Er BlueHost et godt valg til WooCommerce?

bluehost-woocommerce


WooCommerce er den mest anvendte eCommerce-platform, der er vidt brugt på Internettet. Det er den største fordel, at du kun kan oprette din e-butik med få klik, baseret på stor internetsoftware kaldet WordPress.

Den første WooCommerce-version blev lanceret i 2011, og produktet blev købt af Automattic, ejeren af ​​WordPress.com i 2015. Siden da får WooCommerce mere udvikling og andre ressourcer til at være endnu mere nyttige.

Hvis du undrer dig over, om WooCommerce er god eller ej til dine formål, her er tre numre, der hjælper dig med at beslutte:

 • Over 3,3 millioner websteder drives af WooCommerce ifølge Bultwith.com
 • 4,9% af de første 1 million websteder bruger denne software
 • WooCommerce blev hidtil downloadet mere end 51 millioner gange

Det kan bestemt være din software, hvis du vil starte din nye butik. Hvis du har brug for flere fakta fra WooCommerce, skal du læse vores linkede tutorial.

Nøglefunktioner i WooCommerce

woocommerce-logo-bluehostWooCommerce har mange gode funktioner, eller for at være ærlig er alle dens funktioner fantastiske. Der er ingen svage aktiver pakket i softwaren, men sandsynligvis bruger du ikke dem alle. Der er nøglefunktioner, hvad vi skal nævne på WooCommerce, de er den største styrke, og næsten alle brugere kan have fordel af dem.

Hurtig installation og opsætning

Da WooCommerce er et WordPress-plugin, kan det kun installeres med få klik. Ved at aktivere det med et andet klik, har du pluginet i live.

Opsætningsprocessen er en guide, der hjælper dig med at foretage de grundlæggende indstillinger og opsætte din online butik. Da der er mange tilpasningsmuligheder i selve softwaren, er installationsguiden et fint værktøj til at hjælpe dig under de første trin.

Avanceret brug af valutaer, skatter og betalingsportaler

Hvis du nogensinde har håndteret betalingsmetoder i en online butik, ved du, det er en af ​​de vanskeligste opgaver i en e-butiks liv. Vi taler om betalinger og folks penge, så der er ikke noget sted at lave noget forkert. På den anden side kræver betalingsudbydere standardiserede metoder til at arbejde med dit websted, og du skal følge kriterierne.

WooCommerce hjælper dig med at tilføje dine betalingsportaler og løsninger meget lettere, og du kan være sikker på, at de fungerer. Dine kunders betalinger er i sikkerhed, og hele processen automatiseres.

Hvis vi taler om penge, skal vi også nævne skatter og valutaer. I WooCommerce har du chancen for at indstille et ubegrænset antal skatter, brugssager og valutaer. Du kan sælge indenlandske eller internationale, dine priser er nøjagtige, og du behøver ikke at bekymre dig om nøjagtig prisfastsættelse for forskellige kunder.

Data beskyttelse

Det er endnu vigtigere at beskytte dine egne data, dine butiksdata og dine kunders data i dag. De nye regler for GDPR i EU, de nationale databeskyttelseslove i hvert land tvinger dig til at håndtere dine data med omhu og opbevare dem i sikkert.

WooCommerce bruger industristandardbeskyttelse og målinger, så du behøver ikke at bekymre dig om datalækage. Du kan også beslutte, om dine kunder skal registrere en brugerkonto, eller du tillader gæstecheck. I sidstnævnte tilfælde får du muligvis flere ordrer; ved at bruge brugerregistrering kan du dog foretage kuponer eller andre rabatter til dine tilbagevendende kunder. WooCommerce understøtter også sådanne kundefordele.

Produkthåndtering

Nøglen til din online butik er produkthåndtering, da du skal uploade dine varer og vise dem til dine kunder. WooCommerce har alsidige aktiver til at understøtte disse opgaver, herunder de meget detaljerede produktprofilsider, de avancerede tilpasningsmetoder, ved hjælp af forskellige slags forsendelses-, marketing- og andre styringsværktøjer osv..

Support fagfolk og industri

Når noget er så stort som WooCommerce, er en komplet branche baseret på det. Så du kan nemt finde gratis eller premium WooCommerce-skabeloner til WordPress, udviklere, marketingguruer eller endda medarbejdere i dataregistrering, der kender denne software.

WooCommerce har sin egen Theme Store og Extensions Store, hvor du kan få officielle ekstraydelser gratis eller nogle penge. Selvfølgelig kan du også finde snesevis af kendte, men uafhængige butikker over hele verden.

