BlueHost Joomla Hosting Review – Er det en god Joomla webhost?

bluehost-joomla-hosting review


BlueHost har været i forretning siden 1996 og har betjent mange kunder og vært vært for millioner af websteder over hele kloden. Det er åbenlyst Bluehost er en af ​​de veletablerede og største webhostudbydere, du kan tænke på i dag. Denne vært har en række hostingplaner såsom virtuelle servere, delt hosting, forhandlerhosting, dedikerede servere og WordPress optimeret hosting blandt andre.

På trods af at være populær og den mest foretrukne webhostingudbyder er BlueHost også overkommelig og pålidelig og tilbyder den højeste kvalitet af hostingtjenester. Desuden kan BlueHost prale af utroligt de laveste prisplaner, let at bruge interface og et 1-kliks installationsprogram til software på markedet i dag.

Som om det ikke er nok, er BlueHost kendt for at tilbyde lavere niveauer brugere med avancerede funktioner såvel som fremragende kundesupport til alle brugere. Mest markant kan BlueHost hjælpe dig med at få det bedste ud af Google og Bing gennem reklame ud over at tilbyde interne tjenester via sine egne datacentre, fiberforbindelser og Linux-kerne på brugerdefinerede servere.

Der er mere end at møde øjet, når du bruger BlueHost-webhostingudbyder, og denne gennemgang vil føre dig gennem BlueHosts præstationer og oppetid, kundesupport, planer og priser, hvordan den kører Joomla og til sidst fremhæve dens fordele og underskud. Lad os finde ud af mere.

BlueHost Joomla Hosting anmeldelse

Så i det følgende vil jeg vise dig nogle få grunde til, at du skal vælge BlueHost til dine Joomla-projekter. Når du vælger en webhost til dit Joomla-websted, er det vigtigt at overveje følgende faktorer: oppetid, ydelse, online support, planer og priser. Nedenfor finder du en omfattende oversigt over hver:

BlueHost-ydeevne og oppetid

Når du vælger din hostingudbyder, vil du bestemt kigge efter en hurtig webhostingfirma. Og BlueHost er et sådant selskab, der giver dig det, du leder efter. Bluehost viser god ydelse med hver af sine hosting-planer takket være sin 99,99% oppetid, hvilket er godt over de standardiserede 99,94%. Bortset fra det viser denne hostingplatform svimlende 9 minutter af driftsstop i vores loggperiode på 400 dage.

Med en hurtig sideindlæsning på 424mns kommer Bluehost i andenpladsen blandt de ti bedste bedstydende Joomla webhostingudbydere, og det har løbende vist en enorm forbedring i sine belastningstider med næsten 300%. Denne bedrift blev opnået, efter at BlueHost Company truffet drastiske foranstaltninger for at opgradere deres Bluerock-serverpark i et forsøg på at forbedre deres kundeoplevelse. Af den grund er BlueHost-ydelse og oppetid de to hovedfaktorer, der har gjort, at denne web-hosting-udbyder bliver mere og mere populær, efterhånden som flere og flere opdager dens eksistens.

BlueHost kundesupport

bluehost-online-support

BlueHost – Online kundesupport

Som kunde er det din ret at få hjælp og support, når det er nødvendigt. Derfor er det en god ide at vælge en webhostingudbyder, der er i stand til at give dig support når som helst og når du har brug for det. Og et af hostingfirmaerne, der er dedikeret til at sikre, at dets kunder får det bedste ud af deres supporttjenester, er BlueHost.

Tilsyneladende har BlueHost et stort bibliotek med trin-for-trin-guider, artikler og videotutorials rig på omfattende viden om webhosting. Dette er et ganske ædelt skridt, som virksomheden tog, især for begyndere. Med alle disse nyttige materialer til din rådighed kan du nemt løse almindelige problemer gennem enkel forskning.

Hvis det ikke er nyttigt, kan du også tale direkte med en ekspert for at få hjælp fra første hånd. Det er grunden til, at BlueHost leverer et 24/7/365 kundesupportsystem, der giver dig mulighed for at tale med den relevante kundesupportrepræsentant gennem telefonopkald eller live chat. Dette er vigtigt, især når man søger hjælp fra det tekniske personale.

Desværre fjernede BlueHost det billetbaserede kundesupportsystem for hovedsageligt at fokusere på personlig tilgang via telefon og live chatbaseret support. Selvom dette blev gjort for at spare tid, var det billetbaserede kundesupportsystem for nogle brugere ret pålideligt, især for problemer, der ikke kan løses via telefon eller live chat-sessioner.

BlueHost-planer og -priser

bluehost-joomla-hosting-planer

BlueHost – Joomla værtplaner & Prisfastsættelse

Når det kommer til hosting-planer og -priser, tilbyder BlueHost et antal planer for alle størrelser og budgetter. Planerne inkluderer VPS, delt hosting, dedikeret server, WooCommerce-hosting, cloud-hosting, WordPress-hosting og så videre. Lad os se på individuelle BlueHost-webhosteplaner og deres funktioner:

Delt hosting: Dette er en perfekt måde, du kan starte et nyt sted med lavt internet trafikvolumen på. Normalt betyder et delt hostingmiljø, at webstederne deler serverressourcer indbyrdes.

Cloud-hosting: Dette er den mest pålidelige opgradering til en delt web-hosting-plan, fordi den giver dig mulighed for at gøre brug af flere tilgængelige cloud-servere, så dine websteder automatisk kan skifte til en anden server i tilfælde af stor trafik- eller hardwarefejl.

WordPress-hosting: Det er primært designet til dine WordPress-drevne websteder. Med andre ord er denne hostingplan optimeret til at køre WordPress, mens den beskytter webstedet mod trusler.

