere på Google PageSpeed ​​Insights værktøj så godt. Vi fik to resultater med dette værktøj, et til mobilt et til desktop. Her er skærmbillederne:

hostgator-google-speed-test-mobile

HostGator – Google Speed ​​Test Mobile

hostgator-google-speed-test-desktop

HostGator – Google Speed ​​Test Desktop

Som du kan se, er testresultaterne ret lovende med Google-hastighedstest også.

Nu er det tid til at se, hvilken hostingplan der er bedst til at have det hurtigste websted:

Hurtigste HostGator-planer

Valg af den rigtige hostingplan til dit websted afhænger hovedsageligt af dine specifikke behov. Hvorfor siger jeg det? Bare tænk over det!

Et nybygget websted behøver ikke for mange ressourcer til at fungere korrekt. Hvorfor er det sandt? Fordi normalt ikke et begyndersite har for mange daglige besøgende fra starten. Det tager tid at vokse. Så at have en enklere hostingplan er alt hvad du har brug for.

Men hvis du ejer et mere komplekst websted, der allerede modtager masser af besøgende dagligt, vil du måske være på udkig efter noget mere konkurrencedygtigt. Når alt kommer til alt kræver flere besøgende flere ressourcer, ikke?

Så hvordan skal du fortsætte med at have et hurtigt websted? Der er 2 metoder, du kan vælge mellem:

hostgator-hurtigste-delt-hosting-plan

HostGator – Forretningsplan

 1. Hvis du kun vil frigive din ny websted, har du brug for en god delt hostingplan. Heldigvis tilbyder HostGator 3 separate planer til sådanne behov. Skønt du ønsker den bedste ydelse, skal du gå med den 3. pakke kaldet Business hosting. Denne plan inkluderer også gratis SSL-certifikat, dedikerede IP- og SEO-værktøjer.

Det koster $ 5,95 hver måned, så det er ganske billigt. Du får også ubegrænset SSD-lagerplads og ubegrænset båndbredde, så du vil være i stand til at arbejde med et rimeligt antal besøgende, når du bliver større.

Hostgator-VPS-hosting-plan-hurtig

HostGator – VPS-hostingplaner

 1. Den anden situation opstår, når dit websted allerede er veletableret. Dette betyder, at du får hundreder (muligvis tusinder) daglige besøgende. I dette tilfælde er en delt hostingplan ikke tilstrækkelig til at holde et websted med hurtig indlæsning.

HostGator tilbyder 2 alternativer: VPS Hosting og dedikeret hosting. Der er en bemærkelsesværdig forskel mellem 2: VPS-hosting giver dig mulighed for at bruge en bestemt mængde ressourcer, klart skitseret, men du vil arbejde på den samme server sammen med andre. Denne hosting er billigere end dedikeret hosting.

Dedikeret hosting giver dig en hel server alt for dig selv. Dette er den største forskel. Dog er dedikeret hosting meget dyrere end VPS-hosting.

For at være i stand til at vælge den rigtige plan til dine behov, skal du tage et kig på HostGators officielle websted. Der finder du både VPS-hosting og dedikerede hostingplaner klart beskrevet. Alle funktioner og ressourcer er angivet, så du ved nøjagtigt, hvad du har brug for specifikt.

Husk dog, at dedikeret hosting kun er for dem, der ejer meget store websteder. Med dette mener jeg et enormt sted, med tusinder af daglige besøgende og titusinde eller endda hundreder af sider. For de fleste brugere er VPS-hosting lige nok til at have et hurtigt websted.

Konklusion

Nu ved du nu, at HostGator er en velkendt hostingudbyder med en voksende popularitet. Er det hurtigt? Selvfølgelig! Af de tre grunde, der er skrevet ovenfor, ses det tydeligt, at HostGator er meget interesseret i webstedshastigheder.

Faktisk er de i udvikling i dette område om dagen.

Alt i alt er det helt op til dig at vælge den rigtige plan til dit websted. Bare tænk godt over, hvad du har brug for specifikt, så ved du, hvordan du går videre!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map