Brugerbidrag

Du kan give dine brugere mulighed for at bedømme og gennemgå produkterne, og du kan også svare på dem. På denne måde ser din butik mere professionel ud, og det brugergenererede indhold betyder gratis indhold og mere salg!

Søgemaskine optimering

Alt indhold eller produktsider kan forstærkes af SEO, og WooCommerce understøtter absolut dette. Hvis du bruger en indsats på at skrive SEO-dele, vil din butik være mere succesrig og være anderledes end et dusin andre butikker på Internettet.

Samarbejde

Med WooCommerce kan du føje dine teammedlemmer til din butik. Du behøver ikke at gøre dem til administratorer, men de kan håndtere rapportering eller køb. En masse statistik- og analyseværktøjer blev også inkluderet, så du kan holde øje med dine mål.

Serverkrav til WooCommerce

Hvis du planlægger at bruge WooCommerce, skal du vide om dets serverkrav for at finde den bedste vært. Fordi det er et plugin af WordPress, skal du først kende serverkravene til dette CMS.

Hvad du har brug for til WordPress:

 • PHP mindst version 7.2 eller nyere
 • MySQL mindst version 5.6 eller nyere; ELLER MariaDB version 10.0 eller nyere
 • understøtter HTTPS
 • anbefales en Apache eller en Nginx, men du kan bruge en hvilken som helst webserver, der understøtter ovennævnte versioner

Hvad du har brug for til WooCommerce:

 • ovennævnte ressourcer
 • mindst 128 MB hukommelsesgrænseindstilling i WordPress (wp-config.php)

Få ekstra tjenester, som CURL eller fsockop support, kan også være nødvendige til specielle opgaver; du kan læse mere om dem på officielt WooCommerce-websted.

Men dybest set er de ovennævnte serverressourcer nødvendige for at køre WordPress og WooCommerce glat. Vær opmærksom på, at de fleste webhotelleverandører stadig kører PHP 5 på deres servere, som ikke understøttes aktivt siden 31. december 2016, hvilket betyder mere sårbarhed og hackingmuligheder end PHP 7.

For at have en pålidelig og godt fungerende webhostingudbyder anbefaler vi dig BlueHost. Læs videre for at vide mere, hvorfor vi anbefaler dette firma, og hvilke specielle WooCommerce-tjenester du kan drage fordel af.

Hvorfor vælge BlueHost til WooCommerce

BlueHost er et webhostingfirma blev grundlagt i 2003, og det er bredt kendt som en af ​​de mest pålidelige virksomheder i branchen. Tallene viser også de samme, omkring 2 millioner domænenavne opretholdes af BlueHost og dets søsterselskaber, hvilket gør BlueHost til en af ​​de største webhost i verden. Læs vores detaljerede BlueHost-anmeldelse for at finde ud af mere om dette firma.

Virksomheden har forskellige slags hosting-pakker, herunder delt hosting på indgangsniveau og også den mere avancerede VPS-hosting eller dedikeret server-hosting. Det lavede også en speciel produktserie af WooCommerce-hostingpakker, hvad der er beregnet til at køre denne eCommerce-software.

Bluehost-woocommerce-plan-funktioner

De vigtigste fordele ved BlueHost WooCommerce-pakker:

 • Gratis domænenavn: Du kan få et domænenavn gratis på dit websted.
 • Auto-installation af WooCommerce: Softwaren er automatisk installeret af sådanne planer, så du kan bruge din egen instans med det samme.
 • Gratis SSL-kryptering: Dit websted får automatisk den gratis SSL-beskyttelse, så dine kunde- og webstedsdata krypteres på Internettet. Et stort plus er, at moderne browsere som Chrome, Firefox og mere vil vise dine kunder, at dit websted er sikkert.
 • Gratis dedikeret IP-adresse: I modsætning til delt IP, hvor dine naboer på serveren og du har den samme IP, har du en unik IP-adresse, der kun er dedikeret til dig. Så hvis en af ​​dine naboer laver ulovlige ting på Internettet, vil det ikke skade dig.
 • PPC-kreditter: Du får PPC-kreditter som gave, der kan bruges til at annoncere dit websted gratis.
 • 24/7 kundesupport: Hvis du allerede havde et ødelagt websted og måtte vente på hjælp, fordi din tidligere hosting-udbyder ikke gav support om aftenen eller weekenderne, ved du, hvorfor 7/24-support er afgørende. BlueHosts support kan nås via e-mail, telefon, live chat og billetsystemet. Der er også en udtømmende videnbase på webstedet, der dækker alle mulige emner.
 • Ubegrænset båndbredde: Alle besøg på websitet viser brug af båndbredde, da dine data transporteres fra din hostingudbyders server til den besøgende. Når båndbreddegrænsen er nået, vil dit websted ikke være tilgængeligt, medmindre du betaler mere. WooCommerce-planerne inkluderer en ubegrænset brug af båndbredde, så dit websted bliver aldrig slukket.
 • Venlig refusion politik: BlueHost tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti til WooCommerce-hostingplaner. Du kan frit bede om refusion for din hosting-pakke inden for 30 dage, ekstra køb som f.eks. Domænenavne refunderes ikke. Hvis du fik et gratis domænenavn, og du beder refusion for prisen på din hostingplan, debiteres du $ 15,99 for domænenavnet, men du kan beholde domænet. Du kan endda flytte den til en anden registrator uden spørgsmål efter 60-dages registreringsperioden.