WooCommerce hosting: Dette er det mest populære og mest anvendte eCommerce plugin til WordPress, der giver dig mulighed for at starte en online butik så let med WordPress. Det tilbyder vigtige funktioner, der hjælper dig med at starte med din eCommerce-butik uden problemer

VPS eller Virtual Private Server hosting: Det er en opgradering til den delte WordPress-hosting, og det giver dig adgang til de virtuelle dedikerede ressourcer i et delt miljø.

Dedikeret server-hosting: Denne plan giver dig mulighed for at have alle de nødvendige ressourcer på serveren til dig selv. Den eneste ulempe med denne hostingplan er, at du bliver nødt til at håndtere serverne på egen hånd.

Generelt har alle hostingplaner under BlueHost et brugervenligt webhosting-kontrolpanel, der giver dig mulighed for at have fuld kontrol over dit hosting, udvikle databaser og mange flere.

Hver hostingplan har følgende funktioner, når det kommer til prisfastsættelse:

 • Grundlæggende: Det giver dig kun mulighed for at være vært for kun et websted. Derudover er det vært for 1 domæne og 25 underdomæner, 5 e-mail-konti (der hver har 100 MB lagerplads) og 50 GB lagerplads. For første tidtagere er betalingen $ 3,95 pr. Måned, og når den fornyes, kommer betalingen til $ 7,99 pr. Måned.
 • Plus: Denne plan leveres med ubegrænset websteder og ubegrænset webplads inklusive båndbredde. Desuden har du også ubegrænset e-mail-konti. For det første er prisen $ 5,95 om måneden, men når den fornyes, kommer den til $ 10,99 pr. Måned.
 • Prime: Det inkluderer alle funktioner under Plus-planen, og derudover vil du have domænepersonlige oplysninger med Site Backup Pro til en værdi af mere end $ 80 pr. År. Ved betaling for den første periode er prisen $ 5,95 om måneden og $ 14.99 ved fornyelse af den.

Kører Joomla på BlueHost

BlueHost er stolt af at tilbyde en optimeret hosting til WordPress, men desværre har denne webhostingudbyder ikke nogen hostingplan dedikeret specielt til Joomla. Denne erklæring bør dog ikke afskrække Dem, da der i det mindste er noget lys i slutningen af ​​tunnelen for dem, der ønsker at bruge Joomla nu og i den nærmeste fremtid.

Derfor, hvis du planlægger at være vært for dine Joomla-websteder ved hjælp af BlueHost, er den gode nyhed, at du stadig har flere muligheder for at nå dine mål. Dette skyldes det faktum, at værtens scriptinstallationsværktøj giver dig mulighed for at udføre installationen af ​​Joomla 2.5 eller rettere en 3.x-version hurtigere og lettere mere, end du nogensinde troede. På denne måde kan du nyde at bruge Joomla på BlueHost-hostingplaner.

Det, der er vigtigt på dette tidspunkt, er at vide, at Joomla bruger langt flere ressourcer sammenlignet med anden software såsom WordPress. Dette betyder, at hvis du er helt sikker på, at dit websted vil generere internet-trafik, der overstiger 500 besøgende på daglig basis, er det klogt af dig at overveje at nøjes med en VPS-hostingplan i stedet for de delte.

Fordele og ulemper ved BlueHost

I så meget som meget er blevet sagt om BlueHost, skal du indse, at der er positive og negative attributter, der kommer, når du bruger denne webhostingsplatform. Det er lige så vigtigt at kende den negative side af denne vært, så du altid kan forberede dig selv tilstrækkeligt til at håndtere eventuelle begivenheder bare for tilfældet. Her er fordele og ulemper ved at bruge BlueHost, som du altid skal have lige ved hånden:

Fordele – Hvorfor skal du vælge BlueHost?

 • BlueHost har webhostingsplaner, der er bygget til både hastighed og god ydeevne
 • Hver hostingplan under BlueHost leveres med et gratis domæne
 • Der er gratis marketingkredit, SSL med flere planer og dedikerede IP’er
 • BlueHost giver dig mulighed for at have flere domæner hosting
 • Det har en forbedret cPanel med alle nødvendige industristandardfunktioner
 • En overkommelig cloud-webhostingudbyder med solid ydelse og pålidelighed
 • Der er ubegrænset lagerplads og båndbredde
 • Du kan nyde gratis tilføjelser, når du bruger BlueHost
 • Fremragende kundesupport
 • Money-back-garanti
 • Forskellige muligheder for hosting-tjenester
 • Uptime-garanti
 • Godt ry

Ulemper – Hvad er den negative side ved at bruge BlueHost?

 • Der er ingen Windows-hosting eller en mulighed for at vælge det foretrukne operativsystem
 • Selvom der er overkommelige startpriser, er der høje forpligtelsesperioder såvel som høje fornyelsesrater
 • Den grundlæggende webhosteplan tillader kun, at du er vært for kun et enkelt websted
 • Begrænset CPU-brug
 • Sælgerkonti oplever langsomme websteder
 • Der er et enkelt sæt til standard DNS
 • Der er gebyrer for migrering af websteder

Konklusion

Vil du vælge BlueHost til dine Joomla-websteder? Dit svar skal være ”ja”, nu hvor du har førstehåndsinformation om brugen af ​​BlueHost til at være vært for dine Joomla-websteder. I det mindste ved du, hvordan denne hostingudbyder klarer sig, dens hostingplaner og priser, hvordan du kan bruge den til at køre Joomla såvel som dens positive egenskaber i det lange løb. I dette tilfælde er det et meget ubestridt faktum, at du vil anbefale BlueHost til Joomla-websteder til både dine venner og kunder. Og hvis du er derude og bygger din Joomla-blog eller opretter din hjemmeside, kan du være temmelig sikker på, at BlueHost overhovedet ikke svigter dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map