BlueHost WooCommerce-planer

BlueHost har 3 slags WooCommerce-planer, så du kan bruge den bedst egnede til dine formål. Alle blev udviklet til WooCommerce og giver dig et andet niveau af ressourcer. Du kan starte med den første plan, men mere avancerede planer har mere kraftfulde aktiver.

bluehost-woocommerce-hosting-planer-pricing

Startplan

I denne plan får du 100 GB lagerplads til at gemme dine data. Du kan tilføje 1 parkeringsdomæne, 5 underdomæner og oprette 5 e-mail-konti. PPC-kreditter er også inkluderet i værdien af ​​$ 50.

Normal pris: $ 13.99 / måned, speciel rabatpris starter ved $ 6,95 / måned.

Hvornår vælger du det: til at starte din butik til den bedste pris.

Plusplan

I denne hostingplan får du en ubegrænset lagerplads, og der er heller ingen grænser for, hvor meget parkeringsdomæner, underdomæner eller e-mail-konti, du tilføjer. En spambeskyttelse til 1 domænenavn og $ 100 PPC-kreditter er også inkluderet.

Normal pris: $ 17.99 / måned, speciel rabatpris starter ved $ 8,95 / måned.

Hvornår vælger du det: Når du vil bruge den større mængde PPC-kreditter, og din butik begynder at vokse.

Pro-plan

Den mest avancerede hostingplan giver dig alle funktioner, som Plus plan gør, plus du får også et par ekstra. De inkluderer daglige sikkerhedskopier af websteder, værktøj til domænefortrolighed, Spambeskyttelse for 2 domænenavne og $ 200 i PPC-kreditter.

Normal pris: $ 31.99 / måned, speciel rabatpris starter ved $ 12,95 / måned.

Hvornår vælger du det: Hvis din butik har stor trafik og / eller du vil gøre mest for at undgå spam, hacks og andre irriterende ting mod din virksomhed.

Foruden ovenstående opregnede WooCommerce-planer tilbyder BlueHost masser af andre planer til forskellige behov. Læs vores detaljerede artikel, hvor vi gennemgår hver hostingplan, der tilbydes af BlueHost.

Sådan starter du en WooCommerce-butik hos BlueHost

Når du har valgt den ønskede hostingplan for de ovennævnte, kan du hurtigt starte din egen virksomhed. Følg blot disse trin:

 1. Klik på den grønne VÆLG-knap på den hostingplan, du kan lide mest.
 2. Tilføj dit nyregistrerede eller allerede eksisterende domænenavn som det næste trin.
 3. Opret din brugerkonto og angiv dine betalingsoplysninger.
 4. Vent, mens WooCommerce er automatisk installeret.
 5. Vælg dit tema i din butik.
 6. Tilføj dine produkter, skatter og betalingsoplysninger.

Det er alt. Dit nye websted kan gøres lettere end nogensinde. Du kan også købe yderligere tjenester, såsom yderligere domænenavne, premium SSL-certificering, SpamExperts-filtrering efter e-mails, ekstra domænenavn, SEO-værktøjer og mere.

Før vi konkluderer, skal du kigge til fordele og ulemper ved BlueHost.

Konklusion

I titlen på denne artikel blev der stillet et spørgsmål – Er BlueHost et godt valg for WooCommerce? Vi kan sige: bestemt JA. De specielle WooCommerce-hostingpakker blev udpeget til at køre WooCommerce, så vælg bare det bedst egnede for dig, og følg de ovennævnte trin. Kun på få minutter får du dit arbejdende e-handelssted live!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map